Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ostrzeżenia i bany - komu i za co

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

JohnCena1996 Warn x1 za spam w SB spam w rodzaju "?????" i "?????" i coś takiego "??????"

• Odpowiedzi 717
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

51

• Norbas

50

• Zaq123

43

• patryniu

36

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

JeffHardyToch***j BAN! Obraza użytkowników w sb i niesamowity spam...

swutlamp - Warn x2 - Spoiler w SB odnośnie gali PPV Bragging Rights 2010....

john_cena1239 - Warn x1 - Odkop tematu z sprzed ponad 4 miesięcy. Facet źle zaczynasz swą przygodę na BGZ..

paparoach.png

18659.png

Mr. Crusher - BAN! - Reklamowanie konkurencyjnego forum na SB. Moje nerwy są za bardzo wrażliwe na takie doznania :lol

• Reputacja:   1

fre$h- WARN X1- Czyli ban dla tego pana, a to za to że reklamował swoją stronę w Szołcie bez zgody Administracji.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

hernandez66 - warn x1 - post łamiący regulamin działu 'Nowości', a zarazem bardzo niski poziom wypowiedzi. Mógł być x2, ale z okazji Halloween, no wiadomo... anipumpa.GIF

d3raNg3d - warn x1 - tak jak powyżej. Łamie regulamin, pokazując zarazem niski poziom. Czy trzeba było to dalej ciągnąć? Zadaj sobie to pytanie stojąc przed lustrem :t_up:

Oba warny tyczą się tego tematu - viewtopic.php?p=210246#p210246

Sadboy98, czy jakuś tak. Warn x1, za odkopywanie dawno nie ważnego już tematu, pod tytułem "wolna dyskusja".

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1

bobel13 - WARN X1 - Spam o treści Tuptus i bulls... w temacie Smackdown vs. Raw 2011 posta usunąłem :)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

CENATION1997 -warn X1 (tylko) -Pisanie w nieaktualnych tematach oraz spam typu "Czasem oglądam . Filmik super".

Rated RKO - warn x1 - Archeologia i spam. Jeszcze jedno ostrzeżenie i wylatujesz! Nie mam już siły na Ciebie i na Twoje spamerskie posty.

kamillo2410 - warn x1 - bardzo niski poziom i chyba zła strefa czasowa... :shock:

Treść nagrodzonej wypowiedzi, napisanej dzisiaj:

jak myślicie kto wygra sheamus czy rendy orton w pojedynkuna hall in a cell

kamillo2410 - Warn x1 - Odkop tematu z przed ponad 7 miesięcy o zmarłym Chrisie Kenoynie. W jakim Ty świecie żyjesz :?: Zostajesz ukarany i pilnuj się bo jeszcze jeden warn i Out.

Sandboy98 - Warn x1 - Kolega wyżej odkopał i dostał upomnienie lecz w Twoim przypadku trzeba było posta sobie nabić. Wszyscy dobrze to wiedzieli że może zostać ukarany więc niczym tu nie zabłysłeś.Przykro mi warn za kompletnie niepotrzebny spam.

paparoach.png

18659.png

bosco2 założył temat z reklamą innych for wrestlingowych .Dostaje w zamian ode mnie warn x1.

c22d92b51b15be3eefb4a2a7d4886b28-d35uq5g.png

bosco2 uważam że za reklamę tylu for należało mu się 2 warny więc je przyznałem razem z Arkosiem = BAN

Toesoss - czy jakoś tak - Ban na ip. Nie wiem czy któryś z was się kapnął ale to jest multikonto Mr.Radoslava..... Dobrze mu szło ale niestety zdradził się pewnemu userowi przez PW że on to Radoslav. Jakby co to tutaj mamy potwierdzenie :

nie no spoko. ja się trochę wtrąciłem, prowokuje sebu aby mnie w końcu poznał i dowiedział się że toesos to stary i dobry mr.radoslav :D
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team, Jeff Hardy i Matt Hardy, mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swannem i BDE w four-way tag team number one contenders matchu o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, kończąc wal
    • Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
  • Dodaj nową pozycję...