Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Judas Mesias pokonal Erica Young

2. Match

Ron "The Truth" Killings (w/ Pacman Jones) pokonal AJ Stylesa (w/ Tomko)

3. Match

Christian Cage pokonal Junior Fatu (Rikishi)
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Willem

2

• badziewiarz

1

• The Sickman1674325907

1

• woxx

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Bez niespodzianek. Wkoncu debiut Rikishi i chyba najbardziej oczekiwany Judasa Mesiasa. Jedna niespodzianka jak dla mnie, czyli porazka AJ Stylesa z Truthem.

Niewiem czy wiesz ale ta gala się jeszcze nie odbyła ... po raz 3

Widzę że już niedługo 2 debiuty :D Ale fajnie :D Szkoda że Ten pierwszy czyi Judas Mesias to przeciwnik Abyssa czyli Ricky Banderas znany z WSX

No i Rikishi dla tych co niewiedzą były zawodnik WWE :) Ma jak dla mnie jednego z lepszych SuperKicków :D

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

jak wyzej napisane dwa debiuty na jednym impactcie

AJ Styles jobnoł czemu , ludzie czemu on p[owinien noscić nie przerywalnie pas x division chyba spora grupa z was sie ze mna zgodzi :t_up: posiada on wielkie możliwosci i nie byle dlaczego mówi sie o nim Phenomenal :lol:

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

W TV nie, impacty są często nagrywane wcześniej :!:

• Reputacja:   2

ludzie czemu on p[owinien noscić nie przerywalnie pas x division chyba spora grupa z was sie ze mna zgodzi :t_up:

Nikt sie z tobą nie zgodzi bo wie że AJ może najwyżej podeszwy wylizać Christoperowi Danielsowi :t_up: Chociaż Truth też jest dobry, więc taka porażka nie dziwi

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

AJ może najwyżej podeszwy wylizać Christoperowi Danielsowi

:evil::-/:t_down: what!? AJ lizać podeszwy Daniels`owi .. ? Chris ma 36 lat, swoje już ma za sobą, obecnie jest praktycznie całkowicie bez formy .. AJ Styles jest młodszy, ma karierę przed sobą ..

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Nikt sie z tobą nie zgodzi bo wie że AJ może najwyżej podeszwy wylizać Christoperowi Danielsowi :t_up: Chociaż Truth też jest dobry, więc taka porażka nie dziwi

TO jest chyba największa głupota jaką palnąłeś w swoim życiu ;) Nawet w okresie, gdy obydwaj wrestlerzy mieli swoją szczytową formę, to AJ prezentował się w ringu nieco lepiej. Prawda jest taka, że obecnie Fallen Angle nie jest raczej w najwyższej formie (delikatnie powiedziane) o czym świadczy jakość jego walk :t_up:

AJ natomiast nawet gdy jest ograniczany przed writerów pokazuje zawsze coś niesamowitego.

Impact nie był najwyższych lotów. Ale po kolei :

Judas Mesias vs Eric Young - Impact Debut Judasa i jak można się było spodziewać, squash. Mesias rozwalił głowę younga o stalowy słupek i wygrał po dennym, moim zdaniem finisherze. Po walce nadal obijał Younga, któremu na pomoc przyszedł Shark Boy, który także wyłapał finishera. Wszystko wyjaśnił Rhyno i ten monster ball match Judas vs Abyss vs Rhyno moim zdaniem na 100% odbędzie się.

AJ vs Killings - Na przeciw siebie stanęło dwóch zajebistych wrestlerów. Sama walka jednak tak dobra nie była. Odniosłem wrażenie, że panowie niezbyt pasują do siebie. Wygrał Killings po interwencji Pacmana.

Fatu vs Christian - Przeciętniak. Fatu porusza się jak mucha w smole i jego zatrudnienie było wielkim błędem włodarzy TNA. Rollup kończący walkę to była jawna kpina :t_down:

Ogólnie poziom walk był średni, segmenty także nie zachwyciły. Kompletną głupotą jest ta klauzula Stinga, wdg. której karen angle nie może sie do niego zbliżać na bliżej niz 15 metrów..debilizm czystej maści.

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Judas Mesias = Kevin Thorn

Podobieństwo gimmicku jst aż nadto widoczne. TNA idąc dalej w tym kierunku powinna zatrudnić jeszcze Gangrela... Ariel już ma ;)

Aj vs Killings... o meczu się nie wypowiem, ale jak patrze co TNA zrobiło ze swojej gwiazdy to mnie szlag trafia - powinni zamknąc twórcę tego idiotycznego pomysłu... i jeszcze jak ujrzałem AJ w tym idiotycznym segmencie to chwyciłem się za głowę... jak długo TNA zamierza to ciągnąć?

Segmenty z Karen, Stingiem i Kurtem - ... troszkę naciągany temat - był już taki bajer z Sharmell i Bookerem kiedyś na SD... wyszedł cienko...

ME... Generalnie więcej w tym meczu poakazał Fatu... czyli swoja starą samoańską szkołę. Jest jeszcze grubszy niż w 2004 roku kiedy to po raz ostatni widziuałem go w WWE. Christian natomiast NIC nie pokazał... pffff... chyba ktoś przesadził z pushem dla niego... końcówka walki idiotyczna :t_down:

Jedna rzecz która mnie zaciekawiła czemu ten Judasz zaatakował Stinga? Prędzej spodziewałem się zadymy z rhino na backu a tu takie coś...

Jedno mnie tylko ciekawi - ostatnie Impacty były raczej cienko średniawe a już za pasem 2 godzinny Impact - jakoś cienko reklamowany... chm.... RAW jak przechodził na kanał USA ściągnął Austina, Hogana i rozpoczął się feud SD vs RAW... a tu raczej oprócz proma Steinersów i 3D (które cholera wie czy odbędzie sie za tydzień czy na BOG) nic nie widziałem....

001ug2mo4.jpg

TNA 20 09 2007

Backstage: Angle rozmawia z Nashem pogodzili się. Chwalą się z tym co zrobili Stingowi. Nash mówi im, że teraz nie zaznają spokoju zdenerwowaliście byka. Do karen przychodzi kurier i daje jej kartkę. Angle kłuci się z Karen kogo to był pomysł aby zdenerwować Stinga. Karen podejmuje się zadania aby go przeprosić

Judas Mesiah vs Eric Young

Przebieg: Judas wbija Erica parę raz w słupek ringu i wbija w schody Eric krwawi. Akcja na ringu Judas robi chyba swój finisher.

Zwycięzca: Judas Mesiah

Po meczu Judas atakuje Erica, Shark Boy przybiega mu na pomoc ale dostaje finishera, Judas po tym gryzie Erica schodzi po krzesło ale na ringu pojawia się Rhyno z krzesłem Judas odchodzi.

Backstage: AJ przygotowuje jakieś party dla Christiana w stylu Samoa z okazji jego meczu z Rikishim. Tomko nie wytrzymuje bierze AJ i mówi mu aby skupił się na dzisiejszym meczu.

Christian - Tydzień temu powiedziałem, że chcę walczyć z największym z samoa i kogo on mi dał rakishi ja chcę Samoa Joe i będę go miał na BfG nigdy nie byłem spinowany ani się nie podałem i tak zostanie.

AJ Styles / Tomko vs Ron "The Truth" Killings / Pacman

Przebieg: Ron szybko robi One arm Bulldog i Dropkick jednak nadziewa się na dropkick od AJ, Backbreaker AJ podbija do Pacmana ibiega za nim w koło ring kiedy wraca na ring dostaje Clothesline. Po reklamie Ron znowu robi Dropkick, sprzedaje punche i kicki, AJ kontruje robi Irish Wip i Tomko uderza Rona w plecy ten się odwraca i dostaje Clothesline od AJ, AJ sprzedaje Spinning Kick i Moonsault do Inverted DDT, AJ na narożniku nie trafia atakiem ale sprzedaje Enziguri szykuje się do AJ Clash ale sędzia upomina Tomko, a Pacman wykorzystuje sytułację i kopie AJ, Ron przedaje Axe kick pin 1..2...3

Zwycięzca: Ron "The Truth" Killings

Backstage: JB rozmawia z Karen. Ta chce się spotkać ze Stingiem na ringu wierzy w to, że jest gentelmenem i nic jej nie zrobi.

Na ring wchodzi Karen Angle.

Karen - Naprawdę przepraszam za to co zrobiłam ci w ostatnich tygodniach( Wylewa się na ten temat i prosi o przebaczenie)

Pojawia się Sting

Sting - Na BfG będzie Kurt Angle i Sting ale nie Karen Angle

Karen - Kto mnie powstrzyma?

Sting - Przeczytałaś list?

Karen patrzy na ring.

Karen - O nie nakaz sądowy?

Sting - Tak 50 stup jeśli zblirzysz się do mnie będziesz aresztowana

Po Karen przychodzi policja poniewarz była razem z Stingiem na ringu

Christian Cage vs Junior Fatu(Rikishi)

Końcówka: Rikish robi Bellt to belly suplex i Superkick,Cage jest w narożniku Rikishi atakuje ciałem ten siada, a Rikishi chec uderzyć go pupą :D Cage na narożniku ale Rikishi zrzuca go na ziemię ustawia w narożniku chce zrobić Banzai Drop ale spada na kolana Cage mątuje coś przy narożniku ale dostaje Samoan Drop pin 1..2.Shoulder Up Pojawia się AJ, Rikishi sprzedaje Superkicka i podnosi Cage ale AJ pomaga mu uciec roll up 1..2..3

Zwycięzca: Christian Cage

Po meczu Rikish ustawia obu w narożnikach i wyciera sobie pupkę o ich głowy :D Wbiega Tomko i razem z kolegami rozwalają junior Fatu ale Pojawia się Joe czyści ring i pomaga Rikishiemu.

Backstage: Judas Mesijah dusi Stinga sznurem

Bardzo slaba gala, juz nie pamietam kiedy tak bardzo chcialem, zeby iMPACT sie skonczyl.

Debiut na ringu Mesiasa wypadl tak jak mial wypas czyli zmasakrowal jakiegos zawodnika, jedyne co mnie dziwi, ze w ciagu dwoch tygodniu zadarl z 3 zawodnikami: Abyss'em, Sting'iem i Rhino czyzby buduja mu feudy na x kolejnych miesiecy :t_down: .

Coraz bardziej denerwuja mnie segmenty z kurt'em i karen o ile jeszcze miesiac temu byly dobrym przerywnikiem, tak teraz juz nie moge na to patrzec.

I Fatu... na ringu nic nie pokazal, oprocz swojej dupy, ktory operatorzy kamer bardzo sie zachwycali, jest strasznie spasiony nie wiem co TNA w ostatnich miesiacach robi, az odechciewa mi sie ogladania tych gal.

2h iMPACT sie zbliza, a poziom zamiast w gore idzie regularnie w dol i jak dobrze zauwazyl Pawel, oprocz ogolnych reklam to TNA wogole nie promuje tej gali co jest sporym minusem, bo bez promocji rating na pewno nie pojdzie w gore.

Kurde nie oglądam TNA regularnie i nie żałuje ...

Nic ciekawego się nie działo...

Podsumowując DNO :t_down:

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   2

TO jest chyba największa głupota jaką palnąłeś w swoim życiu ;) Nawet w okresie, gdy obydwaj wrestlerzy mieli swoją szczytową formę, to AJ prezentował się w ringu nieco lepiej. Prawda jest taka, że obecnie Fallen Angle nie jest raczej w najwyższej formie (delikatnie powiedziane) o czym świadczy jakość jego walk :t_up:

A od kiedy LK ty jesteś wyrocznią? Drugi mistrz merytoryki nam sie rodzi :) Daniels nie jest w formie a AJ? Co on pokazuje oprócz drop kicka? A swoich najlepszycyh latach AJ był dobry ale na pewnoe nie lepszy od Danielsa i to jest moje zdanie a twoje jest spatrzone tak samo jak przy Ortonie :rotfl:

TO jest chyba największa głupota jaką palnąłeś w swoim życiu

Twojej największej głupoty że Orton jest lepszy od Undertakera to nic nie pobije :)

Nie zgodze sie z tym ale kazdy moze miec wlasne zdanie..:P

Impact niezbyt ciekawy..Judasz zrobil małą rozpierduche...co bylo do przewidzenia..Walka AJ z Killingsem tez taka sobie..Wkurza juz mnie ten Pacman..cwaniaczek jeden :D..Ostatnia walka to DNO KOMPLETNE..Fatu mistrzem na setke nigdy nie bedzie..Ale to co on pokazal woła o pomste do nieba..Końcowka..co to mialo być..Cage wykonuje roll-up ktory i tak mu nedznie wyszedl..Chociaz zanim ta gora sadla podniosła by do gory nogi to mineły by z 3 dwugodzinne Impacty :rotfl:

[ Dodano: 24 Wrzesień 2007, 21:47 ]

Po gali odbyła sie walka James Storm vs. Sonjay Dutt..Wygrał Storm po Superkicku..czyli bez niespodzianki :)

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif