Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA No Surrender 2007 oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   994
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

tnanosurrender04id2.gif

TNA World Heavyweight Championshyip

Kurt Angle Vs Abyss

TNA World Tag Team Championship

Kurt Angle & Sting Vs Ron "The Truth" Killings & Adam "Pacman" Jones

TNA X Division Championship

Kurt Angle Vs Black Machismo

Samoa Joe vs Christian Cage

No Disqualification

"Wldcat" Chris Harris vs Black Reign

"Cowboy" James Storm vs "The War Machine" Rhino

Kaz vs Robert Roode

#1 Contender World Tag Team Championship

10 Team Gauntled Match w którym udział wezmą następujące drużyny:

- The Voodoo Kin Mafia

- The Latin American Xchange

- Team 3D

- The Motor City Machineguns

- Triple X

- AJ Styles & Tomko

- “The Guru” Sonjay Dutt & Petey Williams

- Raven & Havok

- Eric Young & Shark Boy

- Lance Hoyt & debiutujący Jimmy Rave

A, więc zwycięzca Doomsday Chamber of Blood, czyli Abyss zmierzy się z Kurtem Angle, czyli osobą posiadającą wszystkie pasy TNA oraz pas wagi ciężkiej IWGP. Zapraszam do dyskusji, piszcie czego jakie pojedynki chcielibyście obejrzeć oraz czego spodziewacie się po main eventcie.

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

7

• pablo modjo

2

• IOOT_DZIKO

2

• The Sickman1674325907

2

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Po tym jak zawiodło mnie hard Justice na całej lini, nie spodziewam sie niczego szczególnego po NS. Chociaz pewne jest to, że znowu zobaczymy walki Storm vs, Rhino, bo już czas żeby Rhino wygrał, i za pewne Harris vs. Black Reign. Musi oczywiście wystąpic jakas walka typu Sting & Test vs. Cage & Tomko & Styles, tylko nie wiadomo w jakim składzie. Nastepna walka to za pewne Pac Man vs. Killings, gdzie Pac go pewnie rozwali...bo nie sadzę żeby joobnął na początek. będzie kontynuacja feudu 3D vs. Steiners i VKM vs. Lax.

Co do ME, to wygra jak wiadomo Kurt.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Styl:  Klasyczny

Hard Justice bylo przecietne ale za to No Surrender bedzie super.

Walki jakie moga sie wg. mnie odbyc to te ktore wymienil Alustriel i moze cos z Samoa Joe ale watpie.

Jesli chodzi o ME to mysle ze moze sie skonczyc passa wygranych walk przez Angle'a.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Juz pisałem o tym w newsach ... na tym PPV KURT ANGLE będzie bronił wszystkich pasów TNA jakie posiada ...

- o X-Division vs. Black Machismo Jay Lethal

- o TNA World Title vs. Abyss

- o TT TNA title vs. Allen PacMan Jones & Ron The Truth Killings.

czyli PacMan nie będzie walczył przeciwko killingsowi ..a razem z nim ..

915802072594e34bce782c.jpg

Miałem to wkleić to karty, ale ze względów technicznych nie dało sie.. co do trzech walk Angle`a.. jestem pewien, że jobbnie Machismo i drużynie Killings & Pacman, ponieważ na Bound For Glory powinne odbyć się trzy walki o pasy, a nie jedna czy trzy w których będzie walczył ten sam wrestler. Głupio TNA robi ponieważ od razu po debiucie daje pas drużynowy Pacman`owi, mimo iż debiutował nie dawno, oraz nie uprawiał nigdy wcześniej wrestlingu.. pas World Heavyweight obroni - dzięki wciąż przekładanemu debiutowi Banderasa.. - przez te machlojki z pasami straciły one wiele na wartości.. mam dość eksperymentów TNA :(

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Ciekawy jestem swoją drogą czy Kurt nie miesza sie czasem w bookerke troszkę

915802072594e34bce782c.jpg

Nie jestem w 100% pewien, ale ma chyba jakiś Creative Control czy coś, TNA przesadza z jego pushem, jeszcze żadna osoba nie dostała takiego pusha jak on, Rock, Austin, Hogan - żaden z nich nie posiadał wszystkich pasów federacji.. gdyby to jeszcze był wrestler, który ma swoje za sobą w TNA.. ale Kurt przecież nosił podobne pasy w WWE, taki dziwne uczucie jakby to WWE panowało teraz w TNA.. :( jak wspomniałem w innym temacie nadszedł czas mega promocji Kurta, wszystko inne poszło w odstawkę, Bound For Glory miało odbyć się w Chicago jednak zdecydowano, że odbędzie się w Atlancie, czyli mieście gdzie Kurt zdobył złoty medal, wszystko widać już jak na dłoni.. boje sie, że entertainment i chęć zarobienia za wszelką cenę pieniędzy nie zgubi TNA..

Więc Kurt musi wybrać jakiegos partnera do pojedynku w teame . Ciekawe kto to może być :?: Podczas ME napewno wpadnie Joe i będzie chciał zniszczyć Angela i moze to wykorzystać Abbyss , jednak w tym przypadku po interwencji Joe walka może zostać przerwana i obroni tytuł jednak Angel czego nie chciał bym bardzo :!::( Z Abyssem napewno bedzię Sting , możliwa jest jeszcze jakaś interwencja chłopców Caga a moze i jego samego .

Mam go już dosyć niech trzyma ale jeden pas a nie wszystkie to jest wielka przesada ze strony TNA :(

Co tam NO Surender na Boud for Glory będzię sie zapewnie działo :!::!::!:

• Reputacja:   6

Nie wiem czy zauwazyliście ale Angle jest kreaowany na dupkowatego heela z jednego powodu. A jest nim powrót face'owego Jarretta. Tak, tak to jedyne rozsądne wyumaczenie. Za Jeffem będzie cała publika w sali i przed TV. Do czasu feudu z JJ, Kurt zapewne pasa nie straci. No i w sumie dobrze.

Wygląda na to że W KOŃCU pojawi się też Mesjasz czy jak mu tam i to on doprowadzi do porażki Abyssa w ME.

Kto widział iMPACT to wie że zanosi sie na kolejny feud Joe - Cage.

I nie ma pewnie co liczyć na porażkę Christiana...

16476371734edf391100c30.jpg

co do walki TNA World Heavyweight Championshyip stawiam na Abyssa... uwazam ze jest o wiele lepszy niz Kurt który ostatnio swoje walki wygrywa tylko i wyłacznie dzieki wielkeimu szczesciu...

Jestem pewien, że Jeff Jarrett zajmie się Kurtem po No Surrender i zmierzą się na Bound For Glory, zakładam, że Angle straci pas X Division i World Tag Team, a World Heavyweight obroni tylko i wyłącznie dzięki (przeciąganym :roll: ) debiucie Banderasa. Wkurwiam sie na samą myśl, że ten Pacman, który nawet walczyć nie może dostanie pas od tak, na wejście, a takie drużyny jak LAX, Triple X czy Motor City Machine Guns mogą tylko o tym mistrzostwie pomarzyć.. :| przez te machlojki z pasami straciły wiele na wartości.. Szkoda, że Samoa Joe jobbnął bez większego echa, tzn na iMPACT!cie zaczął już program z Cage`m, a szkoda, Christian mógłby zacząć się wreszcie kłócić z AJ`em, który na BFG przeszedłby Face Turn.. (marzenia.. :( ) jednak pewnie zobaczymy kolejny odgrzewany kotlet.

Ja ciesze się , że The Truth dostanie znowu jakiś pas :D Nie wiadomo jak walczy Pacman , ale trzeba przyznać , że to nie sprawiedliwe, żeby człowiek, który jest od niedawna w federacji i który nie stoczył żadnej walki dostawał od razu pas. mimo to cieszę się , że raczej zdobędą pasy ze względu na Killingsa. Co do reszty to tak jak mówicie Kurt pokona Abyssa i przegra z Lethalem, mimo że patrząc na wygląd obu wrestlerów to Kurt powinien pokonać Lethala, a z Abyssem mieć kłopot.

2evyret.png

Hard Justice nie było fajne NS też wydaje mi sie że sie niestety nie uda bo żeby kurt w połowie walk walczył to by była przesada bo nie znosze faceta :D:P

mariamedejkopiakb2.jpg

maria-napis.jpg

I Love TNA !!:)

Chcialbym dodac jeszcze od siebie ze jest tez mozliwe ze kurt straci wszystkie pasy a jak juz je straci to zrobi sie ciekawie.

Ja sądze po ostatnim Impactcie tak :

Jeżeli nie oglądałeś nie czytaj!!

Samoa Joe ma jakiś mini feud z Cagem przez te zagranie na poprzedniej gali czyli walka będzie :

"The Samoan Submission Machine" Samoa Joe vs "The Instant Classic" Christian Cage & "The Phenomenal" A.J. Styles & Tomko

Team 3D napewno będą chcieli rewanż na Stainersach więc :

Team 3D vs The Steiner Brothers

No i Haris z Black Reign.

"Wildcat" Chris Harris vs Black Reign

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png