Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2007 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

plakatss07ej5.png

Karta:

WWE Championship Match

Randy Orton vs. Shawn Michaels

hbkvsortonff5.png

World Heavyweight Champion Batista vs. Undertaker (Hell in a Cell Match)

batistavsundertakergn8.png

Traditional Survivor Series Elimination Match

sszj0.png

Hornswoggle vs. The Great Khali

khalivsko9.png

Triple Threat Match for the ECW Championship

ecwxx0.png

10 Divas Tag Team Match

divasbn5.png

Cade & Murdoch vs. Rhodes & Holly (World Tag Team Championship)

tagteamym3.png

Zapraszam do dyskusji. ;)
Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

9

• Cyc

6

• Kojot

4

• DonCarlos

4

Top użytkownicy w tym temacie

Gala zapowiada się szczególnie emocjonująco, gdyż jest to 10 rocznica Montreal Screw Jobu. Cholernie ciekawi mnie, co Vince wymyśli w ten jubileusz. Debiut New Hart Family wydaje się raczej mało prawdopodobny. Może znów coś w rodzaju Screw Job'a? Może nagły, nieoczekiwany heel turn Michaels'a? No cóż, może być ciekawie.

Wracając do samej karty.. z początku wydaje się, że to odgrzewane kotlety, powtórki itp. Ja jednak uważam, że tym razem możemy się spodziewać świetnych pojedynków.

Taker słynie z walk w klatce, które zwykle są hardcore'owe i emocjonujące.. może będziemy świadkiem jakiegoś bump'a? :D Walka może być ciekawa także z tego względu, że Taker już wrócił do optymalnej formy, a Batista wydaje się być w optymalnej dyspozycji.. czyżby Dave nas zaskoczył, przyjmując jakiegoś bump'a? Bez wątpienia nabrałby większego szacunku w oczach znawców wrestlingu, więc kto wie..

Taker niby jest stary, więc jeszcze kości połamie :rotfl:

Tak czy siak spodziewam się dobrego widowiska :t_up:

Pojedynek HBK'a z Orton'em wydaje sie być bardzo tajemniczy, a już sam wynik trudny do wytypowania. Orton raczej pasu tak szybko nie straci, ale wątpię też aby Michaels znów bez niczego wyszedł po PPV. Kolejna sprawa to już wyżej wspomniany przeze mnie Screw Job..

Tak więc z niecierpiliwością czekam na to PPV. Mam także nadzieję, że do karty dojdą klasyczne walki Team'ów, co wydaje sie dośc prawdopodobne (Team Umaga vs Team HHH). Oby tylko Vinc nie spierdolił sprawy :t_up:

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Taker z tego co wiem nigdy nie przegrał Hell in The Cell match. Więc zwyciężce tego pojedynku widzę jednego. Orton vs HBK...no cóż naprawdę nie wiem co powiedzieć. Mam nadzieję że będzie lepiej niż na Cyber Sunday, że będzie....no właśnie jak to określić, chciałbym aby Shawn odebrał pas Ortonowi. Ale co z tego wyniknie?

(Team Umaga vs Team HHH). Oby tylko Vinc nie spierdolił sprawy
dokładnie, taka walka, choćby dla segmentów jakby Umaga wybierał team :D

Taker z tego co wiem nigdy nie przegrał Hell in The Cell match

Przegrał z Brock'iem Lesnar'em na bodajże No Mercy 2002.

..no właśnie jak to określić, chciałbym aby Shawn odebrał pas Ortonowi. Ale co z tego wyniknie?

Moim zdaniem Michaels jeszcze nie zasługuje na pas. Świetnym wyjściem z tej sytuacji byłoby krótkotrwałe zakończenie feud'u, np. podczas walki Umaga atakuje HBK'a i niszczy go, dzięki czemu RKO broni pas. Michaels rozpoczyna program z Samoa'n Spikie'm, który trwa mniej więcej do końca roku - początku przyszłego, następnie wygrywa RR 2008 i wtedy weźmie udział w Main Evencie Wrestlemanii, gdzie wygra pas :t_up: Co sądzicie o tym scenariuszu? Moim zdaniem świetne uwieńczenie kariery Michaels'a..

A ja nie mówiłbym uwieńczenie, niech walczy póki dobry:)

No i przewidywania Kojota stały się faktem, do karty dodano pojedynek:

5807262

Triple H, Jeff Hardy, Matt Hardy, Rey Mysterio & Kane vs. Umaga, Mr. Kennedy, MVP, Finlay & Big Daddy V

No i zapowiada się niezły match. Mysle, że tym razem nie będzie już takiej atrakcji dla marków, czyli kompletnego zwycięstwa drużyny face'ów, jak na Survivor Series 2006.

Tym razem spodziewałbym się zwycięstwa drużyny Umagi, kolo zbyt dużo razy już jobbował na PPV.. A co wy o tym myslicie?

Zapraszam do dyskusji.

Tak braciszku drogi ;) mi też się nie wydaje żeby była kompletna wygrana szczególnie, że widzę tam Kane który jak podejrzewam przegra jako jeden z pierwszych :( co do wyniku końcowego to nie jestem pewien, ale stawiam na Team HHH, zostaną na koniec pewnie z Łamagą i zadecyduje konkretny finisher jednego z nich, a jak będzie naprawdę to się kurde w Cyc zobaczy! :dx:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Taker z tego co wiem nigdy nie przegrał Hell in The Cell match.

I jeszcze w walce z HBK na Bad Blood - debiut Kane'a ;)

Złączenie pięciu feudów w jedną walkę. Mam nadzieję że wygra team HHH. A walka może zapowiadać się baaardzo ciekawie.

Kane który jak podejrzewam przegra jako jeden z pierwszych

tak pewnie będzie, ale przeszkodzi BDV i jakoś będa się naparzać na backu (wyobraźnia mode on)

Na RAW do karty dodano kolejny pojedynek.. :rotfl:

5807938

Damn! Tego się nie spodziewałem.. to będzie kupa śmiechu na bank :rotfl:

LoooooooL.....main event :D

Damn! Tego się nie spodziewałem.. to będzie kupa śmiechu na bank :rotfl:

Nie chce nic gadać, ale on ma chyba pałę większą w spodniach niż jego przeciwnik cały!!! :rotfl:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   2

Ogólnie karta wygląda kiepsko i beznadziejnie. Zapowiada się shit jeszcze gorszy niż na No Mercy, Backlash czy Summerslam.

Orton vs Michaels - nic nowego, w dodatku jeden z dwóch gości robiących jeszcze jako tako walki w WWE (HBK i Undertaker) jest po długiej rekonwalestencji, przec przewiduje najpopularniejszą stypulację WWE - All Fight Headlock Match.

Taker vs Batista - no cóż, po pierwsze beznadziejny pomysł z tą stypulacją. Za Attitude Ery HIAC'e miały moc, ale teraz, w dobie mieszania się do wrestlingu pseudo pożytecznych organizacji ala PEGI możemy się co najwyżej spodziewać waleniem głową przeciwnika ściane klatki, oczywiście bez bleedingu. W dodatku sama obecność żelbetonowego kloca Batista sprawia, że wolę się trzymać od tego matchu z daleko.

Traditional Survivor Series Elimination Match - No... co do składu drużyn akurat wiele zarzucić się nie da. Może poza Finlayem i Wielkim Tatuśkiem Vał. I oni prawdopodobnie na maxa rozwalą całą walkę, a szkoda.

Hornswoggle vs The Great Khali - buehehehehehehehehehehehehe :rotfl:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   993
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Gala zapowiada sie słabo :-/ ubiegłoroczne Survivor Series mi się bardzo podobało, ale z walkami obecnie potwierdzonymi na pewno nie powtórzy chociaż po części zeszłorocznego sukcesu.. walka wieczoru do przewidzenia, nie wiem czy to już tak sie przyjęło, ale ostatnio main eventy się powtarzają, HBK i Ortona mieliśmy już na Cyber Sunday, więc wiadomo czego się można spodziewać, Hell in a Cell.. zobaczymy co Undertaker i Batista pokażą, w każdym bądź razie Undertaker nie jest w takiej formie jak kiedyś i nie poprowadzi tej walki już tak jak podczas WM czy Backlash. Survivor Series Match nawet, nawet. Khali i Hornswoggle to śmiech na sali, takie walki powinno dawać się na Heat`y..

• Urządzenie:  Windows

WWE Championship Match

Randy Orton vs. Shawn Michaels

Ciężko powiedzieć jaka ta walka będzie, Orton i HBK mogą się postarać i pokazać kawał dobrego wrestlingu, może też z tego wyjść nie specjalna walka...

Michaels od dawna dąży do WWE Tilte, próbował z Ceną teraz z Ortonem, na SS ma spore szanse ma tytuł :D

World Heavyweight Champion Batista vs. Undertaker (Hell in a Cell Match)

I jeden, i drugi są daleko od najlepszej formy, i obawiam się nudnej walki o WHC, jednak istnieje też możliwość nagłej eksplozji formy Batka i Takera i świetnej walki...

HIAC - dobra stypulacja, która każe jako faworyta wskazać Deadmana, ale Batista też nie jest bez szans :D

:rotfl:

Triple H, Jeff Hardy, Matt Hardy, Rey Mysterio & Kane vs. Umaga, Mr. Kennedy, MVP, Finlay & Big Daddy V

Za takie walki kocham SS, co prawda Finlay'a i BDV nie chciał bym oglądać, ale mam nadzieję że wylecą szybko :D