Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NO MERCY - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Mr. McMahon ogłosił, że nowym WWE Champem jest RANDY ORTON!

1.Match

WWE Championship Match

Triple H pokonal Randy Ortona©

Nowym WWE CHAMPIONEM zostal: TRIPLE H

2.Match

Mr. Kennedy, Lance Cade & Trevor Murdoch pokonali Jeffa Hardy, Paula London & Brian Kendricka

3.Match

ECW Championship Match

CM Punk © pokonal Big Daddy V przez DQ

4.Match

WWE Championship Match

Triple H © pokonal Umage

5.Match

Rey Mysterio vs Finlay - bez rezultatu

6.Match

WWE Womens Championship Match

Beth Phoenix pokonala Candice Michelle ©

Nowa WWE WOMENS CHAMPION zostala : BETH PHOENIX

7.Match

World Heavyweight Championship Match

Punjabi Prison Match

Batista © pokonal Great Khaliego

8.Match

WWE Championship Match

Last Man Standing

Randy Orton pokonal Triple H ©

Nowym WWE CHAMPIONEM zostal : RANDY ORTON
Edytowane przez Gość
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

7

• Willem

5

• LegendKiller

4

• neptyk

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Co za kicz! ! ! dali pas HHH byle by podbił tylko licznik , teraz zaczynamy Feud Tripel H vs Randy Orton .

Albo mi się zdaje albo Triple H dostanie pas na Royal Rumble , kurde na początku się cieszyłem a teraz jestem troche wkur...ony.

Wygrał 2 razy i na koniec zrobili taki denny koniec. Jestem tylko Ciekawy co chce WWE przez to pokazać.

Dzięki tomo za wyniki .

sws.png

31576.png

Silver, daj spokój. To, że markujesz Triple'owi nie oznacza iż należy mu się pas. WWE rozegrało to zajebiście, dawając na samym końcu pas Randy'emu, któremu mimo wszystko naprawdę należała się wygrana :)

Ocenę gali przedstawię po jej obejrzeniu 8)

HHH w ogóle pasa nie powinien dostać. Byłem wkurzony przez 2/3 gali, że Tripel ma pas, a Orton, który na prawdę na niego zasłużył... dostał go na 15 minut i to nie przez walkę :/

Na szczęscie, Orton wygrał w finale i zdobył 2 razy pas na jednej gali. Podobała mi się ta opcja, jaki cała gala. W zasadzie tylko Punjabi Prison Match, był taki jak się spodziewaliśmy :)

910573292462b42a28a382.gif

Kto jest wkońcu Chamepm ??

[ Komentarz dodany przez: pablo modjo: 8 Październik 2007, 20:43 ]

Wypadałoby użyć oczu i przeczytać pierwszy post, ośla łąko :P

pezetvi7.png

Orton

Najpierw HHH zdobyl wakujacy pas w walce z Ortonem, potem HHH obronil go w walce z Umaga, ale stracil w main evencie na rzecz Orton'a, ktory teraz jest mistrzem.

więc Orton mistrzem :t_up: ale żeby aż 3 razy walczył HHH i od razu przypomina się No Surender z Kurtem :D

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Żadna gala w tym roku nie wywołała we mnie tak skrajnych emocji :) Począwszy od radości, poprzez gigantyczne wkurwienie, na NIESAMOWITEJ radości kończąc. Przez chwilą skończyłem oglądać no mercy i nadal nie mogę w to uwierzyć. Orton jest WWE Championem ! k***a !! Pięknie !!!!!!!!!!!!!

W sumie nie lubie ortona ale dobrze ze jest Champem

Gratulacje RANDY!Tylko nie bądz super bohaterem jak CENA !!

[ Komentarz dodany przez: pablo modjo: 8 Październik 2007, 20:44 ]

Jeszcze jeden debilny post i zameldujesz się na uw :evil:

[ Komentarz dodany przez: Norbas: 8 Październik 2007, 21:45 ]

Hehe, napisał spoilera w newsach więc się teraz naprawde tam zamelduje

pezetvi7.png

• Reputacja:   6

Dużo emocji dzięki HHH i LK.

Kto by się tego spodziewał?

Randy dostaje pas, po 15 minutach Triple H jest już nowym mistrzem.

Następnie HHH pokonuje Umagę a Vince ogłasza Last Man Standing HHH vs LK.

Main Event wyczesany :)

Bardzo dobra walka.

Zakończenie mnie zdziwiło, ale cóż :) niech się LK cieszy (ten z Rudy Śl.) :lol:

Ogólnie powiem tak - nie ma Ceny i już jest akcja!

Dzięki Ci Boże za tą kontuzję :D

Reszta walk słaba :/

Ta o ECW title wręcz żenująca.

Prison niezły, szczególnie skok Batiego ;) hehe

Rey vs dziad Finlay - buahaha :rotfl:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Modjo walka Finlay vs Rey była chyba najlepszą walką na gali ;) Finish ciekawie zrobiony :D Naprawdę nie wiem, z czego sie śmiejesz.

Gala naprawde bardzo dobra pod względem entertejmentu, wzbudzała emocje jak mało która.

Pierw ot tak przyznanie tytułu Ortonowi -lekko się zdziwiłem, ale ok, ma go dzisiaj bronić - Tu do akcji wchodzi HHH. Jak wygrał pas to to miałem mieszane uczuci: "tak Ortona wrobili? Pierw długa walka pas z Ceną a teraz ot tak tylko 15 minut mu go dali potrzymać???? HHH sobie nieźle ten pas załatwił..." Później walka z Umagą, raczej poszło tak jak myślałem, a podczas trwanie Last Man Standing naprawdę nie wiedziałem już co myśleć... Ogólnie ten wątek rozegrany po mistrzowsku :)

Dalej CM Punk vs V, no aż żal sie człowiekowi robi jak takie coś na PPV dają...

Rey Mysterio vs Finlay całkiem fajnie rozegrane, upadek wyglądał realistycznie, ale zaraz po nim Finley z takim chamskim uśmieszkiem na chwilę się obejrzał na sędziego i Reya i już wiedziałem że coś się szykuje :).

Beth Phoenix pokonala Candice Michelle: i brawa dla Glamazonki, na pas sobie zasłużyła, tylko mi jej nowy Them nie pasuje, starszy był o wiele lebszy. Co do walki wszystkie kopy i uderzxenia Candice wydawały się strasznie sztucze, czego wcześniej nie zauważyłem, może z formy wypadła? (jeśli kiedykolwiek była w formie) ogólnie zmiana na + bo jest dużo więcej Div w wwe które bardziej umiejętnościami zasługują na pas niź Candice.

Pundżabi Prison, walko taka jak się wszyscy spodziewali, nic niezwykłego, ale jak zobaczyłem zakończenie to o pożal się boże, już mógł Batek po prostu pociągnąć m u tego Bomba kiedy miał okazję a nie taką żenadę robić...

Ot chyba tyle odemnie.

• Reputacja:   2

Main Event wyczesany :)

Bardzo dobra walka.

Zakończenie mnie zdziwiło, ale cóż :) niech się LK cieszy (ten z Rudy Śl.) :lol:

Ogólnie powiem tak - nie ma Ceny i już jest akcja!

Dzięki Ci Boże za tą kontuzję :D

No wyczesany jak feud Roberta Roode i Erica Younga :evil: K..... ja już zaczynam tęsknić za Jasiem Ceną :-/ NIby mówi sie że jest 4 ciosowy chłopak z niego ale to co pokazali w Last man Standing HHH i Orton to już była przesada. Podejrzewam że każdy z nich nie pokazał nawet 4 ciosów (drop kick, european uppercut i ddt bo gówno suplex o barierke nie licze nawet przy Ortonie i spajnbaster, facebuster i jeszcze jeden ale zapomniałem co przy Trajplu). Takiego shitu dawno nie widziałem. Gdyby nie sama dramaturgia tego meczu i trudność z przewidzenie kto zwycięży to ta walka byłaby cienizną do potęgi i podejrzewam że Grejt Szczudło i Unlisz Animal pokazali więcej w tej klatce z bambusa. Jak tak mają wygladać Main Eventy aż do czerwca 2008r i ja przerzucam sie na OVW. HBK i Bobby Lashley czekamy na powót z niecierpliwością :roll:

Orton jest WWE Championem ! k***a !! Pięknie !!!!!!!!!!!!!

znając wpływy Trajpla daje mu miesiąc czasu a potem baj baj pasek buahaha !!! :rotfl:

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

W sumie po raz pierwszy zaskoczylo mnie wwe

wedlug mnie bardzo dobry ppv,ciekawe walki

pomysl orton vs triple h bardzo udany,i pomijajacy fakt ze nie ma jasia ceny mysle ze orton jednak pas troszke potrzymie,co do walk hmm...

batista vs grejt tej walki oczekiwalem w sumie mozna bylo sie spodziewac ze animal wygra,ale ogolnie jak dla mnie walka dobra,coz zobaczymy co wwe nam sszykuje na nastepne ppv

1.Match

oglądałem gale na żywo i jak zobaczyłem jak vinc wręczą pas ortonowi bez walki to po prostu zacząłem się śmiać LOL komedie po prostu :rotfl: ale chwile później wchodzi HHH i rozwala ortona :roll: i tu się cieszyłem ze orton znow w dupę dostał i ze nie zdobył pasa 8)

2.Match

walka taka sobie :-/ nic specjalnego :P

3.Match

ehh ta walka się fajnie zapowiadała ale skończyła się...przez DQ :t_down:

4.Match

Jak zobaczyłem ze HHH walczy z ortonem to myślałem ze nie da rady i ze Ummagaa go pozamiata ale jednak HHH dal rade :lol:

5.Match

szkoda ze walka nie wyłoniła zwycięscy przecież z drugiej strony sędzia mógł odliczać do 10 Finlay... :?:

6.Match

ohh ten panie :P szkoda ze straciła pas tez go trochę trzymała, fajna dupa a niej :P

7.Match

fajny motyw z ta klatka ale nie przyszło mi do głowy ze zwycięscą zostanie ten co pierwszy opuści klatkę :?::!: ale dobrze ze bati zdobył pas :D

8.Match

hahahah ZAL trochę WWE :omg: to co zrobiło.orton chyba prosił na kolanach vica żeby dal mu jeszcze jedna szansę tego wieczoru :rotfl:

A co do walki to od początku liczyłem na HHH ale było widać ze to jego 3cia walka tego wieczoru :t_down: i ze stracił dużo sil, walka do końca trzymała w napięciu kto będzie nowym win ;) i stało się jednak tak jak chciało chyba WWE ze orton zdobył pas, czuje ze w takiej dyspozycji długo pasu nie potrzyma :evil: i ze HHH od bierze mu pas na kolejnej gali a może ktoś inny... :roll:

edit

to chyba sie tyczy walki HHH vs. orton o pas na no mercy

Tu autor posta dał dwa linki zawierające spolier Raw.

Edytowane przez Gość