Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Cyber Sunday 28/10/07 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Cyb300x450.jpg

CYBER SUNDAY:

28/10/07

RAW, ECW, SMACKDOWN!

KARTA:

5614576

WWE Championship: Randy Orton © vs. ???

Fani wybiorą oponenta dla Radny'ego:

Shawna Michaels'a, Jeffa Hardy'a, lub Mr. Kennedy'ego

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

6

• DonCarlos

5

• Carmelo

4

• badziewiarz

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

5617592

ECW Champions

CM Punk© vs Jim Morison/Big Daddy V/The Miz

Głosowałem na Morisona, bo nie mam zamiaru oglądać powtórki z NM, i tego spaślaka walczącego o ECW, zastanawiałem się też na Mizem, ale wg. mnie Morison w walce z CM stworzy lepsze widowisko niż Miz

WWE Champions

Randy Orton© vs HBK/Jeff Hardy/Mr. Kennedy

Szkoda że w ankiecie nie ma HHH, głosuje na HBK-a, będzie to piękny rewanż za JD :D

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Walka o pas WWE zapowiada się ciekawie jestem za by przeciwnikiem Ortona był HBK bo obaj wrestlerzy umieją zrobić dobrą walkę,zobaczymy jak dalej karta się rozwinie :P

Oczywiście, że chce walki Orton vs. HBK !!! to najlepsze rozwiązanie oby większość chciała tego samego!

Co do rywala dla CM Punka ważne, żeby nie był to Big Daddy V ... jeśli miałaby być walka z Morrisonem to napewno wyszła by ona konkretnie jak ten ME na ECW miodzio!

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Danie do wyboru trzech panów w obydwu przypadkach według mnie wręcz sugeruje fanom, kogo mają wybrać... Nie wyobrażam sobie innych walk na CS niż Orton vs HBK i Punk vs Morrison (10? :P ).

Mecz o WWE Championchip a właściwie wszystkie jego warianty by mi odpowiadały aly chyba najchętniej z nich obejrzałbym RKO vs Hardy. Dlaczego? Bo to by było najlepsze widowisko... Hardy jest wypromowany teraz tak mocno niczym Umaga jako IC champ więc wszystko OK. Ken od powrotu jobbuje ale z nigo zawsze było takie dziwadło, co nieraz już udowodnił- jednego tygodnia może przegrać z jakomś midcarderem albo i jobberkiem a następnehgo już pokonać main eventera i to nawet czysto... HBK? Czy on zrobiłby lepsze show od Hardego? Gdyby był w formie to na sto ale jest świeżo po niej. Na pewno w ich meczu spróbują te show zrobić (bo ich walki właściwie jestem pewien) ale czy im to wyjdzie to powiem- może 'jako tako'.

ECW Champ- Mamy 3 heeli. Tu wydaje mi się, że i nawet marki wybrałyby Morrisona a co dopiero smarty.. Boję się, że juz tutaj CM straci pas, a potem rewanż.... i tak już bez żadnych jaj byłby chyba Cm vs Morrison chyba z 10 raz... A jakby trzasnęli jeszcze best of 7 series.... :evil: Jak zwykle zresztą potwierdzi się tu ich zasada, że na ECW tv mają świetne walki ale już na PPV kandydat do shitu roku.

Oczywiście zdążyłem już oddać głosy na walki o WWE Title i o ECW Title, głosy poleciały rzecz jasna na HBK i Morrisona. W pierwszym przypadku z tego względu że walka na pewno będzie trzymała wysoki poziom i mam taką cichą nadzieje że jakby doszło do takiej walki to Michaels zdobyłby pas, jeśli chodzi o walkę o ECW Title to oddałem głos na Morrisona bo nie mam zamiaru oglądać takiego crapu jak na No Mercy chodzi mi oczywiście o walkę CM Punk vs Big Daddy V,a poza tym John jest najlepszym kandydatem na mistrza "extremalnego" rosteru lepszym nawet niż Punk który jako champ jest słaby.

hbk6xp8.jpg

Oddałem głosy na HBKa i na Miza bo CM vs. Morisson walka numer. 213 nie mógłbym znieść a nie chciałbym takiego gówna jak na No Mercy. Miz całkiem dobrze zpisywał się w storylinie z Do you go out with me ? wiec czemu nie dać mu szansy. HBK to wybór zdecydowany. Hardy też great jest ale on to bardziej mi pasujejako IC champ niż WWE. Kennedy to już wogóle nie ten nie ten brand jak dla mnie. Powinien na SD! siedzieć i walczyć o US title razem z Hardym !

Nasza własna amatorska federacja wrestlingu CWF - Crosno Wrestling Federation ! www.crosnowrestlingfederation.fora.pl

No cóż.. zapowiada się kolejne po No Mercy, solidne PPV z pod marki WWE.

Walka WWE Championship zapowiada się wręcz świetnie. Powracający Michaels jest raczej pewnym oponentem dla Randy'ego Orton'a. A wszyscy wiemy, że HBK słynie z świetnych walk w Main Event'ach. Orton z kolei, jest w dobrej dyspozycji. Możemy być

raczej pewni ciekawego, emocjonującego widowiska.

ECW Championship, również może być dobrym match'em. Obaj panowie, jeżeli się

zmotywują, a WWE da im pokazać się z jak najlepszej strony, mogą zrobić świetną

walkę. Oczywiście rywalem Punk'a będzie John Morrison, bo raczej mało kto chciałby

zobaczyć ponownie grubasa w straciu z CM'em. Miz wydaje sie być mało wiarygodny,

jako pretendent do tego tytułu, więc jego tym bardziej wykluczam.

Do karty powinien dojść na bank pojedynek o World Heavyweight title.. tylko kto

będzie rywalem Batisty? Taker ponoć nie jest w formie.. Kolejna walka z Grejt'em jest

pozbawiona jakiegolwiek sensu.. No to może Rey? Gdzie tam, on już raczej nigdy

nie będzie miał szansy na WHC.. no cóż, rywala dla Batisty póki co ciężko wytypować.

No więc, jeśli chodzi o WWE Championship Match głosowałem na HBK'a. Walka Orton vs Michaels mogłaby być bardzo interesująca. Taki Main Event jak najbardziej by mi pasował. Wg mnie jednak zwycięży Orton, bo po pierwsze nie ma szans żeby to stracił tak szybko tytuł a po drugie, WWE nie da pasa Shawn'owi, który niedawno wrócił po kontuzji.

Walka o tytuł mistrza ECW, w przeciwieństwie do walki o mistrzostwo WWE, nie wygląda zbyt ciekawie. Big Daddy V zepsuje walkę, Miz'a od początku nie lubię i chyba Morrison będzie najlepszym przeciwnikiem dla Punka.

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Jak na razie dwa głosowania. W pierwszym oczywiście zagłosowałem na HBK. Który coś mi się zdaje wygra to głosowanie. W drugim zaskoczę wszystkich,zagłosowałem na Miz'a, nikogo z nich nie lubię, a Miz powinien dostać łomot of the lifetime.

• Urządzenie:  Windows

5634994

No i mamy 3 mecz

World Heavyweight Championship Match

Batista© vs. Undertaker

Special Guest Referee - Steve Austin/Mick Foley/JBL

Co prawda, wybór sędziego to nie te same emocje jak przy wyborze pretendenta, ale z braku laku, dobry kit :D

Głos na Stone Colda, na WM jako sędzia się sprawdził :D

Randy Orton vs Heard Break Kid Shawn Michaels! ! !

To jest , to obydwaj panowie potrafią zrobić dobrą walke co już nie raz pokazali , Shawn napewno przegra bo Rande'go WWE musi wypromować bo to ich przyszłość i nie wierze że zabiorą mu pas na nastęnym PPV .

ECW Championchip - będę oryginalny ja zagłosowałem na Big Dadd'ego V , lubie go od początku mojej przygody z wrs , jak występował w gimmnicku Love Machine - Viscera . Chiał bym aby dostał ECW championchip dlatego bo mam dosyć oglądać na PPV non stop jak Morrison vs Punk :-/

World Heavyweight Championship

Jestem ciekawy co taker pokaże , podobno nie jest w dobrej formie czyli nie bedzie dawał z siebie wszystkiego , ta sytuacja jest podobna do walki o WWE Title nie zabiorą Batiście pasu po 2 miesiącach panowania . Głosowałem na Stona Colda choć znając życie na koncu walki sprzeda komuś stunnera zacznie się cieszyć "wyleje na siebie " pare prowarów w tym obleje cała publiczność i to wszystko.

Mam nadzieje że dojdzie walka Kane vs MVP o US Title . :t_up:

sws.png

31576.png

A ja daje głos jako sędziego na Legende Hardcore'u Mick'a Foley'a :)

Wierzę że wtedy zawodnicy będą mieli Nice Day :)

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Niestety nie można powiedzieć, że to PPV zapowiada się nad wyraz interesująco. Gale Taboo Tuesday/Cyber Sunday traktuję jak rozgrzewkę przed Survivor Series i WWE poziomem tych gal raczej tej opinii nie zmieni.

Orton vs HBK/Hardy/Kennedy - Jeśli ktokolwiek twierdzi, że tę sondę wygra ktokolwiek inny niż HBK, to jest w dużym błędzie. Prawda jest taka, że amerykańskie marki srają na sam widok heartbreak kida i zagwarantują mu wygraną. Kennedy i Hardy niech zmierzą się w Intercontinental Championship. Nie muszę chyba pisać, że w samej walce obrona pasa przez Ortona jest raczej pewna.

Batista vs Taker w. Special Refree as JBL/Austin/Foley - Pieprzy mnie kto będzie sędzią ;) Na górze postanowiono już na pewno, że będzie to Austin, whateva. Ciekawi mnie natomiast to, jak będzie wyglądać ta walka. Ich parę walk od WM23 począwszy wyglądało dobrze. Niestety, obecnie Taker nie ma formy, a Batista nie weźmie na siebie prowadzenia walki. To, czy tytuł trafi do Takera teraz, czy na Survivor Series to dla mnie także wielka zagadka.

CM Punk vs Miz/Big Daddy V/Morrison - Co do tej walki mam pewne obawy. Mianowicie boje się, żę sondę wygra V i znów będziemy musieli go oglądać na PPV :/ Chciałbym, żeby zwycięzcą został Morrison.Wtedy miałbym gwarant, że Punk obroni ECW Title ;)

Taker vs. Batek o WHC ehhh to już było, a puki co jak już ktoś wyżej zauważył Taker nie ma formy więc ta walka napewno nie będzie stała na zbyt wysokim poziomie. Co do sędziego to chyba jasne na 100%, że będzie nim nie kto inny jak właśnie Austin.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P