Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bound for Glory 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark match: The Motor City Machineguns (Chris Sabin and Alex Shelley) defeated Joey Matthews and Johnny Swinger

The Latin American Exchange (Homicide and Hernandez) defeated Triple X (Senshi and Elix Skipper) in a Ultimate X match (11:57)

Eric Young defeated Robert Roode to win the Fight for the Right Battle Royal (11:55)

Christian's Coalition (A.J. Styles and Tomko) defeated Team Pacman to win the TNA World Tag Team Championship (8:45)

Jay Lethal defeated Christopher Daniels to retain the TNA X Division Championship (11:00)

The Steiner Brothers (Rick and Scott) defeated Team 3D (Brother Ray and Brother Devon) in a Two out of Three Falls Tables match (12:45)

Gail Kim won a Knockout Gauntlet battle royal to win the TNA Women's World Championship (12:11)

Samoa Joe defeated Christian Cage (w/Matt Morgan as Special Enforcer) (15:45)

Abyss defeated Raven, Rhino and Black Reign in a Monster's Ball match (9:04)

Sting defeated Kurt Angle to win the TNA World Heavyweight Championship (18:27)

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

3

• pablo modjo

2

• IIL

2

• Kojot

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Sting defeated Kurt Angle to win the TNA World Heavyweight Championship (18:27)

Dla tej walki normalnie ściągnę nawet całą galę jeśli będzie trzeba muszę to zobaczyć!

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Popieram zdanie kolegi. Drugiej tak świetnej walki długo nie zobaczymy :)

TNA Rulez!!!!!!!

KUREEEFAAAAA JA PIERDZIEEEEELEEEE STIIIIIIIIIIIIIIIING \o/

Ale to byl mecz \o/ Mistrzostwo swiata i okolic! Ostatnie 5-7 minut bylo oblednie chore!

Jeszcze raz sobie obejrze BFG i skomentuje wtedy mecz po meczu.

STIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING \o/

Ale gala , kapitalna było w niej wszystko i jakie emocje Brak mi słów normalnie :t_up:

Finisher Tomko i AJ pierwsza klasa ten koleś walczący za PAcmana niezły był , Styles pofruwał i pasy trafiły do odpowiednich osób , najlepsza walka Tomko w TNA wg mnie :t_up:

Wygrana Erica , hm ciekawe jak on sobie poradzi teraz ze Stingiem :rotfl:

Lethal zakończył walkę tak jak powinien nie żadnym tam skokiem z narożnika i uderzeniem łokciem tylko wspaniałą kombinacją :roll:

I pierwsza walka która zrobiła na mnie wrażenie był to pojedynek świnek z Stenerami

Frankerstainer Scota pierwsza klasa , tak na prawdę to zniszczyli 3D i przez większość czasu walki klepali ich i to ostro i bardzo dobrze , i wejście MMG odwrócili uwagę świnek i 2 stół przełamany przez Steinerów :t_up:

Szkoda wielka że tego titel shota nie wygrał Sheley wraz z Sabinem pokazują kawał świetnego wrestlingu , walki z ich udziałem są cholernie dobre aż się niecierpliwie czeka na nich następne występy :t_up:

Walka kobitek niezła , nie ma to jak 4 wyrzucają Amazing KOng i pierwszą mistrzynią TNA : Gail kIm :brawo:

Monster BAll to też było coś , ale nie ma jak Raven wpadł do wózka z supermarketu , ciekawych atrybutów używali w tej walce :D

I wreszcie walki na które czekałem z nie cierpliwością Samoa Joe pokazał że jest świetnym zawodnikiem i przeogromną przeszłością dla TNA :t_up: Kapitalna walka najlepsza na całej gali śmie stwierdzić że była to najlepsza walka w tym roku w TNA :t_up:

I doczekaliśmy się końca mitu o niepokonanym i nie poddającym się Cagu , kapitalna końcówka , muscul buster i jak było by jeszcze mało duszenie i to na co czekałem , odklepanie :t_up: walka cudo , cudo i jeszcze raz cudo pokazali wszystko co najlepsze a Joe na pewno stać na jeszcze lepsze walki i tego mu życzę :!:

Mam nadzieję że w niedalekiej przyszłości to właśnie Samoa Joe będzie posiadaczem pasa WHC :D należy mu się po prostu . Morgan spisałeś się :t_up:

ME gali , walka trzymająca w napięciu do samego końca , 2 gale PPV a Kurt traci 3 pasy :rotfl: i dobrze mu tak , staruszek Nash pomagający Kurtowi :t_down: To się tak musiało skończyć . Mocna końcówka , ach Ci sędziowie zamieszanie zawsze jest z nimi . Pytanie brzmi tylko teraz co dalej ze Stingiem ???

TNA :!: TNA :!: TNA :!: TNA :!: TNA :!: TNA :!: TNA :!: TNA :!: TNA :!: TNA :!:

Mam pytanie do osob, ktore obejrzały tę galę: Weeman mi powiedzial, ze sfilmowano na widowni jakiegos faceta, który zrobil sobie baner z moim rysunkiem Steinera. Wyhaczyl go moze ktos z Was?

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Nie przepadam za TNA i uwielbiam wkurwiać marków tej federacji. O tym wie każdy. Bound 4 Glory to coś w rodzaju wrestlemanii czy starrcade, największe wydarzenie roku. Czy to PPV zasługiwało na to miano ? T A K. Zdecydowanie najlepsza gala tego roku w TNA, żadna z WWE także nie podskakuje. Mam nawet odczucie, że poziomem była zbliżona do ROH Driven, co wydawało się niemożliwe.

Po Kolei :

Ultimate X Match : Idealna decyzja z umieszczeniem tej walki jako openera. Zajebiście rozgrzała ona publiczność. Obawiałem się, że Hernandez może nieco popsuć tę walkę jednak tak się nie stało. W zasadzie tylko 1 spot można uznać za spierdolony. Mniej więcej w połowie walki Hernandez wisiał chyba z 20 sekund obok znaczka X i czekał aż Skipper wykona dropkick. Więcej mankamentów raczej nie uświadczono, a Warrior Way - Miodzio !

Fight 4 The Right - Nieco spieprzono sprawę. Formuła tej walki była jak dla mnie na maxa kretyńska :t_down: Harris nie dostaje się na ring ? Storm leci jako pierwszy ? Litości ! Na szczęście pozostali uczestnicy poza świnią rikishim pokazali się z jak najlepszej strony i walka pozostawiła mimo wszystko pozytywne wrażenie. Dobrze, że to jednak nie title shot był stawką tej walki. Kogo jak kogo, ale Younga bym w main evencie nie ździerżył.

Tag Team Championship - Świetna decyzja ze strony zarządu z tym podmienieniem pacmana przez murzynka. Walkę oglądało się przyjemnie i nawet Tomko pokazał się z dobrej strony. Pasy zgodnie z oczekiwaniami zmieniły właścicieli. No i jeszcze jedno - AJ IS GOD 8)

X Division Championship - Najlepsza walka Danielsa od dłuższego czasu. Mimo dosyć niemrawego początku walka rozkręciła się niesamowicie i z minuty na minutę nabierała coraz szybszego tempa. Machismo po raz kolejny udowodnił, że zasługuje na pas nawet w tym debilnym gimmicku. Mam nadzieję, że jego Reign jeszcze trochę potrwa.

2 out of 3 falls Table Match - Kawałek naprawdę solidnego brawlu ;) Spodziewałem się gówna, a dostałem nie najgorszą walkę. Eliminacje przebiegały w naprawdę ciekawy sposób, a frankensteiner Scotta będzie się jeszcze trochę czasu pamiętać. Oczywiście, nie zabrakło akcentu humorystycznego. Gdy pod Steinerem załamał się stól, to myślałem że posikam sie ze śmiechu :rotfl: 3D mogą się kłócić, że to oni wygrali tę walkę :)

Knockout Gaunlet - Typowy odprężacz ;) Niektóre spośród nowych wrestlerek prezentują się naprawdę nieźle. Moc Amazing Kong robi wrażenie, niestety jej goły biust mniejsze. Wygrała Gail, co było pewne.

Joe vs Christian - Najlepsza walka gali. k***a, czegoś takiego się nie spodziewałem. Christian udowodnił wszystkim niedowiarkom, jaki jest zajebisty. Na temat Joe raczej wypowiadać się nie trzeba. Stało się faktem to, że Christian nie jest już undefeated. Bardzo się z takiego rozwiązania cieszę, ponieważ należało mu się to chociażby za te wszystkie wtopy z Kurtem.

Monsters Ball - Największy zawód gali. Najgorszy monsters ball match w historii. Praktycznie ani jednego super efektownego spotu. Śmietniki, kij golfowy i wózek z supermarketu - to elementy dominowały. Jedyny pozytyw to bump Ravena na pineski i szkło.

World Championship - Dzięki całej otoczce można było naprawdę odnieść wrażenie, że ogląda się coś wielkiego. Ostatnie parę minut tej walki pokazuje, jak powinny być budowane dramaturgia i napięcie w main eventach. Kto spodziewał by się, że Nash zaatakuje Stinga ? Chyba nikt. Kurt stracił pas i dobrze. Zdecydowanie wolę Steve'a jako Championa. Teraz trzeba mieć nadzieję, że jego run będzie nieco dłuższy od poprzedniego.

Plusy Gali :

+ Równy wysoki poziom

+ Dramaturgia

+ Wygrana Joe

+ Frankensteiner

Minusy :

- Wygrana Younga

- Monsters Ball Match

Ocena : 9/10

• Styl:  Jasny

No, no LK teraz to mnie zdziwiłes...żadnej zjebki heheh. Powiem ci jednak, że nie zgadzam sie z tobą w pełni, spodziewałem sie wiecej po BFG, FRTR i Monster Ball żenujące, jeżeli chcecie znać moje zdanie to czekajcie na kolejnu numer zina, tam znajdziecie moją recenzje.

:P

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Ocena jest tak wysoka, ponieważ spodziewałem się raczej kupy aniżeli porządnej gali. Poza tym postanowiłem patrzeć na TNA przez pryzmat tego, że jest to federacja mainstreamowa, więc jej produkt bankowo nie będzie tak dobry jak to, co prezentują federacje niezależne z powodu pewnych norm.

Nie bój jednak żaby ;) Następne PPV może wyjść na poziomie tych sprzed BFG i wszystko wróci do normy ;)

Z nud postanowiłem sobie obejrzeć Main Event.. sorry, ale po pierwszych 5 minutach zasnęłem :rotfl: Końcówka może była dobra, ale to i tak małe emocje w porównaniu do WWE :t_up: Ciekawe co się stało Kurt'owi, że nagle 450 robi :rotfl: O mało nie zabił Stinga :roll: Nash wygląda gorzej od spitej mordy Hall'a i Flerja razem wziętych :D

A końcowe uderzanie "z pałki" wyglądało bardzo sztucznie ;) Jedyne co cieszy to zmiana champ'a :t_up: Ale i tak TNA saks :!::!::!:

btw. Jak ściągne inne walki to się tez wypowiem :lol: :lol:

Końcówka może była dobra, ale to i tak małe emocje w porównaniu do WWE :t_up:

I Ty nie jesteś ślepym markiem WWE ? :-/

I Ty nie jesteś ślepym markiem WWE ?

Nie Misiek ;) Poprostu IMO dużo bardziej emocjonujacy był Main Event No Mercy :t_up: And that's the bottom line couse Kojot said so 8)

• Reputacja:   3

Heh... ja tez spodziewałem się więcej... aczkolwiek nie było do końca źle ;)

Faktycznie w opener meczu ta akcja z wiszeniem kola i czekaniem przez kilkanaście sekund na dropkicj była skopana na maxa :t_down:

druga sprawa... ja odniosłem przerażające wrażenie, ze w meczu Fight 4 The Right wszystko kręciło się wokół Juniorka Fatu - ale dzięki Bogu kolo został wyeliminowany... :t_up: no i wygrał Young... pffff...

Knockout Gaunlet... gołe wałki siostry Marka Henrego spowodowały, że nie spojrze na żadną kobietę przez tydzień... :-/

World Championship... ja tu żadnej kurde dramaturgii nie widziałem... a heel turn Nasha to najbardziej skopana sprawa... nie chodzi o to że mnie nie zaskoczył ale wydaje mi się, że było to cienko zrobione (już heelturn Chavo był zrobiony zajebiście! :t_up: ) a tu kolo sobie wskoczyl i od razu zaatakowął Sztinga... no cóż... ale dobrze, ze Sting wygrał, reszta meczy na pozytyw. może trochę ten Monster Ball zrobiony był na siłę... ale ja tej gali nie oceniłbym tak wysoko jak LK... jednak wydaje mi się, ze zbyt wiele rzeczy skopano - a miała to byc największa gala TNA... fakt, że oprawę wizualną przygotowano jak TNA nawet nieźle, ale brakowało takich emocjonujących momentów aby przykuły mnie do fotela... a szkoda, bo zapowiadało się nawet nieźle... za największy plus tej gali uważam zwycięstwo Tomka i AJ :t_up:

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   2

fakt, że oprawę wizualną przygotowano jak TNA nawet nieźle, ale brakowało takich emocjonujących momentów aby przykuły mnie do fotela

:rotfl::smashfreak::fak::whip::lol2::omg::bla::shutup::chairshot: Tyle na temat :table:

• Reputacja:   3

:P

Willem to była najlepsza oprawa na gali TNA jaką kiedykolwiek zrobiono :P nie będę porównywał do WWE bo TNA jest o 15 lat w tej kwestii do tyłu. I gdybym mial napisać w porównaniu do np. Wrestlemanii czy do SummerSlam to zaraz modio by się bulwersował. Więc porównałem tylo do poprzednich gal TNA :P

Cipko :D

001ug2mo4.jpg