Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ostrzeżenia i bany - komu i za co

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WARN Satanic- Sorki ale to było przegięcie, trzeba myśleć... Ogromny spoiler z Elimination Chamber, spieprzyłeś mi i myśle że nie tylko mi oglądanie gali...

• Odpowiedzi 717
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

51

• Norbas

50

• Zaq123

43

• patryniu

36

Top użytkownicy w tym temacie

Rozumiem, ze ban? Bo nie napisales :D

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Xabi Coentrao - BAN - Czwarte albo i piąte multikonto sławnego toresa :)

Dodano:

bartek69 - warn x1 - Nieprzyzwoite treści seksualne w sb (fotomontaż AJ Lee w nagości). Wpis usunięto.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• 1 miesiąc temu...

Satanic- BAN- debiut roku 2012, największy zawód roku 2013, obraźliwe treści pod adresem innych użytkowników (warn1), z 5 wpisów pod rząd w sb (warn2), kozaczenie, spam, fochy, zaniżanie poziomu forum, wulgaryzmy, ciągła wiara w anonimousa (warn3)

Ja bym to streścił: "Bycie skończonym idiotą." - Ktl

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

olek1996olek-warn x1 -To ostrzeżenie dotyczy następującego postu: viewtopic.php?f=227&p=276193#p276193. - obniżanie poziomu forum

#SmartFanZone
  • 2 tygodnie później...

misselizabeth- BAN, nie wiem czyje to multi ale mam to gdzieś, ktokolwiek to jest proponuje zająć się czymś na poziomie a nie czepianiem sie innych którzy probują coś robić dla forum... Zakładać konto tylko po to żeby 'zakablować' że Arab to Satanic (o czym wszyscy wiedzą)? Żałosne, szczeniackie i na przyszlośc darowac sobie takie akcje...

• 2 tygodnie później...

Marcelo - warn x2 - Spoiler z Payback w SB. Dałem tylko x2 bo gość w profilu ma 12 lat, udzieliłem też upomnienia na PW.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• 4 tygodnie później...

820812 - warnx3 - SPOILER Z MONEY IN THE BANK W SHOUTBOXIE. Chop jest tutaj pół roku, zero postów, spoiler dość ważny, więc jeśli komuś zależy odbanujcie go po ciszy spoilerowej.

• 1 miesiąc temu...

Arab - warn x1 - Obraza usera w SB, "Twoja Stara". Na wszystko można przymykać oko, ale taka obraza to nie dość, że nie przystoi członkowi ekipy, pytanie było normalne, ponadto to jest zaniżanie poziomu forum.

Dodano:

Arab - warn x1 - To co wyprawia przechodzi ZNÓW ludzie pojęcie, ale pewnie dajcie mu jeszcze kilka szans. Jeszcze coś i nara piątka.

Arab-BAN-Użytkownik robi wielkie zamieszanie na forum.Sam napisał prośbę o zbanowanie.Przez długi czas obniżał poziom forum oraz reprezentował ekipę w negatywny sposób.User będzie miał możliwość powrotu na forum 1 kwietnia 2014 roku.

#SmartFanZone

Whisper9991PL, Sebu, Direst- Każdy WARN x1- Przekleństwa, groźby i wyzwiska w SB

• 1 miesiąc temu...

Satanic/Arab-Ban na zawsze-Multikonto

1010236_637752636258355_1555570848_n.jpg

właśnie wysłałem jednego sms o treści "warn"

Amarru-warn x1- Obraza na PW najwyższego usera na BGZ :waving:

#SmartFanZone

Amarru - warn x2 = BAN! - Kolejna obraza, tym razem mojej skromnej osoby, ale patrząc na jego avek to chyba pomulił tematykę forum i raczej nic ciekawego by nie wniósł ;)

Odebrałem także jego wiadomość na PW, więc dokładam bana na IP. - patryniu

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• 2 miesiące temu...

Moxley-BAN-Multi Satanica

Clown -Warn x1-Za publiczne wkurwianie na SB :waving:

#SmartFanZone

• Styl:  Jasny

Clown - BAN!- Na własne życzenie, a poza tym chyba nie chcemy w ekipie takiej dziecinady :roll:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...