Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

6-Diva Tag Team Match

Melina, Jillian Hall & Beth Phoenix pokonaly Candice Michelle©, Mickie James & Maria (w/ Santino Marella)

Umaga© pokonal Santino Marelle

Cody Rhodes pokonal Daivarego

Mr. Kennedy pokonal Bobby Lashleya

Jerry "The King" Lawler pokonal Kinga Booker przez DQ

Cryme Tyme pokonali John Masona & Brandon Gatsona

Randy Orton pokonal Sgt. Slaughtera

Carlito pokonal Johna Cene©
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

2

• V15

1

• tomo

1

• SilverWolf

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

6-Diva Tag Team Match

Melina, Jillian Hall & Beth Phoenix pokonaly Candice Michelle©, Mickie James & Maria (w/ Santino Marella)

Jakbym wiedzial ,ze byl taki mecz ,to liczylbym ,ze wygra Candice, Mickie i Maria (gdzie byl Santino?! :P)

Dobrze ,ze Umaga wygral

Niezbyt lubie obu panow..Santino ma fajny angielski ^^

Oni chca na sile Codyego wkrecic do WWE?!On nic nie potrafi...

Misteeeeeeeeeeeer Kenneeeeeeedy :D

o.O myslalem ,ze wygra Booker T ,ale mialem nadzieje ,ze Lawer wyjdzie zwyciesko ;)

Slaughter jeszcze walczy? :o

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOT?! :D

Dobra wiadomosc ,szkoda ,ze non title match i Jasiek muszi dotrzymac pas do SummerSlam :/

Jasiek muszi dotrzymac pas do SummerSlam :/

Eh , już jest karta na SS i Cena walczy z Ortonem to wiadomo że nie straci pasu z jobberem takim jak Carlito. (Wogóle nie straci :lol: ) Pewnie wygrał przez jakieś oszustwo .

Bardzo dobrze że Umaga wygrał , lubie go przynajmniej coś potrafi a nie jak inni .

Orton vs Sgt.

jednak powrót gimmnika "Leggend Killer" powrócił na dobre , nareszcie Orton nie jobbuje ale to się pewnie zmieni bo SS .

King vs Bukka

Eh , jestem Ciekawy czy ten feud skończy się na SS czy później.

Pewnie King wygra cały feud bo HHH się właduje :D

Ciesze się ze Phonix wygrała , lubie ją :P to wszystko :D

Dzięki za wyniki.

sws.png

31576.png

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Gdyby nie Orton to Cena na 100 % pokonałby Carlito :)

Zdziwiła mnie również porażka Bobbego z Keenedym

Orton poza tym że pomógł Carlito z Cena, sam świetnie poradził sobie z sierżantem :twisted:

Szkoda mi Marelli, ponownie przegrał z Umagą :x

RAW 30 07 2007

Na ring wchodzi Jan Cena

John - Widzicie na największej imprezie lata będziemy mieli mecz WWE Championship Cena vs Orton. Randy zrobił lekcje zaatakował mnie od tyłu jak wiele osób wcześniej. Shwan Michales Sweet Chin Music, Kolos Kali z Big Head i Lashley ze Spear i teraz RAndy z RKO. I na Summerslam pokonam go tak jak wszystkich wymienionych wcześniej. Dlaczego? Dlatego, że Champ is ..

Przerywa mu Carlito

Carlito - Jak czuje się kłamca? Mówisz, że jesteś mistrzem ale nie wygrałeś wszystkich meczy o pasy w których byłeś w moim debiucie pokonałem ciebie o US Title.

Cena - Jezu ile lat temu to było trzy cztery? Teraz mamy inny świat. Więc lepiej napiję się drinka.

Carlioto - Nie chwal się na Summerslam to ja powinienem być #1 contender

Wchodzi Kennedy

Kennedy - To co zrobił z tobą Lashley nie upoważnia cię do walki z Ceną. To ja powinienem być #1 contender.

Cena - Randy Orton powinien być #1 contender ponieważ został wybrany nie lubię go ale tak jest. Ty Kennedy zmierz się z Lashleyem i zobaczymy na co cię stać. Ty Carlito pokonałeś mnie cztery lata temu i co z tego teraz zmierzysz się ze mną dzisiaj i zobaczymy kto jest lepszy.

Melina & Jillian Hall & Beth Phoniex vs Maria & Mickie James & Candice Michelle

Końcówka: Maria robi Bulldog na Melinie pin do dwóch przerwa Beth Phoniex zamieszanie na ringu Melina i Beth we dwie robią coś w rodzaju Facebuster z Bulldogiem pin 1..2...3

Zwycięzcy: Melina & Jillian Hall & Beth Phoniex

Promo Triple H

Na ringu jest Santino Marella

Santino - Jest oburzony oszustwem które pozwoliło wygrać Team Melina. Ma pretensję do sędziego. "Wchodzi Umaga" Karze aby Umaga odszedł. Sędzia karze bić w gong.

Umaga© vs Santino Marella (No title)

Przebieg: Umaga sprzeedaje Superkicka po czym Samoan Buldoger, Sidewalk Slam do dwuch i Samoan Spike pin 1..2...3

Zwycięstwo: Umaga

Wywiad z Kingiem Bookerem.

Booker - Nie pozwolę nikomu nazywać się królem dziś już jednego będę miał z głowy Jerry już nie ma korony. Po nim nastanie kolej na Triple H. W WWE może być tylko jeden król King Booker.

Backstage: Choachman rozmawia o ME Cena vs Carlito. Wchodzi Cody współczuje Codyemu, że jego ojciec został zaatakowany przez Ortona tydzień temu. Na ekranie Build Up Randy vs Cody. Niestety nie możesz walczć z Ortonem teraz. Jeśli pobijesz go dzisiaj nie masz tu przyszłości. Jednak dzisiaj masz mecz jeśli go wygrasz zostaniesz tutaj.

Wywiad z Ortonem.

Orton - Czuję się bardzo dobrze mam szansę być nowym Champem. Pokonałem wiele legend.

Wchodzi Stg.Slaughter i wyzywa Ortona na pojedynek.

Divari vs Cody Rhodes

Końcówka: Cody robi Bulldoga pin do 2 łapie Divariego Powerslam, czeka aż ten wstanie i robi PowerDDT pin 1..2..3

Zwycięzca: Cody Rhodes

Mr. Kennedy vs Lashley

Kennedy - Panie i Panowie prawdziwy #1 contender Mrrrrrrrrr.Keeeeeeeeeeennnnnnnneeeeeeeedddddddyyyyyyy

Końcówka: Lashley robi Jackhammer i przygotowuje się do Spear, Ken ucieka z ringu kiedy Lashle idzie za nim Ken wbija go w schody i atakuje Dropkickiem. Keidy Bob wraca na ring Ken zakłada Arm Locka, Bo wychodzi ale dostaje kicka w twarz Ken na narożniku Lashley chce go zrzucić ale spada ręką na liny, Ken pracuje cały czas na ręką Lashleya. Bob wchodzi bije Kena Backbodydrop robi Spear ale nabija się na kolano Kena pin 1...2...3

Zwycięzca: Mr. Kennedy

Promo Snitsky

King Booker vs Jerry "The King" Lawler

Przebieg: Jerry z początku dawał radę po jakimś czasie sytuacja się wyrównała. Booker sprzedał Hell Kick i dominował jerrego nie trafił Siscors Kick, Jerry sprzedał swoje combo i Elbow pin 1..2..3 sędzia jednak widział, że Booker trzymał się lin. Booker wykorzystał sytułację i sprzedał Superkick i pracował nad Jerrym w narożniku mimo sprzeciwu sędziego który kończy mecz.

Zwycięzca: Jerry "the King" Lawler przez DQ

Jerry po meczu atakuje Bookera po chwili rozdzielaja ich sędziowie.

Cryme Tyme vs Local

Przebieg: JTG sprzedaje ładnego dropkcika i zmiana w obu drużynach Shad robi ładne Clotheliny i Powerslam wchodzi JTG robią swój G9 pin 1..2..3

Po meczu otwierają swój sklep i rozbawiają publiczność.

Randy Orton vs Sgt. Slaughter

Przebieg: Orton ma ogromną przewagę pracuje nad całym ciałem Slaughtera zakłada Head Locka długo trzyma ale Sgt wychodzi i sprzedaje Clothesline i zakłada Cobra Clash jednak Orton chwyta się lin uderza Slughtera RKO pin 1..2..3

Zwycięzca: Randy Orton

Po meczu jeszcze dla polepszenia statystyki umieralności przepraszam destrukcji legend Orton kick :D Randy siada przy komentatorach i ogląda mecz.

Carlito vs John Cena© (No title)

Przebieg: Cena bawi się z Carlito robi mu czochrańca. Chce założyć STFU ale coś mu nie wychodzi, Carlito chwile prowadzi ale szybko Cena uspokaja jego zapał. Randy chciał już parę razy wejść na ring ale jeszcze czeka na odpowiedni moment. Cena robi Suplex i Sidewalk Slam. Carlito leci na liny i dostaje Clothesline, Carlito w narożniku Cena nie trafia i dostaje Neckbreaker i zakłada Chin Lock, John pięknie wychodzi :D Parę Schoulder atak, back Drop i "You Can't see me" ale Cena widzi, że Randy chce wejść na ring i biegnie do niego Carlito robi Backcracker pin 1..2..3

Zwycięzca: Carlito

Divy : nie ogladałem pewnie i tak nuda

Bardzo dobrze! won Morela na drzewo jak widze tego palanta to aż mi się niedobrze robi.

Spełnił swoje zadanie był potrzebny do czasu aż ojczulek dostanie i tyle :P a teraz już może walczyć z kim innym. Ogólnie walka taka sobie, ale finishera ma ciańkiego Cody ... DDT :/

Dno ;/ mikrofoniara wygrywa :/ ale porażka ....

Kolejne dno ;/ mógł by wrócić Booker T bo z tym królem to już przesada jest ...

Walka szybka i całe szczęście, ale licytacja buciorów po walce to już przegięcie 10 tys $ buhahaha ładnie zaje*** z ceną...

No to kolejny emeryt do kolekcjii ....

Tak jest! oto chodzi! brawo Carlito :D a te jabłuszko na koniec poprostu pierwsza klasa! :D

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Dno ;/ mikrofoniara wygrywa :/ ale porażka ....

Kolejne dno ;/ mógł by wrócić Booker T bo z tym królem to już przesada jest ...

Bardzo dobrze, że Ken wygrał nalerzy mu się to i pokonał już 8 byłych mistrzów.

Właśnie o to chodziło King przegra teraz z Tryplem i stwierdzi, że Królem już nie jest "Can you dig it Suckaaaaaaa" Booker T znowu zawita na ringi WWE.

Babek nie oglądałem ale dla mnie świetne są teksty Mirelli :DMam taką Bk jak mówi czy tam się żali :D

Wcale mi by nie przeszkadzało jakby dłużej miała potrwać sytuacja w której jest z tą diva i dostaje non stop po dupie od innych :P

Umage bardzo lubie bo jest taki, taki nieokiełznany :lol: Bardzo dobrze ogląda się jego walki, szczególnie z Jeffem.

Teraz z niecierpliwością czekam na SS.

Cody vs Divari

Nie wiem czemu ale ten chłopak ma ciągle obita morde, pewnie ojciec go w domu szkoli :lol:

W sumie źle nie wypadł ale czekam az mu dadzą jakis dobry finiszer.

Divari? WHAT? …. Divari? WHAT? :D

Mr. Kennedy vs Lashley

Dobrze ze Mr wygrał, walka jednak taka sobie.

Zdaje się ze Bobby faktycznie sobie cos zepsuł w tym swoim koksowym ciele…

Ciekawe czy będzie znowu jakas kontuzja.

Booker vs Jerry

Takich shitów nie lubie…

daja jakiegoś emeryta i on wygrywa pffff

Mam jednak nadzieje, nawet cos tak czuje ze będzie jak napisał 4don.

HHH wróci rozwali Kinga, który po przemyśleniu rozwali królową i wróci jako Booker T.

Can you dig it Suckaaaaa?! Suckaaa :P

Cryme Tyme

Oooo tak! Może będzie wielki powrót CT?! Mają przeciez jeszcze szota na na pasy. Marzenie…

w każdym razie bardzo lubie ten Tag team i życzę im jak najlepiej!

Orton vs Sgt.

Przynajmniej Orton wie jak z emerytami walczyć :P Czy jednak trening na emerytach starczy do pokonania cyborga na SS? Jasne że tak! :lol:

Carlito vs John

Walka w sumie śmieszna, wynik jak najbardziej pozytywny.

Przynajmniej wiadomo ze Cena nie jest nieśmiertelny i może przegrać po cienkiej akcji kończącej Carlito :)

Raw sam w sobie niezły. Ostatnio tylko Rawy zresztą trzymają poziom.

Nie chodzi oczywiście o poziom walk ale raczej o ogólny rozwój sytuacji :P

endabliuovr6.gif

RAW obejrzałem powiem, że całkiem mi się podobało ;).

Segmenty raczej w porządku :).

6-Diva Tag Team Match

Melina znów wygyrwa :D. Aczkolwiek walka nawet jak na divy przeciętna...

Santino znowu dostał po dupie... Walka bardzo krótka :P. Nie wiem tylko po co dalej dają go na siłę na Umagę.

Cóż, nie było źle, ale jak dla mnie to Kołdi na finishera powinien mieć jakiegoś Splasha czy cuś bo DDT już strasznie oklepane jest.

:o Niespodzianka wielka! Kennedy wygrał i to uczciwie! Szczerze mówiąc to bardzo mnie to zaskoczyło. Ale dobrze, że Kennedy przestał jobbować :P.

Jerry same punche i jeden elbow drop... No ale w sumie niczego większego się nie spodziewałem. Dobrze, że podkładają Bukke, nie lubie go w tym gimmicku :P.

Hehe, no walka niezbyt długa ale względnie ciekawa, fajny segment z licytacją, mam nadzieję, że może będą walczyć o coś więcej...

Kolejna legenda do kolekcji... I bardzo dobrze :).

To mnie bardzo ucieszyło. Walka pod dyktando Ceny, zaczepka Ortona i wygrywa heel... Bardzo dobrze. :)

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

• 2 tygodnie później...

zaczynam po mału nadrabiać zaleglosci ... under4don dzięki za raport.

king B przegrywa ... bardzo dobrze, niech skończą już z tym kingiem.

cała gala raczej pozytywnie ... po 3 tygodniach "wakacji" od wrestlingu bardzo fajnie się oglądało.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg