Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

uamagjeffvb1.png

Single Match

Jeff Hardy vs Mr.Kennedy - nie zakończyła się

Six Man Tag Team Match

Brian Kendrick & Paul London & Cody Rhodes pokonali The World's Greatest Tag Team & Daivari

[ Dodano: 28 Sierpień 2007, 05:13 ]

Single Match

Beth Phoenix pokonała Maria

Single Match

John Cena pokonał King Booker
  • Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

4

• skaramanga

2

• pawelzak1976

2

• bobek1906

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zaczyna się rok szkolny i nie wiem czy będę miał czas pisać całe raporty będę się starał pisać całe gale ale tak jak tą czyli wszystkie segmenty i opisywać main event, a resztę walk tyko wyniki i akcję kończącą oczywiście ECW i TNA mogę robić całe ponieważ to krótkie gale

Raw 27 08 2007

Na ring wchodzi Randy Orton.

Randy - mówi, że miał szansę wygrać ten mecz powinienem być WWE Chmapm. John Cena obronił swój bas ale następnym razem john nie będzie miał tyle szczęścia i żądam ponownego meczu o WWE Chmapionship. john masz dwa wyjścia przyjdziesz tutaj i zaakceptujesz moje wyzwanie albo..

Wchodzi John Cena

John - rematch rematch bo co? Walczyłeś o swoje przeznaczenie ale nie wykonałeś roboty chwalisz się pogromco legen gwiazdo trzeciej generacji w niedziele miałeś szansę ale nie wykonałeś zadania całe tygodnie nękałeś mnie swoimi RKO ale The Champ is here. Wczoraj miałeś szansę przegrałeś więc spadłeś na duł kto inny wskoczy na twoje miejsce wczoraj ktoś wrócił i wygrał czy ludzie chcą zobaczyć walkę john Cena vs Randy Orton nie ale może John Cena vs Triple H, tak, tak.

Wchodzi Regal

Regal - nie będzie żadnego z tych meczy ale mam kogoś dla ciebie zapraszam twojego przeciwnika na dzisiaj King Booker.

Po wejściu Bookera, Randy próbował RKO ale John uniknął kolejnego RKO.

Na ECW Fatal 4 Way o #1 contender CM Punk vs Miz vs Boogeyman vs Big Daddy V

Mr. Kennedy vs Jeff Hardy

Zwycięzca: No contest po interwencji Umagi

Backstage: Vince i Coach szukają znowu syna spotykają Mr. Kennedy wspominają, że drugie imię Vinca to Kennedy, Coach po tych słowach zamyśla się.

Carlito Cabana

Vince - To zaszczyt być tutaj.

Carlito - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

Vince - Tak w piątek miałem 50 urodziny, nadal szukam syna mam nowy pomysł poszukam matki mojego syna może przez nią odnajdę syna.

Wchodzi Triple H

Vince - Co ty tu robisz>

Triple H - Po tylu miesiącach wruciłem tutaj, a ty tak reagujesz? Szukasz swojego synka. Miałem wiele czasu na znalezienie matki twojego dziecka i udało mi się odnaleźć cztery kobiety za chwile je zobaczymy.

Triple zaprasza pierwszą kobietę Czarna gruba pani :D Druga Bez oka które niby wybił Vince :D Siostra Carlito Vince tłumaczy się, że Carlito miał dopiero cztery lata :D Ostatnia Gruba blondyna z męskim głosem :D

Triple - Proszę podnieść rękę jeśli spałyście z Vincem. Jeśli myślicie, że macie z nim dziecko (cały czas wszystkie)

Teraz pytanie o penisa Vinca ten się wkurza i wygania kobiety.

Triple mówi, że vince nie lubi zwierząt podpuszcza go i Vince mówi, że lubi koks (chyba)

Vince - Chciałbym abyś nigdy nie wrócił nienawidzę cię!

Carlito - Zaraz sprawię, że znowu nie będzie cię 8 miesięcy

triple - Wiem, że możesz być zdenerwowany lubisz jabłka myślę, że masz dobre owoce więc zrób to co umiesz najepiej.

Carlito pluje jabłkiem w twarz Tripla ten robi Spinebuster i Pedigree

6 Man Tag Team

Paul London & Brian Kenderick & Cody Rhodes vs WGTT & Divari

Zwycięzcy: Paul London & Brian Kenderick & Cody Rhodes po Cross Body Rhodesa na Divarim

Diavari wydziera się wchodzi Cryme Tyme.

JTG - Co ty mówisz ?

Shad - Nikt nie rozumie co mówisz ale my wiemy swoje

Zabierają chustę Divariego opylają ją za 5$

Wchodzą Lance Cade i Trevor Murdoch

Cryme Tyme kradną kapelusz Lanca Cade i rzucają go w publikę.

backstage: Vince i Coach rozmawiają o występku triple H. Wchodzi Orton

Randy - Wiem, że masz władze daj mi rematch z Johnem daj mi, daj mi, daj mi.

Vince - Mówszisz pokazać, że zasługujesz na title shot.

Maria vs Beth Phoneix

Zwycięzca: Beth Phoneix[/b]

Wywiad z Candice Michelle

Joey - Beth ma title shota jak zapatrujesz się na przyszłą konfrontację z nią?

Candice - Jestem mistrzynią i zaakceptuje każde wyzwanie(Słychać głos "wyzwanie")

Przychodzi Snitsky

Snitsky - Wyzwanie lubię wyzwania ponieważ bół to mój skarb

Backstage: Vince i Coach mam dwa tygodnie na znalezienie syna

Przychodzi Regal

nie rozumiem za badzo może ktoś pomoże ale chyba chodzi o powrót jednego z członków z McManów do RAW

No title

King Booker vs John Cena

Końcówka: Booker robi Sidewalk Salm pin do dwóch i Arm Lock, John wychodzi i łapie go do FU ale Booker ucieka i Superkick pin 1..2..Shoulder up Booker nie trafia Axe Kick. John bije bookera ale wbiega Orton razem biją Cene, Booker sprzedaje Scissors kick i zadowolony wychodzi. Randy chce sprzedać swojego kicka Cenie ale sędzia go zatrzymuje wyciąga jego ojaca z publiki i on dostaje kopniaka Ortona.

Zwycięzca: no contest

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Tak w piątek miałem 50 urodziny

50? :rotfl: Niezły zniego ściemniacz (jak wiemy skończył 62 lata :) )

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Też się z tego uśmiałem ;)

Ogólnie RAW był moim zdaniem masakrycznie słaby.

Single Match

Jeff Hardy ? Dajcie spokój ;) On jest bardziej przewidywalny niż John Cena. Dobrze, że Kennedy nie wtopił. Swoją droga ciekawi mnie, jak to będzie z tym umagą.

Six Man Tag Team Match

Brian Kendrick & Paul London & Cody Rhodes pokonali The World's Greatest Tag Team & Daivari ingle Match

Beth Phoenix poko

Blac, WGTT po raz kolejny przegrali. Wkurwia mnie ten Cody Rhodes przeogromnie. Dostaje push za sławnego starego, tymczasem ani posturą, ani charyzmą, ani też umiejętnościami nie wyróżnia się.

Single Match

Dwie divy które mi się w ogóle nie podobają, więc przewinąłem do końcówki. Ciesze się, że Maria przegrała :) Wdg. mnie to najbrzydsza diva EVER !

Single Match

Walka obejrzana całkowicie na przewijaniu. BOOOOOOOOOOORING. Byłem pewien tego, że Orton wejdzie i skopie dupe jasiowi. Niepotrzebnie moim zdaniem użyto ojca Ceny. Lepiej by było, gdyby to dżon dostał tego soczystego buta w łeb.

Ogólnie uważam, że był to najgorszy RAW od dłuższego czasu. Walki conajwyżej średnie, a i segmenty niezbyt porywające.

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Tak w piątek miałem 50 urodziny

50? :rotfl: Niezły zniego ściemniacz (jak wiemy skończył 62 lata :) )

A Triple H powiedział wszystkiego najlepszego z okazji 75 urodzin :D

niezły był ten segment :t_up:

Raw taki sobie, po SS spodziewałem się lepszej akcji. Orton chyba dostanie ponownie shota...

acha... na początku był skrót SS fajnie zmontowano jak ludzie cieszyli się po wybiciu Jasia po RKO... :shock:

001ug2mo4.jpg

Triple mówi, że vince nie lubi zwierząt podpuszcza go i Vince mówi, że lubi koks (chyba)

Tutaj chodziło o kurczaki czy koguty, nie wiem dokładnie. W każdym bądź razie HHH wymieniał różne zwierzęta, a Vince zaprzeczał i mówił, że je kocha. No i wreszcie powiedział, że lubi te koguty czy tam kurczaki. A wszystko biegało o ten stary storyline DX z Vincem. Nawet były taki koszulki "Vince love cocks" ( czy jakoś tak)

910573292462b42a28a382.gif

Cały komizm sytuacji polegał na tym, że wyraz Cock ma dwa znaczenia ;) Może to być kogut, lub..penis :D

Podobał mi sie bardzo na SS cher "Cena Sux" i krzyki radości jak Jasiek dostawał baty od Ortona, a na raiwe znowu wszyscy są za Ceną.. Chyba sami nie wiedzą czego chcą...

Po prostu Cena był na tym RAW hometown hero ;) Wprawdzie w zeszłym roku na SummerSlam wygwizdano go, jednak tym razem było inaczej. Weź pod uwagę, że WWE praktycznie każdy show organizuje w innym mieście i wszędzie mogą znaleźć się ludzie o innym zdaniem nt. naszego pierdolonego terminatora ;)

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

LK ale Orton ma rematch 8) rok temu chyba Edge przed SS pobł jego starego w jego domu. w tym roku zastosowano o wiele ciekawszy schemat. starego skoszono live. chm... Orton nie mial okazji zastosowania na SS swojego "nowego" finishera... ciekawe czy na rematch uda m się skosić Janka - byłaby duża możliwość, że kolo na jakiś czas "zniknąłby" z tv... Potem wróci... wygra RR... wygra na WM... i heja... znowu następny rok będzie przekichany...

chyba, że mu się kolanko powinie i kontuzja.... :evil:

001ug2mo4.jpg

Po prostu Cena był na tym RAW hometown hero ;)

Chyba że tak, bo już sie bałem że po wygranej z Ortonem ludzie znowu go lubić zaczęli :) Kamień spadł mi z serca. :)

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

RAW cienki.

Zdecydowanie najlepsza walka. Dużo fajnych akcji

On jest bardziej przewidywalny niż John Cena.

Bardziej niż Dżon to już się nie da :D

Brian Kendrick & Paul London & Cody Rhodes pokonali The World's Greatest Tag Team & Daivari

Słaba walka

Może mi ktoś wyjaśnić po co Orton się wstrzymał z uderzeniem w Cene? Wybrał ojca...eeee

No to możemy się domyślać, co będzie później. Dżon zemści się okrutnie na Ortonie wykonując swoje przepotężne FU... :rotfl:

I jeszcze zdanie o HHH

Nie podoba mi się, że HHH znów żartuje sobie z Vince'a. DX nie ma, a ten znów o tych kurczakach :D Spodziewałem się, że po powrocie zajmie się Dżonem a tu zonk. Chociarz co nie odwlecze...

Single Match

Dobra walka, fajnie, że Jeff wrócił. Przynajmniej Umaga znowu jest heel'em :t_up:

Jeff Hardy ? Dajcie spokój On jest bardziej przewidywalny niż John Cena

Drugi WeeMan się znalazł..

No, dokladnie, najmniej przewidywalni są Orton i Kennedy, nigdy nie wiadomo, kiedy wbiją gnoja w ring, albo też headlockiem zarzucą :rotfl:

Ogólnie to n/c.

Six Man Tag Team Match

Walka średnia, po takiej paczce można by spodziewać się dużo lepszego match'u. ;)

Single Match

Przewinęłem :P

Single Match

Ciekawe ile Jachu już zanotował zwycięstw w tym roku. This is boooooring. :t_down:

Ale oprócz walk były fajne segmenty ;) Dlatego tez gala wypadła nie najgorzej.

• Reputacja:   1

Hm no to tak RAW taki sobie.

Segmenty mi się podobały szczególnie ten z ojcem Ceny :lol: wiedziałem, że go do czegoś użyją no i proszę nie zawiodłem się.

Co do walk to wkurza mnie Kennedy nie wiem co większość ludzi w nim widzi może jestem ślepy, ale nic na to nie poradzę.

Jeff wrócił nowy fryz i na powitanie lanie od Umagi :lol: podobne jak na GAB

Divy przewinąłem...

Dobrze, że tag team match był krótki i obyło się bez przewijania - średnio walka wyszła

Cena vs. Booker

Szkoda, że po przegranej na SS Booker nie wrócił jako Booker T

walki nie skomentuje bo po co :P

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Moim zdaniem ten Raw był nie udany. Nudne, mało ekscytujące walki.

Orton zachował się okropnie wyciagając z publiki bezbronnego ojca Johna i załatwiając mu kopniaka. RAANNDDYY MINUS :t_down: