Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE.Friday.Night.Smackdown.19.10.2007 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

WWE.Friday.Night.Smackdown.19.10.2007

001yk7.jpg

Kane pokonał The Great Khali Disqualification

21mg0.jpg

Chris Masters pokonał Chucka Palumbo

WWE Tag Team Champion Matt Hardy pokonał Finlaya

Drew McIntyre pokonał Briana Majora

JBL przeprowadził wywiad z Batistą

3421bn7.jpg

Jimmy Wang Yang & Shannon Moore pokonali Deuce & Domino

Undertaker pokonał Jamie Noble

Non-title

United States Champion & WWE Tag Team Champion MVP pokonał Rey Mysterio Disqualification
001ug2mo4.jpg
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

2

• The_Icon

2

• IOOT_DZIKO

2

• badziewiarz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Kurde, no dobry SmackDown ;) Na pewno lepszy niż RAW i ECW.

Kane vs Khali - Po tej walce fajerwerków raczej nikt się nie spodziewał. Na całe szczęśćie, trwała ona tylko pare minut i Kane wyszedł z konfrontacji z Khalasem z twarzą. Niestety oklep dostał od interweniującego, ledwo chodzącego, obleśnego, jednego z pierwszych do zwolnienia wieprza. Oby w wtorek na ECW Kane pokonał go w parę minut.

Masters vs Palumbo - Booooring. Jedyne co dziwi, to wygrana Mastersa. Oby nie zaserwowali nam tego gówna na PPV.

Hardy vs Finlay - Ani jeden, ani też drugi nie mogli się za bardzo pokazać, ponieważ walka była stanowczo za krótka (no tak k***a, niech Taker wychodzi na ring przez jeszcze 10 minut :/). Ciekawa końcówka z udziałem MVP jednak szkoda, że Finlay przegrał.

McIntyre vs Major - Pisano, że ten McIntyre to nieco większa wersja Kendricka. Jak na razie, to nie do końca to potweirdza ;) Walka nienajgorsza, a ten facebuster Drew'a wyglądał całkiem efektownie. Za tydzień bankowo zobaczymy walkę Majors vs Brytyjczycy.

Wywiad z Batistą był jednym wielkim popisem JBL'a który swoim speechem zownował tę galę :D Animal przy micku kiepsko, za to spear wyszedł mu całkiem, całkiem.

Deuce i Domino vs Moore/Wang Yang - Hm, sam nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony fajnie, że Moore i Yang wygrali, jednak z drugiej wkurwiłem się, ponieważ zeszmacono tą walką byłych tt champów. Samo starcie fajnie się oglądało, tak w sam raz na SmackDown.

Taker vs Noble - Chokeslam, tombstone, pin. Pieprzyć to ! Noble nie zasługuje na takie squashowe blamaże jak ten z Khalim, czy Takerem.

MVP vs Rey -No Main Event pełną gębą. Zdecydowanie najlepsza walka na gali mimo tego, że panowie spotkali się ze sobą po raz pierwszy. Popisy Reya i pokaz umiejętności MVP. Ciesze się, że Montel nie przegrał tej walki, ponieważ mam nadzieję, że w najbliższej przyszłości dostanie on World Title Push. Interwencja Finlaya była jak najbardziej do przewidzenia po tym, co wydarzyło w jego walce z Hardym. Oczywiście Rey ku radości zgromadzonych 8 latków poradził sobie z obydwoma heelami i dzieci mogły pochantować 619 ;)

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Kane vs Khali - podobała mi sie ta walka .. wogóle lubie walki gigantów o ile nie sa one ślamazarne do granic mozliwości - ta nie była .. khali nie zaplątałsie w liny co jest duzym plusem ..i mógłby tak nie pizgać tym Wajs Gripem jak nigel Lariatami :rotfl: ..ale fak że Kane wyszedłz pojedynku z twarzą i kozacko wyszedł mu flying Clothseline...interwencja Vis'a mogła być do przewidzenia ...i wkońcu mamy feud o kt.orym całkiem kilka niedawno miesięcy ;) temu mówiliśmy i wyczekiwaliśmy w pewnych kręgach .. a może triple Threat z khalim :D

Masters vs Palumbo - no jak ja sie ciesze że ten Hydraulik przegrał ..kij że po Roll-up ale przegrał ..masters takowowż nie zasłużył że jobbiwać jakieś nędznej podróbie gimmick'a z 2000 roku - Easy rider ..pfff ..kaszana .. zmienić mu gimmick to moze go łykne bo narazie to jest nie do przyjecia .. Interwencja Viktori :drool:

Hardy vs Finlay - sama walka niczego sobie ...z resztą jak już było kiedyś powiedziane mimo umiejętności obu panów jakoś nie mają w sobie tego czegoś "co nie pozwoliłoby wyjść do kibelka" ;) fajna końcówka ..co raz ciekawsze rozwiązania zakończeń pojedynków ..

Taker vs. Noble ... bezsens ...faktycznie wejście trwało 3 razy dłużej niż sama walka ... LK będzie teraz droczyl ten temat hehe .. Ciekawi mnie sam motyw wpychania Noble'a w dziwne walki przez Viki G.

Co do walki ...a czego sie spodziewalibyście ..że Jamie będzie rzucał Taker'em ? :rotfl:

JBL przy miku jak zwykle zarządził ..ten to potrafi publike ruszyć ..może nie pozytywnie ale ruszyć ;) hehe ...Dave nie wpoeidział duzo i lepiej :P spear troche za powolny ..dobrze wykonany ale za dużo nad nim myślał ...no ale nie szukajmy dziury w całym ..

Smack Bardzo dobry ... ja wogóle od No mercy jestem pozytywnie nastawiony ..oby tylko nie zepsuli Cyber sunday ...

EDIT: Swoją droga ciekaw jestem kurde bele skąd batista bierze Takie Garniturowe spodnie , o takiej rozciągliwości że może spokojnie "Strzelac" przy swoim enternance i wykonywac spear .. a do tego jak on do diabła wpuszcza ta koszulke w spodnie że nawet po spearze ani odrobina mu nie wylazła :lol:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Tak, to jest zdecydowanie najbardziej oczekiwany feud roku ! Kane i Big Daddy V ! Kane może weźmie przykład ze swojego 'brata' i spierdoli swojego przeciwnika z ramion ! NIE ! On wykona chokeslam na 12,5 centymetra który będzie istnym 'takin' care of buisess' !!

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Pomyśl gdyby tak Viss wykonywał Stiffowe kopnięcia to połamałby połowe rosteru ...jesli chodzi o ECW napewno taka walka wprowadzi ożywienie - fanom WWE zawsze podobały sie walki Big Boys'ów napewno bardziej niż walki pod tytułem "30 minut tarzania sie po macie" 8)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

Kane vs Khali, bałem się że Kane znów jobbnie a tu nie do końca tak było. Ja bym napisał o tej walce tak:

"Buty dla Khaliego 100$ , Stylista dla Kane'a 200$ , zobaczyć jak Khali dostaje ring bell'em bezcenne".

Ale wtedy wszedł wielki,tłusty, brzydki Big Willem V i pozamiatał z Kane'm. No cóż, szykuje się bez pasowy feud dla Kane'a, znowu.

Dobrze że Hydraulik Palumbo zaczyna przegrywać walki, bo nie mogłem już znieść jego streaku, samych zwycięstw. Choć w walce najbardziej podobało mi się jak Victoria pięknie zaatakowała Michelle.

Walka Finlay vs Matt, dobra walka, najrówniejsza chyba z tych na tej gali. Ostatnia akcja bardzo mnie zadowoliła że tak to ujmę, Finlay chciał oszukiwać , a MVP pomógł Matt'owi wywalając gdzieś broń Finlay'a. Fajne, naprawdę fajne.

JBL przy mic'u po prostu świetny speech. Dawno nie było takiego w Smackdown. Batek wszedł i właściwie nie miał nic do powiedzenia, jedyne co zrobił to Spear i to wszystko.

Kowboj i Shannon Moore przeciwko Legendkillers lariat - miałem nadzieję że właśnie kowboj i Moore wygrają, po naszej ostatniej rozmowie LK jak nazwałeś D & D najlepszym teamem. I dobrze że stało się tak jak stało.

Noble vs Taker ? Żenada, kto będzie następnym przeciwnikiem Noble'a ? Kane? BDV ? HHH ? To staje się nudne.

Main Event, dobry pokaz i ze strony Rey'a i ze strony MVP. Na końcu wszedł Finlay by się zemścić na MVP. No i znów pokaz Rey'a, który jako główny bohater wyszedł z tego cało.

• Styl:  Klasyczny

Kane vs. Khali - nie wiem czy tylko mi się tak wydawało, ale Kali jak by bardziej się ruszał w ringu pondosił nogi itp.... walka ehhh krótka, dzwonek na głowie Kaliego ujdzie, ale potem Masarnia V w akcjii jak mi się chce żygać jak widzę tego kolesia :/

Masters vs. Palumbo - a nic szczególnego :P walka denna ....

Hardy vs. Finlay - no proszę MVP pomógł Mattowi tego bym się nie spodziewał ...

Co do walki to też nic nadzwyczajnego .... Finlay by tylko tą swoją pałką chciał pukać..

Drew McIntyre pokonał Briana Majora

To coś przewinąłem....

Wywiad JBL'a też nic nadzwyczajnego przynudzanie, przynudzanie, a i tak nikt go nie wybierze na sędziego matchu Batek vs. Taker

Jimmy Wang Yang & Shannon Moore pokonali Deuce & Domino

No wreście coś konkretniejszego szkoda, że tak krótkiego, ale naprawdę miło się oglądało tę walkę :)

Taker vs. Noble - kpina ........

Rey vs. MVP - no i to 2 walka która jako tako wyszła na tym SD! na koniec jeszcze Finaly zebrał.

Ogólnie to za dużo dobrych walk to się nie odbyło :t_down:

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   8
  • Styl:  Klasyczny

SD! bardzo dobry, gdyby tylko nie walka number one. Chociaż nie powiem, fajnie się ziewało podczas tej walki. Kane'a na emeryturę, Khaliego wywalić :D Najgorsza walka

Palumbo vs. Masters - O gimmicku Palumbo już gdzieś pisałem, więc powtarzać się nie będę. Walka bardzo dobra, choć wynik mógłby być inny

Hardy vs. Finlay - Kolejny bardzo ciekawy pojedynek i - jak już wspominał IOOT - ciekawe zakończenie.

JBL na ringu...hmmm, czyżbyśmy już wiedzieli, kto będzie sędzią w walce Undertaker vs. Batista? :D

Swoją drogą, JBL przy mic'u jest świetny. :t_up:

Deuce & Domino vs. Jimmy Wang Yang & Shannon Moore - A ja się cieszę, że wygrali Moore i Yang. Chyba nawet najlepsza walka na gali.

The Undertaker vs. Jamie Noble - Zajebisty chokeslam :D:P Kane może się schować :D

SD! naprawdę bardzo dobry. Kto jeszcze nie oglądał, może śmiało ściągać, bo warto.

Kane'a na emeryturę, Khaliego wywalić

Z Khalim się zgodzę, z Kane'm to chyba coś ciężkiego na głowę Ci spadło. Kane jest jednym z lepszych wrestlerów w SD aktualnie.

Zajebisty chokeslam :D:P Kane może się schować

Ta, jakby Kane zrobił na Noble'u chokeslam tak samo by to wyglądało a ty byś tylko mruknął, phi każdy tak potrafi, lecz jak o Wielki wchodzący półgodziny Taker zrobi chokeslam to sztywno w gaciach ślina z pyska i zajebiście zajebiście, takie są Sejbla twe odczucia na temat Taker'a, więc przestań wkurzać mnie i innych swoimi wypowiedziami na temat Kane'a.