Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA No Surrender 2007 09/09/07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

TNA Tag Team Title

Team Pacman pokonali Kurta Angle & Stinga © i zostali nowymi mistrzami

Rhino pokonal Jamesa Storma

Robert Roode pokonal Kazariana

TNA X Division Title

Black Machismo Jay Lethal pokonal Kurt aAngle © i zostal nowym mistrzem

No DQ Match

Chris Harris pokonal Black Reigna

10-Team No 1 Contenders Gauntlet Match

Wygrali: AJ Styles & Tomko

Christian Cage pokonal Samoa Joe

TNA World Heavyweight Title

Kurt Angle © pokonal Abyssa
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomo

2

• pawelzak1976

2

• Alustriel

2

• Wronek.

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Bardzo dobre PPV ale kilka niespodzianek. Przede wszystkim zdziwilem sie ze Christian Cage pokonal Samoe Joe. Jestem rowniez zdziwiony zwyciestwem w 10-Team No 1 CGM Aj Sylesa i Tomko, poniewaz wg mnie sa co najmniej dwa teamy lepsze od nich ktore powinny sobie z nimi poradzic. Poza tym bez niespodzianek tylko szkoda mi Abyssa ze przegral.

znowu coś wciągeło abyssa :D napewno to ten potworek mitchela :lol: jak to wyglądało !!! :t_up: jak by ktoś coś wiedział o tym wydarzeniu niech piszę

Ron walczyl cały czas a Pacman nie chciał sie zmienić , ale odliczył stinga a już myślałem że będzie walczył ale angel zatakował stinga :t_down: poprostu wkurzyłem się na adama cał ciała

bardzo , bardzo podobała się mi walka lethala z kurtem , warte do obejrzenia 15 min , sporo akcji i wreszcie pas X division wrucił na swoje miejsce , 8)

wreszcie hariss pyknął tego starucha i to tym razem on krwawił , ten cios kajdankami to było coś :D

i walka wieczoru prawie cały czas angel lokie , nawet buta zdjoł abyssowi i ta końcówka , mitchel mówi a abyssa wciąga coś pod ring i to z jaką siłą , kiedy oni wreszcie spotkają sie w ringu ??? :evil:

Prawda, ppv całkiem niezłe. Szczególni do gustu przypadał mi walka Jay Lethal vs Kurt Angel. Hm.. co do pasów to moim zdaniem TNA zrobiło chyba najlepiej jak mogło, ani do pasa tag team, do ani X-division Kurt nie pasuje, za to World Heavyweight Title jak najbardziej mu się należy za ponad przeciętne umiejętności.

Pacman jak zwykle nic nie pokazał, ale myślę że z A.J. i Tomko będzie w końcu musiał coś zrobić :)

Pacman nic nie pokazał w ringu bo po prostu... nie mógł. Ma zakaz uczestniczenia w każdego typu walkach więc żadnego ciosu nie wyprowadził. Już pomijając to, że chyba jemu najmniej ze wszystkich w TNA należy się ten pas można stwierdzić, że TNA bardzo fajnie wyszła z tego zakazu Pacmana.

Gala jak dla mnie średnia. Praktycznie żadna walka mnie nie wciągnęła. Dobra walka o X Division Championship i Gountled Match. Reszta walk średnia i już praktycznie nie pamiętam, co się w nich działo.

Co do "tego", który wciągnął Abyssa to oczywiście według scenariusza jest syn Mitchella czyli jakiś Judas Masjah czy jak on się tam nazywa. Były już proma jego debiutu wcześniej. Tak naprawdę to jest Ricky Banderas. Tutaj macie jego zdjęcie:

ricky_banderas.jpg

910573292462b42a28a382.gif

• Styl:  Jasny

Takie sprostowanie...Cage pokonał Joe ale przez DQ, ponieważ Joe walnął sędziego i zaczał meczyć Christiana, potem rozwalił ochrone i dalej go męczył. Dopiero Morgan go powstrzymał.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Według mnie PPV było całkiem niezłe...

TNA Tag Team Title:

Kurt Angle vs. Abyss - Walka średnia...Sam Killings wiele zdziałać nie mogl..I znow w roli glownej Karen :P..Olimpic Slam i nie kto inny tylko Pacman przyklepal Stinga :t_down:

Rhino vs. James Storm - Nareszcie wygrana Rhino jednak było to do przewidzenia..Rhino uniknal Superkicka..Gore na stol i gitara :D..

Kaz vs. Robert Roode - Damn! Wygrana tego "świetnego wrestlera"..Kilka akcji godnych uwagi ale dlaczego znowu on :-/

TNA X Division Title:

Kurt Angle vs. Jay Lethal - wg.mnie najlepsza walka No Surrender..Duzo ciekawych akcji..I swietne zakonczenie :D..(nie bede wspominal ze bylo to do przewidzenia :D)..Pas wrocil na swoje miejsce

Chris Harris vs. Black Reing - nie obiecywalem sobie duzo po tej walce..myslalem ze Harris sie zemsci ale na to chyba za wczesnie (patrzac na ciagnacy sie do niedawna feud Roode - Young nic mnie nie zdziwi)..zakonczenie ze szczurkiem niezłe :P

10-Team No 1 Contenders Gauntlet Match - czekalem na ta walke bo marzylem o wyrzuceniu za ring świniakow i sie doczekalem :D..Potrzymali troche dluzej Peteya Williamsa na ringu..wykonal najlepszego finishera TNA i na tym niestety konczy sie jego rola w TNA ;/..ciesze sie ze Styles i Tomko wygrali ta walke :P

Christian Cage vs. Samoa Joe - walka wedlug mnie dobra..zakonczenie moze byc..Joe i ta jego furia niezła :D..Do pelni szczescia zabraklo mi jego jak tanczy na pocztaku :D

TNA Heavyweight Title - walka taka sobie..wyzywanie sie na nodze Abyssa przez 3/4 walki bylo juz troche nudne..Jedyny pozytywny aspekt to pojawienie sie (no prawie) potworka Mitchella :D

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Takie sprostowanie...Cage pokonał Joe ale przez DQ, ponieważ Joe walnął sędziego i zaczał meczyć Christiana, potem rozwalił ochrone i dalej go męczył. Dopiero Morgan go powstrzymał.

te sprostowanie to dla ciebie WOXX!!!! Najpierw obejrzyj gale a potem wypisuj glupoty

MichelleMcCool01.gif

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

Woxx palant myśli, że mu uwierzymy w jego bajkowe opisy :rotfl: zawsze ocenia gale pod jednym kontem: "najbardziej dziwło mnie wygrana ..", "przegrana tego była do przewidzenia" - w ogóle żal, koleś powinieneś zebrać soczystego bana :roll:

Do tematu. Właśnie obejrzałem gale, opener szybki i taki jaki się spodziewałem, TNA dobrze wymyśliło tą walkę, na jej możliwośći - bo wiadomo Pacman nie mógł walczyć - wyszła ok, dobry zalążek feudu Sting vs Angle. Rhino vs Strom - super walka, najlepsza odsłona ich dotychczasowych pojedynków, feud na początku wydawał sie shitowy, ale przyznam, że to szukanie po barach było świetne, spodobał mi sie ten angle i liczę, że teraz gdy jest 2:1 w walkach dla Storma obejrzymy jeszcze minimum jedną walkę z ich udziałem :) Roode vs Kaz; walka z góry skazana na poraszkę, na szczęście zaskoczyła dobry pojedynek, jeden z lepszych na gali, kilka ciekawych spotów było, koniec też nie taki zły, Roode stiffowo sprzedał swój pożal sie .. finisher ;) Angle vs Lethal - sądziłem, że to będzie 5 minut i koniec, jednak Angle nie oszczędzał się na main event, zrobili bardzo dobry pojedynek, wiele pinów i emocji było, końcówka jak najbardziej na plus, czysty jobb, pas dywyzji X zyskał wiele na wartości. Harris i Regin - walka przeciętna, żeby nie powiedzieć słaba, było lepiej niż ostatnio, ale "nowy" Rhodes nie jest za dobry w ringu, liczę na to, że to sie już skończy, aczkolwiek wątpię w to .. Gauntled Match - miodzio! spełniła oczekiwania w 101%, eliminacje bardzo ciekawie przebiegały, był również Destroyer .. walka finałowa zajebista, MCMG to obecnie jeden z najlepszych drużyn na świecie, niesamowite tępo Shelley`a i Sabin`a plus akcje markowe AJ`a wyszły świetnie, w dodatku AJ wykonał swój pierwszy pin w 2007 roku na galach PPV :!: Christian Cage vs Samoa Joe - dla mnie walka gali, obaj szli na maxa! dawno nie widać było tak dobrej walki Joe w TNA, wielka ilość spotów i zakończenie również na wielki plus - Cage wygrał przez DQ, jednak to Joe wygrał w oczach swoich fanów - Morgan i Joe razem się bardzo dobrze prezentują, ale niestety na ich walke musimy poczekać min. do Genesis .. no i main event, Angle vs Abyss, walka słabsza od tej pamiętnej z 16 listopada 2006 roku, gdy to iMPACT! wchodził w ramówkę primetime, dużo zabawy z noga Abyssa było .. końcówka zwalona trochę, Abyss za długo się "męczył" za nim odklepał .. ręka i wciągnięcie Abyssa raczej na minus, nie podobało mi się to, zwłaszcza gdy nie dawno oglądałem coś podobnego - Taker na jakiejś gali w WWF wciągnął kogoś podobnie pod ring, chyba Michaels`a. Ogółem gala na wielki plus ! większość walk wyszła dobrze, co mnie bardzo cieszy, w mojej klasyfikacji gal stoi koło Victory Road, czyli dwóch najlepszych gal roku 07. I tu znów paradoks, na HJ czekałem, ponieważ była bardzo dobra karta, a wyszło słabo, tutaj znów trzy walki Angle`a czy Roode i Kaz nie wyglądały zbyt ponętnie, a mile zaskoczyło ..

Ogółem to gala wypadła dobrze, zdecydowanie lepiej od HJ. W skali szkolnej przyznałbym jej solidną 4+. ;)

TNA Tag Team Title

Walka cycuś nie była ze wzgledu na kilka czynników jednak swój poziom trzymała. Była krótka, ale z racji tego, że to 1 z 3 walk tego wieczoru Kurta i właściwie tylko jednego walczącego przeciwnika musiała taka być. Tu rodzi się na prawdę dziwna sprawa- mistrzowie tagów mają tylko jednego walczącego... Miałem nadzije, że na tej gali rezultat bedzie inny, a Sting i Kurt stracą pasy na rzecz kogoś innego niż Team PacMan na premierowym 2h iMPACT'cie ale trudno...

Pomysł na rozpoczecie feudu pomiedzy Stingiem i Anglem bardzo mi się spodobał, nie był jakiś perfidny i zaczynam przekonywać się, że zatrudnienie Karen wcale nie było takim złym posunięciem, jak wszyscy uważali.

Najlepsze dotychczasowe starcie tych panów. Emocje były, fajne spoty również i w końcu Rhino nie jobbuje. Efekt popsuła troszkę końcówka- ten Gore na stół jakoś mi się nie podobał, nie miał za duzo powera do tego wydarzenia po walce- :t_down: Chyba ze 20-30s Jackie tzrymała Rhino za włosy kiedy on cośtam majstrował- okropnie sztucznie to wyglądało ale już kolejny Gore, na tej pannie był spoko :t_up:

Nawet niezła walka. Obydwaj panowie sporo potrafią i nie zanudzali- chociaż na to się przed ich walką zapowiadało. Roode tu się z dobrej strony pokazał i uważam, że wcale nie jest złym wrestlerem, ba jest naprawdę dobry, tylko cała ta ogólna niechęć do niego jest spowodowana beznadziejnie nudnym feudem z Youngiem i tym jego finisherem... Oczywiście można się ze mną nie zgodzić ;)

TNA X Division Title

Bardzo dobra walka i olbrzymie zaskoczenie- czysty pinfall Lethala- myślę sobie WTF?!

pas dywyzji X zyskał wiele na wartości

Szczególnie w tym okrecie bardzo mądra decyzja, jak niegdy indziej taki krok był bardzo potrzebny, bo X-div się sypała...

No DQ Match

Najgorsza walka gali, jednak lepsza niż te ich starcie przed miesiącem. Wynik cieszy.... Tylko nie moge zrozumiec jednego- o co kur** chodziło z tym szczurem!? Zrobił rundkę po klacie Harrisa i z powrotem do domku?! Miał go ugryźć czy jak? No ja nie rozumiem...

Zdecydowanie walka gali, aż nie chciało się widzieć jej końca... Rozegrana w świetnym tępie+multum spotów+ukochany przeze mnie rodzaj walki i jeszcze wygrywają moi faworyci- no miód :D (choc po cichu liczyłem trochę, że Jimmy Rave jakoś zaistnieje w tej walce...). To już tzrecie TNA PPV z rzędu, na której obserwujemy prawdziwą perełkę, oby ta tradycja trwała i trwała...

Samą walkę jakoś nie za bardzo zapamiętałem... Wynik rozczarował... Ale za to spodiobała mi sie konfrontacja z Morganem :D Chlernie mi się podoba jego rola, ktoś burka do Jima, on zasłoni się Mattem i już to sprawie :D Dobrze, że z miejsca nie wyskoczył do mian eventów

Morgan i Joe razem się bardzo dobrze prezentują, ale niestety na ich walke musimy poczekać min. do Genesis

Jak ja bym chciał to zobaczyć 8)

Dobre to było... Wynik do przewidzenia ale oglądało sie bardzo przyjemnie :D Abyssek pokazał też swoje sadełko- bleeee :-/;) No właśnie Abyss... Zeszmacili go. Kurt czysto daje się pyknąć Lethalowi, do tego teoretycznie jest już zmęczony, Judas nie interweniuje w czasie walki ani Mitchel go nie rozprasza a mimo wszystko potworek daje ciała...

Judas ktośtam znowu się nie pokazał ale wiadomo- to, na co czeka się dłużej smakuje lepiej... Na BFG jego walka z Abyssem to już właściwie pewniak.

Jeszcze co do gali: Jakieś 2 miechy temu ogłoszono konturs SMSowy i jakiś szcześciarz miał wygrać randkę z Christy. No i początkowo zapowiedzieli, że pokażą to na HJ, potem powiedzieli, że na NS no i nima... Co jest?! przycieli ludzi w ch**a czy po prostu zrezygnowali z emisji tego? Jeśli ktoś coś wie na ten temat to proszę o info.

Jeszcze co do gali: Jakieś 2 miechy temu ogłoszono konturs SMSowy i jakiś szcześciarz miał wygrać randkę z Christy. No i początkowo zapowiedzieli, że pokażą to na HJ, potem powiedzieli, że na NS no i nima... Co jest?! przycieli ludzi w ch**a czy po prostu zrezygnowali z emisji tego? Jeśli ktoś coś wie na ten temat to proszę o info.

Kieska a co wygrałeś? :D..Ale mnie tez to zdziwilo mialo być na Hard Justice..Nie było..Na No Surrender nie było...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

TNA Tag Team Title

Mimo tego że walka zapowiadała się świetnie niestety wyszedł jeden wielki niewypał. Pacman taki kozak z Killingiem chodził, zostawiał autografy :P, a gdy przyszło co do czego to okazał się mięczakiem. Żeby nie Karen to Dream Team odniosło by sukces.

Bardzo dobra walka, chyba to już zakończenie feudu między panami :P Rhino jak przywalił swoim Gore'em pomagając stołem, to było niezłe.

Również świetna walka, szkoda mi tylko Kazariana bo dominował praktycznie przez większość walki. Wyobraście sobie team Kazarian + AJ Styles :o

TNA X Division Title

Super walka, kto by się spodziewał że Machismo pokona Angle'a :D . Ale Lethal sprytnie go spinował w sumie to skorzystał z Anglelock'a :P

No DQ Match

Zdecydowanie najgorszy match w tej PPV :-/ Spodziewałem się b.dobrej walki a tu wyszła krótka i mało ciekawa. Feud też taki średni ale nie mówię że najgorszy ^^

NAJLEPSZA walka w całym PPV. Mnóstwo akcji i niepewności. Zasłużona wygrana AJ Styles'a i Tomko. AJ udowodnił, że jest PHENOMENAL. Wszedł jako pierwszy i spinował Sabina. Gratz ^^

''Christian, Joes GONNA KILL YOU'' no za bardzo to go nie zabił :P żeby nie Morgan. Ogólnie średnia walka no i Samoan Submission Machine zwariował :rotfl: Tymi fakenami do Cornetta i Morgana to sie uśmiałem xD

Bardzo ciekawy Main Event. Angle wiedział że nie pokona Abyss'a w ''normalny'' sposób to musiał zastosować wyniszczającą nogę taktykę. Zupełnie jak Chavo Guerrero w walce ''I Quit'' z Rey'em Mysterio (który po tej walce był kontuzjowany). Chavo ''zniszczył'' kolano Rey'a, a Angle zniszczył kolano i kostkę Abyssa. No ale Abyss twardy chłop i do Impactu (13.09.2007) zdążył się ''wylizać'' :P

Ogólnie PPV spoko. Ciekawy motyw z Anglem (3 tytuły do obrony) :P

• Reputacja:   3

damn! odbigne od tematu tego PPV... które było cienkie niczym PolSilver... pfff... czy w TNA mają jakiś problem z nagłośnieniem czy jada na kamerach ze stadionu? bo kolo na backstagu latał z tym mikrofonem a i tak było gó$#o słychać :rotfl:

I znowu ten sam opener... zachwyt nad tym, ze Hogan był w TNA... kurde ale jadą na tym temacie... pfff... oprawa i komentarz gali sux - już na galach federacji niezależnych jest więcej profesjonalizmu...

Nash teraz robi za jakiegoś ciecia na backu? bo tak cfaniakował, że przez cały ME czeklałem aż wkroczy i pfff... guzik... jedynie ME sprawiał wrażenie, że może wkroczyć Sting lub Nash... a tu lipa...

Te pierwsze walki przegrane Kurta chyba zrobiono na siłę...

Chyba mają za duży ten ring, bo zwróciłem uwagę, że wrestlerzy w pewnym momencie przypominają sobie skrypt i zatanawiają się w którą stronę ringu pobiec.... :rotfl: TNA faktycznie zeszła na psy... to będzie wkrótce drugoligowe WWE... a o wojnie ratingów chyba należy zapomnieć, bo TNA nie stawia na feudy, tylko na byłe gwiazdy WWE... Matt Morgan? przecież kolo to zwykły barszcz. Zobaczcie fani TNA jak wasza federacja zaczyna powoli stawiać na DUŻYCH chłopców...

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   6

W porównaniu do Unforgiven gala wymiata.

Inna sprawa że ppv WWE było żenujące totalnie ( tak jak większość ostatnio).

A te Twoje niby PRO komentarze cycu to już dawno przestało być śmieszne.

PFFFF

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   3

A ja nie bawię się w żadnego Pro znawcę :P kazdy ma prawo do swoej opinii. :P Walki stały na dobrym poziomie... ale co z tego? w prównaniu z 2004 rokiem TNA jest teraz cieniem samej siebie. AJ Styles wolny niczym żółw. Kurt Angle czyba zapomniał jak się walczy. Jedyny plus że Rhino nie jobnął... a walki które miały byc walkami wieczoru - Cage vs Joe czy Team Pacman vs Dream Team - okazały się z deka przereklamowane. Nie chce mi się żartowac z TNA czy innej federacji bo zdaje sobie sprwę , że WWE to też dno - ale takie mamy czasy na wrestlng a nie inne. I czyba sami bookerzy i writerzy zdają sobie z tego sprawę :P

Pozdro cycu :D

001ug2mo4.jpg