Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA iMPACT! 01.11.07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

68910582wx7.gif

Fight for the Right

Single Match

Kaz pokonał James Storm

Single Match

Awesome Kong pokonała Christy Hemme

Mixed Tag Team Match

Gail Kim & Samoa Joe pokonali Ms. Brooks & Robert Roode

Fight for the Right

Single Match

Christian Cage pokonał Chris Harris

TNA World Tag Team Championship

AJ Styles & Tomko © pokonali The LAX
  • Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dch99

2

• Avas

2

• gnomus

2

• LegendKiller

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Gala przeciętna, segmenty z Kurtem słabe, krwawienie Joe mi się podobało, podkręciło to ten feud. Walka wieczoru krótka i obie drużyny nie pokazały pełni umiejętności, szkoda, że Steiners zabrali się za AJ`a i Tomko bo oznacza to prędzej czy później stratę pasa na ich rzecz.. ciekawi mnie powrót Halla i nie mogę się doczekać następnej gali! być może więcej napisze w tym temacie jak się wyśpię i obejrzę iMPACT!a w lepszej jakości niż przez stream ;)

Nie rozumiem w jakim celu uzytkownik Willem za kazdym razem i w kazdym temacie o galach TNA ciagle pisze to samo, ze bieda, ze "kurnik". Raz wystarczy, potem to staje sie tylko nudne. Sam jestem moderatorem na duzym forum i nas po prostu tepi sie tego typu zachowanie, bo to nie wplywa pozytywnie na klimat miejsca. Przynajmniej ja to tak odbieram.

Co do tego Impact'u... a myslalem ze gorzej byc nie moze a jednak. Angle, swiniaki (hell yeah za łomot od x-division), Kong (czeeeeemu? nawet jej nie ma w meczu na przyszlotygodniowym PPV Genesis :lol:), żenujaco krotkie mecze (na pojedynek Kaz vs. Storm czekalem chyba najbardziej a tu taka klapa), znowu tanie rollupy, straszne przypadkowe rozciecie glowy na schodach przez Joe (btw. a co z feudem Roode vs. Kaz? juz koniec? :lol:). Cage z Harrisem ok, podobnie jak AJ/Tomko vs. LAX (tylko co dalej? Steinerowie na sile? :lol:) tyle ze krotko. Nie rozumiem bookerow. Szkoda ze z segmentami "przesluchan" operatora podnosnika kamery jeszcze nie wzieli.

Maaaamooo zabierz mnie z tego przedszkola.

• Styl:  Jasny

iMPACT! nie taki zły, po raz pierwszy podobał mi się segment z Kurtem, czyli z tym przesłuchaniem :D Co do walk, mnie się pdobały, nie narzekajcie, że walka AJ & Tomko vs LAX była krótka, gdyby pokazali na co ich stać, ich walka na Genesis była by troche nudna wiedząc jakie ciosy bedą wykonywali. Za tydzień powrót Scotta, czy to dobre..?

Ogólnie ocena 8,5/10 fajnie wszystko wypadło ale mogło być lepiej.

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Nie jest zle bywalo gozej =)

Sygnatura usunięta. Złamany punkt 3.3. Regulaminu BGZ Wrestling Forum.

Początek iMPACT i odrazu Angle, w sumie to żadna nowość.. Publiczność w Orlando pięknie krzyczy Angle Sucks.. Kurt ucieka przed Nashem, ale i tak mu się oberwało..

Czas na Opener, początek szybki.. krótka dominacja Kaz'a i ładne DDT, a po nim Eye Of Storm w wykoniu oczywiście James'a.. Marna końcówka tej walki, szkoda, że wygrał Kaz.. Eric sobie popił ze Storm'em to na plus oczywiście. No i oczywiście pora na Kurta..

Team 3D, tym razem musiał ponieść wyższość X Division, szkoda, że teraz obeszło się bez połamanych stołów. Dalej, no oczywiście.. Angle, i do tego Black Machismo, jakoś nie kupuje tego gimmicka.. Awesome Kong, niszczy teraz Christy.. To już się nudne staje, TNA ma tyle Div w rosterze, a tu ciągle jedna.. I to taka na, która się patrzeć nie da. Abyss mści się za poprzednie tygodnie i szczura w reklamówce :rotfl: No i Kurt.. Ile jeszcze na tym iMPACT, będzie trzeba patrzeć na jego mordę. Mixed Tag Team Match, jak dla mnie słabiutki.. Dopiero Brawl po walce był czegoś wart, Joe nieźle krwawił. Cage vs. Harris, tutaj mamy w miarę dobrą walkę, ale te zakończenia po Roll Up.. Frog Splash z drabiny fajnie wyszedł. I w końcu Black Reign, szkoda, że nie lizał szczura. Pora na Tag Team Championship, dobra walka.. Ale zdecydowanie za krótka, 450 w wykonaniu AJ mi się podobało. Liczyłem na LAX, no ale Tomko i Styles, nie stracą pasów po dwóch tygodniach. Wnioskując to iMPACT! mi się jak najbardziej podobał i liczę, że za tydzień będzie jeszcze lepszy.

• Reputacja:   1

Mi się tam ten iMPACT bardzo podobał. Tuż po nim obejrzałem nowego smacka to dosłownie niebo a ziemia... Oczywiście na korzyść tego pierwszego show :P

Mordy Kurta znów pełno, mam już dosyć tego całego Total Non-stop Angle ale trzeba przyznać, że te segmenty z przesłuchaniem były zejebiste! Szczególnie Z Lethalem ( '(...) yeah, Wrestlemania! 1 milion people...') :D:D A tak wogle to czy nie zanosi się czasem na to, że So-Cal Val zostanie nową Miss Elizabeth? W sumie mi by to pasowało....

Albo tez z VKM.... A właściwie to wszystkie były świetne.... Nieźle się uśmiałem....

Dalej. W tych promosach reklamujących championchip match na genesis kiedy mówią Sting dają jego mordę, kiedy mówią Nash tez dają jego mordę, a kiedy mówią mystery oponent pokazują wybuchy na rampie dokładnie takie jak podczas entreance'u Bookera.... Jakaś aluzja czy po prostu przypadek? Hmmmm.... 8)

Było tez na co popatrzeć- Christy :whip: , Gail, Angel i Talia.... mmmmmm.....

I tak doszliśmy do świniakłów- nie rozumiem, co ich tak wszyscy krytykują.... Ostatnią walką mieli na BFG i zrobili ją bardzo dobrą, team ma teraz świetny gimmick, a Brother Ray odwala chyba obecnie najlepszą robonę na micu w fedzie... Tiaaaaaaaaaa i nie ma się czogo czepiać... nooo prócz tłustych zwisów...

Jeszcze co do samych walk- Najlepszej jakości to one nie były, ale całkiem przyzwoite to i tak. W main evencie pomiatali AJ'em jak ..... no aż żal było na to patrzyć.... no ale choć zaliczył pin...

To, co wydarzyło się po mixed tt matchu podgrzałoło trochę atmosferę i już zapowiada się to całkiem nieźle (na Genesis....).

iMPACT! od pewnego czasu z tygodnia na tydzien utrzymuje rowny, dobry poziom. Ta gala rowniez nie zawiodla, z wyjatkiem jednego segmentu. Walki byly solidne, do ogladniecia, dobrze, ze zastapili Rikishi'ego Harris'em bo ma lepsze umiejetnosci i przyjemniej sie na niego patrzy. Widok X-Division niszczacej Team 3D bezcenny :D . I teraz to jedno "ale", ktore mnie najbardziej wkurzylo - Scott Hall partnerem Sting'a na PPV. Z duzej chmury maly deszcze, roilo sie od plotek kto to ma byc, a tu ni stad ni zowad pojawia sie Scott Hall, ktory teraz w swiecie wrestlingu nie ma za wysokiej pozycji. Po drugie, po co TNA zdradza przez PPV kim ma byc ten tajemniczy partner, przeciez gdyby bylo trzymane w tajemnicy, wystarczy puscic plote w net, ze ma to byc jakas gwiazda wielkiego formatu i buyrate PPV podskoczy, a tak, teraz gdy znam caly sklad main eventu jakos nie interesuje mnie on tak bardzo jak chociazby wczoraj :t_down:

I teraz to jedno "ale", ktore mnie najbardziej wkurzylo - Scott Hall partnerem Sting'a na PPV.

Daje sobie cos uciac ze Hall nie bedzie partnerem Stinga na Genesis. To by bylo za proste jak na TNA.

Mam nadzieje, teraz wlasnie wszedlem na tnawrestling.com tam wciaz jest angle & nash vs. sting & mystery opponent to moze jednak na szczescie okaze sie ze to nie Hall.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Najpierw oglądałem Smacka, a następne Impacta. Co było lepsze ? SmackDown rzecz jasna :P Znów pełno Kurta którym już każdemu chce się żygać. Tak jak życzyłem kontuzji Cenie tak życze jej Kurtowi. Ten człowiek niszczy TNA. Nie więcej nie napiszę, bo i nie ma o czym.

Nie taki zły Impact , tak naprawdę to jeszcze wg mnie żadne 2h widowisko TNA nie było słabe . Cały czas ciągnie się wyjaśnienie nowego partnera Stinga i dobrze , towarzyszą temu spore emocje . Nash w jednej drużynie z Kurtem bedzie ciekawie , przypomina to trochę Victory Roud , tam też kurt miał za partnera Joe który miał z nim na pieńku a teraz ma Nasha oj będzie się działo będzie . NAjlepszym momentem tej gali było skopanie tyłków 3D , X Division RULES :t_up: chłopaki potrafią się zjednoczyć i dokopali im nareszcie :D

i wreszcie ME całkiem , całkiem tylko krótko ale przecież coś muszą nowego pokazaĆ na Gennesis

Impact niezły..Styles bodajże drugi raz w tym roku kogoś zspinował..Ogólnie walka dobra..Cage z Harrisem też mogła być..Cage wygrał bez pomocy (a to już sukces)..Lekki zonk jak zobaczyłem Joe całego we krwi :P..Pojedynek w tankowaniu browców dobry :D..Nie wiedziałem ze Eric taki zasys ma :D..Walka pań,choć co do jednej mam spore wątpliwości (zgadnijcie o kogo chodzi?)..do długich nie należała..Ale czego można było się spodziewać..:P..Najlepszy moment jak cała ekipa z Diwizji X rzuciła się na świaniaków :D

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

bywało lepiej... ale jeśli porównywać do ostatniego smacka to TNA ROX

• Reputacja:   6

Dobry iMPACT.

Angle bryluje w segmentach. Szkoda, że tym razem nie było nic ze Styles'em i Cagem.

Co do walk to Harris vs. Cage niezła. Zakończenie sprawiedliwe ;)

Wracamy po reklamach a tu Joe cały we krwi! Szok ;)

Wiedziałem, że w końcu ktoś zrobi sobie krzywdę o te schody...

Main event na plus.

Ogólnie good impact.

16476371734edf391100c30.jpg