Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE: Unforgiven 16/09/2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   8
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

W końcu udało mi się obejrzeć to Unforgiven...

Całe to PPV wypadło raczej średnio. Bardzo dużym minusem gali jest z pewnością brak jakichkolwiek (nie licząc tej z Johnem) segmentów. Ale jak nie segmenty, to może chociaż walki stały na wysokim poziomie? eee, powiedziałem walki? hmmm, lepszym określeniem byłoby "Odgrzewane kotlety w nowej panierce" :D

Orton vs. Cena

Mina Jasia z początku walki jest niesamowita. Ta złość...ta wrogość...ta eh. Walka jednak była...dobra. Podobały mi się te szaleńcze ataki Ceny i te kontry Ortona. Bardzo dobrze, że Dżon nie wykonał przepotężnego FU, bo bym chyba strzelił se w łeb. Końcówka jednak lipna, a na dodatek jak słyszę, że mimo tego iż Dżon walkę przegrał, nadal ma pas to...szukam Shotguna :D

The Undertaker vs. Mark Henry

Kolejny kotlecik :D Zgadzam się z IOOTem, wejście Undertaker miał świetne. Kiedy usłyszałem dźwięk dzwonu kościelnego już sikałem w majty :D Walka wyszła średnio, ale zastanówmy się...czyja to wina? Taker nie mógł się w pełni rozwinąć przy Henrym, który jest gorszy od Greata. Zero dynamiki, charyzmy, powera...

Nie zgodzę się za to z IOOTem co do kwestii Chokeslama. Już się bałem, że zobaczę wspomniane 12,5 cm, a zobaczyłem "latającą" małpkę, super. Kane może się od Undertakera uczyć :D:P

Batista vs. Khali vs. Mysterio

Spodziewałem się raczej handicapa, a zobaczyłem "rasowy" Triple Threat Match. Najbardziej zabawne jest przyjęcie 619 przez klocka. W życiu się tak nie uśmiałem.

Kiedy Batista spinował Greata oczy otworzyły mi się szeeeeroko. Fajnie, że wygrał.

HHH vs. Carlito

Fajna walka. Dobrze, że to No DQ dotyczyło tylko Carlito. Trajpel powrócił i niszczy wszystko, wszystkich i wszędzie...Kiedy pas?

Reszta walk mocno średniawa. I pytanie: Co Murdoch & Cade robią z pasami. Większych nieudaczników w WWE nie ma...

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

4

• kaszak

4

• Sejbla

3

• IOOT_DZIKO

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Murdoch

Prawdziwe nazwisko Trevor Rhodes ....i wszystko jasne ...

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

Kurde no Batek champem .... ehhhh liczyłem, że to będzie Mysterio normalnie 619 na Kalim poezja :rotfl: żeby zmieścić się w linach Kali musiał się bokiem ustawić hehe ta walka podobała mi się najbardziej.

Powrót Takera hm no przewijałem, przewijałem, a Taker cały czas szedł :/ normalnie mogliby to troche skrócić ... Co do walki to nic ciekawego się nie działo Henry przynudzał na końcu bajeczny Last Ride z lin i tyle.

Cena vs. Orton poprostu dno :/ ale to było do przewidzenia po aferze :/

Zobaczymy jaki będzie ten Last Ride Match....

Divy przewinąłem, ale kiedyś rzucę okiem....

Walki tag teamów niezbyt imponujące ....

No i Triple H vs. Carlito w sumie tak średnio chociaż wynik był odrazu do przewidzenia...

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Prawdziwe nazwisko Trevor Rhodes ....i wszystko jasne ...

IOOT nawet takie nazwisko nic mu nie mówi. Ostatnio pytał się mnie czy Austin był na WM23 :rotfl: Seryjnie

Henrym, który jest gorszy od Greata

To już przekracza wszystkie granice marka. Henry jest o niebo lepszy od Khaliego, chociarzby dlatego że jakoś markuje ciosy, a co robi Great? Macha rękami jakby odganiał muche.

Już się bałem, że zobaczę wspomniane 12,5 cm, a zobaczyłem "latającą" małpkę, super. Kane może się od Undertakera uczyć

Normalnie żal. Latająca małpke? Czy ty wiesz co mówisz? Niemam już słów na ciebie. A co do zdania o Kejnie to jesteś żałosny. :evil:

Mam już dość. Ciągle napadasz na Kane'a i wywołujesz jakieś bezsensowne spory. Ciągła krytyka , Kane nie umie tamtego...a Taker jest lepszy... bla bla bla. Ty tyle wiesz o Undertakerze co trupek, może nawet mniej. A jak słysze twoje gadki to mi się żygać chce. Zaraz napiszesz coś głupiego albo wybuchniesz śmiechem jak idiota. Nic sensownego nie powiesz... sory, jedyne co możesz powiedzieć to "lol". I skończ już te głupie bawienie się w fana Takera, bo nawet przerastasz już swoją głupotą największe marki na świecie.

Weźcie mu ku*** dajcie ostrzeżenie, bo to co robi jest ŻAŁOSNE. Komentuje niemal każdy mój post. I jego komentarz ogranicza się do:

"Sejbla buhahahahha, ale z ciebie mark, no lol

"Taker lepszy? Czy ty wiesz, co piszesz"?

"Jesteś gorszy niż (tu wstaw jakiś nick). (tu wstaw jakiś nick) bije cię na głowę"

"A to już jest zabawne..."

Ostatnio pytał się mnie czy Austin był na WM23

No, pytałem się, i? Miałem "lekką" zaćmę :D , a pisałem jakiś post i nie chciałem walnąć byka.

Ciągle napadasz na Kane'a(...)Ciągła krytyka.

Czytaj ku*** moje posty do końca...WSZYSTKIE. Nie krytykuje ciągle Kane'a. Ale czytać postów do końca to ty nie potrafisz, bo pewnie za długie...żal

A teraz perełka

i wywołujesz jakieś bezsensowne spory.

Ja?...JA??? Tu już popadasz w śmieszność. Nie ja napisałem tego beznadziejnie głupiego posta pełnego błędów. BTW

chociarzby - "ż"

Niemam - Nie mam

żygać - rzygać

sory - sorry

:rotfl::rotfl::rotfl:

I jeszcze jakieś "dziwne" zdanie

I skończ już te głupie bawienie się w fana Takera

Co? Czy ktoś wie, o co mu chodzi? Ja się bawię w fana Takera? (Uwaga, twoje ulubione) LOL. JA JESTEM FANEM UNDERTAKERA.

Temat jest o Unforgiven, a Kaszak w całym swoim poście pisze o mnie...ŻAL. Ale wyróżnienie :rotfl:

• Reputacja:   0

Bardzo dobra walka, na pewno lepsza od SS 07 !!! Nareszcie Khali wtopił. Takera wejście było świetne i dobrze że wygrał Cena bo Orton to niech sie schowa !!!

Nasza własna amatorska federacja wrestlingu CWF - Crosno Wrestling Federation ! www.crosnowrestlingfederation.fora.pl

• Styl:  Jasny

Ech...muszę stanąć po stronie Kaszaka....

Pierwsze ale....Henry jest o niebo lepszy od Greata, i wymowę ma normalną, i superplex wykonał nawet porządnie, a gdzie Ty masz Greata robiącego zwykły suplex co dopiero superplex. No i jak kaszak zauważył umie sprzedawać ciosy, a The Great Khali co umie? Ściskać arbuzy.

Drugie ale...nie możesz pisać Kane może się od Taker'a uczyć. Chokeslam na takim przeciwniku jak Henry wymaga zgrania obydwojga a nie tylko Taker'a, Henry bardzo dobrze przyjął. Ale swoją drogą, Summerslam ostatni, chokeslam na Finlay'u. Przytrzymanie go przez chwilę w górze dało do zrozumienia że Kane jest świetny.

A co do waszego sporu, to jeden drugiego podjudza.

JA JESTEM FANEM UNDERTAKERA.

Taki z ciebie fan Takera że nawet niewiesz jak nazywa się jego żona. Tfu, co ja mówie ty nawet niewiesz że on ma żone :rotfl:

żone

To dobre przecież ona ma pysk jak chłop !! :rotfl:

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

kaszak, daj już spokój, bo nie wiem, czy wiesz, ale robisz z siebie kretyna.

Aha, oczywiście wiem, że Taker ma żonę, wiem jak wygląda i jak ma na imię, tylko Kaszakowi coś spadło na głowę i wypisuje gó***.

I zadam ci pytanie (na które masz nie odpowiadać)

Skąd ty w ogóle mógłbyś wiedzieć, że nie posiadam takich informacji??? Jesteś wróżka??

hmm...

Kaszak, taki z ciebie fan Kane'a, a nie wiesz jak ma na imię, Tfu, co ja mówię, ty nawet nie wiesz, że on w ogóle ma imię :D

Taki sam sens...

Sejbla, taki z ciebie cwaniak to może chodz 1 on 1 z wiedzy wrestlingowej! Taki z ciebie cwaniak w cs'a (podobno wszystkich niszczysz) to chodz 1 on 1! Taki z ciebie grafik to chodz 1 on 1! Prawda jest taka że tylko umiesz się cwanić a jak przychodzi co do czego to uciekasz.

I beat you because i better than you :rotfl:

Panowie uspokójcie się w końcu, jeden jedzie na drugiego, jeden uważa że drugi to przygłup a drugi to samo o pierwszym, możecie skończyć?? Macie zamiar robić kolejną wojnę gdzie będą powstawać debilne tematy jak

"ANKIETA czy chcesz aby WeeMan opuścił to forum"

Pamiętam że było takie coś. Założył ten temat....o ile dobrze pamiętam Willem...ale to sprawa drugorzędna, panowie jak macie siebie dość załatwcie to poza forum, bo takie obrzucanie się błotem może trochę źle wpłynąć na użytkowników.

Dziękuje

• Reputacja:   2

Pamiętam że było takie coś. Założył ten temat....o ile dobrze pamiętam Willem

Te Icon a heda między oczy to byś nie chciał? Ja żadnego tematu nie o tym arbuzie nie zakładałem bo mi koło dupy latał, nawet nudno jest tak bez niego. To inna fordońska paua go założyła :)

Te Icon a heda między oczy to byś nie chciał?
nie trafił byś.

Jeżeli to nie Ty to przepraszam :P