Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ostrzeżenia i bany - komu i za co

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

JeffHardy15 czy jakoś tak - warn za obniżanie poziomu forum. Jego wypowiedzi są na tak niskim poziomie, że mnie coś zbiera jak to czytam.

A teraz już niektórzy możecie pisać w SB, że każdego banuje :waving:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 717
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

51

• Norbas

50

• Zaq123

43

• patryniu

36

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

matimen199-warn x2-Nachalny SPAM w niektórych nawet nie wie o co chodzi a pisze np w RotM.

#SmartFanZone

Upominałem go na PW, Yao dał mu dwa ostrzeżenia, mimo to on dalej nie przestaje i robi to samo - matimen199 otrzymuje ode mnie trzeciego warna, żegnamy.

BGZ Wrestling - nie dla idiotów :lol

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Styl:  Jasny

wojtek99956 warn za inteligentny wpis na sb:

wyyyyyyyyyypppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrdddddddddddaaaaaaaallllllllaaaaaaaaaajjjjjjjjjjj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tttttttttttąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąddddddddddddddddddddd hahhahahahahahahaha

Napisał to gdy rozmawiał ze mną więc to chyba obraza moderatora :)

ten sam gość co wyżej kolejna obraza w moim kierunku więc daje już 2 ostrzeżenia, po co mamy się z takim użerać a tu screen tego co napisał do mnie:

ehh.png

jak by komuś było mało to tu jeszcze jeden screen

ehh2.png

Gathaspar - Warn x1 - Mega Spoiler w SB !!!..Wiem, że mieliśmy przystopować, lecz takie coś bez kary to wielki grzech..Zastanów się co piszesz.

paparoach.png

18659.png

• 2 tygodnie później...

extreme-Warn x1(tylko)- Reklama na SB innej stronki o wrestlingu... ładnie to się zaczyna przygode z forum.

Edit.

extreme -ban -Mimo upomnienia dalej reklamuje stronkę.

adius warn za spam w temacie "WWE Smackdown 3/12/10 raport" miałem odrzucić ten post , ale po prostu już miałem dosyć odrzucania takich postów i musiałem ukarać kogoś dla przykładu !

c22d92b51b15be3eefb4a2a7d4886b28-d35uq5g.png

czarek - ban - Attitude Justment przyznał się, że to jego multikonto i poprosił o jego zbanowanie. IP się zgadza.

Marcin1994 - ban na ip na zawsze - osoba nie jest zainteresowana naszym forum, obraża nasz wszystkich oraz...

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

kanapka-ban-Kradzież newsów,dyskusji na inną stronę.Wrzucanie plagiatów na naszą stronę np viewtopic.php?p=215272 Nie chcemy tu takich!!!

Ps:Z dedykacją dla Periego :)

Rafal001-warn x1-Reklama e-fedu w SB.

#SmartFanZone

pawcio289 - ban na miesiąc - myślę, że w jego przypadku nie ma co się bawić. Reklama konkurencyjnego forum, olewka ostrzeżeń i myślę że trzeba być czujnym z powodu Neo. User już wcześniej posiadał avki oraz podpis z reklamą innego forum o tematyce wrestlingowej.

MrTygrys37 - warn x1 - nie wiem jak to się nazywa, ale mimo upomnienia na PW user kopiuje i wysyła wypowiedzi innych. Raz próbował wysłać nawet przekopiowaną całą stronę.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Alex5451 - warn x1 - Reklamowanie innych stron o pro wrestlingu.

Ps. z dedykacją dla Landryny (czyt. Droops'a)

dop Pro: a usunąć wpisu w SB to nie umiesz :P ?

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

piecholinio - warn x2 - dostawał warna za reklamę e-fedu już dwukrotnie. Tym razem leci razy dwa, następna reklama skończy się banem.

steken - warn x1 - spoiler w ShoutBoxie dotyczący Monday Night Raw.

shoq25 - warn x2 - Skopiowany raport z innego forum. Jedynie screeny dodał. Myślałeś, że nikt nie zauważy? Takiego czegoś my tu nie chcemy!! Jeśli ktoś nie wierzy w spoilerze jest stronka do raportu z Raw.

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Blazi - trzymiesięczny ban - rozsyłanie na pw spamu z linkiem do innego forum wrestlingowego:

"Siemka mam do ciebie sprawę . Zapraszam na nowe forum www.spam.pl . Miła atmosfera , świetny e-fed i spoko ludzie . Możesz dostać pomocnika w jakimkolwiek dziale po 2 tyg próbie. Zapraszam . Widziałem Cię na BGZ i wydałeś mi się spoko to pisze"

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...