Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown 03 08 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Smackdown 03 08 2007

Na ring wchodzi Long razem z Kristal.

Long - To wielka chwila w moim, życiu dnia 21 09 żenię się z Kristal wszyscy są zaproszeni i pobieramy się tutaj na Smackdown. Kochanie dla ciebie jestem w stanie poświęcić wszystko.

Wchodzi The Great Kali

Tłumacz - Wielka celebracja Kaliego tydzień temu została przerwana dlatego ponieważ Batista przerwał ją.

Long - Ja Jestem tutaj GM i powiem Ci coś na Summerslam w ME, zmierzą się The Great Kali i Batista.

Kane vs Chris Masters

Przebieg: Kane wbija Mastersa w narożnika ale nadziewa się na Elbow, Chris chce założyć master Lock ale Kane wyrzuca go za ring. kolejna seria zwarć Maste sprzedaje Clothsline i zakłada Head Lock, Kane wychodzi ale dostaje Neckbreaker i znowu Head Lock, Big Read wychodzi łapie do Chokeslam ale Masters chwyta się lin. Prawie zakłada Master Lock ale Kane robi Suplex po czym Irish Swip i Big Boot wbija chrisa w narożnik i atakuje, Sidewalk Slam, wchodzi na narożnik ale nie trafia Mastes zakłada Master Lock ale Kane chwyta lin sędzia każe puścić Chokeslam pin 1...2....3

Zwycięzca: Kane

Backstage: Deuce i Domino rozmawiają o meczu z Ricem i Batistą.

Mark Henry vs Local

Przebieg: Mark szybko robi Bodyreaker rzuca przeciwnika o ziemię i zakłada Bear Hug sędzia kończy mecz.

Zwycięzca: Mark Henry

Po meczu Mark chwali się jak rozwalił Undertakera

Promo Jesse i Festus

Arm Wrestling Contest

Matt Hardy vs MVP

Przebieg: MVP nieźle się obijał i przedłużał kilka razy. Kiedy zaczęli było równo każdy miał swoje chwile przewagi Matt jednak wygrał.

Zwycięzca: Matt Hardy

MVP - Jesteś zadowolony, że wygrałeś byłem nie rozgrzany pozatym co to za konkurencja. Zamiast tego powalczmy teraz zaraz tutaj.

MVP vs Matt Hardy

Pzebieg: Matt pracował nad prawą ręką MVP, Matt skacze Elbow z drugiej liny i uderza ręką MVP w liny ale ten to kontuje i ostatecznie Matt dostaje. MVP kopie Matta w plecy i wykręca rękę, Matt wychodzi Clothesline ale po chwil ni9e trafia z Elbow. MVP wyrzuca Matta za ring kopnięciem. Po powrócił wykręca rękę Matta ten wychodzi jednak szybo zostaje sprowadzony do parteru i znowu MVP zakłada chwyt. Matt wsadza MVP na narożnik SuperSuplex, wymiana ciosów Matt robi Bulldog, MVP ucieka z ringu ale dostaje Dropkick, Side effect, Bodyslam, Legdrop z drugiej liny pin do dwóch Twist of Fate ale MVP odpycha Matta i ucieka z ringu sędzia dolicza do 10.

Zwycięzca: Matt Hardy

Backstage: Deuce szuka Cherry dowiaduje się, że jest w pokoju Batisty.

Backstage: Funaki i Shannon Moore wyśmiewają się z Jamiego Nobla, że przegrał z Hornswoggle.

Promo 619

Backstage: Kristal i vickie przeglądają katalog, przychodzi Chavo wspomina o powrocie Raya i ogłasza walkę na Summerslam Chavo Guerrero vs Ray Misterio

Jamie Noble vs Shannon Moore

Przebieg: Moore robi Moonsault z narożnika i pin do dwóch leci na liny ale dostaje Dropkick, Noble łapie Moore Body Press Facebuste na kolana pin 1..2...3

Zwycięzca: Jamie noble

Po meczu Hornsoggle rzuca Nobla ciastem i psika na niego gaśnićą.

Kenny Dyksta / Victoria vs Jimmy Wang Yang / Torrie Willson

Przebieg: Jimmy robi Hurracanrane i wyrzuca Kennego z ringu Crossbody. Po powrocie na ring Jimmy dostaje LegDrop i Neckbreaker, kenny robi Head Lock. Jimmy wychodzi ale dostaje centki od Dykstry, Bodyslam i Elbow znowu Head lock. Kenny kładzie Jimmego na narożnik zajmuje sędziego , a Viktoria uderza go. Jednak Kenny dostaje Dropkcik i Enziguri atakuje z rozbiegu Kennego robi Crossbody ale trafia w kolana Dykstry, ten wchodzi na narożnik nie trafia Guillotine Leg Drop. Jimmy chce zrobić Moonsault ale Kenny zrzuca go jednak udaje mu się wyzwalić Moonsault pin 1..2..3

Zwycięzca: Jimmy Wang Yang

Deuce & Domino / Cherry vs Batista & Ric Flair

Przebieg: Wyrównany początek jednak oczywiście widać, że pan Wooooo i kolega z Evolution nie mają szans na porażkę.

Końcówka: Deuce i Domino długo pracują nad Flairem ten nie ma już sił aby się zmienić. Wchodzi Batista, sprzedaje chłopcom niezłe punche. Batista Bomb na Domino. Nie! pojawia się Punjabi nightmare i Deuce i Domino razem biją Batiste sędzia kończy mecz.

Zwycięzcy: Ric Flair & Batista przez DQ

Po meczu Kali maltretuje Rica

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kaszak

8

• IOOT_DZIKO

6

• Willem

6

• Sejbla

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Niestety ale po tym raporcie widać że Summerslam będzie jeszcze bardziej przewidywalne niż GAB .. no cóż ...teraz dopiero widać kto trzyma federacje przy życiu ...czołowych main eventerów brak = emocji także ..

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   2

Smack słabiutki niestety. Po jakiego ch.... traciłem 50 minut życia by MVP podszedł wreszcie do tego stołu albo by King Grubas rozwalił jakiegoś typowego gogusia z ulicy wziętego :evil: Jedyny ciekawe rzeczy na tej gali to nowy kończacy Grejta zwany "ściskanie głowy" :lol: oraz możliwy jakiś mądry feud między Kanem a Mastersem.

• Reputacja:   1

Mi się tam podobały wygłupy Hornsoggle'a i walka Jimmy vs. Dykstra.

Reszta praktycznie nudna.

Arm wrestling szczególnie na szczęście przewijałem i nie musiałem oglądać tej błazenady MVP.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Nudy smack jak flaki z olejem

szkoda czasu na sciaganie

walki nic nie wnoszace, nie reprezentujace zadnego ciekawego widowiska

A ja Wam powiem że walka Kane'a z Mastersem nie była zła. SmackDown oczywiście słaby, bo ile razy można oglądać małpę która robi zaledwie 2 ciosy. Albo karzełka który powinien występować w cyrku a nie na ringu. Jeszcze ten śmiech Marka taki sztuczny, że nie dało się tego oglądać, a na ring wchodzi jakby się toczył.

Ocena: 3/10

Ja poczekam z konkretną oceną walk do tego jako niejaki Pabloł Modzioł wstawi wreszcie SD! w You tube Zone , zebym nie tracił transferu na ściąganie tego shit'u ...

Generalnie nawiązując troche do summerlam ... jeszcze niedawno mówiono że powrót Triple H'a oraz Mysterio w okolicach Summerslam będzie wcale nie zapowiadany , nagły niespodziewany ..żeby publika nie mogła wyczuć kiedy ejdż sie pojawi ....podobnie Rey....no tak ... troche sie chyba realiom Dablju Dablju I odmieniło cause całe zamieszanie już minęło a każdy fan praktycznie już wie jakie sa jedyne kilka opcje na Summerslam ...King Booka' , Interwencja w match Otona , Rey wygrywa z chavo ...bla bla bla Triple H tytuł bla bla bla ...

Flaki z olejem makaron ...

• Reputacja:   2

A ja Wam powiem że walka Kane'a z Mastersem nie była zła

aaaaaaaaaaaa pauok :shock: Tobie by zrobili "Extreme Expose" z Kanem i też byś powiedział że nie było złe :evil:

Wiem. Wole oglądać jak niszczy Mastersa niż jak Batista przez całą walkę wykonuje punche i spinebustery. The most elecrifying Man in sports Entertainment is Kane! A nawet chokeslamy teraz lepsze robi :P

The most elecrifying Man in sports Entertainment is

już myslałem że napiszesz Batista ... :lol: no jakby tak całe WWE z incem na czele jako najbardziej dynamicznego zawodnika miało Batiste ... to ja sie nie dziwie czemu Khali jest champem ...przeciez wg. Batisty to jest normalnie wizzer :D

• Reputacja:   8

SmackDown cienki, nawet bardzo.

Kane vs. Masters - najnudniejsza walka. Kane'owi przydałby się jakiś dłuższy odpoczynek. Walczy źle, wygląda źle, ehhh...

Henry vs. Local (?) - podczas tej walki ziewnąłem i to był mój błąd, bo musiałem walkę oglądać od początku :mrgreen: Najbardziej rozbawiło mnie to, co Małpka zrobiła po meczu. Powiedział, jaki to jest silny i że to jego dżungla :mrgreen: i że nikt mu nie podskoczy i jako dowód pokazuje nam jak rozwalił rozjuszonego Takera...tjaaa

Arm Wrestling Contest - MVP podchodził do tego stołku z 9 razy. Żenada na maxa.

Hardy vs. MVP - lipa, nic ciekawego

Jamie Noble vs. Shannon Moore - walka, którą można było oglądać bez zgrzytania zębów, choć jak tak mają wyglądać walki na SS to ja dziękuję.

Kenny Dykstra vs. Jimmy Wang Yang - chyba najlepsza walka wieczoru.

Deuce 'N Domino vs. Flair & Batista - W ogóle nie rozumiem co ChopsMan robi w ringu. On powinien siedzieć w wypasionej willi i pobierać jeszcze bardziej wypasioną emeryturę :mrgreen: Ogólnie walka do kitu. Chociaż nie do końca. Moment kiedy Khali prezentuje nam swój nowy cios na Ricu (no co, stara się :P ) jest bardzo fajny. Na marginesie, może mi ktoś powiedzieć jak ten cios się nazywa?

No i pytanie o sens życia: CO w ręku Khaliego robi pas WCH? Albo ten karzeł i Cruiserweight Title...nie to musi mi się śnić...

Kane vs. Masters - najnudniejsza walka. Kane'owi przydałby się jakiś dłuższy odpoczynek. Walczy źle, wygląda źle, ehhh...

Typowy Antyfan Kejna. Czy on teraz walczy źle? NIE! Czy wygląda źle? Nie! Więc niewiem czym się sugerujesz pisząc że to najnudniejsza walka. Kane jest teraz jednym z najlepiej prezentującym się wrestlerem na SD! Jego walka na gali nie była wcale zła!

MVP podchodził do tego stołku z 9 razy. Żenada na maxa.

A mi się to podobało. To jest taki styl MVP, cwaniak ale jak co do czego przyjdzie to się frustruje.

Na marginesie, może mi ktoś powiedzieć jak ten cios się nazywa?

Jak go oglądałem to nic nowego z jego strony nie widziałem. Zrobił swoje 2 standardowe "ciosy" i tyle.

To było "Antyczopsowe Ciskanie za główkę" :mrgreen:

To było "Antyczopsowe Ciskanie za główkę"

Ahhh to. Teraz sobie przypomniałem. Masakra, dobrze że nie poczęstował takim czymś Kene'a na WM.

Btw.

w ręku Khaliego robi pas WCH?

Nie WCH tylko WHC :wink: Ale i tak wszyscy więdzą o co chodzi...