Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE: Unforgiven 16/09/2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

ECW Championship

CM Punk © pokonal Elijaha Burke

2. Match

WWE Tag Team Championship

Matt Hardy & MVP © pokonali Deuce & Domino (w/ Cherry)

3. Match

Triple H pokonal Carlito

4. Match

WWE Women´s Championship

Candice Michelle © pokonala Beth Phoenix

5. Match

WWE World Heavyweight Championship

Triple Threat Match

Batista pokonal Great Khaliego © & Reya Mysterio

NOWY WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION: Batista

6. Match

WWE World Tag Team Championship

Lance Cade & Trevor Murdoch © pokonali Paula Londona & Briana Kendricka

7. Match

WWE Championship

Randy Orton pokonal Johna Cena przez DQ

8. Match

Undertaker pokonal Marka Henry

Edytowane przez Gość
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

4

• kaszak

4

• Sejbla

3

• IOOT_DZIKO

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Batista Batista Batista :!: jak dobrze że grejt przegrał :t_up:

Randy pokonał Cene ale pas Jasiek zachował bo to dyskwalifikacja :t_down:

Trzeba koniecznie obejrzeć tą galę BATISTA NEW WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

Po wynikach można stwierdzić że było to bdb PPV :t_up::t_up:

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Windows

Po ponad półrocznej przerwie od poważnego oglądania WWE mam zamiar pobrać Unforgiven, karta jak i wyniki nawet satysfakcjonują, pobiorę sobie to w tygodniu, gdy będzie już mniejszy tłok na torrentach, komentarz na temat gali pojawi się później.

Ta gala było BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!!!

Nie ma co tego ściągać i marnować sobie ratio na torrentach. Żadna walka nie było dobra, nie było ŻADNEGO segmentu, a całe ppv wyglądało, jakby było przygotowaniem do No Mercy. Wejście Takera jedynie fajne i dobrze zrealizowane. Nie chce mi się więcej pisać, bo to, co chciałem zobaczyć, czyli enterteinment... tego nie było ani trochę. A jak wiadomo, jeśli w WWE nei ma enterteinmentu to już nie ma nic ;)

910573292462b42a28a382.gif

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

No cóż... gala średniawa... aczkolwiek kilka wyników naprawdę mnie zaskoczyło...

Batista nowym czampionem?! no kur... ale ok. starał sie chłopina przez kilka miechów i za to respect. 8) ta walka był nawet niezła :t_up:

Drugą walkę na którą zwróciłem uwagę to... Beth vs Candice! już miałem podnieść tyłek aby przewinąć... ale jak zobaczyłem co ta Beth wyprawia! DAMN! :-O toż to druga Chyna! kolesiówa nieźle wymiatała Candice po całym ringu pokazując, że świetnie ma opanowaną sztukę wrestlingu. Ciekawi mnie czy te włosy faktycznie należały do Candice :-/

Reszta walk taka sobie. Walka o pasy TT SD wydawała mi się o wiele ciekawsza niż o pasy TT Raw. To połączenie Hrdego i MVP jest niezłe. no i zauważyłem, że MVP nieźle się sprzedaje publiczności.

Ostatnie dwie walki zassały na maxa... WWE title... DQ?! no kur.... postawiłem na Cenę ale po cichu liczyłem na Ortona... ale zapowiedziano jeszcze One Man Standing... pffff.... Orton znowu beknie jak nic.... damn... A powrót Takera> chm... kaszaniasta ta walka, ale liczę, że wróci do formy no i myślałem ,że na backu spotka się z Batistą co byłoby zapowiedzią ponownej walki o pas :P a tak to lol... ogólnie notę PPV podwyższa zaskakujący wynik o WHC. a reszta raczej żałosna.... :t_down:

001ug2mo4.jpg

Sorka ale jesli Randy Orton wygrał przez DQ do Cena Zatrzymał PAS?? ;)

pezetvi7.png

baryla, tak gdy ktoś wygra przez DQ pas zostaje przy starym posiadaczu . Nie umiem tłumaczyć :D

Ogólnie , Gala do bani , Batista nowy WHC jedyna dobra wiadomość, więcej pisać nie będę bo mi szkoda klawiatury na tą gale.

sws.png

31576.png

Też sie zgodzę ze gala była góra średnia jak na standardy wwe. Main vent wydawał sie taki odgrzewany. Mark chenry w swojej karierze po raz 2 chyba wchodzi na liny tylko po to żeby dostac Last Ride od takera, bo inaczej taker nie da rady.

Jedyną walką godną obejrzenia według mnie jest Cade & Murdoch vs London & Kendrick. całkiem fajny i gładko się oglądało.

Cena vs Orto zaraz po tym jak cena rzucił się na ortona na początku walki wiedziałem że się tak skończy.

Ogólnie nic ciekawego.

• Reputacja:   6

Żenada, dno itd itp.

Totalnie beznadziejna gala.

Bookerzy WWE to chyba za dużo chleją bo inaczej tego się nie da wytłumaczyć...

16476371734edf391100c30.jpg

Nawet ja sie wypowiem, chociaż sie nie znam na WWE :D. Batek vs. Khali vs. Korniszonek - słabiutka walka, ze względu na to że był w niej Khali, który nie potrafi poprawne postawić kroku, a co dopiero jakąs akcje wykonac. Na szczeście Batista dał radę. Na PPV podobało mi sie tylko wejście Takera i jego buźka:P, LastRide na Seksualnym tez fajnie wyglądało, nieźle to wymyslili. Ale spinbuster w slow motion na Khalim był niezły :D i power bomb Reyem, ech...co da walki Jana i Ryska, to żenada...no trochę nie wypada dawać takiego zakończenia w walce o pas, znaczy może DQ tak, ale nie po 5 minutach i praktycznie za nic....

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

5446556

Pozwolę sobie na jak zawsze długi komentarz do gali PPV Un4given ,

ECW Champion CM Punk def. Elijah Burke

No cóż , walka o mistrzostwo ECW jako opener to troche w moim odczuciu kolejny dowód na to że Vincent Kennedy olewa ten Brand i traktuje go bardziej jako rozwojówkę ... Ale mniejsza z tym bowiem walka nie zachwyciła napewno - Si - Em Punk był IMO okropnie sztuczny ...zamiast skupić się na walce , przejał sie chyba za bardzo rolą chmpion'a - Strange ...gdyby nie zamieszanie wkół postaci związanych ze środkami ogólnego użytku w tym John'a Nitro Morrisona Punk o tym pasku mógłby co najwyżej pośnić sobie w nocy ....fakt , że publika ma z nim b. dobry kontakt nie powienien rzutowac na umiejetnosci czy pokaz w ringu ...już nie jednemu uderzyła woda sodowa .. Natomiast świetnie zaprezentował sie moim zdaniem Elajżjach Byrk , Burke ma świetne warunki , nie mniejszą charyzmę i z tego co pokazał prkatycznie prowadząc cały pojedynek ma też świetne umiejętnosci ...uważam że jobbując teraz CM'owi po jakiś roll-upa'ch w ECW sue marnuje .... świetna partia na SD! do feudu , a moze nawet Tag'u z MVP .... świetna jak dla mnie opcja ... WWE Tag championi jak sie patrzy ...

WWE Tag Team Champions MVP & Matt Hardy def. Deuce & Domino

Wynik walki nie był łatwy do przewidzenia ... ale sama treść tak ....wydaje mi sie że MVP chyba nic nie robiąc sobie z zamieszania WWE troche "urósł'....co najlepsze publik go lubi ...tauntuje razem znim ...co jeszcze lepsze matt równiez ma bardzo dobry kontakt z publika wiec ogólnie w tej walce byli oni atrakcją , która pokazuje co potrafi na zwykłych zapchaj-ringach jakimi są djusy ...generalnie chociaż walka z Walką nie miała wiele wspolnego to mimo wszystko postawa MVP i zemsta Matt' mi sie podobała ....również to jak matt nasladował MVP...zachowanie pasów na plus ..

World Tag Team Champions Cade & Murdoch def. London & Kendrick

W sumie o tej walce nie mam / nie chce mi sie gadać ....logicznym było w sumie że wygra tem rendeków ...zaczyna mnie denerwować ta sprawa ....dla mnie oni powinni być zapchaj dziurami bo jeśli trevor coś tam jeszcze zdziała to lens jest dupny..po za tym nigdy jeszcze w poza attitude erze czyli czasach obecnych contender nie wygrał pasa w pierwszej walce ... poza Andertejker'em oczywiscie ... pasy dla L&K ....a Trevorek niech przestanie jechać po sławie za nazwisko ...

Triple H def. Carlito (No Disqualification Match Only for Carlito)

Cała walka robiona pod Trypla ....ale sie chłopak panoszy ..ledwo wrócił i jakoś póki nie zajmi sie czyms porządnym denerwuje mnie co lepsze bedąc face'em ... carlito sie gimnastykował by w końcówce polec po jednym pedigri ... miejmy nadzieje żw Triple w późniejszym czasie pokaze klase a nie tylko przez 15 minut będzie się prężył ...Generalnie czekam aż Triple wróci do tej klasy jaką miał dawniej ...pretensji bynajmniej nie mam ...dać mu czas po powrocie ...

Women's Champion Candice Michelle def. Beth Phoenix

DAMN!!! DAMN!!! po trzykroć DAMN !! Dać jej pas !! Beth to jest normalnie kawał baby ....ja także juz miałem przewijać ale jak zobaczyłem co ona wyrabia to normanie wstałem z nerwów kiedy Candice wygrała w tak gówniany sposób ....Michelle to lalka ...dajcie ją tylko żeby tyłek pokazała od czasu do czasu... Beth na champ'a !!

Randy Orton def. WWE Champion John Cena (Cena disqualified)

WTF ? Co to miało być , Łzy w oczach Jana ...niech uważa Terminator bo moze zardzewieć mu pancerz ..co to ma być ? poniżenie Orton'a !! A cały ten motyw ojcem nie jest tak dal mnie do końca ok ...ma swoje plusy ..ale i minusy ... fakt - podkresla bezlistosny gimmick orcika ...ale moim zdaniem randy poradził by sobie w prezentacji samego siebie bez tekich wspomagaczy jak stara Cena ... i te miny Ceny .... posijcie go na jakiś odpoczynek pliZZzzzz...telenowaela ...teraz stanie sie jeszcze bohaterem nie tylko dzieci ale i całych rodzin ... Damn. Minus gali ..

Batista def. The Great Khali and Rey Mysterio (Batista New World Heavyweight Champion)

pffff.....No tutaj to mnie kochane WWE zaskoczyło ... krecił sie batek kręcił i wykręcił ...ja osobiscie dopuszczałem tylko dwie opcje .. Albo khali obroni tytuł albo Batista zagra Heroł i pomoże zdobyc pasek rey'owi ...kiedy powiedział jednak że każdy za siebie ....rozwiał moje nadzieje i byłem pewien że wygra khali.....ale musze powiedzieć że Animal postarał sie naprawde w tym matchu i wypadł bardzo bardzo pozytywnie ... najgorzej w tym zestawieniu wypadł Rey - który swoją osobą w tym matchu nie pokazał nic ... ja tylko przypomne że KHali pokazał wszystkie swoje praktycznie mozliwości ...Big boot , Chop , Zaplątanie sie w liny (wychodzi mu to swietnie chociaż staje sie troche oklepane) no i to tyle ... ale moment kiedy Rei Misterio robi Seks 1 Najn po prostu kimczny ... to jak khali sprzedał ten cios wywowałło mimowolny smiech na mojej twarzy -ten siad o prostych nogach mnie rozbroił ..

Generalnie nie jestem zadowolony z wyniku ...Batista miał od pasa trzymac sie z daleka ... chociaż musze przyznać że sie poprawił ....i wszystko wykonuje duzo lepiej oraz wróciła mu chęc do walki oraz lekka dynamika ....to i tak zepsuł pare spotów ...ale mysle że ideałem być nie mozna ...Batista spisał sie w tym matchu bardzo dobrze ...boje sie tylko kolejnych odgrzewanych schabowych na które ostatnio stwia WWE ...

Undertaker def. Mark Henry

Well , Weel.....wreszcie powrót Deadmana !! Juz sie doczekac nie mogłem ... kurde balans. ...oczywiscie kazdy sie bedzie czepiać tej walki ...ale Wejscia miał kurde niczym z WrestleMani ...zajebioza ...niczym to porównując z wejsciem Rey'w czy HHH po powrocie ... wynik był pewny ...wanże tylko było w jakim stylu ...

Mark chenry w swojej karierze po raz 2 chyba wchodzi na liny tylko po to żeby dostac Last Ride od takera, bo inaczej taker nie da rady.

Głupota z twojej strony ....to logiczne że miało to swój cel .. pokazania że Taker po mimo powrót wciaż ma tyle siły by powtózyć to jeszcze raz ...myślałem nawet że jeszcze mu Tombstonem poprawi...chokeslam wyszedł nie naturalnie troche ...juz lepszy byłby ten na słyne 12,5 cm bo Henry nie umiał go sprzedac i za wczesnie sie wybił ... generalnie Taker nie był aż w tak złej dyspozycji ..prezentowął sie bardzo dobrze ...na szybkosci nie wiele stracił ...na stylu i powerze też nie ...w budowie nic nie ubyło ....same plusy ... no tylko że jak zobaczylem jak Henry robił whip o liny to odechciewa mi sie mówić komuś "Tak jestem fanem wrestlingu" ...eh....stwierdzam że ten człowiek nie nadaje sie do chodzenia po ringu ..niech wraca do Strong manów ... cielsko to nie wszystko ... i w sumie po raz koejny mamy przykład phenomenu phenoma kiedy z totalnego gówna nawet po kontuzji umie wykrzesać jeszcze w miare średnią walkę ... dziwne że był to Main Event ...

Co do ogółu ; WTF ? Żadnych Segmentów ? Jeden z bohaterstwem Johna wobez Starego Dżona .. ? Tyle ? wystarczy ? I faktem jest iz miało sie wrazenie że wszystko robione jest pod no mercy , czyli pod janusza cene ....nie pod batiste ..nie pod taker'a tylko pod janusza ... ehh....bez fajerwerków ... na plusy zwyciestwo MVP , hardyego , taker'a ...reszta irytyujaca lub bojetna ...

ale nie bąxmy też tacy jak Pablo modjo ..narzekać to każdy umie ... TNA też doskonałe nie jest ...

915802072594e34bce782c.jpg

ECW Champion CM Punk def. Elijah Burke

Tej walce jakby zabrakło dynamiki... Wszystko ładnie wykonane, dużo akcji a nawet bardzo dużo tylko jakoś tak w ślimaczym tępie...

Batista def. The Great Khali and Rey Mysterio (Batista New World Heavyweight Champion)

najgorzej w tym zestawieniu wypadł Rey - który swoją osobą w tym matchu nie pokazał nic

Może i patrzę tu przez markowskie okulary... (no ba, na 100 patrzę) ale mi się walka straśnie podobała i Rey nawet w roli, jaka mu przypadła poradził sobie dobrze. No kur**, ale jaki high flyer by sobie z Khalim lepiej poradził... pffff..... Ja bym tu nie marudził. Batek bardzo ładnie sie prezentował no i Khali co dziwo tez przyzwoicie i uważam, że z walki na walkę malutkie postepy czyni... Nawet te wyśmiane wyżej siks łan najn ujdzie (w sumie to kazde 619 mi ujdzie ale co tam...). Do tego jeszcze raczej mało przewidywalny zwycięzca- wolałbym Mysteria ale kazdy będzie lepszy od Khaliego i tuz po pinie uniosłem dupala z kanapy i wydałem z siebie triumfalne yesssss...

Ostatnie 2 walki zostawiłem sobie na deser i obejrzałem drugiego dnia i..... kupa, żal, lol, pffff no i takie tam... O ile pierwszą walke jakoś wytrwałem dzięki publice to już na drugiej (mimo, że był środek dnia) prawie zasnąłem no ale kilkukrotne walnenie się po ....mordzie pomogło i wytrwałem. Wejście Takera było fajniutkie ale na tym ta 'fajność' się skończyła. Dedman w porównaniu z nim samym pół roku temu to troche słabo wypadł jednak jak zawsze trochę dobrego z siebie dał... Ale Henio?! Fuck.... On na UNF był gorszy od Khaliego...

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Pierwsza walka to obrona pasa ECW. Niech mi ktoś powie co w tej walce było ekstemalnego? Extreme tylko z nazwy. Więcej hardcoru można było ujrzeć w walce Carlito z Triple H.

Nie wiem, czy też zwróciliście na to uwagę, po śmierci Benoit WWE zbanowało nie tylko akcje będące pochodną duszenia, ale też krew. Wrestlerzy już się nie tną. Nie przypominam sobie żadnej walki na PPV od czerwca w której polała się krew.

CM Punk obronił pas. Jak dla mnie jest on w chwili obecnej totalnie niewiarygodny jako champ.

Najpierw chyba z 50 razy podłożył się Morrisonowi a teraz nagle będzie wygrywał? Głupie to.

Fajnie to sobie obmyślono w walce Triple H z Carlito, że tylko ten drugi może używać broni. Dzięki temu walka była nawet interesująca.

Totalnym zaskoczeniem było dla mnie zwycięstwo Batisty w Triple Threat Matchu. Spodziewałem się, że wygra Grejt i na następnym PPV odda pas Takerowi, który jak wiadomo, stracił tytuł z powodu kontuzji.

Wygranej Batisty w ogóle nie brałem pod uwagę, zresztą panowała nawet pośród fanów opinia, że pas miał już wcale nie wrócić do Batisty.

Idiotycznie rozwiązano pojedynek Ceny z Ortonem. Sorry ale takie walki to nadają się na Raw nie na PPV.

Jednak jak dla mnie największą kaszaną był mainevent. Ruszający się jak mucha w smole Henry... Coś okropnego. Zero emocji w tej walce.

Podsumowując - gala nawet mi się podobała,ale strasznie zassały dwie ostatnie walki.

94370642845de365932a94.jpg

Gala dobra nie żałuje czasu na ściąganie jej. Większość walk interesująca. Ale najgorzej wypadły 2 ostatnie. Chociasz taker fajnie wiął henrego na the last ride :t_up::D

Ja nie wiem co wam jest, gala udana przynajmniej według mnie.

1. Match

ECW Championship

CM Punk © pokonal Elijaha Burke

Nie interesuje się ECW więc było mi wszystko jedno kto wygra i w jakim stylu.

2. Match

WWE Tag Team Championship

Matt Hardy & MVP © pokonali Deuce & Domino (w/ Cherry)

Dobra walka, fajne przedrzeźnianie jednego i drugiego przez mistrzów, i fajny finish w wykonaniu Hardyego.

3. Match

Triple H pokonal Carlito

Dobra walka, Triple H oszukujący i wypierający się z tego to był piękny widok i nie można nie było się uśmiechnąć.

4. Match

WWE Women´s Championship

Candice Michelle © pokonala Beth Phoenix

Spodziewałem się zwycięstwa babochłopa,albo ewentualnie końcówki takiej jak w pierwszej walce gali, nie pomyliłem się.

5. Match

WWE World Heavyweight Championship

Triple Threat Match

Batista pokonal Great Khaliego © & Reya Mysterio

NOWY WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION: Batista

No i brawo, wg. mnie bardzo dobra walka nawet jak na udział Khaliego. W końcu Grejt stracił pas i tak ma pozostać.

6. Match

WWE World Tag Team Championship

Lance Cade & Trevor Murdoch © pokonali Paula Londona & Briana Kendricka

Dobra Tag Teamowa walka, wieśniaki wygrały ale chyba nie ma Tag Teamu który mógłby z nimi rywalizować w RAW chyba że CT albo WGTT powróci.

7. Match

WWE Championship

Randy Orton pokonal Johna Cena przez DQ

Mówiłem że Randy wygra, nie sądziłem że w takim stylu, ta walka mnie mocno zawiodła.

8. Match

Undertaker pokonal Marka Henry

Last Ride na wielkim Marku wyglądało super. Nieważne że to nie był do końca Last Ride, Taker powrócił, jak zwykle przeciągłe wejście, ale ważne że jest. REST IN PEACE