Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Black Reign pokonal Shark Boya

2. Match

Non-Titlematch:

"The Fallen Angel" Christopher Daniels pokonal "Black Machismo" Jaya Lethal ©

3. Match

Non-Title Six-Sided-Steelcage-Submission Match: o kariere Abyssa

Kurt Angle © (w/ Karen Angle) vs. Abyss zakonczyl sie No Contest
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dch99

1

• tomo

1

• Willem

1

• Wronek.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dobre TNA. Black Reign wygral co nie bylo zaskoczeniem. Jay Lethal przegral co wg mnie jest niespodzianka. Kurt z Abyssem dobra walka.

Niewiem czy wiesz ale ta gala się jeszcze nie odbyła ... po raz 2

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

jeszcze nie obejrzeli a juz wiedzą ze dobra walka tez bym tak chciał :D

ale miał przeciwnika shark boya , dziwnie by to wygladało jak by go nie popkonał , moze wreszcie koniec feudu blacka z harrisem

Fallen Angel pyknoł jaya i wielka szkoda :t_down: e po ostatniej jego walce z Angelem jestem normalnie jego fanem kapitalna walka :t_up:

walka o karierę Abyssa muszę ją zobaczyć , bez roztrzygniecia ciekawe dlaczego :?:

[ Dodano: 14 Wrzesień 2007, 12:49 ]

WOW obejrzałem ten impact :t_up: judas mesijach wkroczył znowu , krew płyneła mu z ust :D zniszczył abyssa , jego wejscie :evil: on jest diabelski , te spojrzenie :evil::evil:

będzie sie działo w TNA :!::!::!:

TNA 13 09 2007

Cage mówi, że chce dopaść dzisiaj Samoa Joe (Tutaj nie za bardzo rozumiem padło imię jakiegoś Matta) Na zakończenie Cage powiedział, że chce walczyć jeszcze raz z Joe i w tej walce musi ktoś wygrać

Zapowiedź Six Steel Cage Match Kurt Angle vs Abyss

Na ring wchodzi Karen Angle

Karen - zapraszam osobę która obroniła swój tytuł aż 3 razy Kurt Angle

Zamiast Kurta widzimy Stinga przy muzyce Kurta

Sting - Nie winię Kurta za to co zrobił na No Surrender to przez ciebie straciłem tytuł nigdy nie uderzyłem cię

Karen - Zabolała mnie głowa i nic nie pamiętam

sting - Nie pamiętasz bo nic się nie stało

Kurt uderza Stinga krzesłem wrzuca go na ring zakłada kajdanki i przypina do liny po czym zaczyna go bić

kurt - Spójrz na mnie, uderzyłeś ją moją żonę tydzień po Bound of Glory zmierzę się z tobą.

Każe karen odpłacić mu ta sprzedaje mu liście, Sting spluwa w jej stronę Kurt okłada go i wychodzą razem z Karen

Dowiadujemy się, że jeśli Abyss się dziś podda opści TNA

JB pyta się abyssa co sądzi o meczu

Abyss - Kurt to nie jest mój ostatni mecz ale twój ostatni oddech Doomsday

Black Reign vs Shark Boy

Przebieg: Reign szybko sprzedaje Neckbreaker i pracuje nad Sharkiem w narożniku wykonuje Brainbuster pin 1..2..3

Zwycięzca: Black Reign

Po meczu uderza Sharka ze swojej broni idzie po skrzynkę zdejmuje maskę Sharka wkłada do niej jakieś stworzenie i chce ją zpowrotem założyć ale Eric young ratuje Sharka i zakłada mu ręcznik na głowę opuszczają ring.

Team Pacman mówi, że wykonali swoje zadanie i są mistrzami mają walczyć z Tomko i AJ nie boją się ich i pokażą kto jest lepszy na Bound of glory skopią im tyłki.

Christopher Daniels / triple X vs Jey Lethal © / Sonjay Dutt No title

Przebieg: Jay sprzedaje Dropkick i zakłada Heaad lock, Daniels wychodzi i sprowadza Jaya do parteru kiedy ten wstaje Daniels zakłada Head lock, Ja wychodzi i wbija Daniesla w narożnik Big Boot nie trafia Elbow i Dostaje Knee attak, body Press Slam pin 1..2..Kick out Spinebuster pin 1..2.Shoulder up jay sprzedaje Clothesliny wbija Danielsa w narożnik wchodzi na narożnik nie trafia Axe Handle sprzedaje Superkicka pin 1..2..Shoulder up Daniesla sprzedaje Chokeslam i BME pin 1..2.Shouder up umieszcza Jaa w narożniku ale ten się uwalnia Lethal Combination ale Daniels łapie się lin i Angle Wings pin 1..2...3

Zwycięzca: Christopher Daniels

Jim Cornette zapowiada walki na BoG. Jim mówi do swojego ochroniarza aby przyjął wyzwanie Cage ten zgadza się bez namysłu

Cage, Tomko i Aj są na ringu czekają na Mata Morgana ten zjawia się za chwilę

Cage - Widzisz na No Surrender miałem Samoa Joe ale ty przeszkodziłeś mi zawiązał mi koszulkę na szyję i przerzucił przez linę wiem, że JC jest twoim szefem ale ja jestem szefem Show przeżyj to samo co ja 3 on 1 teraz.

matt ściąga koszulkę wbiega Joe sprzedaje Spear w Cage pomaga mu Tomko i AJ ale Matt pomaga Joe i czyszczą ring

Matt - Cage chcesz Joe będziesz go miał na BoG a ja będę Special Enforcer

Cage - Co nie jesteś, żadnym prezesem

JC - Ja tak powiedziałem a za tydzień zmierzysz się z Rikishim

Six Side of Stell, Subimision Match

Abyss vs Kurt Angle© No title

Przebieg: Kurt pracuje cały czas nad nogą Abyssa, Abyss jednak kontruje i wbija Kurta w siatkę Kurt szybko zaczyna krwawić, Abyss sprzedaje Spinebuster i zakłada Boston Crab Kurt łapie się lin Abss popycha Kurta który trafia w sędziego prubuje Chokeslam ale Kurt kopie Abysa w nogę Kut wspina się na klatkę ale Abyss dogania go i sprzedaje Supersuplex, jeszcze raz pcha kurta na klatkę ae tym razem ten robi Moonsault, Kurt zakłada Ankle Locka ale Abyss szybko wychodzi Kurt pracuje nad nogą Abyssa chce go uderzyć krzesłem ale Abyss wali w krzesło któe wpada w głowę Kurta, Abyss pcha Kurta na liny i robi Body press Drop, Abyss podnosi Kurt ale ten wyrywa się i zakłada Ankle lock Abyss wychodzi i zakłada Ankle Lock z pod ringu wychodzi postać dusi abyssa drutem kolczastym, Kurt ucieka z ringu. Postać uderza Abyssa krzesłem w głowę i robi Spike DDT na krzesło rozsypuje szkło bierze kawałek i uderza nim Abyssa, gryzie Abyssa w głowę i celebruje swoją dominację

Koniec gali TNA

iMPACT! dosc dobry, ciesze sie ze nareszcie zadebiutowal Ricky Banderas (tylko to dziwne imie jakis judas czy jakos tak :P .No BfG zapowiada sie bardzo dobrze :D .

iMPACT niezły :)..Szkoda Sharka..dlugo nie zawalczyl..Porazka Lethala napewno lekka niespodzianka :P..Noi zaliczylismy dwa debiuty..oficjalne mozna powiedziec :D..Szkoda troche Abyssa ale mam nadzieje ze na BfG wygra :)..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   2

K..... liczyłem że Jude jude mesjasz jak wkorczy to w jakieś masce albo chociaż zrobią z niego wieśniaka w kapeluszu na wzór takiego jednego z WWE a to gówno. Co do za potwór Mitchella skoro wygląda jak jakiś cipol ze Słonecznego Patrolu z wytrzeszczem oczu :t_up:

Niezły Impackt nawet. Napewno cieszy pojawienie sie Rikishiego, jeżeli wszystko pójdzie dobrze może wreszcie TNA będzie miała naprawde dobrą dywizje heaviweightów :)