Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA 02 08 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA 02 08 2007

Jim Cornet przesłuch***je Cage i AJ w sprawie tego kto zaatakował Abyssa pod ringiem. Jim ogłasza, że Cage i AJ będą walczyć z Abyssem i Stingiem w Ladder match o kontrakt walki na Hard Just jeśli Cage wygra nie będzie musiał walczy ale jeśli Abyss wygra on wybiera stypulacje matchu. Widzimy Kurta za nim idzie jego żona z pasami i mała dziewczynka. Cage i Tomko podiwiają panią Angle i idą za nią.

Tag Team Match

Team 3D vs Chris Harris & Eric Young

Przebieg: Young i Harris robią z 3D co chcą jednak poza ringowe interwencje pozwalają im nawiązać kontakt. Devon maltretuje Erica, wchodzi Ray Eric powala obu braci dropkickiem chce się zmienić ale Harisa atakuje Dustin Rhodes i Young zostaje sam dostaje 3D i Spike Piledriver pin 1..2...3

Zwycięzcy: Team 3D

Po meczu Robert Roode atakuje Younga oblewa go klejem i wysypuje ns niego pierze z poduszki.

Backstage: Jeremy Borash rozmawia z Samoa Joe

Joe - Dostałem szansę, żeby pokazać na co mnie stać i dzisiaj pokaże ci namiastkę tego i myślisz, że twoja żona i córka pomogą ci mylisz się.

Teraz rozmawia z Kurtem.

Kurt - Joe się przechwala, scenę z kazaniem dla córki i żony pominę bo to chyba patologia Kurta :D

Tag Team Match

XXX (Senshi & Christopher Daniels / Elix Skipper vs Sonjay Dutt & Jay Lethal

Przebieg: Sonjay i Jay nieźle sobie radzą z dwójką z X przychodzą Sabin i Shelley ale nie interweniują. Daniels i Shensi działać i biją Jaya. Wchodzi Dutt Hurracanrana na Danielsie i rozwala chłopców z X, jednak Senshi pomaga ale i tak dostaje punche Lethal wchodzi na narożnik ale Elix spycha go z niego Senshi robi The Warrior Way, a Daniels Best Moonsault Ever pin 1...2...3

Zwycięzcy: Christopher Daniels & Senshi

Backstage: Sting ostrzega AJ i Cage przed meczem.

Abyss - Cage zero sztuczek, zero niespodzianek dziś tylko zniszczenie.

Kurt jest z rodziną w gabinecie Dr. Nasha

Kurt - (Do żony) Nie baw się moim pasami są moje(Do Nasha) Powiedz mojej żonie aby zaczęła się o siebie dbać bo nie wygląda za dobrze.

Nash - Twoja żona wygląda dobrze

Kurt - Musisz coś ze sobą zrobić albo wynoś się stąd (Kurt idzie)

Nash - (Do żony Kurta) Nie jestem medalista olimpijskim ale za to jestem byłym mistrzem WHC

Żona Kurta - Wrestlerzy wszyscy tacy sami.

Tag Team Ladder Match

Christian Cage & AJ Styles vs Abyss & Sting

Przebieg: Wyrównany początek wymiany ciosów i zmiany akcji. Sting wchodzi na drabinę, Cage robi to samo i razem spadają ale Sting szybko się podnosi i wchodzi jeszcze raz tym razem AJ go zrzuca i sam wchodzi na drabinę Abyss łapie go na szczycie Chokeslam z drabiny. Abyss sięga już kontraktu ale Tomko uderza go krzesłem, przychodzi Test pozbywa się Tomko, Cage i AJ. Abyss wchodzi po kontrakt.

Zwycięzca: Abyss & Sting

Backstage: Test mówi, że dzisiaj zawitał w TNA, że legenda taka jak Sting i przyszłość jak Abyss i ja zmierzą się 3 on 3 z Tomko, cagem i AJ imitacjami wrestrelów.

Na ring wchodzi Kurt Angle z żoną.

Kurt - Jestem niezwyciężonym zawodnikiem w pro westlingiem, dobrym ojcem i kochającym i troskliwym mężem. Moja żona powie wam jaki jestem wiem, że to trudne żyć w cieniu swojego męża. powiedz jak to jest żyć u boku takiego faceta jak ja.

Żona Kurta - Nic nie mówi.

kurt - Dobrze skoro ona nie powie to ja będę reprezentował moją rodzinę i powiem Kurt Angle jest..

Samoa Joe - ... dupkiem

Kurt - Zastawia się żoną.

Żona Kurta - Dwanaście lat z tobą to było piekło zaczyna się żalić i wypominać błędy coś w stylu rozmowy w toku.

Kurt - Zamknij się

Samoa Joe - to zabawne Kurt ja wiem co ona chce powiedzieć

Żona - Mam dość ciebie, głupich pasów i głupiego złotego medalu dziś nasze małżeństwo jest oficjalnie skończone.

Kurt - Próbuje załagodzić sytuację

Samoa Joe - Widzisz straciłeś wszystko dla tych dwóch pasów, a na Hard just stracisz je teraz aha i jeszcze coś dziś stracisz ubranie.

Joe zabiera Kurtowi koszule i marynarkę chce też spodnie ale Kurt ucieka.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Deadman_Inc.

1

• martinezz

1

• Cywi

1

• woxx

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

No i znów świetny iMPACT. 1 walka, nawet dobra, tylko kurde Team 3D jakoś nie pasuje mi do heelów, wolałem ich jako face'ów. 2 walka zajebista, to dobrze, że Triple X powróciło, a wracając do walki, to dużo ciekawych akcji, końcówka świetna Warrior Way i BME. No i tu były największe jaja w gabinecie Nasha, wyrombiste teksty :mrgreen: , no i ostatnia walka też ciekawa no i The Punisher w konću zawitał do TNA czyli Test.

TNA ! TNA ! TNA !

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Z Impactu na Impact jest coraz lepiej i ciekawiej. Świetne walki zwłaszcza Triple X vs Sonjay Dutt & Jay Lethal. Z początku byłam nieco zniesmaczona rolą jaką odgrywała żona Kurta, ale końcówka (zwłaszcza z miejscem gdzie nie dociera słoneczko :P ) zrekompensowała wszystko. Chociaż bardziej bawiły mnie miny Joe, niż ta konwersacja małżeńska :mrgreen: No i co najważniejsze mamy nowego pięknisia w TNA :D

iMPACT bardzo dobry :D oglądająć Angle, jego żonę, Joe i Nasha płakałem ze śmiechu :lol: Pierwsza walka taka sobie, zwycięstwo Team 3D było do przewidzenia, duże wrażenie zrobił na mnie Triple X reaktywacja tego teamu była strzałem w dziesiątkę. Main Event również świetny no i debiut Testa :mrgreen:

Bardzo dobry iMPACT!

Opener jak na rozgrzewkę całkiem dobry, fajny ten Piledrivier... Kontynuacja feudu Wildcata z Rhodesem. Druga walka TT też bardzo fajna, szczególnie końcówka... ME to już miodzik :]. TEST w TNA! Nie spodziewałem się tego ;P. Dobry interfernce ze strony TESTA. Segmenty z Anglem jak zwykle mistrzowskie, niezły brawl na koniec gali :].

Ogólnie znów bardzo mi się spodobał iMPACT!. Kolejny + dla TNA. :)

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

• Styl:  Jasny

Troche dialogi poprzekręcałeś, ale reszta spoko. :wink:

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   2

Opener jak na rozgrzewkę całkiem dobry, fajny ten Piledrivier... Kontynuacja feudu Wildcata z Rhodesem. Druga walka TT też bardzo fajna, szczególnie końcówka... ME to już miodzik :]. TEST w TNA! Nie spodziewałem się tego :P. Dobry interfernce ze strony TESTA. Segmenty z Anglem jak zwykle mistrzowskie, niezły brawl na koniec gali :].

Następny co ma klapki na oczach i tylko TNA, TNA :evil: Mi sie w tym IMPACKCIE podobał tylko Main Event, reszta do dupy i po ch....! Te gadki Angla są nie do wytrzymania bo zajmuje połowe z tych 45 minut. Powinni dać tą scenkę przy sklepiku i tą z jajkami Nasha i koniec, następną część dać na następnym Impackcie a nie jeszcze 10 minut głupiego biadolenia na ringu. Team 3D vs Young i Harris tez nic ciekawego i i jeszcze na dodatek ten gamoń Rhodes jakby nie było w TNA zawodników wartych wypushowania :evil: Szenszi i Danio nawet ciekawe tylko oczywiście za krótkie bo musieli tracić czas na głupie biadolenie pacany. Impackt 4/10 no może 5/10

Willem znowu swoje. Powiem ci tylko tyle anti-TNA że ten iMPACT jest ok, nie ma czego się przyczepic w przeciwieństwie do SD. Żal mi twojej oceny TNA, bo nawet jakby walczyły jakieś parobki w main-evencie i tak byłby lepszy", choc zgadzam się Main-Event zarąbisty :D

Deadman Walking...

364109625452dddbe0df0a.gif

FOTORAPORT TNA IMPACT 09.08.2007

Strona poświęcona federacji TNA ZAPRASZAM !

link usuniety

Edytowane przez Gość

Jedno z lepszych TNA w tym roku. Bardzo fajne walki, oczywiscie najlepsza to Stinga i Abyssa z Christianem Cage'm i AJ Styles'em. Bardzo dobre wejscie Testa i polaczenie sil ze Stingiem i Abyssem. Ciekawe jak bedzie teraz dobieral walki Abyss i czy Cage'owi Aj Syles'owi i Tomko ktos pomoze (jak pomoze to mysle ze bedzie to Robert Roode, James Storm lub ten ktory wciagnal Abyssa pod ring czyli prawdopodobnie Ricky Banderas). Bardzo dobrze ze Cornette przesluchiwal AJ i Cage'a w sprawie kto byl pod ringiem podczas wali AJ z Abyssem. Co do walki Teamu 3D z Ericiem Youngiem i Chrisem Harrisem to nie podobal mi sie jej przebieg i jej zakonczenie w ktore wmieszal sie Dustin Rhodes. Walka Triple X z Jayem Lethalem i Sonjay Duttem zakonczyla sie zwyciestwem Triple X czyli tak jak sadzielem po drugie Triple X mialo przewage poniewaz w kazdej chwili Elix Skipper mogl pomoc kolegom a do tego Sonjay Dutt ma problemy z ramieniem czyli takiego zakonczenia mozna bylo sie spodziewac. Co do Kurta Angle'a to troche mi go zal a troche nie. Zal mi go z tego powodu ze zona odeszla od niego ale nie jest mi go rowniez zal za to ze przez 12 lat nie mial wogole czasu dla rodziny i do tego najwazniesze byly dla niego najpierw zapasy a pozniej wrestling. Wg mnie jego zona i tak dlugo z nim wytrzymywala a teraz pokazala wobec niego swoje oblicze.