Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Quiz PPV Promo

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na dobry poczatek pierwszy (i pewnie jedyny:P) w historii Quiz PPV entrance theme tag teamowy...

Dallas Horsemen <> ////

Edytowane przez DDP
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DDP

5

• Scythe

3

• SPoP

2

• Bonkol

2

Top użytkownicy w tym temacie

Sa swieta, czas dawania, a nie otrzymywania. Wiec dam Wam pewna rade, BiS. Na Waszym miejscu juz zaczalbym myslec o przyszlosci. Nie opychajcie sie swiatecznym zarciem, nie ogladajcie TV, nie szykujcie sie na Sylwestra. Mowie Wam, cwiczcie! Cwiczcie dzien i noc! Bez chwili wytchnienia, moze wtedy bedziecie mieli jakies szanse w meczu z Dallas Horsemen.

Nazywacie siebie Rewolucja Moralna? Hehe, to smieszne. Nasza rewolucja odbedzie sie na #wcwfans, gdzie nie ma miejsca na moralnosc. Ring Quiz PPV to pole bitwy ktorej My, Dallas Horsemen, jestesmy generalami. Bonkol! Scythe! Wiecie co mowia ludzie kiedy Dee i ja chodzimy po miescie? Padaja na kolana i mowia "jestescie najlepszym tag teamem Polskiej Sceny Wrestlingowej". My to wiemy. W glebi serca Wy tez to wiecie. Te pasy ktore nosicie wokol bioder nie naleza do Was, Wy tylko trzymacie je dla nas. Ale My po nie idziemy. Slyszycie tetent kopyt? Apokalipsa nadchodzi... WOOOOOOOOO!

Dallas Horsemen: <> Marcin ////

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Well said my ring partner. We're gonna kick your poor asse and there are only TWO things you can do about it: NOTHING or LIKE IT...and that's not a bad thing, it's a good thing.

BANG!

Dallas Horsemen: <> DDP ////

Damn, jakby powiedzial Ron Simons, zapomnialem ze Bonkol i Scythe nie znaja jezykow obcych, poza francuskim :P A wiec w skrocie... Predzej Lepper zostanie ojcem nieslubnego dziecka niz wy wygracie...hmm ale przeciez tak jest! Ok, predzej Goldberg jobnie czysto niz BiS pokona Dallas Horsemen...Got it? Good

Dallas Horsemen <> ////

Grim ma nieco inny theme w Quiz PPV niz ten, ktory towarzyszy mu w AWF... Wanila Nindża - Taf Enaf ;-)

http://rapidshare.com/files/8950296/Vanilla_Ninja_-_Tough_Enough.mp3.html

Jak sie naradze z LK, to wrzucimy theme naszego teamu

Grim: ale nasz jest self made a twoj to po prostu czyjas piosenka wiec ...
Dallas Horsemen <> ////

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Bez przesady, ja na pewno nie będę robił swojego theme'u, bo mi się nie chce po prostu :P Chyba, że Scythe się tym zajmie ;) Może jakieś rytmy hip hopowe ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

Bonkol, złożę po świętach dla nas jakiś fajny theme :) Też będzie self made, więc nie macie się czym chwalić, drogie panie :D A co do walki, pff, tak się przestraszyłem, że chyba zostawie pas w domu, bo nawet po porażce (dla was nieuniknionej) będziecie nam wmawiać, że te pasy są wasze :twisted:
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

DDP, Marcin mam nadzieje, że nasz feud będzie trochę trwał i nie zakończy się po następnym PPV na którym przegracie, podłamiecie się i popadniecie w alkoholizm ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

i popadniecie w alkoholizm

to nie takie straszne, na jakie wygląda :P Ja np. popadam w alkoholizm co roku w okresie od 24 do 31 grudnia :P Na szczęście zawsze udaje mi się z tego wyjśc cało i znowu staje się wielkim abstynentem :D

Czekajcie na theme f'n BiS, który rozpier.... wasze głośniki tak samo, jak my rozpier...... Dallas Horsemen na next PPV :D

Też mam swój znaczek teamu : (*)(*) :P

Do It Like A BOSS !

Też mam swój znaczek teamu : (*)(*)

Scythe: tak, piersi ktore tylko widujesz w dziale Celebrities :P Po walce z Dallas Horsemen popadniesz w alkoholizm od dnia walki do konca zycia. A jedyna abstynecja jaka cie czeka to punktowa, w walce z nami, czyli tak samo prawie jak w twojej poprzedniej, hahaha :D Zostaw pas w domu by sie dluzej nim pocieszyc bo po walce bedziesz musial go oddac. Przyslemy kuriera po niego.

Bonkol: nasz feud zakonczy sie na nastepnym ppv po tym jak was zmiazdzymy i rewanz bedzie zbyteczny.

Dallas Horsemen: <> DDP ////

Dallas Horsemen <> ////

Scythe: tak, piersi ktore tylko widujesz w dziale Celebrities

w dziale Celebrities nie byłem chyba nigdy :D Więc źle trafiłeś, mój przyjacielu :P

A jedyna abstynecja jaka cie czeka to punktowa, w walce z nami, czyli tak samo prawie jak w twojej poprzedniej, hahaha

ten się śmieje, kto się śmieje ostatni, byjacz :P Racja, popadne w alkoholizm, bo skopanie wam waszych zarozumiałych dup trzeba opijać rok albo i więcej, a ponieważ los już napisał scenariusz, mój alkoholizm jest nieunikniony :D

f'n BiS: (*)(*) :D

Do It Like A BOSS !

Eh, jako bezstronny obserwator powiem tyle. Gdyby takie speeche, jak Dallas Horsemen mialy miejsce w prawdziwym ringu, z prawdziwa publika, nie pomogloby nawet zaganianie ludzi z ulicy, zeby w TV byl lepszy efekt. Zaczeliscie niezle, ale w tej chwili tylko sie powtarzacie, ciagle to samo, caly czas, chyba, ze to durnowate zdanie o tym, ze BiS ma spac ze swoimi pasami i jesc z nimi kolacje to Wasz keczfrejz. Tylko co sie stanie, jak wygracie pasy? Bedziecie opowiadali jak to fajnie jest spac ze swoim pasem mistrza TT? :) Po speechach od razu widac, ze jestescie fanami WCW :lol:

Tak, czy inaczej, SPoP podnosi w gore karton z napisem "Quiz PPV - give me my money back" :)

Pozdrawiam

SPoP - Rigowy Psychol(og) :)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Po speechach od razu widac, ze jestescie fanami WCW

SPoP: mowi to najwiekszy fan puroresu :lol: sam jestes markiem WCW SPoPi so beat it :P W twych slowach czuc zazdrosc bo straciles szanse na pasy i teraz dlugo jej nie dostaniesz. Na pewno nie od nas, chyba ze pokonacie nas w non-title matchu. Texty naszych speechow piszemy na kolanie, minute przed show. A nie tak jak Ty miesiac przed gala :P Poza tym nie wazne jak sie zaczyna ale jak konczy, pogadamy po PPV.

Dallas Horsemen <> ////

SPoP: Nasze proma piszemy o pasach, bo to wlasnie one sa stawka meczu. Te pasy ktorych nie wygrales i dlatego teraz placzesz. Byliscie z P0 naprawde blisko, trzymaliscie zloto koniuszkami palcow, ale do tego trzeba czegos wiecej od opa na kanale :D Nie lubisz naszych speechy? Naucz sie je kochac, bo to najlepsze speeche na RM.

Dallas Horsemen: <> Marcin ////

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

WeeMan: BOOORING! BOOORING!

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg