Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kane pokonał Finlay'a

Intercontinental Champion Umaga pokonał Mr. Kennedy'ego & Carlito

Rey Mysterio pokonał Chavo Guerrero

Beth Phoenix wygrała Divas Battle Royal

ECW Champion John Morrison pokonał CM Punk'a

Triple H pokonał King Bookera

Batista pokonał World Heavyweight Champion'a The Great Khali'ego przez Dyskwalifikacje - Grejt obonił pas

WWE Champion John Cena pokonał Randy'ego Orton'a
Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

8

• LegendKiller

5

• pawelzak1976

5

• AtS

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

WWE jak widać nie próżnuje i pracowicie zjebali kolejne PPV 8) poziom walk był oczywiście niski, żadna nie wybiła się z tłumu, jeżeli miałbym wybrać najlepszą to byłaby nią walka o pas Interkontynentalny, inne to albo średniaki - Kane vs Finlay czy CM Punk vs John Morrison, albo dno - Great Khali vs Batista, Triple H vs King Booker czy John Cena vs Randy Orton.. w ogóle żałuje, że zasiadałem to tego.. czegoś :t_down: gdyby nie segment z Crime Time i któryś z kolei powrót po to tylko aby sprzedać PPV Stive Austin`a zasnąłbym przy biurku :( jeżeli miałbym to ocenić to postawie mocne 3/10, na więcej ta gala nie zasługuje.. :rotfl:

PS. Hard Justice mimo iż było najsłabszym PPV w wykonaniu TNA w tym roku i tak było o niebo lepsze od SummerSlam :DTNA Still Rules !

PS2. Kojot, a gdzie zamieściłeś w wynikach walkę tak bardzo oczekiwanego Trajpla ? :rotfl:

SS do pupy. Dawno nie widziałem żeby tak zapowiadającą się gale spipszyć do granic morzliwości. :t_down::t_down::t_down::t_down::!:

PS. Dlaczego skoro Batista pokonał Khaliego to nie ma pasa??

Ponieważ wygrał przez dyskwalifikacje, mianowicie Great Khali użył krzesła, przez to sędzia przerwał pojedynek, w WWE panują takie zasady, że pas może zmienić właściciela jedynie po pinie i submissionie, więc Khali zachował pas.

no to jak tak to khali może nmigdy nie stracić pasa bo będzie zawsze lał ich krzesłem , bez sensu :-/:t_down::t_down:

Rzeczywiście bez sensu!

Dzięki za wyjaśnienie!

khali może nmigdy nie stracić pasa bo będzie zawsze lał ich krzesłem

Spokojnie .. :rotfl: The Great Khali potrzyma pas jeszcze troszkę, gdy wróci Undertaker to najpierw rozwali tego batona Henry`ego, a później weźmie sie za Khalasa ;)

Ale ten orton to cieniarz Cena Znów go pokonał !! Orton niehc juz lepiej nie sapie do cena !!

Cena is number 1 !!!!!

:t_up:

pezetvi7.png

PS. Hard Justice mimo iż było najsłabszym PPV w wykonaniu TNA w tym roku i tak było o niebo lepsze od SummerSlam :DTNA Still Rules !

Z całym szacunkiem IIL ale... co ty pier**lisz ?

Hard Justice, na którym usnąłem po 3 walkach ma być lepsze od SummerSlam ? TNA może mieć dywizję X, która świadczy u ciebie o wyższości TNA nad WWE (bo chyba reszta walk nie była lepsza do tych na SS) ale jedna walka nie czyni całej gali lepszą od tego co było na Summerslam. Wystarczy wspomnieć powrót Reya i HHH czy występ Austina. To stwarza więcej emocji niż ta twoja walka Dywizji X i całe HJ razem wzięte. Do tego dochodzi jeszcze bardzo dobra walka o pas IC oraz, co tu dużo gadać, świetna walka o pas WWE Championship. Publika szalała, Randy świetnie rozgrywał walkę i Cena, jak Cena, tylko wygrał. Po RKO Ortona, po którym się chwilę zwijał wiedziałem, że Jasiu wykopie i zaraz walkę skończy. Mam nadzieję, że Vince zobaczy, jak publika reagowała na Jaśka i odbierze mu pas na Unforgiven, bo oprócz tych kilku dzieciaków, cała publika była na Ortonem i było to dokładnie słychać. Orton pokazał na co go stać i moim zdaniem na następnym PPV powinien być rewanż z wynikiem odwrotnym do tego, co było na Summerslam.

Wiedziałem, że Khalas zatrzyma pas a walka nawet ie była taka zła, jak na jej skład. Nawet się poderwałem z krzesła jak Batista wykopał Chokebomb, bo myślałem, że będzie wielki błąd WWE i dadzą mu pas. Na szczęście Khali wygrał i trzeba się cieszyć. Taker wraca i po krótkim feudzie z Henrym zaopiekuje się pasem WHC ;)

CO do innych walk... bardzo dobra walka o IC, szkoda, że wygrał Umaga. Po cichu liczyłem na Mr. kennediego. Tak czy inaczej walka dobra ze zwrotami akcji. Umaga co prawda gorzej się prezentuje jako face ale jako champ jak najbardziej mnie przekonuje ;)

Rey wrócił i dobrze. Walka była średnia ale to chyba ze względu na Chavo. Gdyby na jego miejscu stał Ś.p Eddie, ta walka mogłaby być świetna. A tak to należy odnotować tylko powrót Reya i jego zwycięstwo, które mnie ucieszyło.

Fajne segmenty byłym szczególnie z Cryme Tyme. No i to DAMN na końcu. MNIAM :D

Divas Battle Royal moim zdaniem bez niespodzianki. Wygrała ta, na którą postawiłem i był to chyba dobry wybór WWE. Beth dobrze prezentuję się w ringu i powinna wygrać pas jak najszybciej szczególnie, że Candice w ogóle ani na ten nie zasługuje swoimi umiejętnościami ringowymi, ani już chyba wyglądem. Postarzała nam się Candice niestety.

Powrót HHH... śwetnie to wszystko było rozegrane, no może dałbym HHH tą jego koronę, bo lepiej oddawałaby to, o co biega w tym feudzie ;) Co do walki to była ona dobra. Nie musiałem przewijać walki, bo stała na równym poziomie i raczej nie było bardzo słabych momentów.Triple H wrócił z nowymi siłami i chęcią walki i było to doskonale widać.

Kane vs Finlay - tutaj godne odnotowania tylko zwycięstwo Kane'a. O reszcie nie będę pisał, bo i nie ma o czym.

910573292462b42a28a382.gif

• Reputacja:   3

Cena is number 1 !!!!!

8-}

No cóż.... 20 lat SummerSlam... i nawet $#%$# żadnej zmiany pasa nie było... nie będę komentował żadnej walk bo po przeczytaniu powyższych postów głupio by mój wyglądał... Cena wygrał... ale Orton pokazał, że ME nadal należy do niego. Przed Nami Unforgiven i niech Bóg ma Nas w opiece. Rey powrócił z wielkim brzuchem - z tą wagą może spokojnie walczyć w heavywightach... a Ttriple H schudł i mu nawet drbinka na brzuchu powróciła... 8) Największe emocje mimo wyników wzbudziły u mnie 2 wali o IC i WWE pasy... ale nie płaczę... nic nie jest wieczne i wciąż mam nadzieję... :hhh: Triple H powrócił :D

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   2

Z całym szacunkiem IIL ale... co ty pier**lisz ?

Hard Justice, na którym usnąłem po 3 walkach ma być lepsze od SummerSlam ?

Jak zwykle IILuś głupoty pier..... ale on to już chyba specjalnie pisze :lol: Nie wiem jaki był poziom całego HJ bo k.... zasypiam ilekroć spróbuje zacząć ogladać. Nic nie dało przewijanie, na każdej walce oczy mi sie zamykają.

Co do SS to nie obejrzałem jescze całego ale to co mnie interesowało więc o całości nic nie powiem ale nawet gówniana z założenia walka Batista vs Grejt wzbudziła większe emocje niż najlepsza walka HJ. Walka o IC wcale nie najgorsza i dobrze że Umaga wygrał bo nie zniósłbym jego feudu z Misterem jeżeli pas mniałby Kennedy. Tak samo niezły Triple H, a myślałem że jak wróci to z wielkim brzuchem i drewniany jak Khalas a tu nawet niespodzianke sprawił nam stary Trejpelek. Cena niestety jak zwykle 4 ciosowy zawodnik, Orton troche lepiej ale ja jestem dalej zdania że on sie nadaje do ME tylko w parze z zawodnikami który coś potrafią a nie z podrzędnym Siną. No i to co mnie najbardziej ciekawiło czyli Grejt vs Khalas. Można k***a narzekać na Batiste że jest klocem ale niech mi ktoś pokaże wrestlera który w ostatnim czasem wyciska z Punjabiego wiecj niż Batek? Mimo że ta walka daleka była od doskonałości to jednak bije ona wszystkie walki Grejta z Kejnem czy Ceną o lata świetlne, brakuje mi tylko jeszcze próby Batista Bomb na 200kg tyczce :rotfl:

A więc WWE całkowicie zrąbało gale (jak zawsze zresztą :P), tylko markom może się on spodobać. Ale byla jedna dobra akcja: Arm Drag Balck Reigna Reya Mysterio :D Ale moze wypowiem się o dwócha najważniejszych matchach :P

Bacio vs Khali: jedna z najgorszych walk jakie w życiu widziałem! Obaj pokazali całkowite bezklasie, a w połączeniu z głupio zabookowanym finisher stworzyło to beznadziejne widowisko które znieść mogą tylko najwytrwalsze marki WWE :P

Cena vs Orton: match wyróżniał się tym, że połowe zajęły Headlocki ;) Słaby i przewidywalny, klasyczny dla Johna koniec: Archanioł Janek wykopuje się z finishera przeciwnika i robi FU (ewentualnie STFU).

Podsumowając gala nie warta ściągania, shit, dno i ogólnie gala skierowana całkowicie pod dzieci-marków. Dlatego każdemu polecam odpuścić sobie ten show, a najlepiej całe WWE :D Jeśli na Summerslam było cokolwiek warte obejrzenia to segmenty ze Stone Coldem i Cryme Tyme.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Ty lepiej wracaj do oglądania tych swoich Dragon Gejtów gdzie dwa typy w gaciach na głowie i wełnianych kalesonach skaczą bez sensu z mnarożnika na narożnik ciosy a są sprzedawane na takim poziomie że ja Alusowi lepiej sprzedaje czopsy na gołą klate nad jeziorem :t_up: Nie ma to jak wrestling dla znawców (ah sorry to nawet wrestlingiem nie można nazwać ten kurnik) :rotfl:

• Reputacja:   3

ja Alusowi lepiej sprzedaje czopsy na gołą klate nad jeziorem :t_up:

:rotfl: damn!

Przecież ta gala nie była jeszcze taka ostatnia, fakt, że mogłaby być lepsza ale gorsz shity widywałem. Ciekawe jakie byłyby komentarze jak Orton faktycznie by pyknął Cenę? Gala super, najlepsza gala w roku? pfffffffff :kissass:

Niektórzy zamienili się z marków w profesjonalistów... ciekawi mnie ile pociągną oni w ogladaniu wrestlingu bo na jakąkolwiek burze w tym biznesie (tak jak 10 lat temu) to chyba nie ma co liczyć... no bo chyba że Ultimate Jeff Jarrett podciągnie ratingi do 6.0 :rotfl: Daję tu co niektórym max 2 lata ( a znam już userów BGZ co w zeszłym roku się już wypalili) i zostanie im do oglądania tylko piłka nożna (też widowisko wyreżyserowane jak pokazały ostatnie lata 8) )

001ug2mo4.jpg

John Cena wygrał i barzo dobrze.John :lol: Cena to mistrz