Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Integracja - Wspólne oglądanie gal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu, wraz z ekipą z IRC'a gale Ring of Honor oglądamy razem. Jak to wygląda ? Ktoś mógłby zapytać. Otóż - każdy z nas ściąga gale, ustawiamy sie na konkretną godzinę i jednocześnie włączamy gale jednocześnie pisząc na ircu. Wygląda to mniej więcej tak, jak oglądanie gal live.

Pytanie dla Was - czy bylibyście chętni do podjęcia takiej inicjatywy ? Moim zdaniem naprawdę warto. Sam oglądałem gale ROH 'na raty', a podczas oglądania jej na # emocje są wiele większe i człowiek nie chce, by gala się skończyła.

Jeśli ktoś byłby chętny, to zapraszam na Niedzielę, na godzinę 22, na #boruta, gdzie będziemy oglądać galę 'Domination'.

Gale tę można bez problemu zassać z PWT.

ROH Domination Torrent

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 191
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oglądałem z Milosem gale Supercard of Honor 2 i przyznam, że bardzo przyjemnie ogląda się w ten sposób gale, jeżeli macie coś co i ja mam lub znajduje się na XWT (na PWT ban :cry: ) chętnie mogę pooglądać z Wami. Chętni na oglądanie gali ROH in Japan niech też piszą w temacie :) wiem, że gale oglądać na 100% będą Kaszak i Milos, ponieważ z nimi już rozmawiałem, Kojot Ty chyba też posiadasz te gale, więc pisać kiedy Wam pasi i oglądamy 8)

Opublikowano

Faktycznie, oglądanie gal z kimś jest bardzo fajne :) Jeśli chodzi o ROH in Japan mi pasuje dziś o 21.30 (ewentualnie troche pozniej), w inne dni może być wcześniej ;)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Opublikowano
  • Autor

ROH in Japan planujemy na przyszły tydzień ;)

Więc panowie, jeśli nie macie żadnych przeciwwskazań, to wstrzymajcie się z tą galą ;)

Opublikowano

Gale moge oglądać w każdy dzień i o każdej porze. Tylko czekam na wasz znak :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor

Maxi, LK, LA, Eagle, Hassiek - Ekipa jak widać jest dosyc spora ;) Jesli dojdą do tego trzy osoby, to będzie idealnie.

Opublikowano

Sory. Nie żebym stroił jakieś fochy, ale z Hassiem nie oglądam.

Opublikowano
  • Autor

Eh no panowie, nie może być tak, że z powodu jednej osoby nie będziecie pozbawiać się przyjemności ;) Naprawdę, pomyślcie raz jeszcze. Zobaczycie, że emocje są zajebiste :)

Opublikowano

Tak jak już mówiłem z Hassiem nie oglądam.

Opublikowano

Łaske beda robic :D

Opublikowano

Pożal się Boże. Pfffff

Opublikowano
  • Autor

Proszę bez zbędnego spamu w tym temacie.

Oglądanie ROH Domination dziś o 22 nadal aktualne.

#boruta.

Opublikowano

LK, fajny pomysł z tym "zbiorowym oglądaniem". Jeśli znajdę czas na ROH in Japan, które leży u mnie na dysku już od ponad 2 tygodni, to jestem gotów z wami obejrzeć. Ekipa mi nie przeszkadza, choć chciałbym też aby kaszak oraz iil doszli do porozumienia z Hassiem :wink: