Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Gra TNA iMPACT!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Co tu dużo mówić:

http://youtube.com/watch?v=JRLfvqtooiY

Co o nich sądzicie? :)

Edytowane przez Gość

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

22

• Avas

11

• Milos

6

• Hardas

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows

Powiem tak.. Najpierw opad szczeny, jak zobaczyłem CC.. A potem druga fota ze Stingiem - o żesz!!! Niesamowite, te screeny są piękne!

Żal tylko, że to XBOX360, bo ponoć jest to najbardziej awaryjny sprzęt w dziejach konsol, ale ja chcę w to zagrać ;)

BTW, mógł koleś skany zrobić a nie kręcić strona po stronie :lol:

chcelatooo.png

• Reputacja:   1

Filmik biedny, ale screeny dobre. Pomimo że nie jestem fanem TNA to zagrać bardzo chętnie bym zagrał :)

• Styl:  Ciemny

Szukałem skanów tej gazetki ale coś tan trzeba płacić.

Mniejsza z tym.

Gra prezentuje się całkiem całkiem.

Ciekawe jak będzie wyglądać w ruchu.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Statyczne skriny generalnie nic nie mowia. Chcialbym gameplay zobaczyc ale znajac mozliwosci Midway bedzie raczej ok :)

• Urządzenie:  Windows

Chcialbym gameplay zobaczyc ale znajac mozliwosci Midway bedzie raczej ok
A ja tego najbardziej się obawiam. Midway współpracująć z Acclaim zrewolucjonizował rynek gier wrestlingowych, ale to było kawał czasu temu - wtedy THQ wypuszczało takie crapy jak WCW Nitro/ Thunder.. Potem karta odwróciła się, Acclaim złapał dołek finansowy, z którego już nie wyszedł, a THQ wyszarpnęło licencję od WWF i stworzyło najlepsze gry (seria smackDown!), w jakie mozna było popykać.

Ale i gierki od THQ powoli sie przejadły, mam nadzieję, że Midway znowu stworzy cudo. Poza tym - pierwsza gra z logo TNA w tytule, ten fed chyba nie pozoli, by była słaba 8)

chcelatooo.png

Szkoda, źe na Xbox'a,ale screeny są naprawde dobre, ciekawe jak fizyka gry ..

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Screeny są świetne. Szata graficzna gry prezentuje się bardzo wysoko, zarówno jak fizyka . Wrestlerzy wyglądają fotorealistycznie tak jakby oglądałoby się galę TNA na spikeTV. Jeżeli gra wyszłaby na PC to byłbym najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi (i zapewne nie tylko ja :P ) Czekam na kolejne screeny i gameplay :D

ScreenShot

1bgzfp9.gif

2bgzxt4.gif

3bgzpk6.gif

4bgzqh3.gif

5bgzfp9.gif

6bgzoo7.gif

7bgzos3.gif

8bgzgs5.gif

9bgzlo5.gif

10bgzwg1.gif

Info:

- W grze znajdą się napewno takie typy pojedynków jak Ultimate X i King of the Mountain.

Roster:

- Narazie potwierdzone postacie jakie znajdą się w grze:

AJ Styles

Abyss

Christopher Daniels

Jeff Jarrett

Rhino

Samoa Joe

Senshi

Sting

Tak dla formalności, Zakaz kopiowania na inne fora bez mojej zgody!

Btw. Licze na jakieś piwa :D

• Reputacja:   2

Swoja droga mam nadzieje, ze jakos gre poprawia i nie bedzie czerwonego Stinga, bo on taki byl chyba na kilku galach. A ten Christian Cage to taki naksowany, że jak Batista wyglada :D

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Jeśli chodzi o grafę na screenach to wygląda jak zdjęcia z gali :)

Dzięki za wrzut Avanger :)

Encyklopedia gier

TNA iMPACT! jest grą sportową, podejmującą tematykę wrestlingu. Nie mamy tu jednak do czynienia z produktem sygnowanym logiem najbardziej znanej w tych kręgach organizacji WWE. Opisywana gra jest bowiem pierwszym tytułem nawiązującym do pojedynków rozgrywanych przez Total Nonstop Action Wrestling (TNA). Oznacza to szereg istotnych zmian, włącznie ze zmianą wyglądu ringu. Ogólne założenia rozgrywki pozostają jednak bardzo zbliżone do tytułów z serii WWE. Wcielając się w postać jednego z wrestlerów, musimy brać udział w walkach mających zazwyczaj na celu pokonanie stojącego na ringu przeciwnika.

Za przygotowanie tej gry odpowiedzialny jest oddział firmy Midway, zlokalizowany w Los Angeles. W przeszłości było to studio developerskie Paradox Development, któremu udało się upracować dość dobrze przyjętą przez graczy bijatykę Mortal Kombat: Shaolin Monks. TNA iMPACT! powstał z myślą o posiadaczach trzech różnych platform sprzętowych. Z oczywistych względów właściciele Wii muszą liczyć się z gorszą grafiką od wersji wydanych na PS3 i Xbox’a 360.

W przeciwieństwie do walk organizowanych przez WWE, w programach telewizyjnych TNA zawodnicy nie występują wewnątrz ogromnych hal, będących w stanie pomieścić kilka tysięcy osób. Pojedynki rozgrywane są bowiem w niewielkich studiach nagraniowych, w których gromadzi się zazwyczaj kilkuset fanów wrestlingu. Kolejna ważna zmiana dotyczy wyglądu samego ringu, na którym rozgrywane są kolejne walki. Organizacja TNA przygotowała dość nietypową, bo złożoną z sześciu (a nie czterech) narożników konstrukcję. Daje to oczywiście większe pole do popisu. Nic nie stoi też na przeszkodzie żeby na kilka chwil opuścić ring. Niektóre typy walk mogą wręcz tego wymagać.

Przed każdym starciem możemy oczywiście obejrzeć prezentację wychodzących na ring wrestlerów TNA. W grze pojawiają się właściwie wszyscy liczący się zawodnicy tej organizacji. Mowa tu między innymi o takich nazwiskach jak Jeff Jarrett (był on też jednym z założycieli TNA), Raven, Rhino, Christopher Daniels, Samoa Joe, czy AJ Styles. Na uwagę zasługuje również fakt, iż zadbano o wiele różnych rodzajów pojedynków. Mogą one zakładać używanie dodatkowych przedmiotów (np. krzeseł), odbywać się w większych grupach (na przykład 2 na 2), czy wymagać wykonania jakichś szczególnych czynności do odniesienia zwycięstwa. Oprawa wizualna TNA iMPACT! prezentuje typowy dla takich produkcji poziom wykonania. Producent zadbał oczywiście o efektowną otoczkę, obejmującą między innymi odpalanie fajerwerków czy prezentowanie pokazów laserowych w momencie wejścia zawodnika do studia. Ładnie wykonano także znajdującą się wokół ringu publiczność.

Grafa Extra :D

Pytanko mógł by mi ktoś wysłać linka do wwe raw bo chce sobie pograc plis postawie piwo :D;):evil:

[ Komentarz dodany przez: pablo modjo: 1 Październik 2007, 21:24 ]

Może zadasz to pytanie w odpowiednim dziale, co?

Screeny wyglądają fajnie.Mam pytanie:Czy będzie wersja na PS2? W tekście, który dał Pablo Modjo pisze, że będzie na trzy konsole , a na innym forum czytałem, że będzie też na PS2. Wie ktoś może która informacja jest prawdziwa? Dzięki za odpowiedź :)

Szkoda że nie bedzie tego na PC ;/ Bo grafika przednia !:D:D :t_up:

Soldiers never die his go to hell to regroup

Gra będzie na:

PlayStation 2, PlayStation 3, Wii, Xbox 360