Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Impact! 06.09.2007 - Wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dch99

1

• kieska

1

• Undertaker_4don

1

• pawelzak1976

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Abys przeciwko Stingowi , czyżby koniec przyjaźni ???

Kaz z Tomko no no no , Tomek chyba jeszcze zadnej walki w TNA nie wygrał :rotfl:

Brawo dla Kaza. Zeby on pokonal Tomko. Tego sie nikt chyba nie spodziewal. Samoa Joe jak wiadomo ze jest lepszy od Ravena, co pokazal w tej walce. Abyss przeciwko Stingowi!!!??? cos nie chce mi sie wierzyc ze tak moze byc. Predzej spodziewalbym sie ze Kurt Angle i Sting przegrali dzieki Stingowi, poniewaz pewnie woli Abyssa od Kurta Angla.

• Reputacja:   1

Frankie Kazarian pokonał Tomko

W wynikach jest błąd- to Tomko pokonał Kaz'a, a nie odwrotnie.

Tomek chyba jeszcze zadnej walki w TNA nie wygrał

Bez przesady, Tomko na ringach TNA nawet samego Samoa Joe pokonał...

iMPACT! gorszy od poprzedniego, nie bylo fajnych segmentow z Kurt'em, walki tez nie byly jakies porywajace, mam nadzieje, ze to tylko cisza przez burza, burza jaka ma byc No Surrender (choc karta nie jest porywajaca).

Abyss nie odwrocil sie od Sting'a co prawda kilka razy atakowali sie nawzajem, ale juz Chokeslam'a Abyss nie wykonal na Sting'u. I po walce tez nie wygladalo na to by mieli sie zaraz pobic.

TNA 06 09 2007

Backstage: Team Pacman obiecuje kolejny autograf

Kaz vs Tomko

Przebieg: Kaz punch***je Tomko i zakłada Arm Locka koło ringu kręci się Robert Roode i Ms. Brooks. Kaz zagapił się i dostał clothesline wymiana ciosów Tomko robi Powerslam i atakuje Kaza w narożniku prubuje jeszcze raz ale nie trafia robert chce uderzyć Kaza ale trafia w słupek Kaz wskakuje na ring i Dropkick kolejny atak w Rooda teraz Tomko był przygotowany wsadza Kaza na narożnik ale dostaje Tornado DDT pin 1..2..Shoulder up Kaz nie trafia Clotheslinem i dostaje Big boota po czym Chokebomb pin 1..2..3

Zwycięzca: Tomko

Po meczu Brooks podbiega do Kaza ale Robert jej tego zabrania wywala Kaza i krzyczy na Brooks ale Tomko popycha go i schodzi z ringu.

Backstage: JB pyta się jak Kurt i Sting czują się przed meczem z Abyssem i Black Manchismo. Sting chce widzieć wsparcie w Kurcie i pokazać kto jest najlepszy i chce wiedzieć czy będzie miał jego wsparcie. Karen denerwuje się, że ten nie wieży Kurtowi

Backstage: Chris Hariis mówi, że znał Dastina Rhodesa ale ten na Hard Justice to nie był ten sam Dustin i następnym razem pokażę na co mnie stać i idę po twoją krew.

Backstage: Teraz JB pyta się Manchismo jak czuje się przed dwoma meczami z Kurtem. Pokonam go dzisiaj i na No surender. Wpada Abyys Twoja zagłada zaczyna się dzisiaj i na No surender twoja krew moje złoto.

James Storm nadal szuka Rhyno po barach ale teraz odwiedza klub AA

Raven vs Samoa Joe

Przebieg: Joe wbija Ravena w barierki i kopie go w głowę obija go po narożnikach, Raven odgania się Kendo sędzia każe mu wyrzucić kij ale wbiega AJ i uderza z Kendo Joe w głowę (Reklamy) Joe umieszcza Ravena w narożniku ale ten spycha go i atakuje łokciem Joe na linach dusi go AJ, Raven trafia atakiem w AJ, Samoa Joe robi Choke Lcok i Raven poddaje się

Zwycięzca: Samoa Joe

Po meczu na ring wbiega AJ i Tomko, Joe radzi sobie z nimi ale Cage uderza go z krzesła w plecy i kajdankami przypinają go do lin wbiegają statyści przy wejściu Joe Team Cage atakuje ich i okłada krzesłami.

Przekaz telefoniczy z Rhyno mówi, że godzi się na wyzwanie Storma na No Surender

Tag team match

Jay Lethal & Abyss vs Sting & Kurt Angle9© No title

Przebieg: Zderzenie Stinga i Lethala głowami wchodzi Kurt i Abyys który rozwala obu przeciwników robi Backbreaker i Big Boot, Jay wchodzi na plecy Abyssa i Elbow na Kurta pin 1..2..Shoulder up Abyss łapie obu chce zrobić Double Chokeslam ale odpycha Stinga i robi Chokeslam na Kurcie pin 1..2.Sting przerywa umieszcza Lethala w narożniku Stinger Splasha ale sparowany Elbow i Hurracanrana za ring. Abyss łapie kurta ale ten ucieka i robi Olimpic Slam pin 1..2.Shoulde up Kurt zakłada Ankle Lock ale Abyss wychodzi Kurt nie trafia Clothesline Abyss łapie Kurta Black Hole Slam pin 1..2..3

Zwycięzca: Abyss & Jay Lethal

Abyss wyciąga worek ale na rampie pokazuje się James Storm ten idzie za nim na ring wbiegają Pacman i Ron Killings dają autograf kurtowi i uciekają

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Damn... Toż to czysty entertainment! A Fani TNA mają czelność gadac takie pierdoły na WWE... pffff....

Ciekawi mnie jak impact przygotuje się do 2 godzinnego show bo tu zamiast wcisnąć porządne walki to napierwdzielali reklamami niczym WWE.

Żadn z meczy nie zachwycł były jakieś wolne.... widac, że panowie odstawili koks, ale nadal są jacyś przymuleni... Jobnięcie Kurta to chyb atypowy chwyt przed PPV... ale jakiś nieporywający...

No cóż, w czasach kiedy wrestling w US jest pod ostrym ostrzałem widać, że TNA zamieniło się w drugie WWE... tylko czy to pomoże tej federacji na wzrost ratingów i przypływ fanów - czas pokaże... patrząc obecnie na TNA nie zdziwiłbym się gdyby pewnego dnia pojawił się w tej federacji niepokonany Khali i dostał monster push... TNA powtórzyło bląd WCW push***jąc głównie byłych wrestlerów z WWE oby to nie odbiło sie na tej federacji... :-/

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

pawelzak1976, jeżeli wziąłeś się już za iMPACT!y pobierz ostatni, tam na prawdę sie działo ;) tego jeszcze nie widziałem, wiec wypowiem się później.