Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 10/9/07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1:

Candice Michelle, Mickie James & Maria pokonały Women's Champion Beth Phoenix, Melina'ę & Jillian Hall

Match 2:

Snitsky pokonał Val Venis'a

Match 3:

Triple H pokonał Randy'ego Orton'a & Umaga'ę (dyskwalifikacja)

Match 4:

The Highlanders pokonali Paul'a London'a & Brian'a Kendrick'a

Match 5:

Jeff Hardy pokonał Mr. Kennedy'ego

Na gali powrócił Shawn Micheals!

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

3

• Kojot

3

• Prezes

1

• Alustriel

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

No nareszcie, HBK come back :D

Świetnie to zrobili, Orton prawie w gacie robił ze strachu, no i obowiązkowo dostał Sweet Chin Music :t_up:

To jest początek pięknego feudu :D

Szkoda tylko że Vince nie dostał SCM :D

Mocna końcówka RAW , wszyscy oczekują wejścia HHH idzie nawet Orton po niego a tu wychodzi nikt inny jak HBK :t_up: ale miałem radochę to oglądając i ten super kick :t_up:

czyżby rozpoczęcie ich feudu ??? :?:

• Reputacja:   3

ledwo co no mercy zobaczylem a tu na rawie takie walki,powrot hbk zwiastuje feud miedzy ortonem,triple h,moze byc ciekawie i oby tak bylo :t_up:

Tylko ciekawe jak rozwiaża sprawę DX??

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

HBK wreście wrócił !!!! super wiadomość przed chwilą skończyłem oglądać!

Walka Jeffa i Mikrofona i Triple vs. Orton & Umaga były konkretne dało się oglądać!

Reszte RAW przewijałem jutro spróbuje przysiąść nad tym troche dokładniej...

Ciekawe czy będzie powrót DX hmm

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Przed obejrzeniem RAW'a ucieszyłem się że będzie to pierwsza od dawna gala poniedziałkowa bez Ceny niestety częściowo się pomyliłem bo "terminator" udzielił wywiadu no ale to ma mniejsze znaczenie bo w końcu nie walczył i to jest najważniejsze. Walki w sumie wypadły dobrze,a najlepszym pojedynkiem okazał się match pomiędzy Hardy'm i Mr.Kennedy'm. W momencie jak Randy dawał speech to myślałem że zaraz wparuje HHH i skopie mu dupę ale nic takiego się nie stało, gdy Orton postanowił sam po niego pójść nagle puszczony został theme HBK który chwile potem pojawił się na rampie i właśnie w tym momencie doznałem szoku, nie mogłem długo w to uwierzyć. Daję ocenę gali 8/10 głównie za powrót Michaels'a.

hbk6xp8.jpg

Match 1:

Candice Michelle, Mickie James & Maria pokonały Women's Champion Beth Phoenix, Melina'ę & Jillian Hall

Przewinąłem tą walkę, jak zwykle jak się naparzają babki. Ech ile można?

Match 2:

Snitsky pokonał Val Venis'a

Świński wszedł, sponiewierał Val'a i poszedł, dobrze bo przy nim to tęsknie za Jasiem.

Match 3:

Triple H pokonał Randy'ego Orton'a & Umaga'ę (dyskwalifikacja)

Dobra walka, choć spodziewałem się właśnie podczas niej wejścia HBK. Nieźle HHH został poturbowany, chyba pierwszy raz od powrotu po kontuzji.

Match 4:

The Highlanders pokonali Paul'a London'a & Brian'a Kendrick'a

Highlanders byli chłopcami do bicia, lecz Rory czy jak mu tam wykonał illegal pin. No i zwycięstwo szkotów.

Match 5:

Jeff Hardy pokonał Mr. Kennedy'ego

Bardzo dobra walka, Main Event jak się patrzy, zaskakująca końcówka, bo po tym jak Jeff nie trafił Swantonem byłem pewny że to KEEEEEEEEEEEEEENEEEEEEEEEEEDY zwycięży.

No nareszcie, jego brakowało długo. Ciarki mnie przeszły gdy usłyszałem theme. Bardzo fajnie

Co do innych segmentów. Słodka Lilian przepięknie zaśpiewała, ma dziewczyna talent. No i Santino śpiewający, coś mi się zdaje że Stone Cold niedługo wparuje na RAW by zrobić z nim porządek.

RAW słabiutki.. oprócz powrotu Shawn'a Michaels'a, z którego zajebiście sie ucieszyłem (marking mode on 8) ) praktycznie brak pozytywów..

Bardzo dobra walka, Main Event jak się patrzy

Chyba żartujesz. Main Event był conajwyżej średniawyi. Jedynie końcówka była tu zaskakująca.

Co nie zmienia faktu, że walka i tak najlepsza na RAW, a chyba to o czymś świadczy..

Hm, jednak to co mnie cieszy, to ciekawe perspektywy na przyszłość RAW.

HBK, HHH już wrócili. Kontrakt z WWE podpisał ponoć Chris Jericho, więc pozostaje tylko czekać aż się pojawi. Brak Ceny, do conajmniej Wrestlemanii to kolejny plus..

No, no może być ciekawie. :t_up:

Jestem ciekaw co do DX....bo HHH na NM pokazywał Randy'emu Suck It. Więc może to nie koniec?

Gość Hawk1674325898

A Więc postanowiłem powrócić do pisania raportów i udzielania sie ponownie na Forum. Miałem kilka poważnych spraw do załatwienia, ale już jest mniej więcej dobrze.

Witamy Wszystkich na kolejnej galii RAW

Na początku pojawia się Chairman Mr. McMahon.

Widać, że Vinc jest zadowolony... Mówi o tym, że umi dotrzymywać słowa i żeby to udowodnić podał przykład ostatniej galii No Mercy, zagwarantował, że zobaczymy nowego WWE Chamipiona, że odbędzie się walka o WWE Championship i nawet było ich 3! , Vince uradowany mówi, że na dzisiejszym RAW, każdy z rosteru RAW uściśnie ręke nowemu WWE Championowi Randy'iemu Orton'owi. McMahon równierz mówi, że zaniedługo odbędzie się Cyber Sunday i jest to jedyna Gala w której Vinc nie będzie używał swojej władzy, tylko ludzie którzy będą głosować jaka walka ma sie odbyć, ale nagle zjawia się Triple H!.

Widać, że Vinc jest troche przestraszony i próboje uspokoic Huntera, ale ten mówi do McMahona, że chce tego samego co Orton podczas wczorajszego No Mercy czyli rewanżu i chce go dzisiaj.

Ale Vinc sie zgadza, ale po pewnym czasie zmienia decyzje na Triple H vs. Orton i Umaga !!.

triple1ah0.png

Przed nami 1 walka tego wieczoru

Pomiędzy Nowej Women's Champion Beth Phoenix & Melina & Jillian vs. Candice Michelle & Mickie James & Maria.

Walke rozpoczyna Melina i Maria.

Ale Maria szybko wykonuje zmiane, Mickie wychodzi na liny i atakuje Meline, odbija się od lin i wykonuje Dropkic... Następnie Mickie odpycha Meline do narożnika i wychodzi na liny, ale Beth odpycha ją i teraz to Melina atakuje Mickie, ale zmienia się i teraz wchodzi Beth. Teraz wszystkie trzy zmieniają się ze soba i próbuja zakończyć tą walke przez submission. Lecz Mickie urywa im się i zmienia się z Candice, a ta wszysktich atakuje, wszystkie Divy są na ringu, ale szybko znikaja, zostaje tylko Mickie i Beth która próbuje wykonać swój Finisher ale Mickie robi roll up ..1...2...3... Walke wygrywają Candice Michelle & Mickie James & Maria !!.

77567856ve3.png

Przenosimy się na Backstage.

Widzimy Regala wraz z Coachman'em.

Coach odrazu zauważa, że troche jego były gabinet się zmienił ( Regal przyniósł z domu jakies Angielskie badziewia ) Coach również mówi o tym jak Cena zaatakował go kilka dni temu, ale ten mowi, że nie zaslużył żeby chodzić teraz z laska, lecz nagle zjawia sie Vinc który mówi do Regala żeby zajoł sie jego synem Hornswoggle lecz Regal powiedział do Coach żeby to on sie zajoł synem Vinca.

Przed nami 2 walka.

Na ringu zjawia się Santion Marela, po nim wychodzi Val Venis

Lecz Santion ucieka z ringu i próbuje poderwac Lillian, i przy okazji mówi, że nie może dzisiaj walczyć, zamiast niego będzie walczyl Snitsky!

Snitsky od początku agresywnie atakuje lewa noge Val Venis, przyciąga go do narożnika i pomaga sobie linom znęcanac sie nad kontuzjowana noga. Ale Val Venis próbuje sie bronić lecz, bez skutku, Snitsky wykonuje Pumphandle Powerslam ..1...2...3...Snitsky Wygrywa!!. Na koniec Snitsky pokazuje swoje śliczne żółte ząbki.

92595206xa4.png

Widzimy promo SAVE_US.222

Natomiast teraz wywiadu udzieli były WWE Champion John Cena.

JR pyta się Ceny jak sie czuje po operacji. Ten odpowiada, że jest wszystko ok, i powróci na ring za około 7-12 miesięcy. Cena mówi, że Randy nie martwił sie o niego czy o Triple H, tylko o wszystkich którzy tylko czekają na szanse walki o WWE Championship.

Przed nami 3 walka

WWE Champion Randy Orton & Umaga vs. Triple H

Triple H odrazu zaczoł agresywnie atakować Umaga, przyciąga go do narożnika, ale Orton próbuje przerwać to, ale zamiast przerwac dostał kilka strzałów, ale od tyłu atakuje go Umaga, a Orton próbuje wykonać RKO ale Hunter odpycha go który leci na Umage a ten za ring, Orton nie wie co się dzieje, odwaraca sie i dostaje DDT ..1...2... ale Umaga ciągnie Triple za noge i wyciąga go za ring. Teraz we dwóch atakuja go, widzimy, że Triple krwawi !! , nadal atakuja go, lecz teraz w narożniku, Samoan Drop w wykonaniu Umagi, Orton mowi do niego, żeby wyszedł na liny, ale Triple odpycha Randy'ego w ten sam narożnik w którym znajdował się Umaga, wreszcie Triple zaczyna atakowac, i próbuje to jak najszybciej skonczyc, robiąc Pedigree na Ortonie, lecz umaga atakuja go w plecy, rozpędza sie ale ląduje za linami, Spinebuster na Ortonie! Hunter próbuje wykonac pedigree ale Umaga uderza go krzesłem ( Triple H wygrywa walke przez DQ ), Orton i Umaga znęcają sie na Triple..... Umaga wykonuje jeszcze Samoan Spike!! Huntera próbuja wynieść z ringu sędziowie ale ten ich odpycha i próbuje sam zejść, ale przerwaca sie, za to dostaje owacje na stojąca.

Widzimy Triple prowadzącego przez sędziów, ale spotyka go Vinc i mówi, że i tak dzisiaj Hunter uścisnie ręke Orton'owi i będzie to on jako pierwszy.

97715400ng8.png

44693187rd0.png

Przed nami 4 walka

Paul London & Brian Kendrick vs. The Highlanders

Walke rozpoczyna Rory i London... Rory przyciąga Paul'a do narożnika i próbuje go atakować, ale ten robi unik i wraz z Kendrick'iem skaczą z lin... wciągaja Rory'ego na ring i wykonuja podwójną akcje, ale Rory wyrywa im się i zmienia się z Robbie'm który wykonuje kilka ciosów i próbuje wyliczyć ..1..2...

Zmienia się z Rory'm który próbuje wygrać walke przez submission, ale teraz ten się urywa i zmienia się z Kendrick'iem który wykonuje kilka Dropkick'ów ..1..2... ale Rory przerywa, natomiast teraz Chłopiec ze spodnicą próbuje atakowac London'a ale ten wykonuje Moonsault, na ringu pozostali Robbie i Kendrick, Brian biegnie do narożnika w którym jest Robbie ale ten robi unik i dzieki linom wylicza ...1...2...3.. The Highlanders wygrali!

49215089vj6.png

Na Backstage widzimy Coacha który próbuje odnalesc Hornswoggle, lecz pojawia sie Regal który opiernicza Coach'a czemu tak długo schodzi mi znaleznie Hornswoggle, ten mówi, że sie stara, po czym odszedl.

Widzimy, też jak Lillain wykonuje swoją nową piosenke... lecz zjawia sie Santion który też ma nową piosenke, na temat Stone Cold'a....

Przed nami Main Event

Jeff Hardy vs. Mr. Kennedy

Kennedy wykonuje odrazu headlock, lecz Jeff szybko sie uwalnia, kilka szybkich akcji....

Jeff próbuje szybko zakończyć walke wyliczając ...1...2...

Teraz to Kennedy wykonuje suplex i próbuje wyliczyc..1..2.. lecz też nic z tego.

Jeff odpycha Kennedy'ego a ten daje mu z liścia, zdenerwowany Jeff rozpędza sie i razem z Kennedy'm ląduja za ringiem, Jeff wchodzi na ring, po czym wychodzi na Liny... leci, leci, leci i leci.. ale Kennedy zrobił unik a Jeff walną prosto w barierke.

Kennedy wciąga Jeff'a na ring i próbuje wyliczyc..1..2...nic z tego, Kennedy sie nie poddaje i próbuje wygrać walke przez Submission.

Kennedy popycha Jeff'a do narożnika ale ten robi unik i uderza go Clothesline, jeff wychodzi na liny ale Kennedy wykonuje dropkick! 1..2...

Znowu Kennedy próbuje wygrac walke przez submission, Jeff sie uwalnia i wykopuje go za ring, Kennedy wchodzi wkurzony na ring, Jeff robi unik i roll up ...1...2..... oj, mało brakowało, lecz Kennedy leży, Jeff wchodzi na liny i próbuje wykonac Swanton Bomb!! , lecz Kennedy unika i próbuje wyliczyc ..1..2.. lecz Hardy robi Roll Up 1...2..3... Jeff Hardy wygrał!!

61373096rd2.png

30178498hv1.png

Na Backstage widzimy Jak Vnic pyta sie Regala czy znalazł jego syna, nagle wchodzi Coach i mówi, że nie mógł znaleść go nigdzie , Vnic nie wie o co chodzi i pyta sie gdzie jest jego syn, a tu Hornswoggle wychodzi z jakiejś torby i atakuje Coacha.

Przed ringiem zjawili się wszyscy z rosteru RAW, Na ring wchodzi WWE Champion Randy Orton,

Vinc mówi, że jako pierwszy usciśnie ręke nowemu WWE Championowi, Randy mówi, że nikt bardziej nie zasługuje na ten tytuł niż on, i nikt nie umiał by prezentować WWE niż on... mówi też, że patrząc się na twarze innych wrestlerów krórzy są zazdrośni o to, że Orton ma tytuł..... Randy mówi, że będzie WWE Championem przez długi czas.

I chce żeby wszyscy uścisneli ręke i powiedzieli Powodzenia Champie.

Vinc wzywa Triple, lecz jego nie ma.....

74420717oz3.png

Mówi do Ortona, żeby poszedł po niego, a tu nagle zjawia się HBK!!!

Wchodzi na Ring i atakuje Ortona, wykonuje na nim Sweet Chin Music!!

74488051nv1.png

Gala się kończy.

Świetny opis gali. Naprawdę się postarałeś. Co do walk to fajnie że Highlanders w końcu wygrali :)

batistatf5.png

Co do walk to fajnie że Highlanders w końcu wygrali

Mnie to tam z kolei nie cieszy. Po raz kolejny Hooligans jobbują, kiedy to oni najbardziej zasługują na pasy drużynowe. Lepiej niech wracają na Smack'a..

Po raz kolejny Hooligans jobbują, kiedy to oni najbardziej zasługują na pasy drużynowe.

Racja, od czasu wywalenia Cryme Tyme są zdecydowanie najlepszym TagTeamem na RAWie...

A mistrzowskie wiesniaki co? Walają sie na jakis Heatach... śmiech na sali...

Hoolsi przynajmniej walczą na RAW co tydzień :rotfl:

endabliuovr6.gif

• Reputacja:   3

Hawk, raporcik piewsza klasa! 8) łelkom bak :D

Co do gali... to walki raczej przeciętne... ale powrót HBK całkowicie mnie zaskoczył! 8) normalnie takiego popu juz dawno nie słyszałem. Randy ma teraz kilku przeciwników - Tripla, HBK - mozna nieźle kombinować :D nie to co u Ceny gdzie wszystkich pokonał i trzebabyło Sznitskiego specjalnie dla niego ściągać... :rotfl:

ciekawie właśnie co zrobią z DX... ja to bym widział w przyszłości meczyk Orton vs HHH vs HBK... i może w końcu heelturn Tripla... bo ten młotek to zardzewieje pod ringiem... :)

001ug2mo4.jpg