Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Gra TNA iMPACT!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dziwne że Hemme opowiada o grzę skoro jej tam nie ma . Szkoda mi trochę knockouts ale chyba twórcom gry nie chciało im sie ich robić albo nie mieli funduszy . pablo modjo, Ale ten wywiad jest stary czy nowy ? Bo Hemme chyba jeszcze nie wiedziała że tam nie będzie knockouts albo to tylko plotka że ma ich nie być . Chyba na razie nie ma co oceniać gry . Trzeba poczekać do premiery :t_up:

f6dfb83c87.png
  • Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

22

• Avas

11

• Milos

6

• Hardas

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Gdybyś obejrzał to byś wiedział, że Hemme jest w grze. Widać to dokładnie w filmiku. Jednak nie jest grywalną postacią. Pojawiają się tylko jej zdjęcia w loadingu... :lol Christy zapodaje "tipsy" do gry.

Garść informacji, które wyszperałem na różnych stronach:

Ukryte postacie to Mike Teney i Don West. Roster jest bardzo mały. Nie ma krwi, jest jedna broń - krzesło. Brak ladder matchy, battle royal, king of the mountain, six sides of steel, brak sędziego, brak rope breaks, jedynie 5 slotów na CAWy. W story mode przejmujesz kontrolę nad Suicide'm. Dokładniej Twój CAW jest Suicidem po powrocie (wcześniej miał jakąś kontuzję czy coś).

16476371734edf391100c30.jpg

Czyli więcej brakuje w tej grze niż jest :( Pablo ale w story mode nie możesz sobie stworzyć własnego zapaśnika tylko grasz tym wymyślonym przez twórców czy powracasz jako kto inny ? Ja czytałem że nie będziemy mogli zmieniać wagi ani wzrostu CAW'a. Szykuje się niezła kaszana. Thx god że wyjdzie jeszcze na PS2 Svs.R 09. Na jednej aukcji TNA iMPACT! (wer. PS2) jest zdjęcie i gra wygląda jak z PSX'a : http://www.allegro.pl/item427588671_tna ... _lodz.html. Czy ta gra na prawdę tak wygląda na PS2 ???!!!

csho0.jpg

5xhdv9jly8.png

undertaker4zq1.jpg

rainbowhair warrior, Z tego co sie oriętuję to jest dodatek do No Mercy TNA vs Roh z Hackiem na 6 kątny ring . Chyba coś sie pomyliło sprzedawcy . Na pewno tak nie wygląda Impact na ps2

f6dfb83c87.png

Dzięki uspokoiłeś mnie. Premiera już jutro jak zobaczycie jakąś recenzję to wrzucajcie.

csho0.jpg

5xhdv9jly8.png

undertaker4zq1.jpg

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

Nie miałem przyjemności zagrać i pewnie długo jeszcze nie będę miał, ale wnioskując z tego, co napisał wyżej Pablo już widzę, że TNA dało ciała z premierową grą... Po pierwsze - jakim cudem brak tam kobiet ? czy to nie one biją rekordy oglądalności ? poza tym, w konkurencyjnych seriach gier WWE divy się znajdują, co jest pierwszym powodem, aby zakupić grę produkowaną przez McMahona. Idąc dalej - stypulacje ? starałbym się to zrozumieć, gdyby ta federacja stroniła od gimmick matchy, ale każdy z nas wie, że tak nie jest... to dlaczego po kija w grze brakuje nawet sztandarowej six sides of steel, do użycia tylko krzesło ? ta gra jest sto lat za murzynami, pierwszy poczciwy SmackDown! na psxa miał więcej udogodnień niż to :t_down:

Są pierwsze recenzje na IGN. Co tu dużo mówić jest kiszka. Oceny to dla PS2 5.3, dla PS3 6.4 i dla Xbox 6.7

http://ps2.ign.com/articles/908/908788p3.html

Jednak grafa to nie najważniejsze co jest w grze . Liczy sie realność i jak najwięcej opcji . Tego drugiego trochę brakuję w tej grzę najwięcej na playstation 2 . No cóż po raz kolejny powtórzę , TNA czekam na kolejną grę mam nadzieje że poprawioną i o wiele lepszą i oczywiście z knockouts

f6dfb83c87.png

Wyszło tak jak się spodziewaliśmy. Pierwszej grze z tej serii można to jeszcze darować ale jeśli nie naprawią tych błędów w 2 to będzie tragedia. Mam nadzieje że twórcy wysłuchają graczy. Ciekawe czy ktoś wrzuci to do sieci bo szkoda marnować kasę na przeciętną grę.

csho0.jpg

5xhdv9jly8.png

undertaker4zq1.jpg

• 2 tygodnie później...

Więc.. pograłem sobie trochę (95% Story Mode :D) i muszę powiedzieć, że gra jak na pierwszą od TNA jest dobra. Po odpaleniu płytki mamy 15 reklam od Midway i dość długi filmik o TNA, po wszystkim pokazuje sie fajne menu. Sterowanie na początku wydaje się trudne, ale po paru walkach idzie się szybko do niego przyzwyczaić. Lk pisał w swojej recenzji coś o znikających linach, w wersji na X360 ten błąd nie występuje. Również żadnych rzucających się w oczy bugów nie spotkałem. Jak dla mnie jednym z najłatwiejszych meczy jest Ultimate X, do zdjęcia X wystarczy dobry refleks :P Story Mode nawet jest wciągające, co parę walk coś się zawsze ciekawego dzieje. Walczymy w dywizji Tag Team (& Eric Young), X Division i heavyweight. Trochę walk mamy z wymyślonymi zawodnikami i trochę z prawdziwymi, którzy są o wiele trudniejsi do pokonania. Godne uwagi są reversale, przy jednej akcji czasem mogą być aż 2 a do tego są bardzo płynne jak i wszystkie ruchy zawodników. Grafika jest o wieleee lepsza niż na PS2, entrance wrestlerów też elo zrobione :D Do gry dostałem jeszcze wyczesany w kosmos Bonus Disc z pierwszymi walkami w federacji i plakat z Aj, Kurtem i Joe a z drugiej strony z Joe i Bookerem :D Po wszystkim oceniam gierke na.. 6/10. Było by więcej ale jest bardzo ubogo ze stypulacjami, a jako broń krzesło to zdecydowanie za mało. Daje jeszcze parę fotek jakby ktoś chciał sobie kupić to żeby wiedział jak to wygląda :P

Pudełko:

14da9.png

13yt8.png

90164936og6.png

29702148jc4.png

31699815rk9.png

66942423ge1.png

Screeny:

99765296jt8.png

43442382tb4.png

59912740ac8.png

72012880hb7.png

55905702uk6.png

10cd9.png

11aj6.png

Posiadam tą grę na PS2, i muszę przyznać że tą grę można ocenić jednym słowem - SHIT.. Po tylu zapowiedziach tej gry po odpaleniu jej po prostu się załamałem.. To sterowanie to po prostu masakra.Nie chodzi mi o to że jest inne niż w SvR, po prostu w częściach spod znaku WWE sterowanie jest intuicyjne i proste, a tutaj muszę się głowić jak wykonać jakiegoś springboarda ( L1 + R2 + X wciśnięte w odpowiednim momencie..) Kolejnym minusem jest system reversali, który również ssie... Przy przyjmowaniu jakiejś akcji pod wskaźnikiem wyświetla się przycisk R1 który trzeba wcisnąć w celu wykonania reversala. Problem w tym że jest on aktywny przez około sekundę, a czas na wciśnięcie go wynosi około 5 setnych :D Więc gdy już nam się uda wykonać reversala podnieta sięga szczytu :D Co nie zmienia faktu że nawet botom na easy reversale wchodzą łatwiutko, dlatego aż strach pokusić się o strong grapple.. Ogólnie zapowiadało się cudownie, wyszła kicha.. Jak zwykle.

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

Zaczynam zastanawiać się nad poważnym zakupem xboxa360, oczywiście głównie dla gry TNA iMPACT!. Opis Avasa wygląda dosyć zachęcająco, chyba kupię sobie oryginalną grę (mam zamiar konsole przerobić na pirata). Co trzeba zrobić, żeby dostać te plakaty ? bonus disc jest w zestawie z grą ?

Wydaję mi się, że dużo jest osób które kupiły tą grę tylko dlatego, że to pierwsza gra traktująca o TNA. Wiele z nich nawet pewnie nie zwracało uwagi na opinie n.t. gry pojawiające się w necie. Szczerze mówiąc sam chciałem kupić oryginała na PS2 jak zobaczyłem na allegro po 100zł, lecz po obczajeniu recenzji i innych różnych komentarzy zrezygnowałem.

Jednak wersja na Xbox360 jest najlepsza, także to jedyny rozsądny wybór :)

Co trzeba zrobić, żeby dostać te plakaty ? bonus disc jest w zestawie z grą ?

Czytałem gdzieś, że do wersji Preoder będzie dodawany bonus disc, a ja właśnie taką mam więc nie wiem jak jest ze zwykłymi ver. A plakaty to są chyba dodawane do każdego pudełka jak np. mapy w Gta 4 :D

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   1

Grałem na PS2. Miałem nikłą nadzieję że nie będzie to gniot a jednak. Po włożeniu płyty Verbatima z napisem TNA IMPECT! naszym oczom ukazuje się kilka reklam i menu główne. Nie wygląda ono najgorzej,- troche kwadratowe. Podczas jego przeglądania w tle leci klimatyczny theme AJ'a - (można powiedzieć że songi się zmieniają). Wchodze w głąb paszczy lwa i drapie się po głowie - wtf? co tak mało stypulacji. Max na ringu może znajdować się bodajże 4 zapaśników. Wybieram Kurta a szczęśliwym gościem któremu skopie pupe będzie Samoa Joe - zresztą niecała połowa rosteru jest zablokowana. Dość szybkie ładowanie i widzę bardzo dobre wejście (chodzi o grafike - jednak w wersji na PS2 tylko do połowy,- czyli nie ujrzymy wejścia na ring). Gong sędziego i zaczynamy zabawe, a może powinienem pomyśleć katorge :| Sterowanie jak i gameplay są po prostu do bani, system "zniszczeń" fightera jest niedopracowany, nie zauważyłem zmęczenia - chyba możemy biegać sobie bez końca - animacja pozostawia wiele do życzenia a poziom trudności jak dla laika który pierwszy raz spotkał się z takim idiotycznym sterowaniem będzie zbyt wysoki. Niby są te wszystkie tutoriale jak sterować playerem jednak zbytnio to nie pomaga. Nie grałem w wersje na 360 więc moja mini ocena będzie bardzo - bardzo mini. Jedna z najgorszych gier w jakie miałem okazje zagrać. 2/10