Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA iMPACT 26/07/2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA 26 07 2007

Backstage: Christiana otacza grono ochroniarzy przed Abyssem, Cage mówi, że jest gwiazdą i wszyscy chcą mu stanąć na drodze. Christian wyznacza Roberta Rooda i AJ do walki z Abyssem i Stingiem jeśli nie wygrają będą musieli za to odpowiedzieć.

No DQ Match

Robert Roode / Ms.Brooks vs Sting

Końcówka: Podczas meczu na ring wchodzi Eric Young. Sting sprzedaje Big Boot, Flapcjack,Atomic Drop, dwa Clothesliny, nie trafia Stinger Splash i dostaje Spinebuster.Roode szykuje się z krzesłem ale Eric wyrywa mu je Sting łapie Rooda Scorpion Deth Drop pin 1..2...3

Zwycięzca:Sting

Backstage: Kurt jest u psychologa opowiada o swoim dzieciństwie i rodzinie. Zawsze był lepszy od innych. Lubił mówić innym, że są słabi. W szkole miał dużo dziewczyn takich 90x60x90. Tak poznałem panią Angle.

Tag Team Match

Chris Sabin & Alex Shelley vs LAX

Końcówka: Hernandez czyści ring jednak po połączeniu sił Chris i Alex zdobywają przewagę. Homicide skutecznie pomaga Hernandezowi. Sabin jest z Homicide na narożniku Hernandez bierze go na barki Homicde skacze i robi Neckbreaker pin 1..2..3

Zwycięzcy: LAX

Po meczu wchodzi team 3D wiedzą, że Steiner Brothers są tu dzisiaj i chcą z nimi walczyć. Po chwili pojawiają się Scott i Rick.Scott tłumaczy się, że był w szpitalu i nie mógł walczyć. Trwa kłótnia i wyrzygiwanie starych rzeczy. Scott pokazuje bliznę po szwach na plecach.

Ray - Wielki Scott Stiner i jego brat nazywacie siebie najlepszym teamem w TNA. To ja z Devonem byliśmy mistrzami w ECW tam nie było zmiłowania nie było unikania walk z powodu kontuzji tam się walczyło, a nie jechało do Puerto Rico na operację.

Scott - Co? Wy najlepszym tagiem to ja z Rickiem byliśmy mistrzami najlepszej federacji na świecie WCW.

Wchodzi VKM

BG James - Widzicie przyszedłem tutaj dać wam lekcję najlepszy tag na świecie jest tutaj na ringu. Byliśmy na szczycie świata nikt nie mógł się z nami równać.

Scoot - Byliście na szczycie WWF ale to gówno. WCW skopie tyłek każdemu nie mogę jeszcze walczyć ale zkopie ci tyłek.

Wszyscy zaczynają się bić Rick dostaje 3D, VKM i 3D współpracują na pomoc Stainerom przybiegają LAX, a VKM i 3D uciekają.

Backstage: Angle cały czas opowiada. TNA ma świetnego Kurta Angle on nie bierze wszystkiego na kredyt go stać na co chce. Ma marzenia aby cały świat uznał Kurta za bohatera okazuje się, że mówił do Kevina Nasha.

No DQ Match

AJ Styles vs Abyss

Końcówka: Abyss wbija Aj w krzesło zamontowane w narożniku BackBreaker pin 1..2..Shoulder up, Abyss pcha AJ na liny łapie do Black Hole Slam at AJ ucieka chce zrobić AJ Clash ale Abyss jest za duży więc obiega go i robi Enziguri. AJ skacze Cloteslinem na Abyssa ale ten łapie go za szyje Chokeslam pin do dwóch. Abyss robi Black Hole Slam pin 1...2..Tomko przerywa to gaśnie światło kiedy się zapala widzimy Stinga zajmującego się Tomko i AJ. Monster Abyss idzie po pineski ale coś wciąga go pod ring wychodzi cały we krwi przybiegają Robert Roode i Cage, oglądają krwawiącego Abyssa Cage rozsypuje Szkło na ringu. Tomko robi Chokebomb na Stingu w szkło, AJ i Roode wrzucają Abyssa na ring Cage teraz na szkło wysypuje pineski Tomko łapie Abyssa Chokebomb na szkło z pineskami AJ pinuje 1...2..3

Zwycięzca: AJ Styles

Takie pytanie co mogło zaatakować Abyss. Nowy potwór Mitchela? Może wie ktoś coś na ten temat?

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

1

• mks1500

1

• Willem

1

• Wronek.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dzieki za raport..:)..Wydaje mi sie ze to nowy potwor Mitchella..Judas Mesias (tez sobie nazwe znalazl)..Ogolnie Impact niezly..A te ostatnie backstage z Kurtem sa swietne :D

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Kolejny niezły iMPACT! Sting pokonuje Rooda dzięki pomocy Younga, co może świadczyć o kontynuacji ich feudu. Walka Chris Sabin & Alex Shelley vs LAX niezła cieszy mnie zwycięstwo LAX. Konfrontacja czterech teamów też może być dobrym pomysłem, choć niespodziewałem się, że dołączy do niej VKM. Zdecydowanie najlepsza walka to Main Evenet no i wreszcie wygrana AJ Styles'a :) Jedyne co mi się nie podobało to wciągnięcie Abyss'a pod ring wolałbym aby Judas Mesiah pokazał się osobiście, ale na wszystko przyjdzie czas. No i Angle u psychologa Nasha :mrgreen:

• Reputacja:   2

Kolejny niezły iMPACT!

Ty sobie kpisz? Potwierdzam Impackt naprawde dobry, godny polecienia ale nie kolejny tylko pierwszy od bodajże maja na którym coś sie działo ciekawego !!!

Takie pytanie co mogło zaatakować Abyss. Nowy potwór Mitchela? Może wie ktoś coś na ten temat?

Źydowski mesjasz pogryzł Abyssa :D Już nie moge sie doczekac kiedy Banderas koleś o wzroście 183 i wadze 111 kg czyli taki bardziej przykoksowany Roobert Roode będzie największym monsterem tej federacji :lol:

iMPACT fajny szczególnie ostatnia walka gdzie jak zwykle wpada Cage i reszta. Coraz bardziej podoba mi się zachowanie AJ Stylesa to przepychanie z Roodem :D Jednak powinni zrobić te 2 h iMPACTy bo jak zwykle więcej jak dla mnie gadali niż walczyli.

2evyret.png

Kolejny niezły iMPACT!

Ty sobie kpisz? Potwierdzam Impackt naprawde dobry, godny polecienia ale nie kolejny tylko pierwszy od bodajże maja na którym coś sie działo ciekawego !!!

Ktoś chyba nie ogląda wszystkich iMPACT-ów, bo akurat ten iMPACT na którym była tylko walka Rhino vs. Angle vs. Cage, był świetny, ta walka to był materiał na PPV.

A poza tym iMPACT jak zwykle dobry, a Reso coraz bardziej lubię za odgrywanie Cage-a ;]

iMPACT bardzo dobry... Walki na wysokim poziomie, fajny segment z Kurtem i Kevinem :lol: . Judasz mógłby się już pokazać... Ogólnie kolejny raz TNA przekonuje mnie do siebie :).

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

Nie no z raportu i komentarzy wynika ,że IMPACT był bardzo dobry.. chyba jednak go zassam, a jak mi się nie spodoba to czeka mnie z 3 miesięczna przerwa od TNA (kolejna :twisted: )

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dobry iMPACT, podobnie jak poprzedni. Dziwi mnie to, że gale, które trwają 45 minut są naprawdę lepsze niż ostatnie PPV..

A segment z Nashem - perełka ;)

Bardzo dobry raport, ale jak bierzesz się za tłumaczenie rzeczy to w miarę możliwości troszkę dokładniej jak dałoby radę - chodzi mi o pyskówę pomiędzy 4 tagami.

Brawo za konsekwencję, dobrze się spisujesz 8)

chcelatooo.png