Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Matt Hardy pokonal Deuce

2. Match

Kane & Batista pokonali Finlaya & The Great Khaliego

3. Match

Chuck Palumbo (w/ Michelle McCool) pokonal Kenny Dykstre (w/ Victoria)

4. Match

WWE Cruiserweight Championship

Hornswoggle © pokonal Jamiego Noble

5. Match

I Quit Match

Rey Mysterio pokonal Chavo Guerrero
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kaszak

1

• tomo

1

• pawelzak1976

1

• woxx

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Brawo Matt Hardy. Widzialem i liczylem na niego ze wygra. Moja ulubiona walka tego Smackdown czyli Kane & Batista vs Khali & Finlay. Zawsze wiedzialem ze Kane i Batista sa o niebo lepsi o Khaliego i Finlaya. Bardzo dobrze ze wygral Chuck Palumbo, poniewaz lubie go a Dykstre nie i dlatego spodziewalem sie takiego rezultatu. Coz za niespodzianka, Hornswoggle poonal Jamiego Noble. Nie moge uwiezyc w to co sie stalo. To jest niemozliwe. Brawo REY MYSTERIO. Wiedzialem ze mozna na niego liczyc a do tego bardzo go lubie. Jest niesamowitym Highflyerem a do tego ma wielka klase ktorej brakuje innym wrestlerom na swiecie. Po prostu walka przeciwko Chavo Guerrero nie mogla miec innego zakonczenia. Bardzo dobry Smackdown. Duzo dobrych akcji w wykonaniu najlepszych no i jedna niespodzianka, czyli oczywiscie zwyciestwo Hornswoogla nad Jamie Noblem.

woxx, jeszcze ten smackdown nie był w telewizji więc skąd wiesz że walki dobre? Normalnie płakać się chce bo kolejny trupek nam wychodzi. Powtórze jeszcze raz, ten SD! nie był jeszcze w tele więc nie mogłeś go widzieć. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

If you smelllllllllllllllllllll what kaszol is Cookin :rock:

SmackDown 07 09 2007

Program MVP

MVP - Chcę zaprosić wszystkich na kolejny program Vip lounge jestem Us Champem i WWE Tag Team Champem zapraszam mojego partnera z którym dzierżę pas Matt Hardy. Witam ponowni w moim programie. Nadal nie jesteś vipem byłem 8 raz mistrzem w drużynie i ja ostatnio pokazałem klasę wystarczyło kilka sekund abym zdobył tytuł.

Matt - Zobaczmy co się stało po tym meczu -Backstage: Matt wpada do szatni gdzie siedzi MVP i chwali się zdobyćiem tytułu Matt nie wytrzymuje sprzedaje prostego zabiera swój pas i odchodzi -

Matt - wow prawie jak Holifield. Jesteś lepszy od kogo ??? To wielki honor być WWE tag Team champion ale żądam jeszcze jednego meczu z tobą na UNforgiven.

MVP woła sędziego

MVP - Niestety Duce & Domino wyzwali nas na Unforgiven i nie możemy walczyć o pas US na PPV. (Kazał walczyć Mattowi z Deuce ale nie wiem co było stawką meczu)

Deuce vs Matt Hardy

Zwycięzca: Matt Hardy po Twist of fate przy pomocy MVP

Backstage: Jamie Noble próbuje znaleźć sposób na pokonanie hornswogle szykuje na niego pułapkę.

Zapowiedź Ray Misterio vs Chavo Guerrero I Quit Match

Kenny Dykstra vs Chuck Pambulo

Zwycięzca: Chuck Pambulo przez coś w stylu Dominatora[/b[

Backstage: Kristal i Vickie nadal omawiają szczegóły ślubu Thedy daje jej mały prezent. longowi nie podoba się, że do Kristal dzwoni co dziennie mama. Vickie mówi żeby Long dał kopię Vincowi czyta nazwę płyty "Projek dziecko" (chyba coś w tym stylu)

The Great Kali & Finlay vs Kane & Batista[/b[

Końcówka: Kali wbija Kane w narożnik wchodzi Finlay kopie Kane i Head Lock, Kane wychodzi ale zmienia się z Kalim ten ściska bark Kane, pcha go na liny nie trafia Clotheslinem Kane łapie go do Chokeslama ale przez interwencję Finlaya nie udaje mu się to Kane sprzedaje Enziguri, a Finlay wbija Batiste w ring Kali pracuje nad Kanem wchodzi Finlay wbija Kane w narożnik łapie Shillelagh ale Batista robi Spear na Finlayu po czym razem wywalają kaliego Kane robi Chokeslam na Finlay pin 1...2...3

Zwycięzca: Kane & Batista

Backstage: Hornswogle jest już w pułapce ale Jaime chyba źle coś zamontował bo zapadnia się nie zablokowała zamiast przynęty jest tam pas Jamie wchodzi po pas ale ten był na sznurku Jamie w pułapce i Hornswogle zamyka go tam.

Backstage: Jesse & Festus widzą pułapkę w której jest Jamie Noble ale nie pomagają mu wyjść

Cruziewight Cahmpionship

Hornswoogle vs Jamie Noble

Zwycięzca: Hornswoogle przez Countout Jamie nie pojawił się na ringu

Po meczu Hornswoogle wysypuje na ringu kuleczki Jamie wbiega i potyka się o nie Hornswoogle ucieka.

Promo Undertaker

Mark Henry vs Druid(ten od Takera)

Mark łapie druida ale światło gaśnie muzyka takera kiedy zapala się światło w rękach Marka jest samo ubranie druida

I Quit Match

Chavo Guerrero vs Rey Misterio

Przebieg: Chavo rozstawia krzesła podnosi Reya ale temu udaje się go powalić, Chavo jednak wyrzuca go za ring i uderza z krzesła w nogę montuje je w głowę i wbija w słupek na ringu Rey robi Drop to hold Chavo wpada głową w krzesło. Rey kopie Chavo w głowę ten siada na krzesło, a Rey skacze na niego Ray nie tafia clotheslinem a Chavo robi Glory Special na krzesło i atakuje kolano kładzie krzesło na Rayu wchodzi na narożnik ale Rey podcina mu nogi i ten ląduje na krocze, rey uderza Chavo w głowę ten wisi na narożniku Rey uderza go w nogę z krzesła ten poddaje się

Zwycięzca: Rey 619 Misterio

Po meczu na ring wchodzi The Great Kali, Rey próbuje go pobić ale nadziewa się na Big Boota, Kali zakłada Claw podnosi Reya aż z ust leci mu krew wbiega Batista uderza Kaliego pasem i sprzedaje Spear po czym dogląda Reya

Backstage: Long dogania Kaliego i mówi, że Rey nie będzie sam na Unforgiven będzie z nim Batista i to będzię Triple Treaht Match

• Styl:  Jasny

Ogólnie walki nic szczególnego, aczkolwiek fajnie to zrobili ze ściskaniem głowy Rey'a. Naprawdę to wyglądało jakby go ściskał, aż korniszonek pluł krwią. Efekt fajny, a więc na PPV jak można było się spodziewac będzie 3 way. Ciekawe jak rozwiąża tą walkę....

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

To była masakra. Jak khali podszedł do reya i zrobi ł mu claw i ten zaczął pluć krwią to myślałęm że rey już nie żyje :) . Ogólnie SD bardzo fajnie polecam ciągnąć :D:D:D !

Początek nudny pierdoły MVP itp ...

Wygłupy Hornswoggle'a wymiatają, ale szkoda Noble'a czym on sobie na to zasłużył poprostu drugi Eugene się szykuje :rotfl:

Co do I quit match wynik był oczywisty zemsta musiała być....

Efekt z pluciem krwią przez Rey'a konkretny bardzo mi się podobało :)

No i oczywiście było wiadomo, że kogoś dorzucą do walki o WHC jak zwykle padło na Batiste to zresztą oczywiste ....

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Brawo, da grajt boss Khali is dead. Nareszcie.

Mark Henry vs Druid

Heh, mi się to nie podoba, to nie jest już zwykły E. tylko Szoł. O ludzie, to nawet nie jest interesujące, jednak powrót Taker'a powinien byc lepszy.

SD taki "se".

Deadman Walking...

364109625452dddbe0df0a.gif

1. Match

Matt Hardy pokonal Deuce

Hardy pokazał klasę że tak powiem, zastanawia mnie jednak MVP najpierw się uśmiechał jak wszedł Deuce a potem zaczął pomagać, czyżby robił się face, chyba że był od zawsze face a ja tego nie zauważyłem:P

2. Match

Cieszę się bardzo jak widzę Khalasa przegrywającego walki. Ten widok cieszy me oczęta. Szkoda tylko że Batista tam był i wygrał(lecz jak mówi przysłowie "Z dwojga złego...").

3. Match

Chuck Palumbo (w/ Michelle McCool) pokonal Kenny Dykstre (w/ Victoria)

Nie przepadam za jednym i drugim, a ten kick w wykonaniu Palumbo żenada. Możecie się nie zgadzać ze mną, lecz najciekawszy w tej walce był motor. No i panie :)

4. Match

WWE Cruiserweight Championship

Hornswoggle © pokonal Jamiego Noble

Segment z pułapką taki średni, wiadomo było od razu że znów będzie Count Out

5. Match

I Quit Match

Rey Mysterio pokonal Chavo Guerrero

Dobra walka, mogła się podobać. Tylko sam nie wiem czy to specjalnie czy Rey'owi naprawdę się coś stało po ataku Khaliego. I tu + dla Batisty że się zjawił.

• Reputacja:   3

No ME nawet niezły 8) Faktycznie nieźle to wyglądało ja Khalas zgniatał główkę Reya :D

no i brawo dla woxxa... :t_up:

001ug2mo4.jpg