Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ostrzeżenia i bany - komu i za co

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

JeffHardy15 czy jakoś tak - warn za obniżanie poziomu forum. Jego wypowiedzi są na tak niskim poziomie, że mnie coś zbiera jak to czytam.

A teraz już niektórzy możecie pisać w SB, że każdego banuje :waving:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 717
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

51

• Norbas

50

• Zaq123

43

• patryniu

36

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

matimen199-warn x2-Nachalny SPAM w niektórych nawet nie wie o co chodzi a pisze np w RotM.

#SmartFanZone

Upominałem go na PW, Yao dał mu dwa ostrzeżenia, mimo to on dalej nie przestaje i robi to samo - matimen199 otrzymuje ode mnie trzeciego warna, żegnamy.

BGZ Wrestling - nie dla idiotów :lol

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Styl:  Jasny

wojtek99956 warn za inteligentny wpis na sb:

wyyyyyyyyyypppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrdddddddddddaaaaaaaallllllllaaaaaaaaaajjjjjjjjjjj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tttttttttttąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąddddddddddddddddddddd hahhahahahahahahaha

Napisał to gdy rozmawiał ze mną więc to chyba obraza moderatora :)

ten sam gość co wyżej kolejna obraza w moim kierunku więc daje już 2 ostrzeżenia, po co mamy się z takim użerać a tu screen tego co napisał do mnie:

ehh.png

jak by komuś było mało to tu jeszcze jeden screen

ehh2.png

Gathaspar - Warn x1 - Mega Spoiler w SB !!!..Wiem, że mieliśmy przystopować, lecz takie coś bez kary to wielki grzech..Zastanów się co piszesz.

paparoach.png

18659.png

• 2 tygodnie później...

extreme-Warn x1(tylko)- Reklama na SB innej stronki o wrestlingu... ładnie to się zaczyna przygode z forum.

Edit.

extreme -ban -Mimo upomnienia dalej reklamuje stronkę.

adius warn za spam w temacie "WWE Smackdown 3/12/10 raport" miałem odrzucić ten post , ale po prostu już miałem dosyć odrzucania takich postów i musiałem ukarać kogoś dla przykładu !

c22d92b51b15be3eefb4a2a7d4886b28-d35uq5g.png

czarek - ban - Attitude Justment przyznał się, że to jego multikonto i poprosił o jego zbanowanie. IP się zgadza.

Marcin1994 - ban na ip na zawsze - osoba nie jest zainteresowana naszym forum, obraża nasz wszystkich oraz...

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

kanapka-ban-Kradzież newsów,dyskusji na inną stronę.Wrzucanie plagiatów na naszą stronę np viewtopic.php?p=215272 Nie chcemy tu takich!!!

Ps:Z dedykacją dla Periego :)

Rafal001-warn x1-Reklama e-fedu w SB.

#SmartFanZone

pawcio289 - ban na miesiąc - myślę, że w jego przypadku nie ma co się bawić. Reklama konkurencyjnego forum, olewka ostrzeżeń i myślę że trzeba być czujnym z powodu Neo. User już wcześniej posiadał avki oraz podpis z reklamą innego forum o tematyce wrestlingowej.

MrTygrys37 - warn x1 - nie wiem jak to się nazywa, ale mimo upomnienia na PW user kopiuje i wysyła wypowiedzi innych. Raz próbował wysłać nawet przekopiowaną całą stronę.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Alex5451 - warn x1 - Reklamowanie innych stron o pro wrestlingu.

Ps. z dedykacją dla Landryny (czyt. Droops'a)

dop Pro: a usunąć wpisu w SB to nie umiesz :P ?

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

piecholinio - warn x2 - dostawał warna za reklamę e-fedu już dwukrotnie. Tym razem leci razy dwa, następna reklama skończy się banem.

steken - warn x1 - spoiler w ShoutBoxie dotyczący Monday Night Raw.

shoq25 - warn x2 - Skopiowany raport z innego forum. Jedynie screeny dodał. Myślałeś, że nikt nie zauważy? Takiego czegoś my tu nie chcemy!! Jeśli ktoś nie wierzy w spoilerze jest stronka do raportu z Raw.

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Blazi - trzymiesięczny ban - rozsyłanie na pw spamu z linkiem do innego forum wrestlingowego:

"Siemka mam do ciebie sprawę . Zapraszam na nowe forum www.spam.pl . Miła atmosfera , świetny e-fed i spoko ludzie . Możesz dostać pomocnika w jakimkolwiek dziale po 2 tyg próbie. Zapraszam . Widziałem Cię na BGZ i wydałeś mi się spoko to pisze"

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ring of Honor serwuje cotygodniowe show na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Odcinek z 5 marca został nagrany w niedzielę, 1 marca, w Jacksonville podczas tapingów telewizyjnych ROH. Głównym punktem programu jest Four Leaf Clover Four Corner Survival Match, którego zwycięzca dostanie natychmiastowy title shot: Daddy Magic vs. Shane Taylor vs. Lee Johnson vs. AR Fox. Juice Robinson i Austin Gunn z Bang Bang Gang zmierzą się z MXM Collection. „The Dynamite Kid” Tommy Billington i Adam Pries
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #157 Data: 01.03.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Jacksonville, Florida, USA Arena: WJCT Studios Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: ROHWrestling.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje
    • Grok
      WWE oficjalnie potwierdziło godziny startu obu nocy WrestleMania 42 w Las Vegas. Plakat promujący walkę CM Punk vs. Roman Reigns, opublikowany przez Paula „Triple H” Levesque w czwartek, wskazuje, że sobotni i niedzielny show ruszą o 18:00 czasu wschodniego (15:00 czasu pacyficznego). W zeszłym tygodniu WWE wysłało maila do posiadaczy biletów, informując, że WrestleMania 42 wystartuje o 14:30 czasu pacyficznego – zmiana względem wcześniej podawanych 16:00. Aktualizacja pojawiła się też na of
    • Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
  • Dodaj nową pozycję...