Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA 30 08 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA 30 08 2007

Ron Killings i Pacman mówią, że rozdają charytatywnie autografy Eric Young dostał już swój dzisiaj ktoś jeszcze go dostanie.

Backstage: Kurt - Nie chcę aby żaden z nich nie był moim partnerem oni mnie nienawidzą, będą działali na naszą szkodę.

pocieszają go Kevin Nash i Karen.

Open Tag Team Challange

Team 3D vs MMG

Przychoidzi Scoot Steiner wygania Sabina i Shelleya wchodzi na ring i rozwala Team 3D. Wrzuca stół kiedy chce go rozłożyć Devon atakuje go od tyłu Ray wstaje i robią DDD. Ray i Devon atakują Scota krzesłami w szyję przybiegają lekarze. Ray grozi im młotkiem i Powerbomb z narożnika na stół.

MMG vs VKM

Końcówka: Kip James wbija Alexa w barierki, atakuje Sabina od tyłu wykonuje Powebomb i BJ pinuje 1...2...3

Zwycięzcy: VKM

Kip pyta się czy jest jakiś lepszy Team od nich. Pojawiają się LAX, XXX i Eric Young i Shark Boy. Na ringu zamieszanie bo wszyscy się okładają.

Backstage: Karen wchodzi do szatni Samoa Joe. Karen chce załagodzić sytułację i pogodzić się z Joe.

Joe - Chcę być partnerem Kurta i doprowadzę do jego upadku pomogę mu przegrać i niech się wypcha swoim medalem.

Backstage: Karen teraz chce przekonać Cage i AJ do współpracy z jego mężem. Karen chce zaproponować mu mecz o tytuł w zamian za współpracę ten jednak odmawia. AJ jest zainteresowany dostaje buziaka od Karen.

Kolejne poszukiwania Rhyno w Pubach

Fatal 4 Way Match wygrany jest partnerem Kurta

Christian Cage vs AJ Styles vs Sting vs Samoa Joe

Przebieg: Joe idzie z Cagem na backstage, na ring wbiega Tomko sprzedaje Big boota Stingowi AJ pinuje 1..2...Shoulder up AJ skacze z narożnika ale dostaje Atomic Drop i Scorpion Deth Lock AJ poddaje się

Zwycięzca: Sting TNA Tag Team Chapion

Kurt i Sting po przekazaniu pasa podają sobie ręce. Kurt idzie na Backstage wbiega team Pacman I autograf na plecach Stinga. Po wszystkim wbiega Kurt i przegania ich

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

1

• pablo modjo

1

• Fenix194

1

• K-Krush

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

iMPACT byłby do dupy, gdyby nie ostatnia walka, była nawet dobra. No i Sting został partnerem Kurta... hmmm, myślę tylko kto bedzię facem a kto heelem, Sting heelem? no chyba raczej nie, to może Kurt znów bedzie facem? Zobaczymy. No Surender zapowiada się ciekawie, bardzo jestem ciekawy walki Pacman Team vs Kurt & Sting nie dlatego, że walczy w niej Sting, tylko chcę zobaczyć Pacmana w akcji :D No i może jeszcze LAX vs VKM vs MMG vs Shar Boy & Eric ta walka była by bardzo ciekawa.

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Dosyc dobry impact ;) Zamiast Kurta, sporo było Karen Angle która jest niesamowicie piękna :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*.

VKM vs MMG : Blac, gówno, wstyd i kompromitacja. Jeden z najlepszych tagów świata przegrywa w niemalże squashowym pojedynku z nic nie znaczącymi i nic nie potrafiącymi VKM..wstyd.

4 Corner : Dla takich walk warto czasem rzucić oko na TNA :) Wrestlerzy pokazali dokładnie to, co robia najlepiej. Wielkie brawa dla AJ, który udowodnił, że jest one of the greatest of our times ;) Szczerze mówiąc nie spodziewałem się wygranej Stinga.

Na PPV niemalże pewna jest walka Joe vs CC. Mam nadzieję, że Joe będzie pierwszym, który uzyska falla na Christianie.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ostatnio zauważyłem że AJ jest dyżurnym jobbującym dla gwiazdek TNA.

Gdyby jeszcze był jakimś słabym wrestlerem bez talentu jak np. Roode to można by to zrozumieć. Ale Styles jest jednym z najlepszych na świecie. I jest niesamowicie marnowany od prawie roku! Kiedy w końcu AJ dostanie jakiś push? I nie jakiś dupowaty heelowaty tylko normalny pokazujący jego wysokie umięjetności.

iMPACT dobry ale od 30 minuty ;)

Wcześniej trochę słabo to wyglądało.

Main event całkiem spoko, szczególnie w końcowej fazie pojedynku.

Już nie mogę doczekać sie 2 godzinnego szoł 8)

16476371734edf391100c30.jpg

Impact nawet dobry. Zniszczyła go open team challenge. Druga walka była nadzwyczajna. Jestem Ciekaw jak Kurt ze Stingiem zgrają się podczas "no Surrender".

PS Ten PacMan zaczyna mnie już wkurzać :evil:

MMG vs. VKM

Po dobrym początku walki myślałem , że potrwa trochę dłużej i MMG wygra , a tu duże rozczarowanie. Szkoda, że nie pokazali całej walki jak się zaczęli okładać LAX i reszta.

CC vs. AJ vs. Sting vs. Joe

Najlepsza walka tylko szkoda , że AJ nie wygrał, bo dobrze walczył jak zawsze tylko coś ostatnio nie chcą mu dać wygrać.

PS I znowu wkurzają mnie te przerywniki w trakcie walki nie mogą robić tego pomiędzy walkami??

2evyret.png

iMPACT średni, pierwsza walka nie prezentowała dużego poziomu VKM wygrywa. Miałem nadzieję, że Sabin i Shelley dostaną spory push i będą walczyć o pasy, a tymczasem przegrywają kolejne walki. Druga walka o wiele lepsza, wygrywa Sting, z bardzo dobrej strony pokazał się AJ, szkoda tylko, że znów jobbnął. Pojedynek Angle i Stinga z team Pacman zapowiada się obiecująco :)

Slaby iMPACT ze wzgledu na ostatnia walke. Pierwsza walka mi sie troche podobala ale bardzo krotko trwala (okolo 2 minut). Jak Angle i Sting wygraja pojedynek z teamem Pacman to mysle ze Sting odejdzie od Angla albo Angle stanie sie facem. Abyss moze wpasc w szal. Co do Teamu 3D to sie nie popisali. Masakra na S.Steinerze to cos co mi sie bardzo i to bardzo nie podobalo. Szkoda tylko ze Rick nie interweniowal. Co do tego co sie dzialo po walce VKM z MMG to bylo cos.

Moim zdanie dobry Impact :t_up: To co zrobił Team 3D nawet mi się podobało, bo nie przepadam za tym koksiarzem. Walka VKM była krótka ale to co się działo po było dobre.

ME był dobry cieszę się z wygranej Stinga ale szkoda że AJ znów jobbował :-/ To tyle na temat tej gali :!:

M sie Impact! podobal, szkoda tylko, ze jak napisal Modjo AJ od kilku miesiecy jobbuje niczym Rhino, juz mialem nadzieje, ze odlaczy sie od Christian'a i dostanie jakis push, a tu nic. Szkoda rowniez, ze od pewnego czasu coraz wiecej uwagi poswieca sie segmenta, zwlaszcza z Kurt'em, jak narazie mozna je ogladac z przyjemnoscia, ale oby TNA nie zamienilo sie powoli w WWE bo juz nie bedzie co ogladac.

MMG vs. VKM to jakieś nieporozumienie było :/..Bardzo lubie MMG..za uch piekne tag teamowe akcje :D..Walka wieczoru niezła..Dużo fajnych akcji :P..Zgadzam sie z toba modjo że marnuja AJ'a..Jobbuje teraz wszystkim..Chcialbym zobaczyc pelnie jego umijetnosci a nie tylko jak przegrywa z kazdym :D

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kolejny świetny iMPACT!.

Pierwsza "walka" cholernie mi nie spasowała. Nie to, żeby była zła - tylko czas, by chłopcy z Team 3D dostali kopa w assa już chyba. Z drugiej strony cieszę się, że feud ze Steinerami będzie kontynuowany. Tylko, że to ich chciałbym widzieć w roli heelów, bo Scott Steiner jest w tym jednym z najlepszych w historii (moje zdanie skażone pamięcią o WCW ;) ).

Potem niejako ciąg dalszy, czyli MMG i VKM - jakiś właściwy pojedynek. No cóż, po kilku naprawdę fajnych akcjach jobbniecie w iście powerskim stylu. Mnie tam odliczanie po tym chokeslamie nie dziwi, bo był cholernie potężny, a pinfall poszedł szybko - dość normalnie to wyglądało. Szkoda tylko, że Shelley ciągle nie dostaje pushu należącego mu się chociażby dlatego, że jest jednym z największym talentów TNA.

Dalej już tylko masakra, przerwa na reklamy w sam raz :P

Main Event. No cóż.. Pamiętacie ten iMPACT!, kiedy to był ten jeden długi mecz na całą galę? Szkoda, że z tym tak nie było - kapitalne widowisko.

I chociaż rozkręcało się w swoim tempie (nie powoli, ale mogło szybciej :P ), to od momentu kiedy AJ postawił się Christianowi był prawdziwy mayhem ( :drool: ) - właśnie dlatego polecam tę walkę (jak i ten wspomniany iMPACT!, nie pamiętam, który to był) niedowiarkom CC. Bo miał swoje kilka minut i po raz kolejny mógł pokazać, że potrafi coś więcej, niż upadanie ze sporych wysokości (no ale o tym też nie dał nam zapomnieć) - i nie jestem markiem CC, ani nawet jego fanem, tylko nazywanie gościa z takimi umiejętnościami "odpadkiem", hehe, wiadomo o co mi chodzi, do czego piję :P

No ale dalej w temacie ME. Samoa Joe. Też dał radę, zdecydowanie. Kilka niespodziewanych ataków, kilka tych standardowych, i szpanerskie frunięcie za ring. Wielkie brawo, ale szybko sie nam koleś zmył - tego wymagał od niego feud z Cagem. Przeżyję, bo na ringu została naprawdę ciekawa dwójka - AJ i Sting.

Ten pierwszy pokazał się z jak najlepszej strony. Czyli z tej, o której niestety writerzy/ bookerzy/ wszystkie postawione wysoko szychy w TNA chciały, byśmy zapomnieli. Od momentu, kiedy przerwał pinfall wykonywany przez Christiana zaczął po prostu rządzić. Szkoda, że przegrał - kolejny job. Tyle, że w naprawdę dobrym stylu. Ale ja jestem jakiś dziwny, bo mam w dupie statystyki i mnie to jobbnięcie wali - nie to mu zapamietam w tym meczu.

Zwycięzca. Stinger trochę odpoczywał, co było widać. I szczerze, to spodziewałem się, że będzie mniej widoczny w tej walce, że TNA zachowa stały schemat - 2 na ringu, 2 leży/ 2 poza ringiem/ 2 poszło do klopa - nieważne. W kadrze ma być dwóch i koniec. A dziadek dawał radę, przedziadek po prostu ;)

No i Scorpion Death Lock kończący mecz był wykonany w końcu tak, jak być powinien 8)

Co do segmentów. Fakt, mogli dać ich mniej - gdzie te 2 godziny, szybciej, szybciej, szybciej..

A najlepszy i tak był ze Stingiem, kiedy Karen zaczęła truć o tym, że on i Kurt są podobni do siebie, że ba (!), że on i Kurt i ona są podobni. Bo się martwią o rodzinę, o dzieci ($$$). "Martwisz się o dzieci? Zmień sukienkę". :t_up:

Chyba mi się nudzi, że tak się rozpisuję, ale pomyślałem, że może skrobnę parę słów własnego zdania na temat tego bardzo dobrego iMPACTa! ;) I tyle chyba..

chcelatooo.png