Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak sobie patrzę na 'dyskusję' powyżej...... ehhhh.....

-Jestes markiem!

-Nie, to ty jesteś markiem!

-Nie

-Tak

-Kane jest najlepszy a Rey nic nie umie

-@#$%!, Kane nic nie umie, Rey się dobrze tu pokazał

-Masz uraz

-Nie, to ty masz

-Nie

-Tak

-Nie

-Tak

-Żal

-Lol

-Lol

-Żal

-Wiesz, że wrestling to jest udawany

-Wiem!

-Nie, nie wiesz!

-Wiem!

-SS było dobre!

-Nie, do dupy....

To ja cię teraz o coś zapytam. Umiesz czytać? To co teraz napisałeś jest kompletną bzdurą. Psanie też nie jest twoją dobrą stroną. Jeżeli chcesz się popisać przed innymi w taki sposób to jesteś na złej drodze. Wynioskuje że masz nie więcej niż 15 lat i jesteś dla mnie smarkaczem więc jeśli możesz to daruj sobie takie teksty bo moja dyskujsa z Sejblą wcale tak nie wygląda. :-/

"Jednym" słowem, shut your mouth :rock:

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

8

• LegendKiller

5

• pawelzak1976

5

• AtS

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Z tego co czytam w sumie tylko wielkim fanom TNA nie podobało sie SS

Ponieważ fani TNA przywykli do innego poziomu gal :rock: oczywiście zaraz ktoś wyskoczy, że TNA jest takie i owakie.. nie boje sie tego powiedzieć, ale jakość gal znacznie sie obniżyła, na szczęście federacja nie stoczyła sie do poziomu WWE, gdzie najważniejszy pas (jakby nie było, ale rangi światowej) nosi osoba, która kompletnie nic nie potrafi i WWE wstydzi się ją pokazywać ludziom.. ( bo przecież boją się Khali`ego pokazywać live ;) ) :rotfl:

• Reputacja:   0

w tna wszystkie pasy nosi jeden koles ... no super.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

AtS fakt, jednak ten koleś coś potrafi i TNA nie boi się go puszczać między ludzi :rotfl: jak już pisałem poziom gal sie obniżył to, że jedna osoba nosi tyle pasów na pewno dorzuciło tu swoje przysłowiowe trzy grosze, jednak to nie zmienia faktu, że produkt TNA jest lepszy od WWE.

produkt TNA jest lepszy od WWE

to już zależy od gustu więc nie ma co na ten temat dyskutować ... ale jeśli mówić o produktach czyli o całych galach a nie tylko o walkach, a tym bardziej o pojedyńczych zawodnikach to tna jeszcze dluuuuuugo nie zrobi takiego entertejnmentu jak wwe i żaden zaślepiony tna fan nie zmieni mojego zdania.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   58
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Co do gali, jak już pisałem dno i jeszcze raz dno.. Wam to może nie przeszkadza, ale ja już od ok pół roku tego gówna nie oglądam, więc nie jestem `przyzwyczajony` do walk o taaaaakim poziomie.. przecież pojedynek Khali`ego i Batisty to najgorszy shit jaki w życiu widziałem, żal, żal i jeszcze raz żal.. ! tego Grejta to sie nawet na żywo boją puszczać, a Wy tu wazelinicie tekstami "no walka nawet nie była taka zła jak na ekipe" ? walka już gorsza być ni8e mogła chyba, że Wy widzieliście gorsze "walki" w ich wykonaniu.. shit..

No, przecież VKM, czy Team 3D zrobiliby 100x lepszą walkę :) Nie wiem, jak na podstawie jednej walki możesz oceniać całokształt gali. Wygląda to tak, jakbyś szukał dziury w całym.

Ponieważ fani TNA przywykli do innego poziomu gal :rock: oczywiście zaraz ktoś wyskoczy, że TNA jest takie i owakie.. nie boje sie tego powiedzieć, ale jakość gal znacznie sie obniżyła, na szczęście federacja nie stoczyła sie do poziomu WWE, gdzie najważniejszy pas (jakby nie było, ale rangi światowej) nosi osoba, która kompletnie nic nie potrafi i WWE wstydzi się ją pokazywać ludziom.. ( bo przecież boją się Khali`ego pokazywać live ;) ) :rotfl:

IIL, przyzwyczajeni do wysokiego poziomu ? Która gala TNA była ostatnio więcej niż średnia ? O ile pamiętam, to Genesis.

Dodatkowo jest to koleś, który paradoksalnie w WWE robił o niebo lepsze walki niż w TNA i który zdaniem wielu, rozpierdala znakomitą niegdyś federację od środka.

Prawda jest taka, że rozmowa z Tobą IIL jest jak rzucanie grochem o ścianę. Powie Ci się, że TNA ssie, strzelasz focha i starasz się za wszelka cenę udowodnić, że tak nie jest. Powie się, że Angle ssie, to już jest masakra. Naprawdę, wyluzuj, bo gdyby każdy był takim szowinistą względem ulubionej federacji, to forum mogłoby zmienić nazwę na 'Pierdol Się Zone'.

No dokładnie. Czy ty myślisz, że gdyby publike przyciągały zajebiste walki pełne high flyingu to Vince nie zabookowałby innych walk na PPV i nie pushował innych wrestlerów ? Nie banował niebezpiecznych i co tu dużo mówić, niebezpiecznych akcji ? Vince wie, że najważneijsze nie są walki ale enterteinment. Właśnie dlatego WWE ma ratingi jakie ma, a TNA się bardzo cieszy jak będzie rating impactu na poziomie 1.2. W tej chwili w TNA nie ma nic konkretnego, co mogłoby poprawić tą sprawę. No bo co ?? Kurt Angle, który walczy gorzej niż w WWE i do tegp trzyma wszystkie pasy ?? Przecież teraz połowę ludzi zaczyna g*wno obchodzić, kiedy, w jakich okolicznościach i z kim Kurt te pasy straci. TNA straciło kompletnie na atrakcyjności. Walki były dobre, już nie są. TNA przestarzu czarować i zrezygnowało z Dywizji X, która prezentowała tą federację. Walki były bardzo dobre, już nie są. Teraz trzeba pójść krok dalej i oglądać ROH, żeby dobre walki zobaczyć. I teraz małe podsumowanie obu gal czyli co się na nich działo ciekawego/ Zacznijmy od SSlam, bo to przecież temat o tej gali ;)

No więc oczywiście 2 powroty Reya i HHH. Każdy fan wrestlingu czekał, aż Hunter wróci i się nie zawiedli. Wygląda bardzo dobrze, jeszcze trochę w formę wejdzie i będzie to stary, świetny HHH, którego znamy.

Dalej mamy występ SCSA. Oczywiście ty powiesz, że to tania zagrywka WWE, żeby tylko podjarać marków na większe kupno tego PPV. Prawda jest jednak taka, że wystep Austina jest 1000 razy bardziej godny odnotowania niż to, że wielki Kurt zdobywa wszystkie pasy, bo to akurat obchodzi tylko ludzi z tego ratingu 1.1 ;)

Dalej mamy znakomite segmenty z Cryme Tyme oraz Vincem i Coachem. Czysty entertenment i to się ludziom podoba.

No i dalej mamy genialny Main Event. Genialny nie z powodu poziomu walk ale z powodu emocji, jakie przy niej towarzyszyły. Przypomnij mi proszę, która walka miała w TNA większe emocje niż ta ?? Chyba ostatnia walka to było Kurt vs Joe ale ich pierwsze starcie, bo potem im dalej w las tym więcej drzew. Publika zachowywała się wspaniale i chyba dała do zrozumienia McMahonowi, że Jasiu potrzebuje odpoczynku od pasa. Tak czy inaczej emocje były ogromne, jakby to była walka o pas na Wrestlemanii.

A teraz co było fajnego na HJ. Hmmm... no opener dobry, jeśli nei bardzo dobry, no bo Dywizja X, którą TNA coraz bardziej olewa ciepłym moczem. Kilka świetnych spotów i dość duże emocje, jak zresztą na porządnych crusierów przystało.

No i dalej... no właśnie co dalej ?? Co było takie wspaniałego dalej na tej gali ?? Debiut Goldusta w jakimś dziwnych gimmicku ?? A kogo to obchodzi ?? Walka o No 1 Contender w tych teamach ?? Kompletnie zawiodło, zero emocji i słaby poziom. No i main event, który zawiódł na całej lini. Walka o wszystkie pasy TNA ?? Co ma Kurt wspólnego z Dywizją X i z pasami Tag, skoro nawet partnera nie ma ?? Równie dobrze mogła to być walka o sam pas Heavyweight i nic by to nie zmieniło. Szczerze mówiąc oglądając tą walkę rano jak wstałem (no bo oczywiście wytrzymałem tylko 3 walki oglądając live), jadłem chipsy i gapiłem się bezmyślnie w monitor. Tak oto ten wielki Main Event mną wstrząsnął. Taki poziom, jaki oni tam zaprezentowali był moim zdaniem podobny do main eventu SSlam. Mówię tutaj o poziomie walk a nie poziomie wszystkich wrestlerów. TNA zrobiło chałę i nie miej proszę jakiś wątów do SSlam, że do gala słabasza od najsłabszego PPV w TNA, bo tak nie jest. WWE stawia na enterteinment, który na SSlam był być może nawet w nadmiarze. A TNA stawia na świetne walki, których na HJ nie było nie licząc openera. Więc powiedz mi, w czym takim HJ jest lepsze od WWE, bo nadal nie rozumiem ??

910573292462b42a28a382.gif

• Reputacja:   3

Damn!

Wreszcie ożywiona dysqsja 8)

OKi

O poziomie postoooofff i gustach już napisałem powyżej...

Same SS nie było najgorsze .PPV TNA może tylko pozazdrościc widowni, oprawy itd. samo teraz wciska rozrywke więc niech fani TNA się lepiej nie wychylają ^^. Jak Jarrett odbierze wszystkie pasy TNA i potrzyma je roczek to wówczas pogadamy :P Segmenty były nawet niezłe. SCSA czy DAMN nawet mi się podobało 8) Walki może nie stały na najwyższym poziomie ale na chwilę obecną WWE jest przetargane kontuzjami więc połowa MEn siedzi w domku. I tak Rey (ale sie spasł :D _ :rotfl: ) i Triple H troche pokazali po takiej przerwie. triple sporo schudł i za to szacuneczek. Pamietam, że niedawno ktoś napisał, że wróci 2 razy większy niż przedtem. :)

Dodatkowo jest to koleś, który paradoksalnie w WWE robił o niebo lepsze walki niż w TNA i który zdaniem wielu, rozpierdala znakomitą niegdyś federację od środka.

Bo to jest tak jak z wysłaniem Hogana do WCW... zwykły koń trojański. Tylko patrzeć jak dostanie creativa :t_up:

A poza tym... TNA jeżeli wejdzie w 2 godzinną ramówkę i nie zrobi porządnego show to czeka ich przygoda jak z ECW... przecież nikt nie miał odwagi ich pokazywać. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach po numerze Benoita już widzę jak u TNA bedą pokzaywać coraz częściej dzici na widowni... hue hue.

Acha i bądcie jednego pewni TNA to nie WCW i Vince jest przygotowany do ich śmiesznej wojenki co chcą wywołać. Jeżeli faktycznie TNA zaczęłoby stanowić jakiekolwiek zagrozenie to uwierzcie mi panowie w ciągu pół roku Vince zwija w cholerę 3 rostery (nie wspomne o ropzwojówce gdzie siedzi armia wyszkolonych zawodników) i mamy Jedno wielkie WWE gdzie w ME mogą zasiąść przykładowo Batista, Taker, Triple H, HBk, CM Punk i wielu innych wówczas, okaże się co może wystawić do boju TNA (bo chyba na drugie nWo to tej federacyjki nie stać...)

I czemu czepiacie się kolsi co są fanami Ceny? :| Cena jest już taki popularny, że dzieki niemu mamy napływ młodej krwi do BGZ. Żaden Angle czy Jarrett nie przyciągnie tylu widzów co ten kmiot. ale na szczęście nic nie twa wiecznie i Cena na 100% (przynajmniej do WM) straci pas. I rozpocznie się... narzekanie (ciekawa polska mentalność) na nowego champa... tak jak było w przypadku Edża....

A z profesjonalizmen co niektórych to :kissass:

Nawet Alustriel więcej się wysila w swoich felietonach (czytaj wynikach) ;)

I jeszczę wróce do ME... przecież ta walka wzbudziła takie emocje jak zeszłoroczna na WM walka Jaśka z Triple H. Publika była prawie pewna zwycięstwa Ortona. Ja sam jak wyciągnął sie do lin po STFU to myślałem, że się zesram. Ot co. A najwększe w roku widowisko TNA jest dobre ale dla ludzi cierpiących na bezseność... Polecam.

001ug2mo4.jpg

Wszystkie walki zakonczyly sie tak jak sie spodziewalem co do ich rozstrzygniecia. Nie trafilem do konca ze Batista wygra przez DQ. Ale zgodze sie z powyzszymi rozmowcami ze walki nie staly na tak wysokim poziomie jak powinny sie odbyc. To jedyna rzecz ktora mnie zaskoczyla.

A, więc od początku..

Powie Ci się, że TNA ssie, strzelasz focha i starasz się za wszelka cenę udowodnić, że tak nie jest. Powie się, że Angle ssie, to już jest masakra. Naprawdę, wyluzuj, bo gdyby każdy był takim szowinistą względem ulubionej federacji, to forum mogłoby zmienić nazwę na 'Pierdol Się Zone'.

Szowinistą ? :-/ naucz się k***a lepiej czytać.. wiem, że produkt TNA nie jest taki jak przedtem i pisałem o tym wyraźnie.. ...

poziom gal sie obniżył to, że jedna osoba nosi tyle pasów na pewno dorzuciło tu swoje przysłowiowe trzy grosze

Jak to napisał AtS., który nazwał mnie zaślepionym markiem.. równie dobrze Was mogę nazwać tak samo, wazelinicie WWE tak samo, o ile nie bardziej niż ja TNA

"(...)Powie Ci się, że TNA ssie, strzelasz focha (...) Powie się, że Angle ssie, to już jest masakra."

Kiedy k***a pisałem takie coś i w ogóle kiedy razem pisaliśmy/rozmawialiśmy !? nie pamiętam abym usilnie bronił TNA, jeżeli gala wg mnie jest słaba to pisze, że jest słaba, nie pisałem k***a przecież, że zajebista gala HJ jest lepsza od SS, tylko najgorsze ppv w tym roku !!!

żaden zaślepiony tna fan nie zmieni mojego zdania.

AtS a czy ja chcę abyś zmieniał zdanie ?

Przypomnij mi proszę, która walka miała w TNA większe emocje niż ta ??

Victory Road 2007, najlepsze PPV w roku, nie pisz mi, że na SS były lepsze emocje niż na tej gali ! Ultimate X, triumf Joe i zajebiste segmenty na backu z Angle`m na pewno były lepsze..

zresztą nie chce mi sie już pisać z Tobą i resztą, wazelińcie sobie razem jak sie wam podoba to co daje Vince i już, mi nic do tego, moim zdaniem SS ssała i nic mojego zdania nie zmieni .. koniec

IIL wyluzuj bo widzę, że Ci ciśnienie podskoczyło.

koniec

i niech tak zostanie w tej kwestii.

wracając do SS ... fajne fajerwerki były na początku ... i nawet zgrabnie im wyszło jak wchodził Mystario :)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

Apropo Mysteria - jak wyskoczył taki wymalowany w tym świetle to myślałem, że znowu jakiegoś sobowtóra dali, niedość że kawał sadła to brakowało mi tatuaży. Rey troszkę wolniejszy niż przed kontuzją ale końcówka tej walki nie był nawet zła ;)

Co do oprawy i wybuchów to WWE się postarało. Świetny efekt z puszek wyświetlił się przy wyjściu SCSA. Szkoda, że cały preshow przedstawiający 20lecie SS będzie dostępny dopiero na DVD. Fani mielitą przyjemność na żywo a my niestety z braku czasu antenowego musimy czekać. Chyba się skusze i ściągnę sobie full DVD tego SS. W końcu na następną okrągłą rocznice trzeba bedzie czekac 10 lat....

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   58
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Kiedy @#$%! pisałem takie coś i w ogóle kiedy razem pisaliśmy/rozmawialiśmy !? nie pamiętam abym usilnie bronił TNA, jeżeli gala wg mnie jest słaba to pisze, że jest słaba, nie pisałem @#$%! przecież, że zajebista gala HJ jest lepsza od SS, tylko najgorsze ppv w tym roku !!!

Nie ? A przypomnij sobie, jak na ircu pisałem TNA Sucks i Angle Sucks, to wychodziłeś dupnie obrażony z #. Jeśli pamięć zawodzi, to mam na to świadków. Nie mów więc prosze, że tak nie było :!:

Twierdzisz, że jesteśmy wazeliniarzami WWE ? To Ty sie k***a naucz czytać ! Czy ktoś tutaj wygłasza pochwalne peany na cześć wwe ? Nie ! Każdy jedynie zgodnie twierdzi, że SummerSlam było o WIELE lepszym PPV od Hard Justice.

Widzisz, że w tej dyskusji Twoje argumenty są pozbawione jakiegokolwiek poparcia, to starasz się nam coś wcisnąć.

Z mojej strony EOT, bo jak już napisałem powyżej, ta dyskusja to jak walenie głową o ściane :-/

no to merytoryczny koniec... Bo zaczyna mi to przypominać dysqsję J. Hardy vs S. Benjamin. ;)

dz.z.n.

eshhhh... to nie ten temat... :D

001ug2mo4.jpg

Mnie na tej ppv poz spasły Rey'em jedna rzecz zaskoczyła, zakończenie walki drewniaków: :chairshot: nie mam pojęcia po kiego grzyba Kali złapał za te krzesło, chyba że chciał oddać Baptyście za to co sie stało 2 dni wcześniej. Wynik reszty walk był do przewidzenia.

Brakowało mi tylko jak ktoś już wspomiał jakis speachów od Rey'a i Tripela. W końcu obaj powrócili po dłuuuuugim czasie to mogli by sie o coś postarać, chociaż kilka słów do fanów....

Za to naprawdę dobrze zrobione były pokazy pirotechniczne, zwłaszcza ten przy HHH, te fajerwerki zataczające to coraz większe wycinki kół... pinkne :D

Scenki też całkiem niezłe, co mogę jeszcze powiedzieć... chyba tylko""Money Money, Yeah Yeah!!"