Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Elijah Burke pokonal Jimmy Wang Yanga

2. Match

Tommy Dreamer (przebrany za Paula Heymana) pokonal Nunzio (przebranego za Dracule)

3. Match

O walke o pas za tydzien

John Morrison pokonal Miza

4. Match

Non-Title Match

CM Punk pokonal James Curtisa

5. Match

Monster Mash Battle Royale

Great Khali vs. Mark Henry vs. Big Daddy V vs. Kane

Zwyciezyl: Mark Henry
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

2

• tomo

1

• SilverWolf

1

• robercik_88

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Co za Kicz! ! ! co to ma być Hendry wygrywa :/ najwiekszy zel betonowy kloc wygrał.

Ciekawe czemu on wygrał jestem bardzo ciekawy.

Ci któtrzy mówili ze nie widzą wogóle szans na wygraną Henryka dopiero się zdziwili.

Reszta nic specjalnego .

Dzięki za wyniki.

sws.png

31576.png

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ogólnie gala nudna...

Main Event mnie dobił, byłm pewny że Kane tego nie wygra(choć po cichu na niego liczyłem), ale zwycięstwo Henrego to tragedia... człowiek stworzony aby jobbować wygrywa ME... załamka... a już myślałem że ECW z pomocą Smacka potrafi zrobić niezłe walki :t_down:

• Reputacja:   8

To ECW ściągnąłem tylko dla ME, który trudno ME nazwać. Ostatni pojedynek trwał 5 min. PIĘĆ MINUT...Walka, która zapowiadana była jako pojedynek potworów. YEAH!

Elijah vs. Jimmy - No to git, szukam czegoś do zjedzenia na ME...

Dreamer vs. Nunzio - poszukiwania trwają...

The Mizz vs. Morrison - Tu napiszę coś więcej :D Mogę znieść to futro Morrisona :) , mogę znieść nawet ten jego strasznie głupi (czyt. pedalski) uśmieszek...Ale tego ruchu na narożniku już nie. Wygląda to strasznie i teraz będzie mi się to śnić po nocach (kolejny minus ściągnięcia tego ECW)

CM Punk vs. Curtisa - Musielibyście widzieć moją minę, gdy zrezygnowany (nic ciekawego nie znalazłem :P ) zasiadam, by obejrzeć ME, a tu mi wchodzi Punk. No to spoglądam ile jeszcze czasu zostało, a tu 12 min. Same wejścia będą trwać z 4-5 min. a tu jeszcze ten pojedynek Punka. Nie zdążyłem się zastanowić co i jak, a tu koniec...No nic czas na ME (hmmm...)

Walka Potworów :rotfl: "dyng", "dyng" - patrze, ile zostało czasu i widzę...5 min.

Nie zawiodłem się...Te pięć minut zostało wypełnione niesamowitymi akcjami. Dynamizm, power i jeszcze raz Power. Henry nawet wykonał Hurricanea (czy jak to się tam nazywa) Khali za to założył na stopy baletki i zaczął tańczyć. Kane przebrał się za czerwonego kapturka i zaczął zbierać grzybki a Mały Tatuś Pięć pomalował się na biało i udawał ducha. Nagle wszyscy, jak w transie, stanęli w kółeczku i zaczęli śpiewać "Tańcz, głupia tańcz..." wykonując ruchu pięćdziesięciokilowych atletów.

Czerwony kapturek wlazł na narożnik i zaczęło mu odjeby***, zaczął krzyczeć, że ma brata bliźniaka, a baletnica mu jebn*** i nasz czerwony kapturek spadł na łeb.

Henry sprawiał wrażenie jakby był na basenie...wydawało mi się, że on nie chodzi, tylko pływa...hmmm...

Tu tak biało, nie ma klamek...

Baletnica "Drewno" Bójsięboga za to miażdżyła, eee, ruchami takimi...eee...sexi...to machania rączkami te próby lotu...

Mały ten pas startowy, nie odlecę

Drewno - surowiec drzewny otrzymywany ze ściętych drzew i formowany przez obróbkę w różnego rodzaju sortymenty. Zajmuje przestrzeń pomiędzy rdzeniem, a warstwą łyka i kory.

Ostatecznie Henry "Pływak" Olimpijczyk zwyciężył. Zeżarł wszystkie grzybki, które zabrał kapturek i zaczął niszczyć...ehhh tzn. niszczyć yyy...

hmmmm, chyba muszę odpocząć

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Kluchy , Flaki z Olejem Makaron ! Fak ... Całe ECW ściągałem tylko dla Monsters Mash BR ...a jedyne co przyciągnęło moją uwage to muzyczka w promach tego matchu ( ma to ktoś :D ? )

Segment z Nunzio jako Drakulą fajny , Dreamer śmiesznie wyglądał przebrany z Heymana i ogólnie ich walka była smieszna ale chyba o to chodziło ... śmiech na sali by był jakby Nunzjo wygrał hehe ....

i wreszcie Na ring jako pierwszy wchodzi Grejt khali ...zaraz za nim Worlds Strongest Pig Marek Henryk , nastepnie Wielki Tata W i na końcu Kane .... Na początku Henry , V i Khali chcą zrobić 3 on 1 Kane ... ten im sie wymyka ...Henry ma pretensje do Tatusia , druga próba Kane zdziela V z puncha khaliego z łokcia ....Henry nieporadnie stoi jak debil czekając aż Kane go uderzy ... V odpycha Hernyka , Khali podąża w strone Kane na swych kozacko zgiętych pod kątem 180 stopni nogach .. W prawym narożniku tworzy nam się scena pod tytułem "My Name is Khali and I love to Punch" ...na srodku ringu mozna się w tym samym czasie pośmiać poniewaz Henry nawet punch'a nie umi ....to co on zdaje sie nazywac punchem nawet nie dochodzi do twarzy V , chyba już hogan robił to YOUlepiej 8) Bigg Wi odpowiada równie pięknym punchem którym pieknie powachlował zmęczonego Mark'a ... albowiem nawet nie doknał czubka jego nosa ... match rozpoczął sie fantastycznie ... Mark wpadł we wściekłość , whip o liny i wali z klaty prosto w Big sadło V , ten sie nawet nie ruszył ....podnosi swoje 2 łapy każda po 40 kilo i wali sie w cyce ...Whip o liny V , wpada cielskiem w Mark'a ale ten nie drgnął ... tym czasem w narożniku "Kane and Khali : Scena II : My Name is Khali and I love to Kick pod kątem 90 Stopni" ...Henry i V potanawiają zrobił pojedynek "Na Gołe Klaty" .. obaj odbijają sie od lin i TUTAJ uwaga - radze zwrócić uwagę na to z jaką GRACJĄ biegnie Mark Henry !! Jak na 200 kg to lepiej niż ric Flair kiedy wykonuje swój "I love elvis Dance" ... w tym momencie dwa nigga potwory wywalają sie na ring ....Khali sie obejrzał zadał punch .... przeprowadził Kane'a na środek ringu whip i próba clothesline'u ... biorąc pod uwagę za kane ma około 2 m 12 cm to khali machała ta łapą chyba 2,5 metra nad ziemią ... Kane "Unika" ...co za refleks !! chokehold - próbuje chokeslama ale khali wymiguje sie super hiper elbowem to head ...

Kane sie odwraca i Otrzymuje 90 Stopnie Big Buta na twarz .. V i Henry leżą - chyba czekają na swoją kolej .. Herny podbiega pod khalsa ...i tu sie zaczyna Moda na sukces....próbuje podnieść khaliego do Samoan Drop , ale z powodu małej elastyczności Grejta wynosi go jak dziecko które tata chce wsadzić na hustawke ...komedia .. podbiega V i wykonuje po raz kolejny punch 3 metry od twarzy henryka ... przez co oczywiscie khali upada na liny ..( w tym momencie brakowało tylko żeby Daddy V wyjebał Six łan Najn)

V zaczyna okładac Marka , Kane punch***je V , teraz punch dla Henryego ...podchodzi V ..próbuje slama na Kane'ie ale jest chyba za sliski i nie moze go uchwycić wiec obraca to w punch ... Tutaj pokazuje sie prawdziwa komedia na 9/10 gwiazdek .. Henry podchodzi do leżącego khalasa i przepięknie sprzedaje kick że kładzie na khalim noge i przez 3 sekundy mocuje sie żeby te noge z niego zdjąc ... a teraz Beściak całej walki .. Viss próbuje wykonać swój sygnaturowy slam ... podczas gdy Kane próbuje go sprzedac V całkowcie go puszcza (MUST SEE!) kane sam sie zeslamował ..parodia !! Henry puch***je w klate khalsa - pewnie podniesienie ręki wyżej sprawa mu problemy .V wbija sie w nich obu z cyca...wraca do Kane ...chwili pogadali ... nie ma to jak ukryta "komunikacja w ringu" ostatnio co raz cześciej nie przejmują się tym ...polecam sie wpatrzyć w Taker vs Batek na CS ..

V whip oliny .. i cudownie sprzedaje nie trafienie w kane ..kij że zatrzymał sie już 4 metry od słupka ale pieknie sie nadział ..co za ból :D

Kane podbiega .. próba ?clothelsine za liny .. Ale po co niby V miałby go sprzedać ... wiec kane wyrzuca perfidnie naciąganie V za ring ... V odpada ...

Khali łapie Wajs Grip - przekomicznie podbiega henry zadaje punch ..khali sie wkurza i wajs grip na henrym - kane jest jedyna osoba w tym matchu która umie zadac punch lub cokolwiek sprzedać ....ewentualnie khali sie stara .. :smile:

Double clothesline i Khali za ringiem ..przynamniej sprzedał ..nie to co Big Cyc V .. w tym momencie byłem pewny że wygra Kane ... próbuje slama na Hrnym ..nie dał rady ..obraca to na liny ,,,henry kontruje w elbow ...ale dostaje big boota ... Kane wchodzi na liny ...skacze ale henry łapie go i bear huga wyrzuca za ring ...

mógłbyć zajebisty ME , wyszła kaszana ... za mało Khaliego w tym match'u ... jakby go wogóle nie było ...za mało pokazu siły .. i co to za pomysł dawać temu inwalidzie wygrać ? ...shit & Szajze...

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   2

mógłbyć zajebisty ME , wyszła kaszana ... za mało Khaliego w tym match'u ... jakby go wogóle nie było ...za mało pokazu siły .. i co to za pomysł dawać temu inwalidzie wygrać ? ...shit & Szajze.

Nie będe opisywał moich emocji związanych z tą walka bo je znacie, co do tego zdania to mam jedną opowiedź - transfer Marka Henry na RAW i tam bedzie pierdolić jak to zajeb.... pokonał 3 największe potwory WWE obijając przy oikazji mordy Triplą Ejdżom i Hardym :rotfl:

• Styl:  Jasny

Khali,BDV ,KANE ale nie Henryk. Zawiodłem się tym monster matchem. Ściągałem ECW tylko dla niego. I co? Gówienko. Ech...Jedyne co fajnie wyglądało to jak BDV wypadł za ring wyrzucony przez Kane'a.

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Jedyne co fajnie wyglądało to Kane zeslamowany przez ...Kane'a :rotfl:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0

PORAŻKA!!! Zapowiadał się naprawdę ciekawy ME a wyszło zwykłe dno. Kto to widział dawać 5-o minutowy Main Event! I jeszcze ta wygrana Henryka. Myślałem, że w szał wpadnę. Koniec z ECW!

Jak to ruuuszy!