Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Genesis 2007 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   994
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

21049480fl3.gif

Karta:

TNA World Heavyweight Championship

Kurt Angle & Kevin Nash vs Sting & ?

TNA World Tag Team Champiomship

AJ Styles & Tomko© vs The Latin AMerican Xchange

TNA Knockouts Champiomship

Gail Kim© vs Roxxie Laveaux vs ODB vs Angel Williams

Samoa Joe vs Robert Roode

Shop of Horrors

Abyss vs Black Reign

Team 3D vs Motorcity Machine Guns

Zapraszam do dyskusji nt nadchodzącego ppv, walki które umieściłem w temacie nie zostały jeszcze oficjalnie potwierdzone.

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

5

• Stingerr

3

• LegendKiller

2

• gnomus

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Eeee... do dupy karta, widać, że gala powinna być słaba jedynie walka Kurt Angle & Kevin Nash vs Sting & ? i AJ Styles & Tomko© vs The Latin AMerican Xchange bedą trzymać poziom dobrych walk TNA. Joe vs Roode.. nie no kpina.. co Roode ma wygrać przez ten jego Pay Off? Pfff.Abyss vs Reign, no i znów ten głupi szczur :D , wolałbym już Ravena. 3D vs MMG i jeden z najlepszych teamów TNA ( MMG ) marnuje się walcząc z 3D, pewno świenie wygrają.. Charis vs Rhino hm... dobrze by było gdyby to był triple threat i doszedł by Storm. No i Gail vs Kong wydabało by się, zę wygra goryl :D ale Gail jest sprytna i może wygrać

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Styl:  Klasyczny

Czy była by szansa że pojawi się na gali Booker? Coś takiego wyczytałem na forum, że morzliwe jest jego pojawienie sie na Genesis

Uważasz, że gala będzie słaba patrząc na niepotwierdzone pojedynki ? przecież ta karta jest nie pełna! poza tym Roode to utalentowany wrestler, co już nie raz udowodnił i jeżeli zgra sie z Joe to walka może trzymać wysoki poziom - oczywiście o jobbowaniu Joe nie ma mowy! Chris Harris vs Rhino będzie pewnie na poziomie poprzednich walk nosorożca z Stormem, więc dobrze ;) Alex Shelley i Chris Sabin vs Team 3D ? zajebiście! świniaki odchodzą z TNA i jak widzisz ostatnio przegrywają wszystkie ważniejsze walki, co wiąże się w tym przypadku z promocją Motorcity Machine Guns.. LAX vs AJ i Tomko pewnie będzie dobre, AJ wreszcie lata, Tomko pokazał klase na BFG, a LAX to wiadomo .. 8) wprawdzie pas należy się LAX, ale AJ zasługuje na ponad miesięczny title reign i będę całym sercem kibicował właśnie jemu.. dalej, dojdzie jeszcze X Division Championship, Lethal pokonał Danielsa, hm.. możliwe, że teraz Kaz zacznie walczyć o tytuł, no i jest jeszcze tajemniczy zwycięzca Fight for the Right, który wskoczy w main evnt :)

[ Dodano: 23 Październik 2007, 20:24 ]

Czy była by szansa że pojawi się na gali Booker?

Hm.. wątpię, aby nastąpiło to już na Genesis, ale jestem więcej niż pewien, że TNA nie odpuści sobie takiego workera jakim jest Booker i do jego debiutu prędzej czy później dojdzie.

Marcinie zgodze się, ze pas należy się LAX ostatnio robią świetne walki naprawde, no ale właśnie szkoda AJ'a i Tomko, ale myślę, ze może potrzymają pasy do następnego PPV i potem LAX może ich pokonać. Zapomniałem o X Division tu może być ciekawie, dobrze mówisz, walka Lethal vs Kaz no to by było dobre... gdyby tak dodać jeszcze Danielsa, napewno będzie chciał ten tytuł zdobyć. Co do Roode nie wiem czy to taki utalentowany wrestler, to raki drugi Cage umie tylko interweniować w walkach, a w 1 vs 1 pewno przegra z Joe :t_up: Jeżeli chodzi o ME to może ktoś WCW partnerem Stinga? ( marzenie :D )

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Co do Roode nie wiem czy to taki utalentowany wrestler, to raki drugi Cage umie tylko interweniować w walkach, a w 1 vs 1 pewno przegra z Joe :t_up:

Chyba żartujesz ? to, że Christian Cage przegrał z Samoa Joe na Bound For Glory to znaczy, że nie jest utalentowany i potrafi tylko interweniować w walkach ? :t_down: Cage i Joe pokazali, że potrafią obaj walczyć i razem stworzyć świetny duet ;) Roode to co innego, do Cage mu daleko, ale gra zajebiście heela plus ma słaby finisher i już wszyscy go nie lubią, uważają za beztalencie, itp a tak nie jest..

To jest twoje zdanie...i troche mnie źle zrozumiałas.. to, że Cage przegrał z Joe to właśnie nie znaczy, że nie jest utalentowany, tak jak powiedziałes, tu się zgadzam z tobą. Roode nie nadeje mi sie na przeciwnika Joe, on powinien walczyc.np. z Storem np. to jego pułka, Joe to już wyższa :) a z resztą mogli dac Christianowi rewanż z Joe :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Samoa Joe właśnie powinien odpowiednio wypromować Roode`a - innego sensu tego feudu nie widzę.. poza tym, Cage i Joe walczyli dużo razy, gdzie zwykle Cage wychodził zwycięsko z walk, no i Cage otrzymał rewanż na ostatnim iMPACT! ;)

• Reputacja:   2

Samoa Joe właśnie powinien odpowiednio wypromować Roode`a

A po co promowac zero? Naprawde nie ma w tej TNA lepszych przeciwników dla jednego z najlepszych zawodników na świecie? :-/

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Roode to naprawdę przyzwoity worker i naprawdę poza na maksa wkurwiającym gimmickiem nie ma niczego, do czego tak na dobrą sprawę można by się było doczepić. Ring skille ma niezłe, mic skillsy podobnie :) No ale to oczywiście moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgodzić :t_up:

Oto oficjalnie potwierdzone walki na Genesis :

MAIN EVENT FOR THE TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Kurt Angle and Kevin Nash vs. Sting and a Mystery Partner

Tutaj naprawdę nie wiadomo czego się spodziewać. Ja mam co do tej walki raczej negatywne odczucia. Wiadomo, Kurt formą nie błyszczy, Sting to już nie to samo. Nasha pozwolę sobie przemilczeć. Jeśli mystery partnerem będzie Booker T, to nie będzie tak źle. Book wprawdzie nie błyszczy w ringu jak za czasów WCW jednak nadal potrafi zmontować fajną walkę.

Samoa Joe vs. Robert Roode w/ Ms. Brooks

Jeśli walka zostanie dobrze zabookowana, to na pewno będzie to fajna walka. Roode, a przedw wszystkim Joe to dobrzy wrestlerzy i odpowiednio poprowadzona walka może ukraść show.

Team 3D vs. The Motor City Machineguns

Wreszcie jakiś push dla MCMG :!: Obecnie to absolutnie jeden z najlepszych tagów na całym świecie i powinni być na szczycie tej dywizji w TNA. Szkoda, że ich przeciwnikami będą takie zera jak 3D. Obawiam się poza tym, że Sabin i Shelley mogą zostać mięsem armatnim dla grubasów.

Womens Title: Gail Kim vs. Roxxi Laveaux vs. ODB vs. Angel Williams

Ze względu na obecność Gail i Angel będzie na co popatrzeć. O poziom tej walki też można być raczej spokojnym :t_up:

Shop Of Horrors: Abyss vs. Black Reign

Już sama nazwa stypulacji wskazuje na to, że będzie ona arcy debilna. Chyba każdy pamięta stypulacje z czasów feudu Sting/Abyss które mogł wywołać co najwyżej uśmiech politowania na twarzach oglądających. Bankowo będzie to lekko zmodyfikowany hardcore match. Szkoda, że Judas doznał tej kontuzji i że jeszcze przez jakiś czas nie zobaczymy go w ringu :( Oglądanie Rhodesa męczy ogólnie, jednak w tym gimmicku to już katorga.

Ogólnie PPV zapowiada się jak na razie całkiem nieźle. Mam nadzieję, że po sytym Bound for Glory TNA znów pokaże, że narzekania jej anty-fanów są trochę naciągane.

Mi przypadły do gusty walki z pamiętnego feudu Sting/Abyss - Prison Yard, Last Rites, co by nie pisać, ale były bogate w hardcore ;) ostatnio polubiłem gimmick Reign`a, ponieważ jego postać bardzo mnie śmieszy, te niby "nie smaczne" czy "okropne" akcje z szczurem czy przykręceniem głowy Abyssa do imadła były zajebiste :rotfl: jest to jeden z pojedynków na które będę czekał z niecierpliwością, na ostatnim iMPACT! LAX wykorzystało swój title shot, więc możliwe, iż na Genesis do walki włączą się bracia Steiner :t_down: walka kobiet zapowiada się nijako - zero build up`ów, nic .. walka wieczoru jest wielką zagadką, do końca nie wiadomo kto będzie tym mystery partner`em, może powrót Halla na przyszłym iMPACT! coś nasunie. Ogółem gala na plus, kilka gwiazd będzie walczyć wtedy w Japonii, ale dzięki temu obędzie się od zapychaczy kart.

• Reputacja:   1

Właśnie gdzieś tam przeczytałem, że raczej mało prawdo podobne jest że Mystery Partner-em nie będzie Booker T choć tak pierwotnie planowano. A wszystko przez to, że po sieci poszła ta deklaracja i władze TNA ją zdesperowane znaleźć nowego gościa bardziej zadziwiającego, kogoś takiego jak RWD lub sam wielki DDP! Co do Bookera to ma wystąpić już pod innym kątem na tym samym PPV.A co do tematu Hogana to ma ponoć jakieś problemy rodzinne i jego występ raczej nie jest brany pod uwagę! :( Co o tym myślicie?

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Raczej wątpliwe że będzie to kto inny niż Booker T. DDP nie posiadał World Title w WWE, Rob Van Dam nie posiadał ECW Title (mówię o rdzennym ECW) a Hogan poza tym, że jego syn siedzi w pierdlu to miałby na pewno tak wygórowane żądania finansowe, że Dixie nie mogłaby pozwolić sobie na jego ściągnięcie. Poza tym już dla samej walki dobrze by było, gdyby nie pojawił sie tam Hogan.

Co do partnera Stinga na Genesis to:

ukadankahu9.png

pierwszy napis czytany od tyłu to Borden czyli Sting a drugi to Huffman czyli Booker :)

Link do układanki dali w TNA today http://11t11n07a.com/

TNA World Title Tag Match - Sting and ????? vs. Kevin Nash and Kurt Angle

Najwieksza zagadka w postaci tajemniczego partnera Stinga. Tak czy siak obstawiam calkiem dobry mecz mimo leciwosci Nash'a. Zwyciestwo? Raczej Angle ale nie przekreslalbym Sting'a.

TNA World Tag Team Title Match - AJ Styles and Tomko vs. The Steiner Brothers

Troche na sile (a nawet bardzo na sile). Myslalem, ze bedziemy miec powtorke z AJ/Tomko vs. LAX, ktora bylaby zdecydowanie lepsza od walki umieszczonej w karcie. Steinerowie sa tylko niezli w brawlach wiec nie oczekuje duzych emocji. Wygrana duetu AJ/Tomko.

TNA X-Division Title Match - "Black Machismo" Jay Lethal vs. Sonjay Dutt

Dolozony w ostatniej chwili bez buildupu. Mam nadzieje na wspaniale widowisko w wykonaniu tych dwoch gwiazd Dywizji X. Nadzieje mam rowniez na podkrecenia relacji Lethal - So Cal Val i nie bylbym zdziwiony hellturn'em Dutt'a. Tak czy siak powinno byc swietnie. Oby sie swiniaki nie wtrynily. Lethal dalej mistrzem, ktory bedzie czekal na Daniels'a na TP.

TNA Women's World Title Match - Gail Kim vs. ODB vs. Roxxi Levau vs. Angel Williams

Walki kobiet (szczegolnie wieloosobowe) stoja na wysokim poziomie w TNA wiec sie nie martwie. Sceniariusz jest latwy do przewidzenia. Gail wygrywa, pojawia sie Kong i ja niszczy. Trach bach mamy zapowiedz walki o tytul na Turning Point (aha, hard push dla Kong).

Shop of Horrors Match - Abyss vs. "Black Reign" Dustin Rhodes

Wiadomo sprawa ze mecz bedzie hardkorowy. Na czym bedzie polegac, nie mam pojecia. Ale standartowo szklo, pinezki i inne stoly. Nie zdziwie sie jak pojawi sie Judas Mesias i spowoduje ze wygra Rhodes'a i przy okazji dorzuci kolejny mecz na nastepna gale (patrz plakat promujacy TP).

The Motor City Machine Guns vs. Team 3D

To moze byc konkret. Na wygrana MCMG nie licze, trzeba jakos nakrecic angle. Squash'a nie bedzie, lecz uwazam ze 3D posuna sie do bardzo taniego chwytu i w ten sposob przewaza szale na swoja korzysc.

Fight for the Right Final, Ladder Match - "The Instant Classic" Christian Cage vs. Kaz

Ostatni Impact pokazal jak ten mecz moze byc dobry. Widac ze obu wrestlerom bardzo dobrze sie pracuje razem. To moze byc mecz wieczoru. Cage nie zawodzi a Kaz jest wrecz fenomenalny w tym co robi (fajnie ze go push***ja - bardzo mu sie nalezy). Nikt sie nie spodziewa ze Cage przegra. I nie ma prawa przegrac.

Robert Roode vs. Samoa Joe

Start feudu byl z lekka bez sensu. Wynik jest raczej pewny, lecz tez zalezy od tego jak bookerzy wykorzystaja angle z fanka. Byc moze to ona spowoduje wygrana Roode'a cos mu podajac. Rowniez dobrze moze odwrocic jego uwage i to Joe wygra. Ale nie pozostanie to bez wplywu na wynik. Stawiam na Joe, ktory ruszy za CC po title.

Gala karta i buildupami moze nie zachwyca ale to powinno byc solidne widowisko na wysokim poziomie wreslingu. Oby. To juz dzis :)