Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Unforgiven 2007 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

5293326

16 wrzesień 2007

Memphis, Tennessee

RAW, SmackDown!, ECW

Prawdopodobnie po kontuzji powróci ulubieniec Dzika, Undertaker.

Zanosi się na kontynuację feudu Orton vs Cena.

Podobno tym razem Randy ma bardzo duże szanse na wygraną..

Rey Mysterio zmierzy się z Greatem Khalim.

Na razie nie ma żadnej zapowiedzianej oficjalnie walki mimo to zapraszam do dyskusji.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

9

• The_Icon

6

• bobek1906

3

• woxx

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Coś czuje że Taker weźmnie się za Sliverbacka, i naprawde chętnie zobacze ten pojedynek (zobaczymy de last rajda? :rotfl: ), I rey vs kali.. jakoś nie wyobrażam sobie żeby rey mógł coś Grejtowi zrobić, ale jak udawało mu się z big Showem to czemu nie z Kalim? W każdym razie fajerwerków się nie spodziewam.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Rey Mysterio zmierzy się z Greatem Khalim.

Blac, mogłeś to chociaż wsadzić do tagu 'spoiler' .. :/

Undertaker jak wroci pewnie bedzie z kims walczyl. Mysle ze jak sam bedzie walczyl to przeciwko Batiscie albo komus podobnemu. A jak w druzynie to pewnie z Kanem przeciwko byc moze przeciwko Cadowi i Murdochowi. Jak Khali bedzie walczyl z Rey Mysterio to mysle ze moze wkoncu zmiana wlasciciela pasa. Co do feudu Ceny z Ortonem mysle ze jeszcze troche potrwa. Juz czas najwyzszy na zwyciestwo Ortona. Jak nie na Unforgiven to juz nie wiem czy kiedys jeszcze z nim wygra.

Przecież walka Undertaker vs Mark Henry jest już praktycznie zabookowana i tylko czekamy teraz na oficjalne potwierdzenie. CO do twoich przypuszczeń to są wyssane z palca... Taker w feudzie z Batistą ?? W tagu z Kanem o pasy World Tag Team ?? Jestem pewnien, że takich walk nie będzie w tym roku ;)

Co do walki o WHC... będzie kompletna porażka. Nie wyobrażam sobie tego. Ciągle mam przed oczami jedyną walkę tych panów i się zastanawiam jak rozwiążą sprawę ciosów Reya. Bo wypada, żeby contender jakiś modny cios oddał ;)

910573292462b42a28a382.gif

• Reputacja:   6

LK w temacie jest ostrzeżenie o spoilerach :P

Już widzę jak Great pada na liny do 619 :rotfl:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Przecież to jeszcze nic pewnego .. Ja z kolei spodziewałem sie kolejnego rewanżu i kolejnego pojedynku Batista vs. Khali. Faktem jest że jest to spoiler smacka ale przecież pod tematem wyraźnie pisze SPOILERY ... Wracając do tematu.

Będzie to pierwsze w całości ściągnięte i obejrzane przeze mnie PPV WWE od Backlash i of course zero spoilerowania sobie.

Pewną sprawą będzie odgrzewany kotlecik a'ka Henry vs. form death Valley Diiiii Andertejker !!! Pojedynek wiadomo zbyt rewelacyjny nie będzie. Grabarz po kontuzji i wolny ślimol marek henryk to akurat zero szans na dobrą walkę ..ale i ile powrót Ejdża był czymś oczekiwanym to przy powrocie Taker'a to chyba kisiel w gaciach bedzie że trza będzie podłoge zmywać. Oczywiście w tym pojedynku Taker zwycięża. Innej opcji nie ma.

Randy Orton podejmie próbę (żart) , ujmę to inaczej - stanie się po raz kolejny mięchem do armatki zwanej John Cena t-1000. Ma szanse ? Duże ? Bla Bla Bla ...ja już nie wierze w te szanse... Hunter'ek nie da sobie sprzątnąc szansy na tytuł. Skoro nie dał Orton'owi wygrac na SS to przestaje wierzyć że Cena straci Pas na Unforgiven. Może Armageddon ? Może wtedy Hunter ? .. Ale nie Orton. Stawiam na jego wygraną mniej niż 1%

Great Khali vs. Rey ? To już było. No ale wtedy Kali Pundżabi Mastah był potworem. Teraz jest tylko champion'em. WTF ? to jedyne pytanie . co to ma być ? WWE brakuje kasy ? To niech pożyczke w SKOKu wezmą. Ledwo Rej "Kocham Dzieci" Misterio wraca a już do pasa ? ..Śmiechu warte gdyby zabił Hindusa swoimi pożal sie Dziecko Siks łan Najn. Prodia z pierwszej linii ...już chyba wole żeby jego przeciwnikiem był Batista..

Zapewne będzie match U-Łamaga vs. Kennedy o pasek IC i być moze w końcu wygrana Ken'a. Początek upragnionej drogi do main eventu i obiecywanego monster pushu.

Co do innych walk mozna poczekac na jakieś przypuszczenia ... możliwe że w gali będą także mięc swoje 5 minut tacy zawodnicy jak : Finlay , Batista , Kane , Ktoś z Cruiserów i mimo woli punk vs. Morrison odcinek 13456 :-/

915802072594e34bce782c.jpg

Jestem ciekaw jak Rey poradzi sobie z Hindusem.

Mam pytanko. Czy ta gala też będzie live na kanale IRC? 8)

W Końcu Powróci Mistrz Nad Mistrzami Czyli:The Undertaker.Myślę,że Pokona Marka,a i Znakomicie Wygrał Royal Rumble 2007.

Podobno w Second Main Evencie gali czyli pojedynku o WHC uczestniczył będzie jeszcze ... BATISTA ....w wyniku czego będziemy mieli Triple Threat Match ... wiedziałem ze coś kombinują ....sam Rey w walce z punjabem stwarzyłby parodie...już z Batistą kiepsko mu to szło ...

w takim wypadku nie chce ale moge spodziewac sie na 20% zmiany championa

[ Dodano: 5 Wrzesień 2007, 20:01 ]

Małe uaktualnienie do karty PPV

5340832

5340988

5340756

5332650

5345686

ma chwile 0becną tak to wygląda ... opinie ...sugestie ?

• Reputacja:   994
  • Urządzenie:  Windows

Nie orientuję się, jednak wątpię aby Undertaker walczył na Unforgiven, może wróci tak jak na Survivor Series 2005, gdzie oficjalnie nie walczył tylko pod koniec main eventu wyskoczył z trumny 8) gniot gali to na pewno będzie Khali vs Rey vs Batista, na SS mieliśmy pokaz umiejętności Kalasa i Batka, teraz dojdzie fruwający Rej to już całkem .. znów padł cień szansy na to, iż Orton odbierze pas Cena`ie, jednak ostatnie zawieszenia dotknęły też Orton`a i teraz gdy jego występy stoją pod znakiem zapytania pasa nie dostanie, zwłaszcza gdy mistrzem jest Cena..

No to się nie orientujesz, bo były już proma podczas SmackDown! o powrocie Takera na Unforgiven.

Gala zapowiada się albo bardzo fajnie albo bardzo źle. Liczę na 2 smiany pasów i jednej jestem niemal pewny. Pierwsza ta oczywiście Womens Championship. Nie widzę innego wyjścia jak wygrana Beth. Szczerze mówiąc Candice nie pasuje do tego pasa, a Beth moim zdaniem jak najbardziej pasowała będzie.

Drugi pas to ME, ale coraz bardziej w to wątpie po tej aferze sterydowej :/ Tak czy inaczej liczę, że walka będzie lepsza niż na Summsrslam od strony zawodników a taka sama od strony publiki. Jeśli tak będzie to walka jak na warunku enterteinmentu WWE będzie po prostu świetna.

Powrót Takera oczywiście wzbudza emocję i wątpię, żeby miał jobbnąć w tej walce. Zwycięstwo Deadmana jest niemal pewne i mam nadzieję, że ten feud długo nie potrwa.

Walka o pas WHC na pewno świetna nie będzie ale może być dobra jeśli Khalego szybko wyeliminują a potem będą walczyć sami. Wtedy ta walka może byc nawet znośna. Oczywiście nie liczę na zmianę pasa bo i nie ma szans na to. Batista pasa nie dostanie na 100%, bo już dawno miał od tego pasa sie odsunąć i tylko plaga kontuzji to przeciąga. Rey natomiast no po prostu nie dostanie drugi raz tego pasa i w 100% się z tym zgadzam.

Walka o pasy Tag Team zapowiada się średnio, bo nie widzę szans na zmianę pasów, a nasi Tag Team Championowie mnie nie zachwycają. Trzeba tylko liczyć, że Cade będzie mniej aktywny a wtedy może Hooligansi i Murdoch cos z tą walką zrobią.

910573292462b42a28a382.gif

• Reputacja:   994
  • Urządzenie:  Windows

Bobek fakt nie orientuję się, ale o ile pamiętam na Survivor Series 2005 również było pełno prom na SmackDown! o domniemanym powrocie Takera .. teraz może być podobnie, lub od razu każą mu walczyć.

Taker bedzie walczyl od razu i mozliwe ze od razu wygra wiec Unforgiven 2007 zapowiada sie bardzo dobrze.

Najgorsze jest to że Marek "The World Biggest Monkey in this Jungle" Henryk , chce przedłużyć kontrakt z WWE , który miał wygasnąć mu po Unfogiven ...co za tym idzie oznacza długi jak flaki z olejem i nudny feud ...wg. pierwszych oniesień miał to być jednorazowy pojedynek zemsty i koniec ....

Ja i tak mam pewne przewidywania co do tej gali ..

Randy vs. Cena

Nie ma co sie łudzić ,nie istnieje najminiejsza szansa że Randy pokona Cenę , tym bardziej potwierdza to fakt że Randy mimo woli zamieszany był w afere dotyczącą niedozwolonych śródków i ich kpna. Cena obroni tytuł i żadne Triple nie mają nic do tego ... będzie sie musiał HHH ostro gimnastykowac żeby wyjac dla siebie pas z tego gówna , które na spółke z teściem zrobili w WWE.

Rai Misterio vs. Di Enemol vs. Punjabi Mastah

Wiele osób twierdzi że nie ma innej możliwośi jak obrona pasa przez khalas'a ... a ja powiem JEST ! i na 80% moim zdaniem jest to pewne rozwiązanie dla WWE. Widział ktoś ankiete na wwe.com ? ponad 55 % ludzi mówi że Rey Da khaliemu rade !! Co za tym idzie ja to widze (niestety tak) że , Batista w naprzyrodzony spoósb jakimś cudem pomaga Rey'owi ... obaj będą tłuc khalas'a by na końcu walki kibic obejrzał Spear , Spinebuster na kolosie ....a następnie szczodry , zajebiście wspaniałomyslny gest batisty , który daje Korniszonkowi wykonać Seks19 i łestCP a następnie sam kłądzie go na olbrzymie ... Rey Zdobywa title czyli sprzedaż gadzętów rosnie jak diabli a Batista staje sie mega super hiper face'em i wręcz bohaterem wszystkich na sali pomagając w amerykański

sposób biednemu rey'owi ... Wilk syty owca cała ... a jakie dochody ..

Candy vs. Beth

Co tu dużo gadać , Beth szykuje sie push-up wiec spodziewam sie zmiany tytułu ..lub jakiegoś dłużeszego feudu tych pań..

Lens i Mardok vs. Huligani

No cóż ...wątpie aby pasy zmieniły właścicieli , pomijam sprawe że nie darze sympatią tema'u wsiórków ale kondrick i london to także nie śa moi ulubieńcy ..mimo wszystko imo sa lepsi jako drużyna od murdchow i kejdów .. rendecki są jednak teraz na tpie i za nim hooligans przejmą (o ile przejmą ) tytułu troche sobie pofeudują...

Djus & Dominik vs. Mateusz Twardy I Motel Vontavious Power(Ranger)

Tutaj szczerze mówiąc nie wiem czego się spodziewać ... trudno przewidzieć wynik tej walki .. na 5! procent przychylałbym sie za tym że Djusy odzyskają tytuł co będzie zaostrzeniem feudu mvp z mattem ... z kolei nie zaprzeczam możliwosci obrony title'a bo w koncu Cena z HBK też go bronili jakiś czas.... trudno powiedzieć i dzieki temu walkamoze być ciekawa - nie pod względem wydarzeń na ringu - ale pod wględem oczekiwania zwycięzcy i samej końcówki

Di Never Die Andertejker vs. Strongest ever Monkey

No cóż ...tak jak napisałem ...Taker na 99% procent rozwali małpoluda ... ten dzieki temu że przedłuży kontrakt bedzie pewnie atakował taker'a co SD! co doprowadzi do pojedynku na no mercy ...tam już na 100% wygra Taker i bedzie być moze po feudzie .... nawet jesli (1%) marek wygra na Un4given co napewno podniesie jego pozycje to na no mercy jego porazka będzie srmotna ....podobna do tej na WM 22 ...