Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA iMPACT! 25/10/2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

8-Mann Tag Team Match:

LAX & Steiner Brothers pokonali AJ Stylesa, Tomko & VKM

2. Match

Fight For Your Right Turnier:

Cowboy James Storm pokonal Erica Young

3. Match

Fatal 4 Way Match:

Shark Boy vs.Havok vs. Petey Williams vs. Sonjay Dutt zakonczyl sie No Contest

4. Match

TNA World Championship:

Kurt Angle pokonal Stinga © izostal nowym mistrzem.

5. Match

Awesome Kong pokonala Angel Williams

6. Match

Junior Fatu pokonal Roberta Roode

MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

2

• pablo modjo

1

• dch99

1

• Kojot

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

żałosne , brak słów ,czzzzEeeeeeeeeeeeeemu :t_down: 1 wstecz i Joe a teraz Sting , no ludzie

Patrząc po wynikach to iMPACT! wydaje się być bardzo dobry, jak i ciekawy.

Bardzo cieszy mnie wygrana LAX, nareszcie zapowiada się długo oczekiwany push.. James Storm pokonuje Erica, lubie ich obydwu.. Ale Eric bardziej nadaje się na zabawianie publiczności niż na jakieś poważne walki, więc tu plus za zwycięstwo Storma. Fatal 4 Way Match nie zakończył się, pewnie po interwencji Team 3D, bo ostatnio często niszczą wrestlerów z X Division.

Awesome Kong nadal niszczy swoje rywalki, ciekawe kto ją wkońcu powstrzyma? Robert Rood tym razem uległ, szykuje się jego feud z Samoa Joe..

impactpz3.gif

I teraz najważniejsza walka TNA World Championship, szkoda Stinga.. zdobył pas zaledwie na dwa tygodnie, znowu Kurt wskakuje na szczyt.. Eh, robi się to już nudne, czekam na powrót Jeffa Jarretta, bo teraz to chyba tylko on jest w stanie na dłuzej zatrzymać pas.

Więcej na temat iMPACT'a wypowiem się po jego obejrzeniu..

Edytowane przez Gość

Ogólnie już po samych wynikach Impactu.. można stwierdzić, że żal. Sting, legenda traci pas po 2 tygdoniach :rotfl: Chyba jednak władzom tej federacji nie zależy na pozostaniu Sting'a. Angle znowu mistrzem.. Total Nonstop Angle :t_down: To już powoli zaczyna być gorsze niż Cena w WWE :-/

Main Event też zapewne żenada :roll: Fatu z Roodem zabójcza dawka :rotfl:

iMPACT! byl dobry, narazie kazda 2h gala utrzymuje rowny, solidny poziom. Szkoda ze 4 Way Dance trwalo kilka minut bo walka mogla byc naprawde znakomita. Kurt ponownie mistrzem... nie bylem zwolennikiem Sting'a jako mistrza, ale po cholere jest zmiana wlasciciela pasa po dwoch tygodniach. Na dodatek jakies dziwne proby rozwiazania tego kto wygral. Przeciez tysiace razy zdarzalo sie, ze sedzia dostal w leb i zastapil go inny, a teraz nagle sie zrobily z tego jakies kontrowersje. Main event Rikishi vs. Roode, Boze uchowaj przed takimi main event'ami. Czyzby feud Joe vs. Roode... ja juz nic nie rozumiem, tu joe pomogl przegrac Roode'owi, ale leci za Cage'm... Teraz druga, dziwna sprawa po co organizowac fight for the right skoro i tak na genesis nie odbedzie sie 1 vs 1, a nie wierze w to, ze zwyciesca fight for the right bedzie partnerem Sting'a, mam nadzieje tylko, ze nie okaze sie nim Jarrett, ktory po powrocie zdobedzie pas.

• Reputacja:   6

Kicha na maxa z tym zwycięstwem Kurta.

Shit, shit i jeszcze raz shit.

Teraz już wiemy kto w TNA naprawdę pociąga za sznurki ...

Co to miało być? Po co ta wygrana Stinga na B4G?

Wk**łem się. Tak się nie robi z jedną najważniejszych postaci federacji..

No i ten mian event Genesis.. Dajcie spokój..

16476371734edf391100c30.jpg

Początek i od razu Kurt a szkoda za dużo się go robi powoli w TNA , rozmawiają między innymi o NWO i Nash wymieniania Scota Halla jako przyjaciela . To było by coś Outseiders w TNA :t_up:

1) LAX & Steiner Brothers vs AJ Stylesa, Tomko & VKM

O wiele lepsza byłaby walka gdyby każdy tag team walczył sam a nie połączenie na dwie grupy ale co tam i tak było nieźle .

Powraca stary pyszałkowaty Steiner , pompeczki musiały kiedyś wrócić .

Hernandez pokazuje że jest świetnym zawodnikiem , znowu fantastyczny drop kick i kilka mocnych movesetów i przede wszystkim pin :t_up:

I znowu Kurt a mniejsza z Kurtem kolejny meczyk :

2)James Storm vs Erica Young

Jak wchodzi Eric to publika szaleje , widać że jest ulubieńcem . Potrafi zrobić to show :t_up: Ale Jackie wyrwała ciosa :rotfl: I zaraz super kick i pin , zasłużone zwycięstwo .

JB jak zwykle rozbrajający a Nash cały czas nieugięty Oj będzie się działo , będzie .

Prosiaki łapią się za X division na razie swoją świńską gadką .

3)Shark Boy vs.Havok vs. Petey Williams vs. Sonjay Dutt

Niezły początek ale 3D słowa zamienili w czyny . Liczę teraz na odwrócenie sytuacji i jakiś atak zawodników X D na 3D . Pozwalają sobie na dużo ale już niedługo przyjdzie zmierzyć się im z MMG i wiadomo na co większość liczy

4) walka o WHC co tu dużo pisać o tej walce po prostu żałosne , kto jak kto ale Sting oddaje pas po Olimpic Slamie ( żeby jeszcze od razu go zpinował a nie czekał nie wiadomo na co ) :t_down: ale może dobrze się stało , Gennesis zapowiada się imponująco i Nash będzie walczył :t_up: ale żeby ta walka nie była ME dziwne troszkę , zdecydowanie najlepsza walka gali , cały czas się coś działo , panowie stworzyli kapitalne widowisko i wreszcie atak Stinga na Nashu, feud ciągnie się dalej , oby więcej walk na Impactach trzymających taki poziom :t_up:

i sędziowie się złapali po meczu ale interwencja Jimiego

5) walka kobitek wynik był już znany od początku , ale Kong ze zdjęciem Kim widać że będą feudować obie panie , podczas tego meczu nawet Don West i Mike Teney nie bardzo się im interesowali tylko nadal mowa była o tym co zaszło wcześniej , jedyne co można było z tej walki obejrzeć to jej finisher jest on naprawdę niszczący

I pokazuje się nam Abbysek i Regin weź ten szczur już lepiej niech powraca i to biegusiem Judas Mesias

I po wielu emocjach ME 6) Junior Fatu vs Roberta Roode

Fatu porywa publikę swoimi ruchami czyżby konkurencja dla Younga :rotfl:

Roode pokazał sie jak najbardziej z dobrej strony za to J.F. poza super kickiem to nie pokazał nic może jeszcze DDT i oczywiście słynny już atak wielkim dupskiem :t_down:

i wejście JOE , nie dość że załatwił Rooda to i przegonił Caga :t_up:

I na sam koniec wyjaśnienie sytuacji z pasem WHC publika zdecydowanie za Stingiem ale mistrzem Kurt ale Jimii Cornet dobrze to ujął Kurt jest teraz mistrzem ale nie musi być długo i oby nie był już nim po najbliższym PPV ;) światła gasną i na ringu mamy Stinga i ten obiecał że po Gennesis Kurt nie będzie już champem :t_up:

Świetny , wspaniały Impact :t_up::t_up::t_up:

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Ja pierdole, wszyscy zachantujmy :

Angle Sucks ! Angle Sucks !

Nie dziwie się, że morale w szatni takie niskie, skoro cały fed toczy się wokół tego skurwiałego egomaniaka Angla. Bankowo wpieprza się on w booking, bo innego wytłumaczenie nie widzę. Mam nadzieję, że Jarret weźmie się za to, ponieważ przez to co sie obecnie dzieje moja nienawiść do angla (celowo mała litera) rośnie z dnia na dzień.

Kurt, SPIERDALAJ TAM SKĄD PRZYSZEDŁEŚ !

• Reputacja:   2

Chyba jednak władzom tej federacji nie zależy na pozostaniu Sting'a

Albo wiedzą że go nie zatrzymają :t_up: I tak dobrze ze mu dali WHC tuż przed emeryturą, nie każdy dostąpił takiego zaszyczytu.

Awesome Kong nadal niszczy swoje rywalki, ciekawe kto ją wkońcu powstrzyma?

Jak nie baby to zawsze TNA ma pod nosem Sonjajów Duttów którzy ważą mniej niż Kong. Ciekawi mnie taka walka nawet i czy gorylica potrafiłaby rzucac nie 50 a 75 kg :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Tadaaaaaam, mój pierwszy obejrzany Impact. Na początku od razu Angle, nie mam nic przeciwko(na razie), no ale widzę że tutaj większość już znudzona panem Kurtem.

Dalej, fajna walka Tag Teamowa, lecz jestem ciekaw czym on uderzył, wyglądało to jak hmm...nie wiem jak to wyglądało, w sumie byłem za Vodoo Kin Mafia, zawiodłem się.

Druga walka, to już tylko markowanie się liczyło :). Bo tyle co widziałem TNA to Young od razu przypomniał mi Eugene'a więc bardzo pozytywnie :D Szkoda że przegrał.

Trzecia walka, człowiek pokój, Rekin i reszta, fajnie że Team 3D robi takie porządki, czekam aż wezmą się za tego całego Senshiego , niech na kilku stołach go roztrzaskają, a tyle co było walki to naprawdę dobra.

Sting vs Angle. Walka dobra, Chciałem by Angle wygrał i dobrze się stało (ale zostanę wyzwany zaraz) , nie myślcie żem głupi, ale na razie będę markował "towarom" z WWE.

Babki przewinąłem tak jak to robie w WWE, choć jak zobaczyłem tą Awesome Kong to pierwsze co mi wpadło na myśl to Markowa Henrykowa.

No i ME, to chyba jednak powinna być walka o pas Stinga i Angle'a a nie Roode vs Fatu. Fajnie że Rikishi wygrał, Samoa mu pomógł, mogliby utworzyć team. Takie me zdanie.

No więc chyba zacznę również oglądać TNA :)