Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak sobie czytałem wasze komentarze o walce Kane'a to ściągnołem smacka dla tej walki i powiem że było warto. Walka o pasy TT była według mnie też niezła i nie nudziłem się, wynik bardzo mnie zadowolił bo Ducy i Domina według mnie zbytnio się w ringu nie wyrużniają. ME to klapa na całego. Wielki przyjaciel vs wielki przyjaciel :rotfl: Śmieszne te akcje po bucie, a potem Rey płaczący po odepchnięciu przez Khaliego. Nie jest źle :rotfl:

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

3

• Polski Solider

2

• tomo

2

• kaszak

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

SD moim zdaniem udany w 75%. Walka Tag Team była totalnie zjechana. Była Tak nudna, ze omal nie usnołem, aby patrzyłem kiedy się skończy. :t_down:

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Faktem jest że motyw kiedy "zmusza się" wrógów do bycią Team'em to może być ciekawie ..ale powtarzać scenariuszw tak krótkim odcinku czasu to troche nirozważne ... feud z M.V.P trwał już dostatecznie długo ... powienien sie w moim odczuciu skończyć ..ale WWE ostatnio nie ma pomysłu na cyzm sie skoncentrować ... liczą na Bóg wie co ... kiedyś umieli pogodzić kilka feudów na raz i ogarnąć sprawe ...niegdyś koncentrowali sie na jednym wątku który utrzymywał WWE ....teraz ważne stało sie tylko szukanie syna Vince'a chociaż i tak 99% procent Smart fanów wie kto nim jest ...

Motym ten nastapił co jużgdzies pisałem przy feudzie HBK'a i Ceny ... a moim zdaniem do pasa U.S przymierzyłbym Kane'a ,lub np. Masters'a (po lekkim pushu ofcourse a nie jakimiś tam badziewnymi programami z Czakiem Plombą) ...

Moim zdaniem powini zrobić porządny Submission Match już dawno gdzie wygrywa MVP i kończy ten sporo zbyt długi już feud.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0

SD moim zdaniem udany w 75%. Walka Tag Team była totalnie zjechana. Była Tak nudna, ze omal nie usnołem, aby patrzyłem kiedy się skończy. :t_down:

Zgodzę się z Tobą. A co do pojedynku o pas WHC wątpiąca to sprawa żeby Rey wygrał pas od Khaliego ale cóż nie wiadomo czym zaskoczy nas WWE :D

• Reputacja:   2

K.... jak ja widze tego kulkowego Reya619 to mnie skręca, gruby jest jak beczka, nie moge patrzeć na tego korniszona :-/

Fajna walka Kane'a, szkoda że k.... od x lat Finlay wygrywa tak samo, przecież to już jest nudne w cholere i jeszcze bardziej. Zawsze gremlin plus pałka i koniec, ja jego :|

Reszta tak sobie na pewno lepsze niż zmagania Nejczura z Khalim :rotfl:

Johnny Jeter pokonal Kenny Dykstre

Jeszcze pół roku temu myśleliśmy że mamy przed oczami nowego WWE Championa a tu dupa blada i jakiś Jeter z pewnie tzw. local wrestler go leje :t_up:

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Finlay pokonal Kane

Walka średnia, wynik do ****.

Matt Hardy & M.V.P. pokonali Deuce 'n Domino © (w/ Cherry) i zostali nowymi mistrzami

Wynik mnie zaskoczył...pozytywnie. Bardzo dobrze, że stracili te pasy. MVP obwieszający się pasami...bezcenne :rotfl:

Rey Mysterio pokonal Batiste

Wynik do przewidzenia. WWE ładnie to rozegrało. Rey nie wygrał "czysto" i dobrze.

Chris Masters vs. Chuck Palumbo zakonczyl sie No Contest

Coś krótkie...Nie podobała mi się. Palumbo tym swoim wejściem wk***** mnie niesamowicie...

Rey Mysterio pokonal Finlaya

Końcówka mnie rozwaliła. Te 619 na Khalim. No lol. Jak machał tymi łapkami... :rotfl::rotfl::rotfl:

Ogólnie SD! niezły. Dobrze, że Rey powrócił. Z Khalim z pewnością nie wygra. Cóż...Undertaker...RETURN

Aha, Henryk hmm vs.? Eugene - 20 s. :rotfl: i promo wiadomo kogo :)

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Swoją drogą ciekawe jak długo Matt i MVP potrzymają te pasy - moim zadaniem to świetne rozwiązanie dla tego feudu. Widziałem gorsze szmiry które ciągły się w nieskończoność na SD (np Rey vs Eddie) ale ten jakoś mnie nie nudzi.

Co do no1 contender matches... z jednej strony ciekawa opcja i nawet nieźle mi się oglądało. Finlay świetnie się sprawdza w roli heela na SD no i opcja z laniem tym shitem przeciwników przypadła mi do gustu. Ten plaskacz w główkę wymiata 8)

Co do Reya... chm... SD cierpi na brak ME... Rey jest niezłym rozwiązaniem na obecną chwilę, bo oglądanie Batisty vs Khali w IV edycji bym sobie już odpuścił... brakuje tylko dodania jakiejś spekulacji do ME Punjabi Match czy Hell in a Cell... a szkoda, zbliża się koniec roku i żaden taki mecz sie nie zapowiada...

001ug2mo4.jpg