Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Mercy 2007 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ortonnomercypd4.jpg

7 października 2007

Rosemont, Illinois

Póki co karta wygląda następująco:

WWE Championship

Last Man Standing Match

John Cena © vs. Randy Orton

5445254

WWE World Heavyweight Championship

Punjabi Prison Match

Batista © vs. The Great Khali

5468908

Triple H vs. Umaga

5458070

Zapraszam do dyskusji n/t nadchodzącego WWE PPV.

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

13

• LegendKiller

10

• Willem

5

• DonCarlos

4

Top użytkownicy w tym temacie

Co to za mecz Khaliego i Batisty?

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Uuuu ...widze że zaktualizowano karte do 3 walk ... hmmm let's see co my tu mamy ...

Po pierwsze plakat - i już na wstepie poło zapewne stwierdzi , że Orton jest na plakacie więc na pewno wygra title .... to ja takim moge zasmiać sie w twarz ...inni powiedzą że skoro Cena pogromił orcika na Un4 , to teraz przegra ...też sie z nich smieje ... już nie raz plakat nie miał nic do gali .. Kane na Judgment day :lol: A co do samej walki ... Cen'a nie da sie nawet wyliczyć do 3 , tylko jesli juz ma przegrać to only DQ wiec czy ktoś uwaza że Orton jest zdolny wyliczyć go do 10 ....chyba będzie musiał przypierdolić mu fortepianem po głowie bo krzesełko na Janusza to jak na słonia packa na muchy .. To samo byłą z umagą ... Janek rozwlali ortona permanentnie ...oby tylko walka była w miare mozliwa ...

A oto i perła dnia ... Drugi w histori Punjabi Prison Match ...wynik 100% animal sie zesra ale zrobi ten Spajnbaster i spir na "Punjabi 7 fut 3 tal Pinokio" a potem opuści klatke w glorii chwały jako Unlisz Di Enemol - Chemp iZzzz Hir ! Co do samego batisty to pisałem już o tym w dyskusji o Un4 ....ale mimo iż match na forgiven był fajny to ten może być niezłą kaszanką ...

Triple H vs. Umaga to kolejna zapchaj dziura tylko żeby Triple zaliczał po kolei zwycięstwa na PPV ...widać że nie zawiązuje on konkretnego feudu tylko bedzie jak gdyby debiutował po raz drugi i rozwalał wszystkich i wszystko ....co oczywiscie sam sobie zabookował ... tylko że Umaga nie ma już takiej pozycji jak dawniej i w sumie zwycięstwo HHH nic mu nie da ...tymabrdziej że wciąz trwa afera w której umaga siedzi także ...

poczekajmy na dalsze walki w karcie ...

Edytowane przez Gość

915802072594e34bce782c.jpg

Punjabi Prison Match o co chodzi:? :-/

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Punjabi Prison Match to taka klatka z drewnianych patyków hehe :)

PunjabiPrison.jpg

Last Man Standing zapowiada się ciekawie.

Może nawet dam się nabrać i po raz drugi postawie w typerze na Ortona :rotfl:

Walka może być dobra, jeśli oczywiście Randy da z siebie wszystko.

Na Cenę nie liczę absolutnie. :)

Dwa klocki w drewnianej klatce. Hmmm moim zdaniem Grejt nadaje się już tylko do zamiatania szatni. Przez długi czas budowano jego renomę zabijaki,jednak po tym jak Cena go "rozdziewiczył" Khali stracił połowę na wartości marketingowej że tak to nazwę.

WWE szybko przeczuciło Grejta na Smackdown gdzie znów mógł robić za zabijake madafake pana "ja tu mózgi wyciskam jak arbuzy", nawet dobrze mu szło.

Dzieciaki na widowni lały w majty gdy Khali ściskał w wielkich łapskach małą główkę korniszona Rey'a.

I w tym właśnie momencie, kiedy udało mu się odzyskać jakąś tam reputację wśród tej zmarkowanej części publiczności, WWE zabija swojego stworka po raz kolejny.

Jak? Ano przegraną po spinebusterze :lol:

Przecież to żart jakiś chyba...

Także po tej walce nie spodziewam sie absolutnie niczego.

Oby to była ostatnia walka Greata w WWE :P

Trajpel vs łumaga

No, no szczerze HHH po powrocie prezentuje się bardzo dobrze i liczę na kolejną jego wygraną :)

Ciekawe starcie się zapowiada.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Niestety Last Man Standing Match jest walką Cena'y, będzie pewnie promo pokazujące jak to MArine pokonał Umagę na SummerSlam. I Randy szans niby mieć nie będzie, mam nadzieje że się mylę.

Batista vs Khali. Z dwojga złego wybieram Batistę i mam nadzieje że wygra w tej bambusowej klatce z wielkorękim,małomózgim Khalim.

TripleH vs Umaga, jako że HHH wszystko narazie rozwala co staje na jego drodze nie widzę innej możliwości jak kolejna wygrana The Game'a.

Sądząc po wyglądzie plakatu to Last Man Standing Match zostanie wygrany przez Orton'a. Chociaż nie jestem do końca pewny, bo przecież Randy miałby zwycięstwo w kieszeni z każdym zawodnikiem (przy takim plakacie) ale walczy Jasiem! No i może się okazać, że super wielki bohater amerykańskich dzieci znów ucieszy maluchów i wygra po bardzo ciężkim boju. Jeśli teraz John by zwyciężył to wtedy straci pas dopiero po Wrestlemani (bo oczywiście na WM musi wygrać :-/ ).

Punjabi Prison raczej wygra Batista. Mecz (jak już sama nazwa wskazuje) wydaje się być szansą dla Khali'ego. Jednak wydaje mi się, że WWE nie da mu pasu po raz kolejny.

A jeżeli mówimy o ostatnim meczu to raczej stawiam na zwycięstwo HHH. Będzie kontynuował swoją dobrą passę (chyba, że szykuje mu się jakiś feud z Umagą).

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

ale walczy Jasiem!
O kurczę walczy Jasiem, walka na poduszki czy na....ekhmm poniosło mnie :D

• Reputacja:   3

Oby to była ostatnia walka Greata w WWE

Mo, TNA tylko czeka na taką okazję... ;)

Co do karty... jak na razie zapowiada ise nieźle - to będzie powrót kilku wrestlerów z zawieszenia i karta nie bedzie wyglądac słabiutkio. Cena vs Orton spodziewam sie że wkroczy do meczu Regal może jako sędzia i Cena pożegna się z pasem aż do WM...

Punjabi Prison... o ile mnie pamięć nie myli ostatnio w czymś takim męczył się Big Show... i wyszła kiszka mimo, że uznano ten mecz za najlepszy z gali... ale Batek coś ostatnio wrócił do formy i wygląa jak stary Animal który nieżle wymiatał. :t_up: Ale czy aby za szybko nie odsunięto Reya od ME? chm... Taker też wskazywał na Unforgiven, że chce pas. Na SD robi się niezła atmosfera 8) RAW może się teraz chować. Tu jest aż 3 pretendentów do pasa.

Triple vs Umaga... wynik przewidywalny... aczkolwiek pamiętam, że kiedyś Uga pyknął Tripla... chm... ale to były inne czasy... Triple mknie jak strzała, ale nie wydaje mi się że do ME stanie z Cena czhyba raczej będzie to Orton... chyba, że... Kennedy

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Cycu, tak na dobrą sprawę to sprawa sędziego nie bardzo ima się do last man standing matchu.

Orton vs Cena - Rozsądek każe mi być pewnym, że Jasio will retain title. Moje markowe podejście do tej walki mówi mi, że Orton wygra WWE Title. Dlaczego ? Już na Unforgiven nie przegrał czyściutko, a jak wiadomo, Cena Khalasa, czy wcześniej Lashleya, Umage i wielu innych kroił czyściutko.

Poza tym, heel heat dla Ceny jest już stanowczo zbyt wielki i nie sądzę, by WWE decydowało się na kontynuowanie tego. Co zo ta babyface, który dostaje więcej heatu od głównego Heela federacji ?

Punjabi Prison

To będą jajca na całego :rotfl: Sztywniejszy on bambusa używanego do konstrukcji klatki Khalas i cieńki Batista są gwarantem niezapomnianego widowiska :t_up:

HHH vs Umaga

Na wygraną HHH jest tutaj gwarancja poxipolu. To już nie te czasy, że Umaga pokonywał wszystkich etatowych main eventerów z HHH, HBK i Ceną włącznie. Pozytywem jest to, że walka dzięki ogromnym umiejętnością umagi i obyciu The Game'a może być bardzo dobra.

CENA vs. ORTON

Moim zdaniem jasio wygra i obroni swój zelazny pas i nie straci go jeszcze dłuuuuuggggggooooo :D

Batista © vs. The Great Khali

Liczę tu bardzo na Animala :D

HHH vs umaga

Hmmm. Zapowiada sie ciekawy pojedynek. Mylśę ze HHH wygra.

Moim zdaniem HHH za pare tygodni zaatakuje pozycje WWE CHMPA :P;)

pezetvi7.png

Kali vs. Batek

Brakuje Mysterio mogliby go dorzucić w zestawie bo ja nadal nie mogę przeboleć, że nie został WHC....

HHH vs. Umaga

Wiadomo wygra Triple ciąg dalszy jego serii....

Orton vs. Cena

Ehhh cholera nie udało się na SS nie udało się na Unforgiven może uda się na No Mercy ... szczerze wątpie, ale ..... mam cichą nadzieję, że jeszcze ktoś chociaż w tym roku odibierze pas jasiowi...

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• 2 tygodnie później...

• Urządzenie:  Windows

Cena vs. Orton

Last Man Standing

Ten feud zaczyna być nudny, mam nadzieję że to będzie ostatnia walka tej pary, oczywiście wygra Jasiek :D

Batek vs. Kali

Punjabi Prison Match

Na trzeźwo nie będzie dało się tego oglądać :rotfl:

HHH vs. Umaga

Jak narazie ta walka wygląda najciekawiej, pierwszy tak poważny przeciwnik Tripla po powrocie.

Do karty dołączył mecz:

Finlay vs. Rey Mysterio

5501500

Też bez fajerwerków.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Batek vs. Kali

Punjabi Prison Match

Na trzeźwo nie będzie dało się tego oglądać

chciałbym przeczytać twoje uzasadnienie ...

915802072594e34bce782c.jpg

• Urządzenie:  Windows

Walki tej dwójki są równie ciekawe jak obserwacja rosnącej trawy, jedyne co potrafi Kali to ściskanie arbuzów, a Batista też jest jeszcze daleko od Swojej dobrej formy, na Unforgiven dodali 619 do tej pary i poziom był "zadowalający". A oni sami to dobrej walki nie zrobią.