Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdawn 10 08 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match:

Festus & Jesse pokonali Mike Mondo & Nick Nemeth

Chuck Palumbo pokonał Paul Burchill

Batista pokonał Domino

Mark Henry pokonał Sterling Keenan

Victoria pokonała Torrie Wilson

Chavo Guerrero pokonał Eugene

Matt Hardy pokonał Fit Finlay

(przez count out po interwenci Hornswoggle i Jamiego Nobla)

Kane pokonał Sylvan

The Great Khali pokonał Ric Flair

Dark Match:

The Great Khali pokonał Batista (przez DQ)
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kaszak

3

• Sejbla

3

• SilverWolf

2

• trupek

1

Top użytkownicy w tym temacie

The Great Khali rządzi na SmackDown. Ciekawe kto da mu radę i pokona takiego wielkoluda

Trupek

• Reputacja:   1

Ciekawe kto da mu radę i pokona takiego wielkoluda

Napewno twój idol Cena przyleci na latającym dywanie i go rozwali swoim kosmicznie wyjebanym w pyte FU

Co do SD!

To nawet całkiem, całkiem było :)

Amerykańce wymiatają welcome Chavo Mysterio!!

Ja pierdziele tak to go w życiu nie powitano jak wchodził na ring...

Serio myślałem, że Rey wraca, a tu taki wał ...

Hm jak Taker wróci to chyba się weźmie za Henryego i dobrze bo mam już dość patrzenia jak co tydzień dostaje jakiegoś jobbera do rozjechania...

Kane ładnie na backu porzucał Finlayem motyw z raw tak jak Carlito opluł jabłkiem Lashleya ... widać, że nic nowego nie potrafią wymyśleć...

Reszty nie komentuję bo nie ma co :P

Rick Flair vs. Khali ........... ja pierdziele :/

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Victoria pokonała Torrie Wilson

Jedyny w sumie wynik z jakiego jako tako ioot moze sie pocieszyć ...pfff

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   8

SD! ciekawszy niż ostatni, ale czy to komplement?

Batista vs. Domino - Walka nawet fajna. Rozbawił mnie komentator, który Powerbomba nazwał Batistabomb, lol. Ogólnie walka ciekawa.

Nie uwierzycie, ale dałem się nabrać na powrót Rey'a, Chavo wyglądał naprawdę przekonująco. Kiedy zaczął nawijać do mikrofonu, to się wtedy zorientowałem, że on to nie on :P

Eugene vs. Chavo - bardzo fajna walka, Chavo walczył prawie jak Rey, no i Eugene też coś tam fajnego zrobił.

Mark Henry vs. Sterling Keenan - tym razem uważałem, by nie ziewnąć :P , jednak niepotrzebnie, gdyż walka trwała AŻ 1 min. 30 s. Po raz kolejny Henry pokazał nam jak to kiedyś niszczył Takera. Szkoda, że powraca dopiero na Unforgiven :cry:

Matt Hardy vs. Finlay - jaaaaka lipaaaa. Walka do...

Sylvan vs. Kane - Kane robi postępy :P Walka nawet ciekawa no i ten "niby" Dropkick w wykonaniu Kane'a. Nawet ten cios z narożnika (jak to się nazywa?) wyszedł mu lepiej niż zwykle. Chokeslam taki jakiś "dziwny" i Finlay, który leje Kane'a tą swoją pauką :mrgreen:

Masterlock Challenge - gorzej być nie może - pomyślałem. Patrz niżej

Kloc vs. ChopsMan - czyli dwie nieudolności wrestlingowe w ringu. TO ma być ME? Litości, takiego shitu dawno nie widziałem. I jeszcze to "Antyczopsowe Ciskanie za główkę" (dzięki IOOT :D ) Najlepsze jednak przed nami. Ten swój SuperMegaCios Khali wykonuje na...Batiście. To musiało mi się śnić...

Nie uwierzycie, ale dałem się nabrać na powrót Rey'a, Chavo wyglądał naprawdę przekonująco. Kiedy zaczął nawijać do mikrofonu, to się wtedy zorientowałem, że on to nie on

Jak mogłeś się nabrać jak Chavo ma bródke?

Nawet jak wchodził na ring zasłaniał ryja.

ten "niby" Dropkick

:mrgreen: Niby dropkick? To był dropkick!

Chokeslam taki jakiś "dziwny"

Co znaczy dziwny? Normalnie nie chce mi się już tego komentować bo zawsze doczepiasz się do Kane'a.

Chavo walczył prawie jak Rey,

Buahahahaha. Pokazał huricane i frankensteina o ile się nie myle. Jeżeli tak dla ciebie walczy Rey to ja bardzo dziękuje. Pokolenie 619

Co do SD! Najlepsza walka Kane'a, a reszta cienka.

Jak mogłeś się nabrać jak Chavo ma bródke?

Nawet jak wchodził na ring zasłaniał ryja.

No to w taki razie obejrzyj sobie to wejście jeszcze raz i powiedz mi, w którym momencie on zasłania sobie twarz. Chavo ma bródkę, no i co z tego? Rey oczywiście bródki zapuścić według Ciebie sobie nie może.

Niby dropkick? To był dropkick!

Wiesz, jakoś dla mnie nie jesteś wiarygodnym źródłem.

Co znaczy dziwny? Normalnie nie chce mi się już tego komentować bo zawsze doczepiasz się do Kane'a.

To nie komentuj. Ty już popadasz w "Kejnową" paranoję. A czepiam się dlatego, bo od Legendy (tak, tak) oczekuję zdecydowanie lepszych walk.

Pokolenie 619

Jesteś psychicznie chory. "Pokolenie 619" CO TO MA BYĆ?. Zastanów się co piszesz, bo to już wcale śmieszne nie jest. Bo wolę oglądać w ringu Rey'a niż kloca, bo wolę jak wykonuje to swoje 619 niż "Antyczopsowe Ciskanie za główkę" LECZ SIĘ - dobrze Ci radzę

Najlepsza walka Kane'a, a reszta cienka.

Pamiętacie "Kejnową paranoję" - no właśnie...

w którym momencie on zasłania sobie twarz

Odrazu gdy się pojawia i podchodzi do fanów.

Rey oczywiście bródki zapuścić według Ciebie sobie nie może.

Nie.

Wiesz, jakoś dla mnie nie jesteś wiarygodnym źródłem.

Odsyłam do Weemana.

Jesteś psychicznie chory.

Jesteś bardzo spostrzegawczy. Śmieszne jest to co ty piszesz.

Pamiętacie "Kejnową paranoję" - no właśnie...

Mam nową rangę :?!

Rozbawił mnie komentator, który Powerbomba nazwał Batistabomb

eee... ale to żadna nowośc :D cały czas tak mówią bo to jest jego Finish Move. I niby to Cię robawiło :D

Sylvan vs. Kane - Kane robi postępy :P Walka nawet ciekawa no i ten "niby" Dropkick w wykonaniu Kane'a. Nawet ten cios z narożnika (jak to się nazywa?) wyszedł mu lepiej niż zwykle. Chokeslam taki jakiś "dziwny" i Finlay, który leje Kane'a tą swoją pauką

Kaszak powiedz mu coś bo nie wyrobie , jaki niby dropkick?! pomyśl jakie Kane ma warunki a on dropkicki robi , to jaki ma być ?! . Chokeslam nadzwyczajny . Kane robi postępy ale zobacz sobie sejba jego inne walki starsze i nic tam nadzwyczjanego nie ma.

SD do bani nic ciekawego , Sejba co ty Kur... masz do Kane walczy lepiej od tego koksa 619 który buja się z workiem na ryju. Podam Ci jeden przykład , Kane finisher jest przynajmniej wiarygodny a nie te kozackie" upadanie' na line.

sws.png

31576.png

pomyśl jakie Kane ma warunki a on dropkicki robi

No ^%#*& lol. On dropkicki robi? Gdzie, kiedy? Ostatni Dropkick jaki pamiętam to ten z WrestleManii...22.

zobacz sobie sejba jego inne walki starsze i nic tam nadzwyczjanego nie ma.

No...Double Chokeslam on the Table, Thombstone Piledriver, taaa nic nadzwyczajnego. Nie to co teraz, cztery ciosy na krzyż w tym ten kretyński Punch.

Kane walczy lepiej od tego koksa 619

Polemizowałbym :D

tym ten kretyński Punch.

Chodzi ci o uppercut. Jak dla mnie Kane wykonuje go bosko!

Gdzie, kiedy? Ostatni Dropkick jaki pamiętam to ten z WrestleManii...22.

Ostatni SmackDown!

Polemizowałbym

A ja ci poradze żebyś wreszcie przestał czepiać się Big Red Monstera.

Sejba jak się do Ciebie doczepie ! to nie wyrobisz, czy to tego cholera nie rozumiesz to jest Wrestling! ! ! walki są ustalane on to umie bardzo dobrze ale oni mówią co ma wykonywać! ! !

.Double Chokeslam on the Table, Thombstone Piledrive

Double chokelsam mówi sam za sibie podwójny ! ! ! najlepiej i najczęsciej go mogłeś widziać w Tag'u z Big Showem! ! ! a nie jako singe wrestler.

Tombstona też dawno nie widziałem ale to nie jego wina

Chodzi ci o uppercut. Jak dla mnie Kane wykonuje go bosko!

Podzielam twoje zdanie w 100% wykonuje go z taką perfekcją i na dodatek z takim zaskoczeniem że nikt tego nie robił i nie bedzie robił lepiej.

sws.png

31576.png