Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Team 3D pokonali Shark Boya & Sonjay Dutt mit dem 3D

2. Match

Motorcity Machine Guns pokonali Jimmiego Rave & Lance Hoyt (w/ Christy Hemme)

3. Match

Five Way Women's Match

Roxxi pokonala Gail Kim, Christy Hemme, Traci Brooks i Jackie Moore
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

2

• mata

2

• gnomus

2

• Asche

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Słabe TNA miedzy innymi przez walki jakie sie odbyly. Bez niespodzianek oprocz wg mnie jednej czyli FWWM. Myslalem ze to Gail Kim wygra ale jak widac sie mylilem.

Niewiem czy wiesz ale ta gala się jeszcze nie odbyła ... po raz 1

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

3 walka mówi juz wszystko dywizja kobiet zagosci w TNA i bardzo dobrze :lol: :t_up:

• 3 tygodnie później...

Porownujac ten Impact z poprzednim to jak niebo a ziemia.

Nie trawie 3D ale musze przyznac ze swietnie sie spisuja w roli skrajnych heeli. Mecz z Duttem / Sharboyem to typowy squash. Plus za poczucie humoru. Nastepnie MCMG ktorych ostatnio dopiero zaczalem doceniac - kapitalne akcje im wychodza. Zlamanie powerbombem z naroznika Shelly'ego na stol, na ktorym lezal Sabin bylo okrutne.

Z niecierpliwoscia oczekiwalem kobiecego Gauntletu, gdyz chcialem zobaczyc na co stac dziewczyny. Nie zawiodlem sie. Fantastyczne - wprost z X-Division tempo, duzo akcji, Hemme i jej finisher (szpagat z naloznika :t_up: szkoda ze pudlo :t_down: ), Gail fruwajaca na wszystkie strony :), Tower of Doom OMFG, niefortunny upadek Traci na kant ringu, brawl akompaniujacych mezczyzn (Storm / Harris (prawie jak reunited AMW ;) ) z Hoyt / Rave), w koncu distact sedziego - mala pomoc ze strony VKM, bach trach i Roxxi konczy Gail finisherem i bedzie jedna z 4 zawodniczek podczas finalowej walki o TNA Women Champ. Swietna rzecz, do ktorej bede jeszcze wracac :)

Na koniec brawl Stinga z Mesiasem (gasnica :rotfl:) przy udziale Kurt'a, Rhino i Abyss'a (tutaj zapowiedz Monster's Ball ktory jest pod duzym znakiem zapytania z powodu jak wiadomo kontuzji Mesias'a).

Solidna porcja wrazen :D

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Walki tagów - nic szczególnego ;)

Za to walka kobitek... chm... nawet nawet ale w tym momencie hasło reklamowe TNA - We are wrestling pownno iść do lamusa...

Nadal żadnych reklamowanych walk na 2 godzinny impact... trochę dziwne, chyba że nie zalezy im na ratingach... Oczywiście wieczna reklama TNA z wieczntm segmentem" My God, Hulk Hogan in TNA!!!..." Ale się uparli... to już przekroczyło jazdę SD na śmierci Guerrero...

I kurde pierwsza rzecz jaka mnie dobiła... XXI wiek... a TNA zapodało głosowanie SMSami a nie przez internet... no kurde... albo naciągają ludzi na kasę... albo robia sobie jaja...

Druga sprawa... atak Stinga na Judasza na backu... trochę [przegieli z tymi drzwiami (zwłaszcza tymi różowymi) poopieranymi na ścianach. Przypominało mi to parodię filmów braci Zucker (tych od mi.in Hot Shots) kiedy wszędzie poustawiane były okna aby kolesie przez nie wypadali... :rotfl: no i znowu puste kartony po telewizorach.... lol... dobrze, że krzesełko było w pobliżu...

i na koniec dolukałem ostatnia reklamę dotyczącą następnego (2godzinnego już) Impactu... Team Pacman on next Impact... i to wszystko? chm...jakoś nie zachęcili do ogladania większej rzeszy fanów...

chyba jedynym plusem tej gali były ataki Teamu 3D... bo reszta jakoś naciągana...

001ug2mo4.jpg

3D pokazali co potrafią , sharkboy jest osoba która jak najbardziej pasuje do wrestlingu , te jego akcje i atak płetwą na świnke w jego męskość :rotfl:

Druga walka bardzo dobra ze strony MMG , są od nie tak dawna tagiem a współpracują lepiej od nie jednego bardziej doświadczonego . Pokazali że warto stawiać na nich :!:

Mam nadzieję że o ich odejściu to były tylko plotki wyssane z palca . Stać chłopaków na jeszcze lepsze walki i na pewno zaprezentują je na 2 godzinnym impact :t_up:

Walka kobitek to było coś , nie ma to tamto Gail Kim jest najlepsza :!:

I wreszcie Sting zgasił Judasa , gaśnica ciekawy atrybut , może zagości dłużej :lol:

Judas zadarł już z Abyssem , Rhino i Stingiem oj będzie się dziać , oj będzie :t_up:

Mesias vs Rhino mogła by być to świetna walka ale ta jego kontuzja :t_down:

dOBRY dOBRY impact :t_up: oby takich wiecej :roll:

Dobry iMPACT! zdecydowanie lepszy od tego z zeszlego tygodnia. Obie walki tagow staly na wysokim poziomie mam nadzieje ze MCMG zostana w TNA, a w przyszlosci otrzymaja pasy, bo obecni mistrzowie to... . Natomiast bardzo na + zaskoczyla mnie walka kobiet, chyba najlepsza walka div jaka kiedykolwiek widzialem, jesli wszystkie walki nowej dywizji beda staly na takim pozomie to nie mam nic przeciwko wprowadzeniu nowego pasa :t_up: .

TNA 27 09 2007

Backstage: James Mitchel idzie korytarzem z Judasem i zapowiada, że judas chce dopaść Stinga.

Team 3D vs Sonajym Dutt & Shark Boy

Przebieg: Devon rozwala Sharka, Shark wsadza mu płetwę w tyłek i kontruje mała kłutnia w 3D ponieważ Ray śmiał się z Devona Shark sprzedaje obu Dropkick i Enziguri Reyowi wchodzi Sonjay wstawia rękę Ray podaje mu, a ten ją całuje RAy czuje się zaszczycony i całuje rękę Sonjaya i sprzedaje Clothesline, przytula Sonjaya i sprzedaje Chopa, chce wbić gow narożnik ale Sonjay ucieka i kontruje Dropkickiem i Hurracanraną, Devon chce pomóc Rayowi ale Shark uderza go z tamburyna zabierają się za Raya Doublesuplex i robią Whats up! Shark robi Hedbutt z narożnika na Reya wchodzi Devon wyrzuca Sonjaya, a Sharka pcha na liny DDD pin 1..2...3

Zwycięzcy: Team 3D

Po meczu 3D chcą uderzyć Sonjaya krzesłem tak jak Scotta Steinera ale Sonjay ściąga go z ringu i uciekają.

Backstage: JB rozmawia z VKM są oburzeni, że mają do kogoś pretensje ale nie mówią do kogo ale to chyba do Kurta.

Backstage: JB idzie szukać Stinga

Jimmy Rave& Lance Hoyt / Christy Hemmy vs Motorcity Machine Guns

Przebieg: Shelley rozwala reva sprzedaje One Arm Bulldog i zmiana z Sabinem tagują robią Double Hip & toos i seria kopnięć, Sabin nabija Rave na nogi Sheleya, a ten skacze Axe Hand na niego zmiana Alex sprzedaje Hard Chop odbija się od lin ale Hoyt atakuje go od tyłu Rave sprzedaje Dropkick i zmienia się z Hoytem ten rzuca go na nogi Reva i zakłada Head Lock, i Elbow kopie go w plecy i czyści narożnik wbijają Shelleya w narożnik i atakują go ten jednak ucieka i przewraca obu robi DDT na Rave w krocze Hoyta zmiana z Sabinem ten robi Dropkick odbija się od lin i Hurracanrana na Hoycie robi Clothesline z narożnika na Reve sprzedaje kicki robi Suplex pin 1..2..Shoulder up Shelly robi Frog Splash pin 1..2.Hoyt przerywa robi Flapjack na Sabinie, Reve zkłada Armbar Shelley pomaga mu wyjść ale Reve robi Underhook facebuster(Pedigree) i zakłada STF na dwóch zawodnikach, Na ring wchodzi Hoyt wbijają Sabina w narożnik Rave nie trafia atakiem i razem z Shellyem atakują Hotya sprzedają Double Enziguri pin 1..2...3

Zwycięzcy: MMG

Po meczu na ring wchodzi Team 3D, Devon robi reserve Suplex na Shelley, a Rey piledriver na Sabinie, Devon idzie po stół na ring wbiega Shark Boy ale zostaje znokautowany, Sabin na ringu, a Ray robi Powerbomb na Shelleyu na stół z Sabinem. Zabierają się za Sharka tym razem udaje im się uderzyć go krzesłem w gardło.

Backstage: JB nie znalazł Stinga.

TNA Knokout Women Match Zwycięrzczynie wejdzie jako 10 na ring na BfG

Mr. Brooks \ Robert Roode vs Jackie Moore \ James Storm vs Roxxi Levaux \ VKM vs Christy Hemme \ Lance Hoyt & Jimmy Rave vs Gail Kim \ Chris Charis

Zwycięzca: Roxxie Levaux

Build Up Samoa Joe vs Christian Cage

Backstage: JB spotyka Judasa i Mitchella

JB - Niestety Sting nie pojawił się

Ukazuje się Sting atakuje Judasa i Mitchella okładają się na zmianę, Sting chodzi z nim po backstagu pojawiają się na rampie sting psika gaśnića w Judasa. Na ringu Judas nie trafia Dropkickiem, a Sting zakłada Scorpion Deth Lock na ring wbiega Kurt Angle razem z Judasem biją Stinga pojawia się Rhyno pomaga Stingowi rozwala obu jednak kiedy zabiera się za Kurta pomaga mu judas wbiega Abyss wygania Kurta który ucieka za ring i sprzedaje Back Body Slam judasowi i wywala go za ring

• Reputacja:   6

Największy plus to walka MMG i .. babeczek :)

Naprawdę kobietki się postarały mimo że ustawka była na całego...

Tak akcja z suplexem z narożnika już mi się przejadła.

Sting z Mesiasem na backu, tak jak napisał Paweł, momentami wypadli komicznie ;)

No ale cóż nadal jestem pod wrażeniem Steve'a.

Tym razem "ten bez oczu" © Norbas) nic specjalnego nie pokazał..

Naciągane wmieszanie się w to wszystko Rhino (po co?)

i interwencja Abyssa .

Ogólnie nie było nudy, także nie narzekam.

16476371734edf391100c30.jpg

Muszę powiedzieć że gala całkowicie na plus. Walki tag teamów naprawdę dobre, toczone w szybkim tempie.

I jeśli z początku byłem sceptyczny co do dewizji kobiet w TNA, to po tej walce jestem jak najbardziej za. W wwe w życiu takiej walki pań nie widziałem. I ten dominator no końcu, panie z WWe pod względem efektownośći walk się chowają :D

• Reputacja:   1

Chyba nie przesadzę mówiąc- najlepszy iMPACT od czasu Rhino vs. Angle.

Obydwa TT matche były dobre (z czego drugi lepszy), moze za krótkie ale trudno na tym 42 czy 43 minutwym iMPACT'cie wycisnąć coś dłuższego.

Chyba jestem jednym z niewielu miłośników walk kobitek....ehhhh ale po tym, co pokazały mam nadzieję nie jeden się przestawi :t_up: Od ogłoszenia go na tnawrestling.com czekałem z upragnieniem :P i nie mam czego żałować. Nie pamietam albo i nie widziałem lepszej walki kobiet (no może jeszcze walka Mickie z Victorią na Heacie z poczatku tego roku może tu konkurować). Gail ciągle latała i nie ma co się właściwie dziwić, czemu to wokół niej ma być budowana cała dywizja kobiet. Christy też się świetnie zaprezentowała :evil:8) Właściwie wykonała tylko reverse DDT i to nieudane cudo 8)8) z narożnika ale i tak miło było popatrzeć. No, jeszcze przyjeła mocnego bumpa, czego się nie spodziewałem.

Z tymi reklamami to jest nie za ciekawie, bo muszą równocześnie promować BFG i 2h iMPACT i obydwa show na tym tracą...

Team Pacman on next Impact... i to wszystko? chm...jakoś nie zachęcili do ogladania większej rzeszy fanów...

Na iMPACT'cie nic wiecej nie ogłosili, za to na ich stronce internetowej- tak

Samoa Joe, LAX & Junior Fatu vs. Christian Cage, AJ Styles & Triple X

Team Pacman vs. Team 3D

Gail Kim vs. Jackie Moore

10-Superstar Gauntlet match: Robert Roode, Chris Harris, Chris Sabin, Alex Shelley, James Storm, Kaz, Lance Hoyt, Eric Young, Petey Williams and Jimmy Rave.

Karta według mnie średnia, brakuje jakiegos x-division matchu i taga z udziałem MMG (najlepiej przeciwko LAX) ale nie ma co płakać, bo wcale nie jest znowu tak źle...

Rating tego Impact'a wyniosl 0.9. Dawno nie byl tak nisko ale to pewnie "zasluga" poprzednich jakze "udanych" odcinkow.

Powiem, że Impact ten jak najbardziej przypadł mi do gustu. Z pierwszej walki, przy odrobinie pozytywnego nastawienia można się było całkiem porządnie pośmiać, druga zadowalała już samym faktem, że bierze w niej udział MCMG :P

Zlamanie powerbombem z naroznika Shelly'ego na stol, na ktorym lezal Sabin bylo okrutne.

Ano może i było, ale za to jak oni ładnie po tym wyglądali ^^

Co do walki kobiet, to przyznam szczerze zdziwiłam się :P spodziewałam się powolnych, naciąganych akcji przy których aż chce się krzyknąć: Dziewczynki nie drapcie się :rotfl: A tymczasem było całkiem przyzwoicie.

Zostaje już tylko Sting vs Mesias...hmm...jedyne co mogę tu powiedzieć to: zastanawiający jest fakt jak bardzo Mesjasza ciągnie do pastelowych kolorków (drzwi, no i jego...gatki :rotfl:)

• Reputacja:   6

Te gatki to prawdziwy niewypał.. :)

16476371734edf391100c30.jpg