Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown 17.08.2007 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

WWE Smackdown 17.08.2007

001oo1.jpg

MVP debiutuje ze swoim talk show: “MVP’s VIP Lounge.”

001nx8.jpg

Master Lock Challenge

Chris Masters pokonał Matta Hardy

21gi2.jpg

3421sx3.jpg

Non-Title Match

WWE Tag Team Champions Deuce & Domino pokonali The Major Brothers

34215mz4.jpg

jonny1tpdb2.jpg

security1205mj2.jpg

023au0.jpg

Finlay vs. Jamie Noble No Contest

001ge7.jpg

21sp7.jpg

3421qw6.jpg

34215rb5.jpg

Chavo Guerrero pokonał Shannona Moore

jonny1tptq9.jpg

security1205rd7.jpg

023dt8.jpg

001he1.jpg

001uq8.jpg

Mark Henry pokonał Brada Cardona

21kd1.jpg

3421mw6.jpg

34215of0.jpg

Michelle McCool pokonała Victorie

jonny1tpce5.jpg

security1205nh5.jpg

001vx7.jpg

21vd3.jpg

Non-Title Match

World Heavyweight Champion The Great Khali def. Kane

001jc2.jpg

21zg2.jpg

3421sy6.jpg

34215fp3.jpg

jonny1tpup5.jpg

001ug2mo4.jpg
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

1

• badziewiarz

1

• Batista500

1

• Sejbla

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ostatnie zdięcie wygląda jak masarz głowy :D Batista taki odprężony :D

Thanks

sws.png

31576.png

Smackdown 17 08 2007

Na ring jest MVP

MVP - Panie i panowie zapraszam na pierwszą edycję VIP lounge, tydzień temu przyjąłem zakład od matt hardego na mecz bokserski matt przyjął zakład ale przez mój zły stan fizyczny pozwoliłem sobie wyznaczyć jako mojego zastępcę Evandera Holiefield moim pierwszym gościem będzie Matt Hardy, wiem, że możesz czuć się niezręcznie bo jesteś w programie dla Vipów

Matt - widzisz MVP w ostatnim czasie ludzie lubią mnie w moim wyzwaniu przegrałeś, a w walce po tym uciekłeś teraz wyznaczasz do wali kogoś innego

MVP – zaraz, zaraz mój stan na to nie pozawala

MAtt - Ściemniasz, że się źle czujesz dajesz mi evandera pokonam go

MVP - Powiedziałeś zaakceptuje każde wyzwanie jakie mi dasz teraz dam ci następne zadanie Master Lock Challange

Master Lock Challange

Chris Masters vs Matt Hardy

Matt był bliski uwolnienia się ale MVP przeszkodził mu kopiąc go i sprzedając liścia. Po wszystkim jeszcze MVP sprzedał Playmakera

Backstage: Vince z Choachem nadal szukają dziecka Vinca i dzisiaj szukają w Smackdown

Promo Jesse and festus

Deuce & Domino vs Major Brothers

Końcówka: Domino zakłada Chain locka i robi Neckbreaker zmiana z Deuce i Cross Body, Brett robi Back Drop wchodzi Brian Clothelsine powala Duce i Spinebuster, Brett zajmuje się Domino, Brian nie trafia Cross body i dostaje kopniaka od Deuce pin 1...2...3

Zwycięstwo: Deuce & Domino

Backstage: Vince gratuluje Kristal i Longowi zmiany stanu cywilnego wchodzi Kali który nie chce walczyć z Kanem, Kali podaje rękę Vincowi, a Choach przypomina Vincowi czy pamięta kiedy był w indiach Vince zadowolony, że taki osiłek może być jego synem.

Finlay vs Jamie Noble

Końcówka: Finlay zakłada Indian Leg Lock wchodzi Kane atakuje Finlaya Big Boot szykuje się do Chokeslama ale Nogle atakuje Finlaya, Kane go odpycha znowu szykuje się do Chokeslama tym razem Hornswoggle popycha Nobla na Kane ten robi Chokeslam na Noblu, a Finlay ucieka

Zwycięzca: No contest

Chavo Guerrero vs Shannon Moore

Końcówka: Chavo pracował nad nogą Moora po wydostaniu się z uchwytu More sprzedaje Enziguri i Dropkick robi Moonsault z narożnika i chce zrobić Neckbreaker ale Chavo atakuje nogę chce zrobi Glory Special ale Mooe ucieka w zamian robi Brainbuster pin 1...2...3

Zwycięztwo: Chavo Guerrero

Po meczu Chavo zakłada maskę Reya na Moora i robi Frog Splash na nogę

Na ring wchodzi Batista

Batista - To był długi tydzień, w ostatnim tygodniu mój najlepszy przyjaciel mentor Ric Flair został zgnieciony chciałem mu pomóc ale strach przez jego ręką nie pozwolił mi na to byłem w wielu walkach ale nigdy nie widziałem takiego cierpienia obiecuje wam coś wszystkich, że mój przyjaciel Ric Flair zostanie ,

W tym momencie kali zaczyna coś krzyczeć na ekranie

Tłumacz - możesz sobie obiecywać i tak nie pokonasz go Kali pokaże co zrobi z twoją głową zaprezentuje to na piłce do koszykówki Kali zgniata piłkę

Batista - Ładny trick ale piłka nie bije nie jest wściekła nie oddaje nie żąda zemsty i piłka nie walczy o WHC.

Backstage: Vince zachwyca się możliwością, że jego synem może być The Great Kali ale każdy mięśniak może być twoim synem widzimy jakiegoś grubasa wysmarowanego oliwką który tańczy koło nich

Mark Henry vs Plazma

Końcówka: Mark kopie przeciwnika po brzuchu rzuca go i Backbreaker po czym World Strongest Slam i Bear Hug

Zwycięzca: Mark Henry

Mark Henry - Przesyłam wiadomość Undertakerowi ja jestem Silverback king of jungle i nikt mnie nie pokona chcę wam pokazać ponownie co zrobiłem z Takerem kiedy leci video z powtórką pojawia się kasza i promo Takera :D Nie boję sie tego nagle gaśnie światło i pojawiają się druidzi gdy się zapala znikają bez śladu

Backstage: Kristal bierze za druhny Torrie i Michelle McCool, Victoria też chce ale Kristal jej nie grzecznie odmawia Victoria kłuci się z michelle. Victoria sprzedaje liścia Michelle ta oddaje ale trafia w Kennego Dykstre

Backstage: Jimmy Wang Young i Funkai wmawiają Vincowi, że są jego dziećmi łapie ich Kane i mówi do Vinca dad! :D

Michelle McCool vs Victoria / Kenny Dykstra

Końcówka: Victoria zakłada Arm Lock ale Michelle wychodzi jednak Viki zakłada jeszcze jednego Michelle wychodzi sprzedaje Dropkick i jeszcze jeden Clothesline i Superkick, Clothesline z drugiej liny pin 1....2...3

Zwycięzca: Michelle McCool

Backstage: Nadal trwają poszukiwania dziecka Vinca pojawia się dawny spiker WWE nie pamiętam jak się nazywa Choach przypatruje się, a Vince popycha starucha aby ten odszedł.

The Great Kali vs Kane (No title)

Końcówka: Kali pracował nad brzuchem Kane, Big Red wychodzi kopie Kaliego i wbija w narożnik wbija się w niego 2 raz, chce zrobić Clothesline ale Kali robi Claw Kane traci siły upada na kolana potem na ziemię pin 1....2...3

Zwycięzca: The Great Kali

Po meczu Finlay atakuje Kane przybiega batista Spinebuster na Finlau i bije Kaliego Spear w Finlaya chce zrobić batsita Bomb ale Kali robi Claw

Wielkie dzięki za wyniki i za piękne opracowanie smackdowna! :D:D:D:D:D:D:D:D

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

ehh...czyli zgodnie z przwydywaniami Tacker po pwrocie weźmie się za króla Jungli ... oby szybko się z nim rozprawił ...problem tylko w tym będzie to seria odgrzewanych kotletów ...najpierw Henry , potem pewmie Edge ...i jesli khali utrzyma title to on padnie kolejny..

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

SD! dno .... nie potrzebnie ściągałem te 700 mega :/

Same nudy nic ciekawego poprostu dno :/

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

%&$^# i %&$^%$# bo *%$^ i wszystko jasne :D

Tyle wystarczyłoby do opisania SD! Absolutne dno.

Talk Show MVP, Master lock Challenge, Khali prezentujący swą siłę na piłce od kosza, czy inne dzikie węże - DNOOOO

Deuce & Domino pokonali The Major Brothers

Walka średniawa...

Finlay vs. Jamie Noble

Walka genialna, super akcje, Finlay wzbił się na wyżyny...tylko czemu przy tej walce spałem? :P

Chavo Guerrero pokonał Shannona Moore

Kolejna średnia walka...zieeeew Frog Splash na nogę, lol

Mark Henry pokonał Brada Cardona

walka trwała AŻ 3 min. Po walce znów pokazuje jak niszczył Takera...pfff

The Great Khali vs. Kane

kaszak zaraz napisze, że to była najlepsza walka wieczoru hehe

Najgorsza walka wieczoru, shit, dno i co tam jeszcze chcecie.

I jeszcze ten finis...tfu ^%$^**^ "cios" kloca. Zeszmacenie Kane i Batisty. Płakać mi się chcę jak widzę te screeny...

The Undertaker...RETURN...I tym optymistycznym akcentem... :D

Return Undertaker?....jak dobrze sobie przypominam to tylko on powalił wielkoluda z Indii...tyle ze musiał kilka razy urzuc krzesła....co po pierwszym razie nie pomogło :lol: ...the Referee liczy....bodajze do 8 Khali wstaje...ledwo się trzyma...Taker podchodzi z krzesłem 2 razy po głowie powerslam..i wtedy dopiero Pada Khali....jak narazie to Khali utrzyma coś mi się wydaje dłuuuugo pas....dopóki Taker nie wpadnie i nie zrobi rozróby....

fajne backstage ... rozwalił mnie tańczący coach z oil guy :) i Kane :D

resztę z braku czasu przewijałem

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg