Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN! 28/09/2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

DARK MATCHES

1. Match

Jesse & Festus Dalton pokonali Deuce & Domino

2. Match

Chuck Palumbo pokonal Kenny Dykstre

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!

1. Match

Victoria pokonala Torrie Wilson

2. Match

Kane pokonal MVP przez DQ

3. Match

Jamie Noble pokonal Shannona Moore

4. Match

Undertaker pokonal Marka Henry

BONUS DARK MATCH

Batista pokonal Great Khaliego
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

2

• Willem

2

• kaszak

1

• Sejbla

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kane przez DQ?! ciekawe czemu , może szukuje się wreszcie Title Shot na US , przydał by się hell turnik bo Kane'owi tak nie wypada być face'm.

Reszta taka se , dzięki za wyniki.

sws.png

31576.png

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

SD! średnio wyszedł, choć i tak jest lepszy niż ten z przed tygodnia. Ślub? Pfff. Z przyjemnością oglądało się walkę Chucka (Norrisa?) z Kennym. Co prawda ten drugi nic specjalnego nie pokazał, za to ten pierwszy...Będą z niego ludzie :D

Całkiem fajną walką był pojedynek Noble'a z Moorem. Żadnych "fajerwerków" ale pooglądać, bez odruchu wymiotnego ( o tym za chwilę :D ) się dało.

MVP vs. Kane mhmmm cóż to była za walka. Kapitalne Chokeslamy. Ba, Kane wykonuje na tym SD! przepięknego Last Ride'a na stół komentatorski. Fantastico...ale to nie koniec. Kane'owi widać mało. Prócz wspomnianego wyżej Last Ride'a, nasz kochany monster wykonuje Thombstone'a. Oh my God. Krew się polała. Warto ściągnąć tego SD! tylko i wyłącznie dla tej walki. POLECAM

Undertaker vs. Henry - Nie rozumiem. Takera nie było tydzień temu, więc normalnym jest, że jest na tym Smacku. Nie rozumiem jednak tego, że po raz kolejny walczy z Henrym...całe 4 min. Yeah, Chokeslam jednak świetny, ale po kij on walczy z małpką? Nie wiem, czy już jest karta na No Mercy, ale jak znów zobaczę na niej The Undertaker vs. Mark Henry...to się potnę.

I jeszcze słowko o tym show MVP. TO JEST BIEDNE, choć jak wszedł Hardy z szampanem, (hehe) oraz jak pokazał na Titantronie MVP i jego ekhm...walki :rotfl: to się uśmiałem, nie powiem. "I to ma być śmieszne, to ma być śmieszne"? :D

MVP vs. Kane mhmmm cóż to była za walka. Kapitalne Chokeslamy. Ba, Kane wykonuje na tym SD! przepięknego Last Ride'a na stół komentatorski. Fantastico...ale to nie koniec. Kane'owi widać mało. Prócz wspomnianego wyżej Last Ride'a, nasz kochany monster wykonuje Thombstone'a. Oh my God. Krew się polała. Warto ściągnąć tego SD! tylko i wyłącznie dla tej walki. POLECAM

Naprawde mógłbyś sobie darować takie biedne wymysły. Idz lepiej pośpiewać, szydełkować. Zaaal... :t_down:

A SD! nawet dobry. Najlepiej mi się oglądało walke Kane'a. Z tym low blow'em mogliby coś zrobić, jakieś inne rozwiązanie. Bo ciągle oglądać Monstera jak dostaje po jajach mi się odechciewa. Najchętniej to bym go widział w ECW. Ciekawe co teraz z pasem Hornswogle. Chociarz feud Kane vs Jericho, byłby świetny. A tak powróci tylko po to by joobnąć termocinie.

• Styl:  Jasny

Match

Chuck Palumbo pokonal Kenny Dykstre

To nie był dark match, nie wiem czemu tak tu jest napisane. Ale dobra, żaczynam się nudzić, tymi walkami, wynik wiadomy z góry, ostatnio Kenny ciągle jobbuje.

Match

Victoria pokonala Torrie Wilson

No jak na kobiety, walka stała na dobrym poziomie, a na końcu weszła...hmmm nie jestem pewien ale zdaje mi się że ona jest z Diva search.

Match

Kane pokonal MVP przez DQ

Dobra walka, wydaje mi się że Kane może się mścić na następnym SD na M.V.P. szkoda że taka końcówka.

Match

Jamie Noble pokonal Shannona Moore

Bardzo dobrzy cruiserzy, niezła akcja kończąca Noble'a. Walka krótka aczkolwiek mogła się podobać.

Match

Undertaker pokonal Marka Henry

Zbyt krótko by ją ocenić, dłuższe było wejście Takera na Unforgiven niż ta walka.

Segmenty :

MVP Vip louge(chyba tak się pisze), średniawy, choć jak Matt pokazał "najlepsze" urywki z kariery SD Montela, to nie można była się nie uśmiechnąć. No i cheer tłumu jak usłyszeli kto się zmierzy z MVP.

Rozmowa Vickie z Hornswoggle i zabranie pasa, szczerze zdziwiło mnie to, teraz tylko się zastanawiam kto zdobędzie pas, coś mi się zdaje że Little Bastard nie powiedział ostatniego słowa.

JBL rozmawia z Rey'em, świetny jest prz mikrofonie John, Rey też w sumie niczego sobie, ale jednak to 619 nie wyszło za bardzo. Szykuje się feud z Finaly'em, czyli Rey zdala od WHC.

Przecież Palumbo i Dykstra to żaden DARK MATCH nie był....

No i stało się nowy GM na SD! no cóż trzeba będzie zacząć się przyzwyczajać...

Co to była za laska, która skopała dupsko Torrie po walce? jaki czerwony uniform miała normalnie mundurek szkolny by Giertych :D

Taker dłużej wchodził niż walczył zresztą to dobrze oszczędziło mi to oglądania Henryego w "akcjii"..

Nie wiem po co chcą robić feud Rey vs. zielony clown .... głupota to taka ...

JBL znowu pojechał po biednym Reyu, ale zebrał 619 więc było warto to oglądać :D

Reszta smacka do bani ...

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   2

Ej k..... to już przestaje być śmieszne, ten Smack to kpina nie wrestling. Ile jeszcze razy będe musiał wycierpieć po raz 7 z rzędu walki typu Noble vs Moore albo Palumbo vs Dajkstra :evil: Nie wspomne już o odgrzewanych kotletach typu Kane vs MVP i zawsze ten sam scenariusz Kane prawie wygrywa ale zaraz jakaś dyskwalifikacja albo coś takiego. Szczytem głupoty to już był Main Event. Wiem że Taker lubi wychodzić godzinami ale żeby dojście do ringu zajmowało mu 8 minut a cała walka 4? Przecież to kpina jest konkretna. Już nie wspominam nawet że głupotą jest by pushować tak zawdonika że w 4 minuty rozpierd.... jak szmate ponoć world strongest mana, rozumiem wygrana ale w 4 minuty po 1 chockslamie? Żal :smashfreak:

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Niestety Will ma racje ... smack był niestety kiepski ...i mamy w sumie same minusy...najgorsze oczekiwania się sprawdziły i mamy Naszą kochane Dive na naowym stołku GM'a SD! ....zobaczymy jak to sie dzlej potoczy...walki noble vs. moore to typowe zapychacze gali .. .co mnie bardziej irytyuje że palambo występuje w czymś podobnym do American Bad Ass i niby liczą że to coś sie przyjmie.... żart...

Co do ME ? Ta walka była nie potrzebna .. absultnie bez sensu zabookowana i faktem jest że samo wejście Taker'a było dłuższe niż ona ...mimo wszystko jednak

że w 4 minuty rozpierd.... jak szmate ponoć world strongest mana, rozumiem wygrana ale w 4 minuty po 1 chockslamie? Żal

a chciałbyś oglądać 20 minut Henry'ego ruszającego sie jak mucha w smole , który punch***je i robi klołzlajn oraz 15 razy wykonuje finisher bo juz nie wiele wiecej umie ... także ja sie w sumie ciesze że walka była króka bo nie chciałem oglądać tego shit'u ...jesli zobacze w karcie No Mercy znowu taker-henry ..podetne sobie kabel od klawiatury i owine go wokół szyi...

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   2

Tak wole 10 minut klołzjalnów Henryego niż 10 minut Palumbo vs Dajkstra po raz 14 z rzędu :evil: Na Unfirgivenie walka trawała kilkanaście minut i jakoś ty najwięcej chwaliłeś Takera że nawet mu sie udało coś wycisnąć z małpy :)

Jedyna dobra wiadomośc to fakt że skrzat oddał pas. Mam nadzieje że dadzą go Jimmiemu a nie znowu Chavo co niestety sie zapowiada dzięki nowej grubej torbie pani GM Smackdowna :evil:

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Taker'a oczywiscie że pochwaliłem ponieważ zazwyczaj wracając po kontuzji zawodnik jest sztywny a taker pokazał że nic podobnego i że jest w formie , która miejmy nadzieje przywróci do stanu przed kontuzji ...co do Henry'ego na Wrestlemani 22 cos z tego jeszcze było.....na Un4 henry był okropny ...oglądałem te walke z 6 razy ....po prostu gdyby zamiast Taker'a dać tam chociażby giant'a gonzalesa z 93'roku mielisbyśmy takie widowisko że wolałbym odejść od kompa i poczytać "Historie analogi gospodarki w kwa-qua-bun-ga- azja mniejsza"...

co niezmiennie podkresla fakt ze jednak moze i mało ale Taker coś wysika ze swoich rywali ... przykład ...batek na WM23 ...a Henr'y nie moze brac udziału w walkach powyżej 8 minut ... bo sie zwyczajnie męczy i nie jest w stanie wykonać nawet najprostszej akcji ...

915802072594e34bce782c.jpg