Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

DARK MATCHES

Johnny Jeter pokonal Kenny Dykstre

The Daltons pokonali Paul Burchilla & Dave Taylora

--------------------------------------------------------------

SMACKDOWN!

#1 Contender Turnier: Polfinal

Finlay pokonal Kane

WWE Tag Team Championship:

Matt Hardy & M.V.P. pokonali Deuce 'n Domino © (w/ Cherry) i zostali nowymi mistrzami

Rey Mysterio pokonal Batiste

"Master-Lock Challenge":

Chris Masters vs. Chuck Palumbo zakonczyl sie No Contest

#1 Contender Turnier: Final

Rey Mysterio pokonal Finlaya

Rey powraca i od razu dostanie szanse na pas jaki bezsens!!!!! Lepiej bedzie jaak pokona Khaliego i zostanie mistrzem!!

MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

3

• Polski Solider

2

• tomo

2

• kaszak

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kiedy był ten smack down!?

Buhahah, muszę widzieć tą walkę :rotfl: Ale będę piał jak Rey zdobędzie World Title, zabijając Khaliego swoim Siks łan najnem :lol2:

WWE Tag Team Championship:

Matt Hardy & M.V.P. pokonali Deuce 'n Domino © (w/ Cherry) i zostali nowymi mistrzami

Od kiedy to Matt i MVP w Tagu walczą? Ale i tak fajna drużyna, wolę ich jako championów niż tych całych djusuf ;)

Ogólnie to chyba ściągnę tego Smacka 8)

• Styl:  Ciemny

Kiedy był ten smack down!?

Ten SmackDown bedzie w tvc dopiero w nocy z piatku na sobote o 3 polskiego czasu.

Chyba wiesz ze tapingi SD sa nagrywane przewaznie we wtorki razem z Ecw

MichelleMcCool01.gif

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Biedny Rey ledwo co wrócił po kontuzji :-/

Pokonał Batiste i Finlaya ale z Khalim to on szans nie ma :!:

Ok dzięki za wytłumaczenie :D

Smackdown 31 08 2007

Na ringu Kali i Long

Long - Dzisiaj dowiemy się kto będzie twoim przeciwnikiem na Unforgiven. Dziś odbędzie się turniej o prawo do walki z tobą.

Semi Final

Kane vs Finlay

Zwycięzca: Finlay po ataku z Shillelagh

WWE Tag Team Championship

Deuce & Domino vs Matt Herdy & MVP

Zwycięzcy: Matt Hardy & MVP nowi WWE Tag Team Championship po Twist of fate Matta ale zpinował MVP.

Backstage: Vince spotyka Batiste. Vince przekonuje Batiste do tego aby ten uwierzył, że jest jego synem. Batista mówi, że jeśli tak się okaże to rozwali Vinca na kwaśne jabłko.

Euegen vs Mark Henry

Zwycięzca: Mark henry po Bear Hug

Po meczu Mark przypomina o powrocie Undertaker'a, a raczej jak go zgładzi gaśnie światło i Promo Undertakera.

Semi Final

Batista vs Rey Misterio

Zwycięzca: Rey Misterio przez DQ po interwencji Finlaya

Promo Ashley

Na ring wchodzi Vince McMahon i Coach

Vince - Na poprzednim RAW powrócił Triple H pokazał kandydatki matki mojego dziecka ale z żadną nie utrzymywałem kontaktów seksualnych.

Coach - Triple H nie przyłożył się do tego. Ja naprawdę przyłożyłem się i odnalazłem parę pań.

Przychodzą panie ładne jak na swój wiek. Mówią, że przeżyła z nim stosunek swojego życia.

Vince przypomina, że na RAW będzie cała jego rodzina. Co prawda nienawidzi powrotów ale kocha rodzinę.

MasterLock Challange

Chris Masters vs Chuck Pambulo

Wynik: No Contest panowie zaczęli się bić zamiast robić swoje.

Backstage: Jamie ma dosyć Hornswonge spotyka Moore mówi, że ma plan jak go pokonać i za tydzień to udowodni.

Final Zwycięzca ma walkę o WHC na Unforgiven

Rey Misterio vs Finlay

Zwycięzca: Rey Misterio po 619 i roll up

Po meczu wchodzi The Great Kali i bije Raya przybiega Batista, Ray sprzedaje 619, a Batista Spear

SD nawet nawet, Rey wielki boss zdobędzie title, zobaczycie!

Deadman Walking...

364109625452dddbe0df0a.gif

Rey wrócił i bardzo dobrze! Cieszy mnie to że Batista jest z Reyem a co do jego szans na WHC to nie wygra bo Khali to mega uber pro wrestler i jest za dobry dla Reya! Ale w niego wierze :D

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

Khali na tym smacku po mistrzowsku położył się na liny do 619, a same jego przyjęcie to czysta poezja... No tragedia po prostu, Show przy nim to wybornie robił. Na Unforgiven zapowiada się kupsko roku- niektórzy mówią, że Batek dużo z Khaliego wycisnął, nie do końca się z tym zgadzam ale powiedzmy... Jeśli walka z Batistą była jak na niego dobra to co będzie z Reyem!? Albo zobaczymy 2-minutowy pojedynek albo popis braku sellingu, jakiego swiat nie widział- przyjąć akcji heavyweightów nie potrafi a co dopiero z akcjami cruiserów, które do wiernego przyjęcia są znacznie trudniejsze...

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Finlay pokonal Kane

Walka zaskoczyła mnie osobiście .. Kane prezentował sie naprawde doobrze , imponował od dawna nie widzianą u niego szybkoscią , jego aktualne mozliwości zdają sie rosnąć , wykonał pare movesów nietypowych dla niego ...Czyżby Red Machine stara sie teraz w jakiś sposób pokazać (osobiście/odgórnie) na co go stać ? Zwrócić na siebie uwage ? Może jednak feud o U.S z Montel'em ? może ktoś do Tag'u ? Who know's ?

Zaskoczenie , chociaż ciekawe rozwiązanie , Djus i Dominik nie pokazywali jak na champion'ów wiele poza ich gimmickiem no i poza Wisienką ;) Generalnie walka bardzo przeciętna. Przypomina sie sytuacja na RAW kiedy to rywale Cena i HBK zdobyli pasy. Hmmm..Czyżby Odgrzewany w mikrofalówce Schabowy ?

Logiczne że Batek nie mógł wygrać bo od kąd stracił pas to cały czas sie wokół niego kręci. Troche przerwy od pasa mu sie nalezy - Zdecydowaie smak na pas zaostrza jego walki. Jesli rozumieniecie co mam na myśli. Sama walka w sobie przemyślana ale głupia ... Walka dwóch największych Face'ów na SD! i Batek który usiłuje wygrac nie robiąc krzywdy kiszonemu ogórkowi .. cały czas uściski ...a publika na zmiane ...

nvmind..

#1 Contender Turnier: Final

Sama walka nie pokazała nic specjalnego ale to co sie działo po niej ! hehe ... Nie czepiajcie się !! Jak na zdolności ruchowa Daliph połozył sie na liny całkiem dobrze ... btw. ale brechtam z ego jak Khali udaje że go boli po siks łan najn ... kazdy znas już dawno przewidział że do takiego pojedynku dojdzie ...

Bedą musieli całą hale po Unfogiven pucować bo jak Dzieci zaczną sikać :roll:

915802072594e34bce782c.jpg

619 619 619 :D

No to szykuje się zmiana champa!

Nareście jest ktoś kto zasługuje na ten pas :D

I oczywiście to, że Rey wygra WHC jest nieuniknione! :D (jeszcze nie wiem jak, ale jakoś napewno :P)

Reszcie SD! kij w oko walki słabe chociaż Kane pokazał się z dobrej strony, aż mnie to zadziwiło 8)

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Finlay pokonal Kane

Kane prowadził całą walkę, ale znów został zeszmacony... Finaly wygrywa oczywiscie przy użyciu 'damned selejli'... :D Walka generalnie niezła.

Walka średnia, ale ciekawy pomysł. Ciekawe, jak teraz będzie się rozwijać feud MVP z Hardym no i jaki będzie dalszy los pasów TT. Ogólnie IMO dobre posunięcie ze strony WWE z daniem pasów dwóm największym wrogom :t_up: .

Mysterio wrócił i od razu ma push... Sama walka nudna jak flaki z olejem, wynik choć niezbyt zadowalający to chyba nie mógł być inny...

Trwało to mozę ze 2 minuty z entrancem :P. Tak więc wiele powiedzieć się nie da. Feud pewnie dalej się będzie rozwijał.

Buuu, Rey walczy o pas a to oznacza, że na Unforgiven będziemy mieli ultimejt emocje.... Wygra pewnie Khali - by potem jobnąć Takerowi.

Jedna rzecz mnie w tej walce rozwaliła - jak Khali machał rękoma przed swoim Ściskaniem Głowy :rotfl: Tak sobie myślę co on tak macha aż tu nagle PYK! i olśnienie :rotfl: ... Strasznie mu to wyszło :lol: Ale było się z czego pośmiać :P.

Batista znów się miesza... I dobrze :).

Smack całkiem emocjonujący :P.

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Ciekawe, jak teraz będzie się rozwijać feud MVP z Hardym no i jaki będzie dalszy los pasów TT. Ogólnie IMO dobre posunięcie ze strony WWE z daniem pasów dwóm największym wrogom .

Aczkolwiek faktem jest iż ostatnio WWE dąży do nie uniknionego odgrzewania kotlecików takich jak :

Mysterio vs. Khali ,

Pas TT Cena & HBK

Taker vs. Henryk

Taker vs. Khali ...

To może wynikać tylko z tego że po prostu na wyżej wymienionych nie ma ostatnimi czasy pomysłów ...

Swoją drogą Matko Boska zlituj sie jesli nie ma pomysłu na WHC ?

915802072594e34bce782c.jpg

Swoją drogą Matko Boska zlituj sie jesli nie ma pomysłu na WHC ?

Matka Boska chyba nie jest najlepszą instancją, jeżeli chodzi o tę rozrywkę ;) Fakt faktem, rywalizacja o WHC jest od pewnego czasu zbyt sztampowa (chociaż i tak ma w sobie więcej dramaturgii, niż zmagania o WWE Championship, które od kilku dobrych gal sobie odpuszczam). Teraz będziemy mieli klasyczny feud Dawida z Goliatem. Pierwsza walka zakończy się szlochem i mokrymi chusteczkami na widowni oraz zmasakrowanym Reyem na ringu. Potem pewnie Knypek będzie coraz odważniej sobie poczynał, ale ostatecznie to nie on zwycięży giganta.

Nieco szkoda mi Batisty, bo na chwilę dzisiejszą, przy braku Takera i Edge'a, mógłby spokojnie potrzymać pas. Od tej felernej kontuzji minęło już sporo czasu i Zwierzak jest w całkiem dobrej formie. Jego ciosy mają "powera", Batista Bomby wychodzą o niebo lepiej, niż jeszcze przed rokiem. I co najważniejsze z marketingowego punktu widzenia, wzbudza odzew publiczności.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg