Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown 27 07 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Smackdown 27 07 2007

Batista vs Deuce / Domino & Cherry

Końcówka: Przez większość walki Batista zajmował się podrywaniem Cherry niż walką z Deuce. Batista robi Clothesline i atakuje Deuca w narożniku, Deuce biegnie na niego Spinebuster, spycha Domino i Batista Bomb pin 1...2..3

Zwycięzca: Batista

Backstage: Wywiad z Jamie Noble. Noble mówi, że wszyscy mogą się śmiać z tego, że Hornswonge spinował go na GAB ale dzisiaj się zemści.

Crusiweight Championship

Jamie Noble vs Hornswonge ©

Końcówka: Noble szuka Hornswonge pod ringiem ponieważ się nie pojawił ale za chwile zjawia się na ringu. Przypominało to bardziej zabawę w ganianego niż walkę. W końcu gonią się wkoło ringu i Noble nie zdążył wejść na ring kiedy sędzia doliczył do 10.

Zwycięzca: Hornswonge

Chavo Guerrero vs Eugene

Końcówka: Chavo pracował nad nogą Eugene. Eugene dostaje furii kręci Chavo w kółko ten zdezorientowany łapie Bulldoga, ale Chavo pcha Eugene na liny Brainbuster wchodzi na narożnik Frogsplash pin 1..2..3

Zwycięzca: Chavo Guerrero

Tag Team Match

MVP & Chris Masters vs Matt Hardy & Ric Flair

Końcówka: Masters robi Powerslam na Flair i wykręca mu rękę. Ric jednak wchodzi i Chopuje Chris zmienia się z Mattem. Ten robi Bulldog i czyści narożnik Elbow z drogiej liny Sideeffect pin 1...2.Przerywa MVP. Masters łapie Matta ale ten ucieka Tist of Fate pin 1...2..3

Zwycięzcy: Matt Hardy & Ric Flair

Po meczu MVP mówi

MVP - Co wy świętujecie nic nie wygraliście nie pokonaliście mnie na Vengeance pokonałem Rica, a na GAB Matta jestem najlepszy.

Matt - Może nic nie wygraliśmy ale chce jeszcze jeden mecz o US Championship i zobaczymy kto jest lepszy od kogo.

MVP - W niczym byś mnie nie pokonał w niczym

Matt - W niczym jesteś lepszy ode mnie ja wybiorę grę i pobiję cię następnie ja wybiorę grę i też cie pokonam, itd itd itd Ponieważ jestem lepszy od ciebie.

Mark Henry vs Local

Końcówka: Szybka walka znaczy się krótko trwała. Mark robi Powerslam i World Strongest Man Drop pin 1...2.Mark podnosi przeciwnika łapie i zakłada Bear Bug sędzia kończy walkę z powodu braku kontaktu.

Zwycięztwa: Mark Henry

Mark Henry - Jestem Mark Hendry, Silverback i to jest moja Jungla.

Podnosi przeciwnika Body Press Drop za ring i zadowolony wychodzi.

Backstage: Long i Kristal oglądają suknie ślubne przychodzi Faraqqq. Long pyta się go czy będzie jego światkiem Faraqq odpowiada DAMN. Zadowoleni panowie idą zapalić cygaro. Po ich odejściu Kristal przeżywa to z Vickie.

Kane vs Dave Taylor

Końcówka: Kane wbija Taylora w narożnik i atakuje go ciałem robi Sidewalk Slam po czym wchodzi na narożnik Diving Clothesline i Chokeslame pin 1...2....3

Zwycięzca: Kane

Backstage: Torrie przebiega się w stylu Jimmiego i życzy im szczęścia i każe klepnąć się w tyłek ten oczywiście sprzedaje jej klapsa i razem wchodzą na ring :D

Jimmy Wang Yang & Torrie Wilson vs Kenny Dykstra & Victoria

Końcówka: Dykstra dominuje Jimmiego ten jednak sprzedaje mu Dropkika i wchodzą panie. Torrie robi Slothesline i Suplex pin do 2. Victoria łapie Torrie i TKO do dwóch. Victoria zakłada double arm lock ale Torrie wychodzi i z rozbiegu robi Neckbreaker, chce się zmienić z Jimmym ale Kenny ściąga go z ringu co wykorzystuje Victoria i wchodzi Kenny chce uderzyć Torrie ta jednak kopie go w twarz i zmiana z Jimmym ten już na narożniku Crossbody, Dropkick, Enziguri pin 1...2.przerywa Victoria nią zajmuje się Torrie. Jimmy wchodzi na narożnik Moonsault pin 1..2...3

Zwycięzca: Jimmy Wang Yang & Torrie Wilson

New World Heavyweight Champion Celebration

Celebracja Kaliego biegają ludzie z Indi (chyba) i tańczą, wchodzi Kali z tłumaczem.

Tłumacz - Dzisiaj świętujemy zdobycie przez Kaliego tytułu.

Kali - Coś tam po swojemu.

Tłumacz - Kali jest pierwszym mistrzem z Indi pokonał 19 gwiazd w Battle Royal i na GAB pokonał dwie sławy WWE byłych mistrzów. Jest jednym z najsłynniejszych ludzi w Indi. Sławniejszy od Matki Teresy i jeszcze paru innych. Jest jeszcze najlepszym mistrzem w historii, a teraz świętujmy.

Kali tańczy jaka zwala jeśli ktoś chce się pośmiać niech ściągnie polecam :P

Wchodzi Batista

Tłumacz - Jak śmiesz przerywać świętowanie tytułu Kaliego.

Batista - Chcę cię one on one skoro jesteś taki świetny.

Kali - Się nie zgadza.

Batista atakuje Kaliego sprzedaje mu Spear i Kali ucieka

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• badziewiarz

3

• Undertaker_4don

2

• kaszak

2

• Willem

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

No to tak liczyłem, że Mysterio wróci i będzie walczyć, ale go nie zobaczyłem, a szkoda.

Co do walk to tak :

Batista vs. pedzie

Nudna wynik był do przewidzenia nic ciekawego się nie działo.

Podryw Batisty kiepski :P

Crusiweight Championship

Haha Noble ma przynajmniej buta na pamiątkę po tym meczu. Cały mecz śmieszny ciągłe uciekanie kurdupla i tyle ...

Chavo Guerrero vs Eugene

Cholera już myślałem, że Eugene to wygra :lol: najpierw jak Hogan "YOOOOOU" a potem próbował nawet Stunnera sprzedać :twisted: ale cóż jednak Chavo wygrał.

Znowu WOOOO przez 3/4 walki no ale co innego mógł Flair pokazać hm walka taka sobie ujdzie w tłoku.

Mark Henry vs Local

Cholera niech wywalą Henryego do ECW będzie przynajmniej przeciwnikiem dla Big Daddy V

Kane vs Dave Taylor

No i proszę jak upadł ... długo się nienacieszył byciem wśrod ME.

Przynajmniej wygrał :D

No nawet, nawet przynajmniej coś się tam podziało i można było popatrzeć na divy więc nie jest tak źle.

Zaprosił kumpli ze wsi ehhh a jaki z niego tancerz normalnie pozamiatał na parkiecie. Tak czekałem i myślałem sobie kto wejdzie no i wyszło na Batiste ueh, a tak chciałem żeby wszedł Rey to by było :D Great Khali vs. Rey Mysterio :lol: :lol: :lol:

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Podobno odbył się dark mecz w którym walczył Rey.

Dark match has Batista and Rey Mysterio beating Finlay and MVP after Mysterio pinned Finlay with a Senton. Loudest pops for Batista and Mysterio, biggest heat was for Tony Chimmel all night.

Tak Rey ma wrócić nie znamy jeszcze oficjalnej daty lecz powinno to być przed Summerslam.

Podobno odbył się dark mecz w którym walczył Rey.

Tak fajnie, ale ja chciałem to zobaczyć, a dark match'a to ja nie zobacze niestety :/

No oby przed Summerslam wrócił bo to jeszcze praktycznie prawie miesiąc czasu.

WWF - R.I.P

Batista vs Deuce / Domino & Cherry

Cóż, nic tu wielkiego nie było do oglądania... Raczej motyw podrywu Cherry przez Batistę się nie rozwinie, a szkoda, bo mogłyby z tego jaja być :P.

Crusiweight Championship

Jamie Noble vs Hornswonge ©

:lol: Hornswoggle broni czempa :D. Wyrasta nam nowy super face. :D Cóż, w sumie jestem dla gościa pełen podziwu, że mimo choroby walczy w ringu i jakoś sobie radzi...

Chavo Guerrero vs Eugene

Liczyłem na Eugena :). Walka całkiem w porządku, fajnie było jak Eugene "przemienił się" w Hogana :).

Tag Team Match

Było dość jasne, że w non-title podłożą MVP Hardyemu... Jak dla mnie to dobrze, że ciągną ten feud, gdyż obydwaj wrestlerzy są bardzo dobrymi zawodnikami... Mam wszakże nadzieje, że to MVP będzie tryumfował...

Mark Henry vs Local

Dziwne... Jeśli Henry 'is de łorld strongest men', to czemu ciągle dostaje jobberów? :roll: Niech go wmieszają w feud choćby z dziadkiem Flairem albo przetransferują do ECW na Viscere. Ciekawiej by było.

Segment z Simmonsem jak zwykle niezły.

Kane vs Dave Taylor

Czyżby zwiastun przed odpoczynkiem Kane'a?

Bardzo dobra walka, Jimmy pokazuje, na co go stać. Jak dla mnie to obecnie najlepszy cruiser w WWE.

Jaki taniec :). Mam nadzieję, że Batista zdobędzie Champa, bo jakoś Khaliego w tej roli znieść nie mogę.

Ogólnie Smack stał na dobrym poziomie.

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

• Reputacja:   2

Czy na dobrym poziomie to nie wiem ale ciekawy jakoś był :P Unlisz Animal nareszcie pokazał nam speara na Grejcie co może oznaczać że chociaż ma finishera przeciwko takim wielkoludom bo ostatnio zwiatpiłem troche :P Jak zwykle niezłe walki MVP vs Hardy i Jimmiego Wang Yanga. Reszta średnio interesująca ale chociaz coś nowego a nie Benoit vs CHavo odcinek 347.

Mark Henry vs Local

Dziwne... Jeśli Henry 'is de łorld strongest men', to czemu ciągle dostaje jobberów? :roll: Niech go wmieszają w feud choćby z dziadkiem Flairem albo przetransferują do ECW na Viscere. Ciekawiej by było.

Kane vs Dave Taylor

Myślałem troche nad tym co napisałeś i kurde wymarzył mi sie Kane jako ECW World Champion. Henry bije jobberów bo WWE ma zamiar powrócić do jego feudu z Batistą a kontuzje ciągle rujnują te plany. W końcu jednak te gwiazdy powrócą więc przenoszenie Henryego do ECW nie ma sensu. Dużo bardziej Kane nadawałby sie do feudu z BIg Daddy V. Niektórzy pewnie powiedzą że ECW to zesłanie do III ligi ale ja tam chętniej zobaczyłbym Kane'a z pasem nawet tak mało znaczącym niż jego kolejne zwyciestwo nad jakimiś spruchniałymi dziadkami i jobberami.

Jeśli nie transfer do ECW to chociaż feud z kimś lepszym, ot takim Masteresem na przykład, też kolejnym dobrym wrestlerem rzucanym tak bezsensownie po federacji. Kto pamięta feud Carlito i Masters vs Big Show i Kane gdzieś z 2005 roku pewnie wie że walki tych panów nawet nie były złe.

Carlito i Masters vs Big Show i Kane gdzieś z 2005 roku

Tak tak ta z WM wcale nie była zła :lol: :lol: :lol:

WWF - R.I.P

• Reputacja:   2

Mówiłem o feudzie nie o walkach badziączys :P

Wali jak Walki..wszystkie moim zdaniem były na niskim poziomie...troche zaiwodlem się na Batiście...sądzę ze gdyby się wzial do walki na serio z Deuce..a nie ogladac się za Cherry...przynajmniej oglądnęlismy finisher (Batista Bomb) gdyby nie to to kto wie...reszta walk taka o_0... :lol: :wink: :x [glow=red][/glow]

gdyby nie to to kto wie...reszta walk taka o_0... :lol: :wink: :x
przynajmniej oglądnęlismy finisher (Batista Bomb)

Przecierz Batista po powrocie nie reprezentuje sobą nic w ringu. Jego ciosy już nie mają powera jak kiedyś, a batista bomb niedługo będzie powodował kontuzje :lol: Więc niewiem co sugerujesz (jak dla mnie swoim głupim gadaniem) W tej chwili najlepszym hevyweightem w tym brandzie jest Kane, który umie zrobić walkę o niebo lepszą niż połowa rosteru razem wzięta. Więc schowaj swoje chore aluzje, bo przypominają mi się czasy Weemana :evil: - którego dzięki Bogu już z nami niema.

Oby. Bo w tej chwili znowu zesłali go do walk z Teylorami.

SD! jak dla mnie nie był taki zły. Willem dobrze gada :mrgreen:

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Powiem Wam że wizja Kane'a jako ECW Champion'a nie jest wcale taka zła ...warunki wszystkie spełnia ... jest wielki czyli + u Vince'a jest rodem z WWE a nie z innej federacji wiec spokojnie mógłby być ECW Champion'em ...

915802072594e34bce782c.jpg