Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Gra TNA iMPACT!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

22

• Avas

11

• Milos

6

• Hardas

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Żeby tak była na necie do kupienia. :twisted:

Będzie pewnie do pobrania za darmo w sieci. Zobaczymy czy dodadzą jakieś stypulacje bo jak narazie licho to wygląda w porównaniu do SvR. Jeżeli nie skopią sterowania i dodają większość rosteru to może wyjść z tego nawet niezła gra. :8

• Reputacja:   0

Zobaczymy czy dodadzą jakieś stypulacje bo jak narazie licho to wygląda w porównaniu do SvR

Dla mnie to owiele lepsze niż SVR chociaż wole federacje WWE . Zobacz na grafe nie wiem czy SVR 09 to przebije :)

f6dfb83c87.png

Zobacz na grafe nie wiem czy SVR 09 to przebije

jak dla mnie grafika nie jest tuaj numerem jeden. Spójrz sobie obecnie na Crysis. Jest jakaś gra z ładniejszą grafiką? Nie a jest jakaś gra z lepszą grywalnością? Hell yeah. Grafika to nie wszystko "junior". Ważna będzie grywalność :)

Wiem ale mi chodziło że dla mnie ma fajną grafike a nie że to jest najważniejsze w grach :) . Ale jedno mnie wkurza w tych grach że nie są na pc !! Nie mówie żeby musieli robić taki czadowy jak na inne konsole ale żeby chociaż był lepszy od WWE RAW . Mogli by dać ciosy z WWF No Mercy a grafe i Themsy z WWE Raw . Chociaż tyle :P

f6dfb83c87.png
  • 2 tygodnie później...

Mała wzmianka o tej grze pojawiła się w najnowszym, tzn. 5/2008 Neo Plusie. Zamieszczam skan:

tnaimpactit1.png

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ciekawe, że nic nie mówią mu nicki takie jak Sting, Kurt Angle, Samoa Joe czy Booker T. PFfffffff :D

16476371734edf391100c30.jpg

Kurcze, sporo już sie zbierałem do tego posta, ale lepiej późno niż wcale:)

Pierwsze screeny z gry widziałem już jakiś czas temu. Pierwsze wrażenie :thinking: zdecydowanie na plus. Gra olśniła mnie przede wszystkim grafiką i osłupiła statyka twarzy. Photo z Abyssem chyba najbardziej mi sie podobało ze względu na typowy klimat TNA. W końcu jednak na youtubie natrafiłem na trailer z gry. Po raz drugi mogłem się wtedy po podniecać grafiką ale tym razem i akcja jaka wiąże sie z graniem. Niezwykle realistyczne uderzenia, kicki i skoki, wszystko to sprawiło że już buszowałem po allegro i ebay w poszukiwaniu jak najtańszego Wii. Oczywiście była to tylko strata czasu więc wróciłem do oglądania tej dobrze zapowiadającej się gry. Strasznie ta zabawa przeznaczona na konsole nowej generacji mi sie podobała, ale miałem takie dziwne wrażenie. Ciągle nękały mnie myśli co do tego iż gra okaże się totalnym niewypałem.

Minęło trochę czasu i wróciłem do działu Wrestle Games. Natrafiłem tutaj na zapowiedź tej gry i trochę sobie poczytałem.

Pisano o czymś wielkim, wisiało to w powietrzu i można było to wyczuć, więc wziąłem sie za gameplay z gry.

I to by było na tyle z pochwał.

Trzecie wrażenie, totalny niewypał :t_down: Ruszy wrestlerów wyglądały jakby bohater taniej kreskówki z dobranocki szedł na zakupy do spożywczaka. Strasznie sie wtedy zawiodłem bo naprawdę liczyłem że studio czymś mnie zaskoczy. No może jeszcze mały plusik co do Ultimate X. Jeśli wprowadza jeszcze kilka ciekawych stypulacji takich jak terrom Dome to może poprawią to co tak bardzo skiepscili.

Moje zdanie jest takie że twórcy gry na siłę starają się nam udowodnić że to film, co nie powinno mieć miejsca. Powinni skupić się teraz na komforcie gry i na radości płynącej z samego grania.

I ot to cała Historyja!

Moim zdaniem gra zapowiada się znakomicie.

Pierwszy rzut oka - wygląda spoko, grafika dobra ale ruchy wrestlerów sztuczne. Trochę tego szkoda.

Na drugi rzut oka - zawsze chciałem zagrać sobie Ultimate X Match AJ Stylesem czy Kazem.

Na trzeci ( ostatni ) rzut oka - TNA zawaliło moim zdaniem to że gran nie pojawi się na PC, więc już zbieram na PS2. :P

mickfoleyzi2.jpg
  • 2 miesiące temu...

TNA iMPACT!

TNA_PS2_esrbboxart_160w.jpg

Przygotowałem małe podsumowanie przed premierą gry.

Premiera: Wrzesień 2008

Platformy: PS2, PS3, Wii, Xbox360

Typy walk które znajdziemy w grze: Full Metal Mayhem,Monster's Ball, Ultimate X, King of the Mountain, Singles, Tag team, Fatal Four-Way, Submission, Falls Count Anywhere match, Six Sides of Steel match.

Przy sesjach motion capture uczestniczyli: Samoa Joe, AJ Styles, Daniels, Senshi, Sonjay Dutt, Jeff Jarrett

8 różnych aren: iMPACT zone, areny w Japonii, Meksyku, Anglii, Las Vegas

Wrestlerzy: AJ Styles, Samoa Joe, Booker T, Christian, Hernandez, Homicide, Jay Lethal, Kurt Angle, Sting, Rhino, Tomko, Jarrett, Abyss, Steiner, Sabin, Shelly, Eric Young i inni.

Oficjalna strona: http://www.tnagame.com/ polecam

Zdjęcia z PS2:

944423_20080715_screen001.jpg

944423_20080715_screen002.jpg

944423_20080715_screen003.jpg

944423_20080715_screen004.jpg

944423_20080715_screen005.jpg

944423_20080715_screen006.jpg

Filmiki:

http://pl.youtube.com/watch?v=diwq_u95rEA

http://pl.youtube.com/watch?v=Lgly9xzcDAs

http://pl.youtube.com/watch?v=pz_MPKG7ENI&feature=related

http://pl.youtube.com/watch?v=zIdpDrIH7_s&feature=related

http://pl.youtube.com/watch?v=p7EA7ATLxX0

• Reputacja:   2

Six Sides of Steel match.

Jesteś pewien? Wiki twierdzi, że ta walka niestety się nie pojawi.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Może coś pomyliłem :)

No nie pie*dol, że te zdjęcia, które zamieściłeś to są na ps2 :shock: .

http://pl.youtube.com/watch?v=M6Gf29z0- ... re=related

Pod tym adresem znalazłem jeden z dłuższych filmików z gry na jakie udało mi się trafić. Gra naprawdę robi kolosalne wrażenie. Czekam z wielką niecierpliwością na premierę tej gry.

Zaczynam oszczędzać, na Xbox'a 360 lub chociaż na PS2, więc mam nadzieję że w nią zagram, gra dobrze się prezentuje i ciekawe czy będzie dużą, konkurencją dla SvR 2008. :t_up:

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Hehehe jest to jedna z gier dla których kupiłem xboxa ^^ Już się nie moge doczekać tego cudeńka tak samo jak gierki UFC :D

91794957345e1dece60d6b.jpg