Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NO MERCY - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

7.Match

fajny motyw z ta klatka ale nie przyszło mi do głowy ze zwycięscą zostanie ten co pierwszy opuści klatkę :?::!:ale dobrze ze bati zdobył pas :D

Ty neptas lepiej już nic nie mów :rotfl:

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

7

• Willem

5

• LegendKiller

4

• neptyk

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

7.Match

fajny motyw z ta klatka ale nie przyszło mi do głowy ze zwycięscą zostanie ten co pierwszy opuści klatkę :?::!:ale dobrze ze bati zdobył pas :D

Ty neptas lepiej już nic nie mów :rotfl:

sorry zal mi nie ktorych ludzi tutaj jest :(:table: nic nie mozna powiedziec od siebie bo zaraz krytyka z kazdej strony :-/ na zadnym forum sie jeszcze nie spotkalem z takim zachowaniem ze strony innych :omg:

tak nie powiino byc :!:

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

No to sie naptas nie wypowiadaj na tematy o których nie masz bladego pojęcia :rotfl: Batista zdobył pas na Unforgiven, a na NM jedynie go bronił :P

• Reputacja:   6

Cóż jak się nie zna choć trochę angielskiego to ciężko oglądać wrestling i czerpać z tego przyjemność :)

Modjo walka Finlay vs Rey była chyba najlepszą walką na gali Finish ciekawie zrobiony Naprawdę nie wiem, z czego sie śmiejesz.

Daj spokój. Nie trawie ani Rey'a ani Finlaya.

Walkę totalnie przespałem i jak dla mnie nie było w niej nic ciekawego oprócz "upadku" Finlaya z metra na materac. :)

EOT.

16476371734edf391100c30.jpg

No to sie naptas nie wypowiadaj na tematy o których nie masz bladego pojęcia :rotfl: Batista zdobył pas na Unforgiven, a na NM jedynie go bronił :P

kolejny ktory pozjadal wszystkie rozumy, boze przekrecilem jeden wyraz i odrazu z geba na mnie :-/ , przeciez ogladalem takze na zywo :P Unforgiven i ze batista wywalczyl tam pas a tu napisalem jeden wyraz ze wywalczyl na no mercy i zaczyna sie :evil::rotfl:

a co do tego mojego niby spoilera to dalem go w tagu hide wiec kto nie chcial go widziec to nie widzial :?:

ps: sorry za offtopa :P ale mosialem to napisac :!:

A ty naprawdę masz 18 lat i interesujesz się wrestlingiem od 2003 roku ?? :D Bo taki poziom napisanego posta prezentuje mój 13-letni brat, a jeśli chodzi o samą treść to wygląda, jakbyś interesował się od 2 miesięcy :) No ale ja mogę się mylić :P

Co do gali, to zapomniałem napisać o bardzo ważnej rzeczy... Candice WRESZCIE straciła pas, który do niej w ogóle nie pasował. A Glamazon, no cóż... ostatni raz Chyna taki pokaz kobiecego wrestlingu dawała. Dobrze, że ma pas i oby go długo potrzymała.

Do plusy trzeba zaliczyć też Pizza Eating Contest... MVP jak zwykle genialnie odegrał swoją rolę i jakoś nie spieszy mi się, żeby widzieć walkę obu panów. Ciekawe, czy na Cyber Sunday będziemy mieli do wybory w głosowaniu konkurencję dla Matta i MVP...Fajnie by było nawet, bo Vince może by tego nie podrobił i byłoby uczciwe głosowanie jak u nas w kraju :rotfl::rotfl::rotfl:

910573292462b42a28a382.gif

Neptyk nie słyszałeś nigdy o czymś takim jak "ą", "ę" "ń" itd., itp?

a co do tego mojego niby spoilera to dalem go w tagu hide wiec kto nie chcial go widziec to nie widzial

Bardzo ciekawe.

A wiesz w ogóle na jakiej zasadzie działa ten "hide"?

Wystarczy, że ktoś odpisał w tym temacie (lub jest adminem) by Twoja

teoria z "Kto nie chciał go widzieć ten nie widział" legła całkowicie w gruzach.

Modjo następny z bandy "ten fajnie walczy kogo lubie" :rotfl: Finlay z korniakiem pokazali kilka fajnych akcji ale to nie ważne bo modjo ich nie lubi. Trajpel nie pokazał nic, góra 3 ciosy na Main Evencie ale oczywiście walka była fajna bo to Trajpel którego modjo lubi :t_up:

• Reputacja:   1

No wreście zobaczyłem bo wreście ściągnąłem po wielu trudach :/

Początek i mówie Orton dostał pas heh troche tak jak ochłap rzucony jakiemuś psu... wchodzi HHH i walka Game nowym champem ehhhh, ale póżniej zaczeło robić się ciekawie walka z Umagą jakościowo średnia, ale nie najgorsza, a to już coś i później Last Man Standing który wg mnie był bardzo dobry i Orton wkońcu został champem po wygranej co najważniejsze w konkretnej walce!

Za niedługo ściągnie mi się RAW i zobacze jak losy dalej się potoczą....

Co do reszty walk to Finlay vs. Rey to kompletne dno :/ tak samo jak CM Punk vs. Big Daddy V odrazu było wiadomo, że nie mają pomysłu na tę walkę :/ trzeba było dać szansę Dreamerowi przynajmniej by ta walka jakoś wyglądała...

Co do div to Beth wygrała tak jak się spodziewałem, ale ten finisher jakoś lewo jej wyszedł.

Rozbawił mnie medytujący Kali ... normalnie usiadł po turecku kolana zgięte ... a w walce nawet Leg Drop zrobił normalnie robi chłopak postępy ... wynik był do przewidzenia wygrał Batek ....

No i to by było na tyle ...

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Trajpel nic nie pokazał?

Phiii. Przez 20 minut wraz z Randy'm zrobił bardzo dobrą emocjonującą walkę.

Czy to mało? Jeśli ktoś lubi walki Finlay'a to niech lubi, ja nie trawie takiego stylu walki.

Finlay z korniakiem pokazali kilka fajnych akcji

Pokazać kilka fajnych akcji to można w filmie.

Tu chodzi o to "coś".

To "coś" czego w walkach Finlaya i Reya nigdy nie uświadczysz a w starciu HHH - LK owszem.

To "coś" co stawia na nogi tłumy i to nie dzieciaków, lecz zwykłych fanów.

To "coś' co nie pozwala nawet na chwilę wyskoczyć to kibelka.

Itd. itp. nie chce mi się pisać bo i tak nie zrozumiesz.

Poza tym wątpie, zebyś w ogóle to No Mercy oglądał :rotfl:

Ja też sie zastanawiam czy ogladałeś to samo No Mercy, przecież takie coś co pokazali Trajpel i Orton to każdy głupi Finlay by zrobił w parze z Chavo Guerrero, najlepsza akcja drop kick plus kilka krzeseł na głowie, 10 minut leżenia na stole i 20 minut panczów, ty masz jednak zajeb... gust :rotfl:

Pokazać kilka fajnych akcji to można w filmie.

Czym sie różni WWE dzisiejsze od filmu?

Tu chodzi o to "coś".

No dalej uważam że to coś to Trajpel :rotfl:

Itd. itp. nie chce mi się pisać bo i tak nie zrozumiesz.

Zawsze słabo z argumentami u ciebie było :):):)

Finlay z Chavo to mogą sobie pokazywać co tam chcą,

problem w tym, że nie są tak wykreowani jak HHH i Orton.

Powiem więcej, nigdy Finlay ani Chavo nie będą takimi gwiazdami pro wrestlingu jak panowie wymienieni wyżej. Finlay jest medialnym zerem. Wrestlerem do zapychania gal. do dręczenia takich Lashley'ów czy innych Mysteriów. Gdyby właśnie ten Finlay był w main evencie z Ortonem to co to by była za walka?

Ten Main Event był jedną z najlepszych walk WWE w tym roku :P

Wg mnie oczywiscie.

. Trajpel nie pokazał nic, góra 3 ciosy na Main Evencie

Taaa, a HBK to ile ciosów ma w swojej ubogiej ofercie?

I to nie przeszkadza mu zrobić znakomitego show.

Tak samo Trajpel. Nie musi pokazywać całego garnituru ciosów ze skokami z narożnika na główkę włącznie,

żeby zrobić dobrą walkę. Nie tędy droga.

A tak przy okazji, walki Rey'a są chyba najbardziej ustawianymi walkami wrestlingowymi jakie można zobaczyć w TV. Przecież to ludzkie pojęcie przechodzi jak przeciwnicy muszą podstawiać się pod te jego głupie wygibasy

z 619 na czele.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Finlay zjada hhh, ortona i 9/10 rosteru WWE w jednym kawałku ;) Trudno znaleźć równie dobrego all roundera jak Finlay ;) Ten 'dziad' z każdym potrafi zmontować dobrą walkę, co nie raz udowodnił.

No nareszcie porządną odpowiedź dostałem tylko że to zdanie mi sie nie podba strasznie

Taaa, a HBK to ile ciosów ma w swojej ubogiej ofercie?

I to nie przeszkadza mu zrobić znakomitego show.

:rotfl: Rozumiem że wcześniejsza rozmowa z neptykiem taki cie wykończyła psychicznie :rotfl:

Może sobie zjadać nawet 7/6 ROH i 3/4 TNA, ale i tak zawsze będzie taką miernotą, która żeby wygrać potrzebuje jakiejś koziej pałki :P

Nie mówię, że tacy zawodnicy nie są potrzebni, ale to zywkłe czarnuchy od brudnej roboty,kompletnie nie nadające się do main eventów.

Taki Finlay nie przyciągnie fanów by wydali kasę i obejrzeli PPV.

A HHH z Ortonem TAK.

I taka jest różnica.

Willem, what? :D