Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Unforgiven 2007 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Orton vs. Cena - afera wynik oczywisty kur** :/

Rey vs. Batek vs. Kali

No oczywiście zmiana champa oczywista i champem będzie Rey nie widzę innej możliwości.

Divy

Nie obchodzą mnie ... głupoty i tyle

Wieśniaki vs. Alladyny

Mało mnie obchodzi wynik tej walki nie lubie ani jednych ani drugich .... więc mi to zwisa.

Hardy & MVP vs. Domino i te drugie coś

Napewno Hardy i MVP obronią pasy wg. mnie szykuje się między nimi jakaś przyjaźń ...

Taker vs. Henry

pffff poziom napewno będzie zajeb***** wysoki ze względu na występ Henryego...

Taker wygra nie ma się co łudzić ...

to tyle

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

9

• The_Icon

6

• bobek1906

3

• woxx

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Orton vs Cena

A ja Wam powiem, że Jasiu przegra. Gdyby Orton miał być ukarany, to zostałby na RAW zniszczony przez terminatora i na Unforgiven nie bylo by żadnej walki Orton vs Cena. Randy jest zbyt wartościowym main eventerem by go zawiesić.

Khali vs Rey vs Batista

Ta walka będzie zapewne parodią. Złączone siły underdoga i animala przeciw punjabi giantowi. W tym przypadku (sam w to nie wierzę) zgodzę się z dziczolem i przychylę się ku temu, że Rey wygra tytuł wygra Rey.

Beth vs Candice

Moim zdaniem Candice nie sprawdziła się w roli mistrzyni dywizji kobiet. Owszem, jest o wiele ładniejsza od Beth, aczkolwiek ta druga ma obecnie największe umiejętności spośród wszystkich div w rosterze i to jej należy się tytuł.

Cade/Murdoch vs London/Kendrick

London i Kendrick wygrali pasy na house show i na PPV zapewne będą ich bronić. Przewiduję, że sukcesywnie.

Hardy/MVP vs Deuce/Domino

Walka na SmackDown była całkiem dobra, toteż na PPV również możemy spodziewać się niezłego pojedynku. Bardzo interesuje mnie jak rozwinie się sytuacja na linii Hardy - MVP. Na SD! pomógł on Mattowi pokonał Deuce'a i zapowiadało by to rychły face turn, ale to raczej nie jest możliwe. Czekam na jakiś przekręt ze strony MVP.

Undertaker vs Henry

Jeśli walka utrzyma poziom tej z WM22, to raczej nie będę narzekał. Obawiam się jednak, że Taker po kontuzji nie wyciśnie nic ze świnii. Wygrana deadmana raczej bankowa.

• Reputacja:   2

Orton vs Cena

Wynik walki wiadomy, kto stawia na Randyego ten chyba musi być na kacu albo sobie zajarał konkretnie. Nawet jeżeli nie chcieli zawiesić Ortona za koksy to i tak nie wierze żeby kolesiowi podejrzanemu o ich stosowanie dali pas należący do Jasia Ceny super teminatora marina.

Khali vs Rey vs Batek

Moim zdaniem Khali obroni tytuł. Dostanie na głowe 619, dostanie porządnego speera i spajnbastera ale w końcu jakimś cudem i tak wygra na ściskaniu głowy na korniszonie. Na inny wynik bym nie liczył bo kto ma niby walczyć póżniej z Takerem? Ogórek? Chyba nie.

Beth vs Candice

Nie mam pojęcia ale stawiam na wygraną Candice. Beth będzie nią rzucać całą walke po czym nastąpi jakieś gówniany roll-up i po sprawie.

K.... stracić pas na house show to jest żenada lekka ale myśle że znając głupote bookerów wieśniaki odzyskają pas i to szybciutko. Potem oczywiście feud z Benjaminem i Haasem.

Wynik oczywisty, walka pewnie nie będzie jakaś super ale mimo że nie widze MVP jako fejsa to i tak myśle że nie da sobie zabrać pasa z jakimiś elvisami. Jeżeli będzie jakiś fejk to pewnie po walce.

Henry vs wieśniak w kapeluszu

Niech mnie piorun pizgnie jak Taker polegnie po ściskaniu brzucha, wynik tez więc oczywisty. Chętnie ogladane tą gównianą pewnie walke tylko dlatego żeby zobaczyć jak świnia pada na pysk po chockslamie na 4,2 cm.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

K.... stracić pas na house show to jest żenada lekka ale myśle że znając głupote bookerów wieśniaki odzyskają pas i to szybciutko. Potem oczywiście feud z Benjaminem i Haasem.

Willu ...oni stracili pasy na jednym a na druim odzyskai ... Rendecki na ppv bronią pasów ...

P.S. Sam jesteś Wieśniak w Kapeluszu :rotfl:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0

Do karty została dodana walka Triple H vs. Carlito (http://www.wwe.com/shows/unforgiven/). Ciekawe, czy The Game na następnym PPV będzie już walczył w Main Evencie o pas :] .

Ehh, jakiś czas temu liczyłem na to, że na Unforgiven odbędzie się walka Cade i Murdoch vs. Cryme Tyme (i na 99,9% doszło by do niej) o pasy, ale niestety, CT zostali wylani ;( ... Wielka szkoda, mam nadzieję, że kiedyś ich ponownie zatrudnią.

heh ...czyli przewidywania sie sprawdzają ....Triplek szykuje sie i ostrzy zeby na pasek ...ja na 99% widze że teraz tylko pas czeka na niego a to utwierdza mnie w 200% że Cena obroni pas na Un4given ...

Już przed SS zakładałem że Triplek rozbije Bookera po czym będzie musiał podłożyć sobie kilku pożądnych i solidnych midcarderów i upper midcarderów ... potem jeszcze rozłoży jakiegoś Main Eventer'a a w okolicach Aramgeddon moim zdaniem wexmie sie za Cene ...

Triplek szykuje sie i ostrzy zeby na pasek ...ja na 99% widze że teraz tylko pas czeka na niego a to utwierdza mnie w 200% że Cena obroni pas na Un4given ...

Jeśli Orton miałby wygrać pas, to musiałby go potrzymać kilka miesięcy, a przecież The King of Kings nie będzie tyle czekał :P .

Z drugiej strony, Orton jest teraz wielkim heelem, gdyby zgarnął pas, to być może feud z HHH by fajnie wyszedł (you know, bohater HHH pokonuje Randy'ego, główny czarny charakter na RAW ;] ).

Ale szczerze mówiąc wolę, żeby to Triple H odebrał pas Cenie :] . Hmm, ale w takim wypadku raczej dobrze by było, gdyby przeszedł heel turn, nie? Ja nie mam nic przeciwko :] .

W każdym razie, jedna rzecz jest niemal pewna - John już niedługo straci pas :P .

John już niedługo straci pas

Na chwilę obecną dosyć śmiesznie to brzmi .. 8)

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

WWE Championship: John Cena © vs. Randy Orton

Chyba wszyscy domyślamy się wyniku, Jasiek na 99% obroni tytuł.

World Heavyweight Championship: The Great Khali © vs. Rey Mysterio vs. Batista

Każdy inny wynik niż zwycięstwo Khaliego będie niespodzianką, chociaż dodanie Batisty do tej walki jest pomysłem nie najgorszym, ale raczej nie wypali

The Undertaker vs. Mark Henry

To zdecydowanie będzie najlepsza walka gali, chociaż wynik jest dosyć łatwy do przewidzenia, Deadman wygra.

Triple H vs. Carlito

Triple H, Triple H i jeszcze raz Triple H, Carlito jest bez szans.

WWE Women's Championship: Candice Michelle © vs. Beth Phoenix

Tyle mnie ta walka obchodzi, co wymieranie populacji kryli w południowym Texasie.

WWE Tag Team Championship: Matt Hardy and Montel Vontavious Porter © vs. Deuce 'N Domino (w/Cherry)

Czy WWE nie ma już lepszych Tag-Team? Heavy-Metal & Most Vanted Pussy vs. John Travolta w dwóch kopiach. Żenada.

World Tag Team Championship: Lance Cade and Trevor Murdoch © vs. Paul London and Brian Kendrick

To samo co wyżej.

John Travolta w dwóch kopiach.
To samo co wyżej.

Sorry ale którym z Rendecków przypomina Ci bardziej John'a travoltę ? :lol:

• Urządzenie:  Windows

John Travolta w dwóch kopiach.
To samo co wyżej.

Sorry ale którym z Rendecków przypomina Ci bardziej John'a travoltę ? :lol:

Zdecydowanie London :D

Chodziło o to że takie Tag-Teamy nie powinny walczyć o pasy.

WWE Championship: John Cena © vs. Randy Orton

Oczywiscie ze zwyciestwo Ceny. Orton pewnie bedzie na poczatku dominowal ale skonczy sie jego porazka bo wg mnie do Ceny bedzie nalezala koncowka.

World Heavyweight Championship: The Great Khali © vs. Rey Mysterio vs. Batista

Rey Mysterio zostanie mistrzem poniewaz Batista zajmie sie Khalim.

The Undertaker vs. Mark Henry

Tutaj na poczatku Henry moze miec nawet lekka przewage ale Taker moze go zniszczyc w pozniejszej fazie i wygrac pojedynek.

Triple H vs. Carlito

HHH oczywiscie ze wygra chyba ze ktos pomoze Carlito ale w to powatpiewam.

WWE Women's Championship: Candice Michelle © vs. Beth Phoenix

Mysle ze Candice Michelle ale ciezko jej to przyjdzie.

WWE Tag Team Championship: Matt Hardy and Montel Vontavious Porter © vs. Deuce 'N Domino (w/Cherry)

Tym razem to Matt Hardy wykiwa MVP i to on tym razem sam wygra z Deuce 'N Domino.

World Tag Team Championship: Lance Cade and Trevor Murdoch © vs. Paul London and Brian Kendrick

Paul London i Brian Kendrick tym razem wygraja. Lance Cade i Trevor Murdoch beda chcieli wygrac za wszelka cene co moze prowadzic do porazki.

Orton vs Cena

Obawiam się że może być powtórka z rozrywki czyli Jasiu na kolanach, Randy pomiatający nim, lecz w końcówce Marine się budzi i wygrywa walkę, ale jest też drugie założenie, heel turn(!!) John'a, ostatnio na RAW zaczyna szaleć może przewidują dla niego coś w stylu właśnie heel turnu, i w walce z Randym straci pas i będzie się mścił na każdym dookoła...

Khali vs Rey vs Batista

Batista i Rey będą napewno walczyć razem by zniszczyć masażystę Khaliego. A potem 6-1-9 i Rey zwycięży. Jestem ciekaw co wyniknie z tej walki.

Beth vs Candice

Babochłop VS Candice no cóż wolałbym by Candice wygrała, bo ta Beth to może startować w Strong Manach.

Wieśniaki chciałbym by przegrali, Kendrick i London lepsi są pod względem technicznym(wg. mnie) lecz coś mi się wydaje że Trevor i Cade znów zwyciężą.

Hmm bardzo jestem ciekaw tej walki, czy pierwsza obrona pasa przez Matt'a i MVP się powiedzie czy wewnętrzna walka ich rozdzieli. Ta i ta sugestia jest ciekawa.

Undertaker vs Henry

Undertaker na bank wygra, co do tego nie ma wątpliwości, ciekaw jestem tylko w jakim stylu...

Triple H VS Carlito

Carlito bez DQ więc jest faworytem, lecz Triple H powracający będzie młócił każdego po kolei.

Orton vs Cena - nie ma opcji żeby orton wygrał. W cenie coś sie zmieniło więc bedzie trzymał tytuł przez kolejny rok :P

Khali vs Rey vs Batista - Pomimo iż jest to bardziej handikap niż triple thread, to wydaje mi się że gigant wygra.

Beth vs Candice - coś czyje że szykuje się zmiana mistrzyni

Cade/Murdoch vs London/Kendrick - a tu nie mam pojęcia, dewizą tag team za bardzo się nie interesuje, ale wolałbym jako mistrzów Londona i Kendricka

Hardy/MVP vs Deuce/Domino - ciekawe co tym razem wymyślą, bo coś nie wydaje mi się aby mecz miał przebiegać w zwykły sposób.

Undertaker vs Henry - jak juz mówiłem chętnie meczyk zobaczę co taker po powrocie pokarze. Henryka darzę sympatią, pomimo iż skila nie ma, ale podoba mi isę jego aktualny gimmikale że to powrót takera to większych szans mu nie daje.

Dochodzi jeszcze jeden mecz, CM Punk vs. Elijah Burke (ECW Championship Match). CM wygra, dopiero co zdobył psa (głównie przez zawieszenie Morrisona) i tak szybko go nie odda.

Orton vs Cena - nie ma opcji żeby orton wygrał. W cenie coś sie zmieniło więc bedzie trzymał tytuł przez kolejny rok

Boże broń nie chce słyszeć przez kolejny rok "You want some, Come get some"