Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Dno, dno, dno i jeszcze raz dno.

Reakcje publiczności na jebanego cene chyba nie dawają tym idiotom z creative teamu nic do myślenia.

WWE to kupa gówna i nic tego nie zmieni.Więcej napisze, gdy mój poziom wkurwienia po porażce Ortona obniży sie.

[R]ing [O]f [H]onor.

Ale ten orton to cieniarz Cena Znów go pokonał !! Orton niehc juz lepiej nie sapie do cena !!
John Cena wygrał i barzo dobrze.John :lol: Cena to mistrz

Cena is number 1 !!!!

Wypierdolcie tych trolli zanim urządzą rzeźnię !

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

8

• LegendKiller

5

• pawelzak1976

5

• AtS

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Właśnie jestem po gali. Wchodze w wyniki i widze posty 9 latków które obniżają poziom forum do takiego stopnia że niżej już się nie da.

Ale ten orton to cieniarz Cena Znów go pokonał !! Orton niehc juz lepiej nie sapie do cena !!

Cena is number 1 !!!!!

John Cena wygrał i barzo dobrze.John Cena to mistrz

@#$%! pajacu @#$%!. Idź lepiej kreskówki oglądaj bo jak widze coś takiego to mnie @#$% strzela. Jakbym miał możliwość banowania to byście razem z trupkiem na czele wylecieli. No @#$%! (musiałem).

Cytat:

Ulubiony wrestler: John Cenba

Niewiem dlaczego administracja nie bierze się za takich ułomów.

Gala słaba. Publika znakomicie dopingowała Randy'ego. Powrót Reya buuuuuuu!!! Walka bardzo ale to bardzo słaba! Jeszcze ta farba. Pfffffff. Od początku można było się domyślić że zamiast Matta wejdzie Austin. Wygrana Triple H też w 100% pewna. Ktoś mi powie że narzekam, ale jest na co. Jestem tak @#$%!, jak mogli pokazać takie @#$%!.

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

No to jestem po SS. Widzę, że kaszuś się pluje. No to jazda

SummerSlam dobre. 8) Zacznę od najważniejszego (dla mnie) czyli powrót HHH. WWE zrobiło to tak, jak należy. Najpierw podkręciło atmosferę, a później uderzyło ze zdwojoną siłą :hhh: No i HHH schudł, co mnie bardzo ucieszyło, bo teraz wygląda bardzo dobrze (wspomniana przez pawelzaka drabinka). Jak ktoś chce, to potrafi. (taka sugestia do kane'a, który wygląda jak BigShow) Walka też dobra no i taunt DX hehe. Ciekawe jak WWE rozegra sprawę z HBK kiedy wróci...

Kolejny powrót, czyli Rey Mysterio. Rey rzeczywiście wygląda źle (duży brzuch i ta nieszczęsna farba) ale w ringu nadal jest świetny. Bardzo dobra walka, może i najlepsza...może :P

Teraz może ME 8)

No cóż...Cena wygrał (niestety) ale to było pewne. Więc kto? HHH? 8)

Walka Batisty z Klocem. Powiem tak. W porównaniu z innymi walkami Khali vs X, ta wypadła nieźle. Nie biorąc po uwagę innych walka kloca, to jednak dno.

Pozostałe walki dobre. Tylko przegrana CM Punka mnie trochę ********. Walka jednak dobra

No i jeszcze ten motyw z Austinem. :t_up:

match wyróżniał się tym, że połowe zajęły Headlocki

Jeżeli uważasz, że wrestlerzy powinni biegać w kółko przez ponad 20 min. (tyle trwała walka) to Ci współczuję.

gala skierowana całkowicie pod dzieci-marków.

Współczuję, naprawdę. Mark - coś lubisz to słowo. Jakiś uraz z dzieciństwa?

Powrót Reya buuuuuuu!!! Walka bardzo ale to bardzo słaba!

BUHAHAHAHAHAHAHHAHA - tak to skwituję. Walka słaba? Ty potrzebujesz lekarza...i to szybko. Dla Ciebie walka Kane'a była najlepsza, wiem, wiem...

Od początku można było się domyślić że zamiast Matta wejdzie Austin.

A ja cztery lata temu wiedziałem, że po SS 2007 napiszesz taki gów***** post...

jak mogli pokazać takie @#$%!.

Zgadzam się. Jak mogli pokazać Kane'a :rotfl:

SS wcale nie było takie złe. Kaszak z Milosem pieprzą głupoty.

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Sejbelek, wiesz, że wrestling jest udawany? :D Jeśli tak, będę Ci musiał zaspamować PW walkami ROH, TNA, CZW itd 8)

uważasz, że wrestlerzy powinni biegać w kółko przez ponad 20 min

A co mają przez 20 minut Headlocki robić? Tak to każdy potrafi, zero efektowności. Rozumiem kilka długawych submissionów w walkach Danielsonów i innych Dagów Williamsów, ale bez przesady.

Mark - coś lubisz to słowo.

Nom, jestem fanem Marka Callawaya. Wiesz kto to jest :P?

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   6

Kane pokonał Finlay'a

Jak zobaczyłem big red maszynę z bandażykiem to śmiech mnie ogrnął.

Od razu znany był schemat walki:

Finlay atakuje "kontuzjowanego" Kane'a w "bolące" miejsce przez całą walkę a na końcu dostaję choke slama from the hella i papa.

Nuda, ale w pewnym momencie odrerwałem się nawet od komórki, a było to wtedy gdy Finlay

roll-upował Kane'a :D

Intercontinental Champion Umaga pokonał Mr. Kennedy'ego & Carlito

Jeśli o schematach mowa to mamy tu kolejną klasykę 2 na 1 po czym tych 2 leje się miedzy sobą a ten 1 leży pod ringiem, w końcu wstaje i wykorzystując sytuację na ringu wygrywa,

Jedyny plus walki to pierwsze 10 sekund i finisher Kennedy'ego.

Rey Mysterio pokonał Chavo Guerrero

No comments.

Wszyscy więdzą że nie trafię tego przypakowanego korniszona.

Zawszę mam ubaw jak jego przeciwnicy kładą się na liny w oczekiwaniu na 619 hyhy :rotfl:

ECW Champion John Morrison pokonał CM Punk'a

Buhahahahaahahha. EXTREMEEEEE! ŻENADA totalna.

Triple H pokonał King Bookera

Trajpel iz bek! W końcu kurde :)

Największy plus tej gali. Warto było ściągnąć tylko dla tej walki.

Jednak chłopaki nie zachwycili.

Batista pokonał World Heavyweight Champion'a The Great Khali'ego przez Dyskwalifikacje

Parodia. Szczególnie to 2 minutowe wyciskanie pryszczów z karku Dave'a.

Szkoda że nie było wyciskania mózgu jak to ładnie pokazywali na filmikach przed walką.

Zakończenie szczególnie żenujące.

MONSTER (!) używa krzesła po czym mamy DQ.

No luudzie dajcie spokój.

Jak to się ma do gimmicku Grejta potwora? :t_down:

WWE Champion John Cena pokonał Randy'ego Orton'a

Plus dla Randyego.

To dobry zawodnik. Szkoda tylko że z Ceny taka pała.

Zrobie chyba sobie sygnę, "cena psuje wrestling" :)

ot co.

Ogólnie gale oceniam na 4/10

I to naciągane 4.

:rotfl:

16476371734edf391100c30.jpg

Najpierw podkręciło atmosferę

Właśnie nie o to chodziło. Powrót miał być niespodziewany, nagły! A nie 5 prom co tydzień na RAW i SD, potem wielkie odliczanie. Pffffff.

ale w ringu nadal jest świetny. Bardzo dobra walka, może i najlepsza

No tak. Dla ciebie Rey to świetny high flyer. Jesteś ograniczony WWE. Widziałem parę walk Rey'a a WCW i tam on pokazywał się z dobrej strony. Jeśli dla ciebie Mysterio teraz walczy bardzo dobrze i jest świetny to współczuje. :rotfl:

Współczuję, naprawdę. Mark - coś lubisz to słowo. Jakiś uraz z dzieciństwa?

Milos ma racje. Wiem że ty jak zobaczyłeś Reya to sikałeś w majty.

, dno i ogólnie gala skierowana całkowicie pod dzieci-marków

Sejbla oto przykład. ME Orton vs Cena. Dzieci są za Ceną a za Ortonem są starsi, bardziej wyrozumiali fani. Bardzo dobrze było słychać skandowanie Cena Sux!

Dla Ciebie walka Kane'a była najlepsza, wiem, wiem...

Nie najlepsza ale nie najgorsza. Patrzysz na wrestling okiem marka aż się płakać chce. Wcale nie odrużniasz się od trupka czy innych goldbergów1234, no może tym że oni wolą Johna niż Takera. To cie jeszcze utrzymuje przy życiu na tym forum.

kaszak napisał/a:

jak mogli pokazać takie @#$%!.

Zgadzam się. Jak mogli pokazać Kane'a

Znowu zaczynasz te swoje gadki szmatki. Skończ!

I co głupi ci? Znowu nie miałeś racji. Znowu wyszłeś na marka. Znowu... :rotfl:

[ Dodano: 27 Sierpień 2007, 22:47 ]

PS. Sejbla zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

• Reputacja:   8

Wdech, wyyyydech, wdech,. wydeeeech, spokojnie Sejbla, tylko spokojnie. Wdech...

Sejbelek, wiesz, że wrestling jest udawany?

Nie wiem ^%$#@

jestem fanem Marka Callawaya. Wiesz kto to jest ?

Nie wiem &^%$#

:rotfl::rotfl::rotfl:

Jedziemy dalej 8)

Właśnie nie o to chodziło. Powrót miał być niespodziewany, nagły! A nie 5 prom co tydzień na RAW i SD, potem wielkie odliczanie. Pffffff.

Gdzieś już to czytałem...czy to czasami IOOT nie napisał? Mógłbyś się wysilić i coś sam, od siebie, a nie tak kopiować...A tak w ogóle to chodziło mi o atmosferę, jaką wytworzyło WWE przed wejściem Trajpela. Ale to szczegół...

Jeśli dla ciebie Mysterio teraz walczy bardzo dobrze i jest świetny to współczuje.

REY POKAZAŁ SIĘ NA SS Z DOBREJ STRONY. I obejrz sobie lepiej walkę Kane'a... :rotfl:

Wiem że ty jak zobaczyłeś Reya to sikałeś w majty.

A jak zobaczyłem Trajpela to... :D

Sejbla oto przykład. ME Orton vs Cena. Dzieci są za Ceną a za Ortonem są starsi, bardziej wyrozumiali fani. Bardzo dobrze było słychać skandowanie Cena Sux!

No i...Ja też przecierz byłem za Ortonem. No lol

Patrzysz na wrestling okiem marka aż się płakać chce.

Hehe, kolejny, który ma uraz z dzieciństwa :rotfl:

Wcale nie odrużniasz się od trupka czy innych goldbergów1234

A to już pozostawię do skomentowania innym ludziom.

I co głupi ci? Znowu nie miałeś racji. Znowu wyszłeś na marka. Znowu...

Bo ty tak powiedziałeś? :rotfl: I wcale nie jest mi głupio, ani trochę.

:lame:

Wdech, wyyyydech, wdech,. wydeeeech, spokojnie Sejbla, tylko spokojnie. Wdech...

Może zaraz wyrazisz w słowach swoje stękanie?

Skończ z tym. Mogłeś sobie to darować bo podchodzi pod spam.

Milos napisał/a:

Sejbelek, wiesz, że wrestling jest udawany?

Nie wiem ^%$#@ Milos napisał/a:

jestem fanem Marka Callawaya. Wiesz kto to jest ?

Nie wiem &^%$#

Jedziemy dalej 8)

Hmm... Wiesz to odemnie więc niemasz się czym chwalić, bo z wiedzy wrestlingowej napadli cie przerasta o lata świetlne.

Gdzieś już to czytałem...czy to czasami IOOT nie napisał? Mógłbyś się wysilić i coś sam, od siebie, a nie tak kopiować..

Haha. To że powrót miał być niespodziewany to każdy wiedział, oczywiście tylko nie ty.

REY POKAZAŁ SIĘ NA SS Z DOBREJ STRONY. I obejrz sobie lepiej walkę Kane'a...

No widzisz. Nic mądrego nie napiszesz tylko ciągle coś o Kejnie pieprzysz. W twoim każdym poście jest jakaś zaczepka, dużo głupizmy. Piszesz pierdoły wyssane z 11 palca, ciągle krytykujesz, rzucasz się. Oj mówie ci. Odemnie dostałbyś pięknego warna, z załącznikiem w postaci pw. Jak słysze ciągle te twoje lol (które zapożyczyłeś od hasska w nadmiarze) to niewiem co jeszcze tutaj robisz. Jeśli coś masz do mnie lub do Milos'a to wal konkretami, bo jedzie dałnem na kilometr.

I jak chcesz coś napisać to najpierw zastanów się 10 razy, sprawdz błędy w wordzie i jeszcze raz się zastanów.

And that's the bottom line, because Stone Cold said so!

:rock:

• Styl:  Jasny

Kane pokonał Finlay'a

Dobra walka, Kane dominował,niszczył Finlay'a na ringu, ten oczywiście posłużył się kijeczkiem ale to za mało na Kane'a. Końcowy Chokeslam w ostatnim czasie najlepszy w wykonaniu Big Red Machine.

Jak powyżej, Umaga dominował w walce, widać że oprócz Jasia mało go ludzi pokona. Chodź uważam że finisher powinien zmienić.

Pierwsza pozytywna niespodzianka wieczoru, Rey po kontuzji walczy bardzo dobrze. Jego akcje nie straciły jakiejś finezji czy atrakcyjności.

Beth Phoenix wygrała Divas Battle Royal

Właściwie byłem za Mickie James, ale ta Chyno podobna baba musiała jednak wygrać. Ale na tłukące się piękne panie mozna popatrzeć :D

Nie jestem fanem ECW ale ta walka była naprawdę dobra, oprócz końca, sposób w jakim wygrał John mnie troszkę wkurzył, bo zepsuł porządną walkę.

No niestety...HHH powrócił, bardzo fajnie,fantastycznie, ale jak narazie moim zdaniem w formie nie jest. Jego ciosy głównie koncentrowały się na punchowaniu. No i Pedigree też nie wyszedł. Ale i tak super że powrócił prawdziwy Król.

Batista pokonał World Heavyweight Champion'a The Great Khali'ego przez Dyskwalifikacje - Grejt obonił pas

Wielka niewiadoma dla mnie, Khali mógł spokojnie wygrać walkę, a tu krzesło. Nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem.

Co tu dużo mówić...walka była bardzo dobra ponieważ....Cena przez większość czasu dostawał łomot. Ale pod koniec walki "ożył" i wpierw STFU, jak Orton się z tego wykaraskał pomyślałem "A jednak Randy" lecz nie Cena powstał po RKO i znów nagle "ożył" i wykonał FU. A fu z taki czymś.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Dobra, emocje już po troszku minęły, toteż mogę napisać obiektywną ocenę nt. gali.

Kane vs Finlay

Sprawnie, nie za długo i dosyć przyjemnie dla oka. Tak właśnie powinien wyglądać opener każdego PPV ;) Walka dosyć trzymająca w napięciu, ponieważ obydwaj panowie są mniej więcej równo w hierarchii. Po uderzeniu Shillelagh byłem pewien, że wygra piernik Finlay, jednak stało się inaczej i chwała bookującym za to ;)

Rey vs Chavo

Jak dla mnie...booring. Śmieszą mnie ci, którzy nadal uważają Reya za wspaniałego highflyiera. To, że wygra Rey było tak pewne jak to, że kac kupa będzie mocno śmierdzieć.

Aha, Rey wyglądał przekomicznie..nie dość, że upasł się jak świnia, to jeszcze ta srebrna farbka.. :rotfl:

Divas Battle Royal

Tutaj patrzałem tylko na to, która najlepiej się wypnie. Dywizja kobiet lata mi koło przyrodzenia ;) Szkoda tylko, że wygrała najbrzydsza :P

Punk vs Morrison

Dobra, dynamiczna walka. Punk pokazał, że drzemie w nim ogromny potencjał i moim zdaniem zaprezentował się najlepiej spośród wszystkich jego walk w WWE. Jest jednak jedno, olbrzymie ale..kto k***a bookował te końcówke ? Chyba skończony kretyn..pomijając już to, że Morrison nie mający w ogóle chemii z publicznością obronił pas, to jeszcze zrobil to w debilnych imo okolicznościach.

Booker vs HHH

Nie spodziewałem się żadnych fajerwerków i ich nie dostałem. Jak się można było spodziewać, Bukka gładko przejebał z powracającym Tryplem.

Khali vs Batista

O mój Boże. Ta walka była najgorszą walką o World Title od wielu, wielu miesięcy. Nie działo się w niej absolutnie nic, co mogło przykłuć do niej oko. Chanty Booring, Booring były moim zdaniem wymowne. Walka skończyła się w sposób bardzo podobny do tej, także o World Title na poprzednim SummerSlam.

Orton vs Cena

Main Event pełnym ryjem. Począwszy od publiki, która dawno tak zajebiście i żywo nie reagowała na to co się dzieje w ringu, na poziomie walki kończąc. Orton po raz kolejny udowodnił, że w pełni zasługuje na miano klasowego wrestlera. Znakomicie moim zdaniem zagospodarował te 20 minut walki nie pozwalając na to, by Cena ją spierdolił. Jak się nie trudno domyślić, podczas tej walki prawie że srałem z nerwów. Ostatnie 5 minut oglądałem już na stojąco, a gdy Cena zdobył falla, prawie się popłakałem. Cóż jednak począć, trzeba czekać na unforgiven i na to, że być może tam Randy zdobędzie WWE Title.

Podsumowując uważam, że SummerSlam było chyba najlepszą tegoroczną galą. Żadna walka poza Rey vs Chavo nie zanudzała mnie, a main event był najlepszym main eventem 1 vs 1 od dłuższego czasu.

• Reputacja:   0

Kane vs Finlay

Walka niezła, spodziewałem się jednak wygranej Kane'a, po niepowodzeniach z WH title match'ami. Końcówka nawet, nawet troche emocjonująca. Feud mógłby nawet zostać pociągnięty, bo mi nie przeszkadza.. :t_up:

Mr. Kennedy vs Umaga vs Carlito

Dobra walka w moim przekonaniu. Końcówka taka trochę nie teges, no i walka zdecydowanie za krótka. Mogli więcej czasu poświęcić na ten match niż choćby Main Event. Umaga po raz kolejny świetnie poprowadził przeciwników, potwierdzając w walce świetną szybkość dynamikę.

Mam nadzieję, że pas zatrzyma na jeszcze długi okres czasu.

Rey vs Chavo

Jak zobaczyłem Rey'a to myślałem, że się posikam ze śmiechu :rotfl: Strasznie się spasł, w dodatku ta srebrna farba.. hah..

Walka sama w sobie nie była tragiczna, aczkolwiek nie podobała mi się zbytnio.

Mysterio spisuję się nieporównywalnie gorzej niż w WCW.

Popa też nie dostał Rey'ek zbyt dużego :)

Dalej walka div, czyli no comment. Liczyłem na Torrie, ale wygrała Beth.. z perspektywy bookingu, dość dobry wybór.

Punk vs Morrison

Fajnie było, dopóki Morrison znowu w idiotyczny sposób nie zwyciężył. Oj, żal mi jest tego Punk'a, który chyba nigdy nie wygra tego pasu ECW. Draftować go na Smacka!

A Morrison ssie na sałej linii. :t_down:

Booker vs HHH

Kurde, powrót HHH bardzo mnie uszczęśliwił. WWE fajnie to zorganizowało. I te fajerwerki przy wejściu.. najs.

Walka średnia, a zwycięstwo Tripla było pewne w 100%. Niech jeszcze trochę powalczy, aby dojść do dobrej formy, a potem już tylko - target : CENA i zdobycie pasu

mistrzowskiego..

Khali vs Batista

Eee, no dno. Liczyłem po cicho na zwycięstwo Batisty, bo jako tako on pasuje na Champion'a i godnie się prezentuje z pasem. Nie to co grejt,ktory niewie nawet jak trzymać pas.

Walka oczywiście tragiczna, chyba nawet WeeMan z Napadim zrobiliby lepszą walkę (eh, ta walka obfitowałaby w wiele Moonsaultów) :P

Jedyne co mogę powiedzieć to: Taker wracaj!

Orton vs Cena

Podziwiam tych, którym ta walka się podobała. Jak dla mnie była słaba jak na Orton'a, średnia jak na Cene. 3/4 walki to popis różnorodnych kątr w headlocki.. eh - poezja :szczerbaty: Ale końćówka nawet emocjonująca, wynikająca głównie z rangi pasu.

Zwycięstwo Ceny oczywiście przewidywalne :rotfl:

Ciekawe ile razy będzie jeszcze bronił WWE title :evil:

Cała gala wyszła przeciętnie, ale za to fajnie się oglądało z ekipą na IRCu :t_up: Zajebiście ucieszyłem się na Stone'a Cold'a 8) Gimme a Hell Yeah!

• Reputacja:   985

Z całym szacunkiem IIL ale... co ty pier**lisz ?

Hard Justice, na którym usnąłem po 3 walkach ma być lepsze od SummerSlam ?

Nie wiem co Wy k***a wszyscy chcecie od TNA, mimo iż już nie robi tak dobrych gal jak kiedyś na 100% Hard Justice jest lepszym PPV pod względem walk od WWE, bo wiadomo każdy fan WWE sie podnieci jak zobaczy któryś z kolei powrót Stone Colda i sprzedanie Stunnera tylko po to by sprzedać to denne PPV.. :evil: Bobek zresztą jak w ogóle możesz sie upierać przy SS jak usnąłeś po trzech walkach HJ ? whatever..

Co do gali, jak już pisałem dno i jeszcze raz dno.. Wam to może nie przeszkadza, ale ja już od ok pół roku tego gówna nie oglądam, więc nie jestem `przyzwyczajony` do walk o taaaaakim poziomie.. przecież pojedynek Khali`ego i Batisty to najgorszy shit jaki w życiu widziałem, żal, żal i jeszcze raz żal.. ! tego Grejta to sie nawet na żywo boją puszczać, a Wy tu wazelinicie tekstami "no walka nawet nie była taka zła jak na ekipe" ? walka już gorsza być ni8e mogła chyba, że Wy widzieliście gorsze "walki" w ich wykonaniu.. shit..

Jak zwykle IILuś głupoty pier.....

Jakie głupoty, pisze prawdę bo krew mnie zalewa jak ktoś mi napisze, że takie NIC jakie prezentuje teraz WWE robi lepsze gale od TNA.. :evil:

Fakt.. w tym wszystkim chodzi jeszcze o show, w tym WWE jeszcze jest dobre, wyprowadziło jeden dobry segment z Cryme Time, dobrze zorganizowało powrót Triple H (walka wiadomo słaba... ) i oczywiście ściągnęli Austina by mieć wyższe wykupienia ..

Ty lepiej wracaj do oglądania tych swoich Dragon Gejtów gdzie dwa typy w gaciach na głowie i wełnianych kalesonach skaczą bez sensu z mnarożnika na narożnik ciosy a są sprzedawane na takim poziomie że ja Alusowi lepiej sprzedaje czopsy na gołą klate nad jeziorem

A coś powiem. Taka jest formuła Dragon Gate'a i to jest w tym piękne. Spora część wrestlerów ma głupie gimmicki i ich walki nuie zachwycają tylko po prostu śmieszą. Nawet w walkach tych 'normalnych' zawsze się jakiś humorystyczny akcent znajdzie np. Wychodzi na ring 5 chopa w głupawych kostiumach i z brudnymi mordami 'ciuchcią' albo jakieś grubasy i na wejściu tańczą :D , taki Gamma rozsmarowuje na twarzy przeciwnika swoją 'wydzieline'.... czy tajemniczy płyn z buteleczki czy sędzia 'swoim' liczy szybciej a przeciwników pałuje/butuje podczas pinu :D. Krew się tam praktycznie nie leje, dominuje high flying przez co cała gala jest smieszna, lekka i przyjemna do obejrzenia. A selling kuleje tylko w tych walkach z małpami czy innymi przebierańcami- takie te walki właśnie mają być. Mecze 'z prawdziwego zdarzenia' selling zawsze maja dobry.

Tak sobie patrzę na 'dyskusję' powyżej...... ehhhh.....

-Jestes markiem!

-Nie, to ty jesteś markiem!

-Nie

-Tak

-Kane jest najlepszy a Rey nic nie umie

-Gówno, Kane nic nie umie, Rey się dobrze tu pokazał

-Masz uraz

-Nie, to ty masz

-Nie

-Tak

-Nie

-Tak

-Żal

-Lol

-Lol

-Żal

-Wiesz, że wrestling to jest udawany

-Wiem!

-Nie, nie wiesz!

-Wiem!

-SS było dobre!

-Nie, do dupy....

Bez obrazy, ale panowie- spokojnie.... Potem piszecie, że 9-letnie marki Ceny i inne trupki poziom dyskusji na forum zaniżają a to to co to jest? 8)

A żeby nie byo, że tylko offtopuje:

Na SS czekałem podjarany bo przeciez karca fajniutka, 2 powroty no i w koncu 2 w hierarchii WWE gala a piorąc pod uwagę, że WMania była cycuś to SS też powinno. Troche się zawiodłem. Ubiegłoroczne SummerSlam było o niebo lepsze.... Ale z drugiej strony az takiej tragedii nie było.... Walki trzymały raczej kiepski poziom ale fajne segmenty, emocje związane z powrowami i main eventem z kiepskich przeciągneły tą galę na przecietniaka WWE...

Kane vs. Finlay

Kane wychodzi zaqbandazowany- wiadomo już o co będzie chodzić tj ataki pałką finleja na obolałe sadełko, potem chokeslam i bye... Walka tak jak cała gala- ani dobra ani kiepska- taka sobie....

Rey vs. Chavo

Wejście było fajne, całkiem wypasione i jeszcze długie oczekiwanie po wejściu Chavo czyli tak jak być powinno. Jak zobaczyłem pomalowanego Reya to pomyślałem sobie- 'Kuhwa, znowu jakiś ułom się podszywa... Ale nie, zblizenie i..... to jednak on. I tu mi się nasunęły dwie myśli: 1. Spasł się je*any 2. Na kiego grzyba go tym wymalowali? Faszystowską dziarę sobie zrobił czy myślą, że będzie szczuplej wyglądał? No ja nie wiem, pod koniec walki i tak wszystko zeszło więc po co to było.... Super walki się nie spodziewałem bo i nie można tego oczekiwać od świezo wyleczonego a i ta walka była właściewie całkowicie przewidywalna- Na podzatku trochę high flying Reya (tu wszyscy zwyją..... ;) ), potem Chavo pracuje nad noga, 619, springboard cośtam i pin. Walka jak poprzednia- kiepska nie była ale i bez fajerwerków również. Właściwie lepiej niż sam Rey zaprezentował się Chavo- wszystko sprzedał po mistrzowsku. OK. Poniec walki i ja tu czekam na jakis speech i co? Ni ma... No i co to ma być? Tygodniami sam Chavo program przeciwnko niemu prowadzi, jaja z niego robi przebierając się i co tylko mały wygrał i już do szatni, nic nie powie? Żal. Oby na następnym smacku coś powiedział bo się wk***** nie na żarty... :evil:

Divas battle royal

Tu się zawiodłem. 1. Pretendentki do zwysięstwa były właściwie tylko 2- Michelle i Beath i wygrał babochłop... :-/ 2. Jakoś tak wszystkie panie miały wszystko tak skrzetnie pozasłaniane, że nawet się za bardzo napatrzyć nie można było :P .

Punk vs. Morrison

Zapowiadało się nieźle, walka powoli się rozkręcała i liczyłem na prawdę na coś dobrego a tu nagle..... pin? Jak to ku***?! Kto to końcówkę pisał?! To jest dopiero dobry przykład, jak z dobrej walki poprzez denną koncówke można zrobić zubełną kupe.

Booker vs. Hunter

Tu identycznie jak z Reyem- wejście świetne, walka średnia i całkowinie przewidywalna ale się nie czepiam bo to po kontuzji i znowuż czekam na speech a tu nie ma :-/

Grejt vs. Batek

Syf, kiła i mogiła. Widze, że niekturzy widzą tu naklepszą walkę Khalasa....ehhhh.... nie wiedze sensu szukac gówna, nad którym najmniej much lata- gówno pozostanie gównem.... I tu końcówka jest o tyle ciekawa, że komentatorzy zawsze powtarzaja, że uderzenia tą łapą jest równoznaczne z walnięciem sledgem. To zamiast spojego młoteczka Kali uzył krzesła?! LOL! Racja, toż to monster! On krzesła nie może używac! Niestety zapowiada się na rematch :t_down:

Cena vs. Orton

Już nie pamiętam walki, podczas której tak się emocjonowałem ;) Walka była taka sobie, znowu średnia ale te emocje! 8) Ene zrobiły z niem main event z prawdziwego zdarzenia :D Chć bardziej niż skupiać się na meczu skupiałem się na chantach publiki.... mmmmm... Miód dla uszu tyle sucków usłyszeć 8) Wychwyciłem też ciekawy koment- King mówi o Cenie- 'He's just like the terminator!'- :rotfl::rotfl::rotfl: ...

Dym widzę, panowie, dym wywołała ta gala na forum... Zacznę więc od kłótni, która się tu rozpętała.

IMO chodziło o to, żeby jak najlepiej sprzedać galę, a nie aby zaskoczyć fanów... Taka jest polityka WWE i jeśli chcą zarabiać kasę to muszą tak robić...

Milos ma racje. Wiem że ty jak zobaczyłeś Reya to sikałeś w majty.

Jak dla mnie to niektórzy na tym forum robią z siebie zbyt wielkich "znawców" tematu... Wrestling to przecież sport, na który trzeba spojrzeć z przymrużeniem oka, wręcz wskazane jest tzw. markowanie któremuś z zawodników...

Wchodze w wyniki i widze posty 9 latków które obniżają poziom forum do takiego stopnia że niżej już się nie da.

Zgadzam się, however...

Jeśli coś masz do mnie lub do Milos'a to wal konkretami, bo jedzie dałnem na kilometr.

Czy to nie obniża poziomu forum? :roll:

I jak chcesz coś napisać to najpierw zastanów się 10 razy, sprawdz błędy w wordzie i jeszcze raz się zastanów.
odrużniasz
wyszłeś
odemnie

own3d?

Reasumując... Moim zdaniem niektórzy userzy ze 'starszyzny' tego forum nie potrafią się pogodzić z tym, że ktoś myśli inaczej od nich... Ludzie, troszkę więcej dystansu do siebie i innych :t_up: .

Przejdźmy zatem do "De Bigest Parti Of De Samer" ;).

Segmenty i wejście SCSA wypadło IMO dobrze :).

Kane pokonał Finlay'a

Opener całkiem niezły, mam wszakże nadzieję, że skończą tą szopkę z żebrami Kane'a...

Walka bardzo dobra, liczyłem po cichu na Kennedy'ego, zobaczymy, co dalej będzie z tytułem IC.

Powrót Rey'a - spodziewałem się większej reakcji publiczności. O ile walka całkiem niezła, to wygląd Mysterio... Przybyło bruszka, do tego ta śmieszna farba... Jakoś mnie to zniechęciło :P.

Beth Phoenix wygrała Divas Battle Royal

Battle Royal o dziwo nieźle wypadło... Wszystko trwało dosyć krótko, ładnie pomachały tyłeczkami. Nie spodziewałem się, że wygra Beth, moją faworytką była Torrie Wilson. Ogólnie walka na plus :t_up: .

Chyba najlepsza walka w tym feudzie, szkoda, że znowu wygrał Morrison, bo poza zajebistym umięśnieniem to on Punkowi do pięt nie dorasta.

Powrót wypadł nieźle, jak ktoś kiedyś słusznie zauważył, HHH po kontuzji nieco się oszczędzał... Ale wygląda naprawdę bardzo dobrze, mam nadzieję, że wkrótce znów zacznie pokazywać klasę.

Batista pokonał World Heavyweight Champion'a The Great Khali'ego przez Dyskwalifikacje - Grejt obonił pas

Te Submission Movesy Grejta są żałosne :roll: ... Do tego zero sellingu, macha do tyłu tymi łapami jakby miał się zaraz przewrócić. Co do samej walki... Znośna. Fajny Spinebuster Batka za to Spear już żałosny. :) Dobrze, że wraca Taker... Po feudzie Animala z Khalasaem nie spodziewam się już niczego wielkiego poza może próbą Bomby na Grejcie... Ale to raczej marzenia :P.

Orton bardzo dobrze się zaprezentował, przez chwilę myślałem nawet, że może jest szansa na odebranie Cenie pasa... Niestety, było jak zwykle... Na szczęście publicznośc już bardzo wyraźnie darła się "Cena Sucks" i reagowała buczeniem na jego akcje, zaś Randyego nagradzała aplauzem... Aż się chłopak szczerze uśmiechnął :). Mam nadzieję, że reakcja publiki da WWE do myślenia w sprawie Ceny...

Ogólnie gala nie była zła ;P.

Edytowane przez Gość

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

Z tego co czytam w sumie tylko wielkim fanom TNA nie podobało sie SS ... no ale to u nich standard, że muszą sobie pomarudzić na WWE (powiem wam tylko tyle, wole oglądać to "nudne" wwe niż PPV tna na które ludki spadają na kartonowe pudła po TV :rotfl: ... pfff)

Co do samego SS to mi się podobało ... walki walkami jedne dobre inne mniej, ale powroty i zapowiadająca się w końcu zmiana właściciela pasa WWE przyciągnęła do tej gali i wzbudziła emocje ... przynajmniej moje.

Rey - nie przepadam za nim i pomijam, że raczej nie dba o linię ale nie mogę skumać po co przebrali go za "kupę" ...

HHH - w przeciwieństwie do Reya wygląda świetnie i jest w jeszcze lepszej formie (tu bylem prawie pewny, że HHH po 6 miechach odpoczynku nie będzie prezentować się dobrze w ringu.

Mimo wczorajszego wieczornego zmęczenia głośne "CENA SUX" stawia mnie na nogi jak mocna kawa ... przeczucie mi mówi, że jasiek już pomału w zaciszu domowym żegna się z pasem :D

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg