Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Friday Night Smackdown 26.10.07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match

Chuck Pulumbo pokonał Kenny Dykstra

Single Match

Kane pokonał Mark Henry

Tag Team Match

Montel Vontavious Porter & Matt Hardy pokonali Finlay & Rey Mysterio

Single Match

Batista pokonał Jamie Noble

Tag Team Match

Jesse & Festus pokonali Nieznanych Wrestlerów (Jobberów)

TripleThreat Match

Big Daddy V pokonał The Miz & John Morrison

Dark Match

Batista & Rey Mysterio pokonali The Great Khali & Finlay
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

1

• IOOT_DZIKO

1

• xazax5

1

• Lukasz1674325913

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Smack taki sobie, zaczęło się przyjemnie Kane wygrał z Henrym po chokeslamie na 3,7 cm :D

Mecz Teamów też fajny, double 619 ładnie wyszło :D

Batista z Noblem... to jest żenujące, facet który powinien być Cruiseweight Chamipon musi walczyć z Khalim, Takerem a teraz z Batistą :t_down: Może Nobel będzie 5 zawodnikiem w Monster Match Battle Royal...

Jesse & Festus... nic specjalnego...

Wielkie Dupsko V vs. Miz vs. Morrison - Innego wyniku być nie mogło...

Bardzo fajny był też motyw z JBL, piękny Chokeslam Takera, piękny spear Batka i "zmartwychwstanie" Takera... na CS będzie się działo :D

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Smack wg. mnie do dupska jak dawno nie było ...

Dark Match

Chuck Pulumbo pokonał Kenny Dykstra

Dużo plus że nie pokazli tego w TV ...

Single Match

Kane pokonał Mark Henry

To po raz kolejny udowadnia moim zdaniem że Henry nie powinien BYĆ na ringach WWE ., w tym miejscu zamiast być bardziej pasowałoby słowo poruszać się , ale ja musze zauważyć że to co odprawia Mark Strongest Cyc to nie jest ruch tylko jakies nieudane usiłowania przemiszczenia sie z miejsca na miejsce o góra 3 cm. Ludzie , ja proponuje żeby odesłać go do OVW , niech poćwiczy i zgubi troche wagi .. niech wróci do stanu kiedy (podobnego) miał European title ... wtedy dało sie jego wygląd jeszcze zdzierżyć i przynajmniej sie poruszał ...

btw. widział ktoś jego mega-usztywniacz ? ludzie przecież to oznaka że on boi sie chodzić żeby sie nie połamać ...z ringu schodzi tak wolno że Undertaker zdązył by 3 razy do ringu wejść .. to jest obawa o jego zdrowie - takie czegoś nie mozna zaakceptować ...

jedyny plus że umie sprzedać czokeslam ... czego chociazby khaliasek nie umi ..

Tag Team Match

Montel Vontavious Porter & Matt Hardy pokonali Finlay & Rey Mysterio

Wyjątkowo nic ciekawego ..walka toczyła sie bardzo nieudolnie do momentu krawienia matta ...potem była króka szybka akcja ze zwycięstwem MVP i hardyego ...lepsze bylo na 1,30 minuty niż cala reszta match'u ... Finlay to jednak wymiata ... jego motywy sa kozackie .

Single Match

Batista pokonał Jamie Noble

Oh My god - Jamie Noble wyrywa Vickie "The winner of All time Diva Search" Guerrero , parodia czy porażko , udawanie tygrysa ?, Rrrr ? , szeptanie na ucho ? matko ...to jest gorsze niż Fetyszowsko-społeczny romans Teddiego longa , hmm..może jest szansa że noble w angl'u dostanie zawału a vickie zwolnią jak kristal ...wtedy moge to jeszcze łyknąc ...

ekhm...ktoś coś mówił że walka z taker'em była krótsza od jego wejścia ? ekhm .. pozdrawiam wszystkich fanów batisty :P

Tag Team Match

Jesse & Festus pokonali Nieznanych Wrestlerów (Jobberów

Jassie i Maciek z Klanu 20 lat później ...n/c

TripleThreat Match

Big Daddy V pokonał The Miz & John Morrison

Big Dupsko V powinien ich troche skontuzjować a nie tylko wygrać i czekać aż Matt Strajker jor ticzer podniesie mu 20 kg łapy w góre ...z lekka nudna walka ...ale w porównaniu BDV z Seksual czokolate mark henryk ...to BDV jest wrestling god...

Wywiad JBL'a 0- już nie raz wspominał o umiejętnościach John'a przy majcu...tu nikt nie zaprzeczy ..ale cały segment był obrzydliwie nudny ...fajny motyw to jedynie koszulki .. a potem porównywalnie do zrzucanie z lin aka last ride i zaplątywania si w liny aka khali jest bezbronny - tutaj po raz kolejny Batista aka patrzcie - umiem spira ...flaki z olejem ...

czekamy na CYBER Sunday - RAW bił ten smack na głowe ...

915802072594e34bce782c.jpg

Pfff... po takich komentach to nie chce mi sie marnować czasu na sciąganie tego SD!

Jakoś mi ten roster nie odpowiada...

Spokojnie moge tylko patrzec na MVP i Takera czasem.

Kane'a mogli by jakoś wyrobić bo jak dal mnie w ciągu ostatnich miechów najlepszą walke miał na ECW :P

Takie jeszcze pytanie kontrolne na koniec;

Był na gali Foley lub SCSA ?

Mieli chyba sie promować pod walke na CYBER Sunday...

Jak na razie to tylko JBL sie promuje a tamtych w ogole nie widziałem

endabliuovr6.gif

o co chodzi z tym dark match?

Ja ściagnełem stad Najnowszego Smackdowna i nic takiego nie było :(

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

SmackDown wcale nie był zły ;) Poziom był zadowalający a JBL zmiótł po raz kolejny wszystkich z powierzchni ziemi :t_up:

Kane vs Henry : Syf ;) Henry ? Nie..to nie może być dobra walka. Bałem się, że Kane po raz kolejny będzie jobbował, co jednak się nie stało. Co do chokeslama, to wykonał go na pewno o NIEBO lepiej od Undertakera.

MVP/Hardy vs Finlay/Rey - Najlepsza walka wieczoru. Finlay jest GENIALNY. To jak pracował w ringu to majstersztyk jak na warunki McMahon landu. Reszta wiele nie odstawała, a MVP jak zawsze podobał się w ringu. Widziałem że Finlay zrobi jakiś numer i nie myliłem się ;) Duży pozytyw.

Batista vs Noble - Cała ta walka to pare punchy Nobla, wyjebanie sie na kolano Batisty (spear to nie był bankowo) spinebuster i powerbomb. Nie ma nawet co oceniać.

Jesse/Festes vs Jobbery - Przewinięte.

V vs Miz vs Morrison - Co ta walka robiła na SD i to w main evencie ? ;/ Coś mi tu nie gra. Ze względu na obecność tej wielkiej czarnej opasłej świni całość praktycznie przewinąłem. Ten grubas jest ŻAŁOSNY, nawet samoan dropa nie potrafi wykonać poprawnie.

Na końcu mieliśmy segment którego jedynym panem i władcą był JBL. Drugi tydzień z rzędu swoim speechem zdominował całą galę. Te wszystkie wstawki, rozdawania koszulek - coś zajebistego. Potem pojawił się Taker i już tak fajnie nie było. Pokrzywił ryja, machnął chokeslama i tyle. Uśmiałem się za to jak wszedł Batista, ponieważ w moich oczach ten segment miał poziom tego z udziałem Hornswogla i Noble'a :rotfl: Batista rzucił pas a pazerny starzec rzucił się na niego :rotfl:

No i jeszcze jedno. W tym miesiącu Batista, czyli champion i Taker, czyli contender walczyli na SmackDown JEDEN RAZ i to w squashu. Czy to nie jest parodia ? W związku z tym, że teraz nic lesery zasrane nie robiły, to na CS czekam na MINUMUM 25 minut walkę bez restholdów.

• Reputacja:   2

Najlepsza walka wieczoru. Finlay jest GENIALNY. To jak pracował w ringu to majstersztyk jak na warunki McMahon landu. Reszta wiele nie odstawała, a MVP jak zawsze podobał się w ringu.

No ja zwykle moje oczy nie mogły nie zobaczyć tak wspaniałej wypowiedzi. Fajnie super k.... że pracował tylko że to jest k..... nudne jak wyjście Undetakera albo nawet gorsze. Jak może sie komuś podobać jak taki ziemniak Finlay 3 minuty pastwi sie nad jedną nogą przeciwnika, 3 minuty nad jego ręką i następne 3 minuty nad kolanem? Masz zboczony gust i będe ci to powtarzał zawsze :)

Kane vs Henry - co tu można powiedzieć oprócz tego że nawet sie ucieszyłem z wygranej Kejna. Małpa sux, gdyby to nie było na początku to bym przewinął.

MVP/Hardy - Finalay/Korniak - nudna walka jak flaki z olejem z dobrą końcówką jakże perfidnie zjebaną bo czas gonił a zajebsity Main Event czekał :evil:

Batista - Noble - brak opisu bo i co tu opisywać 3 ciosy. A segmenty jeszcze gorsze, jak w sumie wszystkie segmenty z grubą torbą.

Jesse/Festus - jobbery - na ryj Festusa sobie popatrzyłem dla zwały a potem z uśmiechem na twarzy przewinąłem na końcówke żeby zobaczyć zakończenie.

BDV - MOrrison - Miz - jedyne co mi sie podobało to jak Morrison fruwał. The Miz sux, BDV lepszy w segmentach niż w ringu no i John który jest dobry ale go nienawidze, więc sam sie dziwie że tą walke ździerżyłem do końca.

Ogólenie słaby Smack ale pewnie wszyscy tak sądzą oprócz zboczka LK :t_up:

Kane vs. Henry

Poprostu tragedia niech lepiej Henry idzie do Strongman i tyle! po jaką cholerę on się brał za ten wrestling ehhh

Montel Vontavious Porter & Matt Hardy vs Finlay & Rey Mysterio

Też nic ciekawego poprostu nic tylko przewijać :/

Batista vs Jamie Noble

Już 3 tydzień z rzędu rzucają Noble'a "wielkim" tego rosteru jestem ciekawy ile to jeszcze będzie trwać :/

Jesse & Festus vs. DNO?

Przewinąłem jeśli to było warte oglądania to niech ktoś mi to powie to obejrzę te walkę.

Ernesty z ECW :

Wiadomo wygrał salceson ... myślałem, że Kali wbiegnie go sprać, a tu co? lipa nie pokazał się ... ale za to świecił swoim indyjskim pyskiem w dark matchach ehhh

Ogólnie lipka straszna w tym tygodniu :/

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Styl:  Jasny

Gala zaczyna się od MVP Vip Lounge (chyba tak się to pisze) . Bardzo fajnie to wygląda, goście to Matt, Finlay i Rey. Świetny tekst Hardy'ego "We are most funcion, disfunction team on WWE" jakoś tak, mogę się pomylić. Potem zadyma Rey vs Finlay a słychać jak MVP z Mattem obstawiają kto wygra. Dobry motyw.

Dalej walka Kane vs Henryk, dobrze że Kane wygrał, chokeslam dobry, jak na warunki Marka, choć zgadzam się z przedmówcami, Mark wracaj do swoich podnoszeń ciężarów czy co tam.

MVM & Hardy vs Finlay & Rey. Dobra walka. Hardy wyglądał z krwią na twarzy po zwykłym ciosie świetnie, myślałem już że zadyma będzie po wygranej Finlay'a i Rey'a a jednak Finlay wtrącił swoje trzy grosze i to Tag Team championi wygrali.

Świetny segment na backu z Noblem i Vickie. A Vickie znów wymyśliła walke dla Jamiego, szkoda że nie walczy o pas Cruiseweight, tylko z Khalim,Takerem,Batkiem, następny pewno Kane albo BDV. Lecz tekst "Jamie Noble vs Vickie Guerrero Bedroom Pillow fight" Taka walka zrobiła by furorę, a sama walka z Batistą, taka jaka miała być, spear, spinebuster i batista bomb.

Jesse & Festus znów walczyli z jakimiś cieniasami, cienizna walka. Kiedy ich się wrzuci na głębszą wodę? Chciałbym zobaczyć walke Jesse & Festus vs Kane & RVD (marzenia)

BDV pokonał Miz'a i Morrisona, a co oni tu w ogóle robią? Niech zaśmiecają gdzie indziej gale takimi walkami.

Proma Foley'a i Stone Cold'a świetne. No i pewnie ostatni raz widzieliśmy promo Batista vs Taker rivalry, muzyka w nim świetna (dawać do dl :P )