Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam 26/08/2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Ja tu pisze o masowej skali ludzi , bydła , które pcha sie nawet na Heat'y żeby zobaczyć jak Judżin naparza Haksoła Dżima Dugana !!

Bo np. ja nie kupuje w danej chwili połowy gimmicków i championów WWE ..ale kogo to bchodzi bydło płaci - bydło dostaje ..i jeszcze kurwy twierdzą że są fanami wrs. i sie na tym znają... pff

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

17

• Willem

15

• SilverWolf

7

• pablo modjo

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Trzeba na nich trzecią klątwe napadiego spuścić :wink: ŁiŁiŁiŁiŁi ....... :lol:

• Reputacja:   1

Jako ciekawostkę dodam, że nie będzie walki Jeff Hardy - Umaga, w związku z miesięcznym zawieszeniem Jeff'a. Samoańczyk prawdopodobnie na Summerslam będzie face'm.. a kto jego rywalem?

Na następnym raw Umaga ma być tag partnerem Ceny (nieeee...... :cry: ) czyli na SS będzie z niego niestety face jak ta lala :cry: .... Z kim będzie walczył? pewnie z heelem. Całkiem prawdopodobny byłby tu Carlito- jest ostatnio coraz mocniej pushowany a samoańczyk chciał go z dupala przejechać. Feud po najbliższym raw możnaby jeszcze trochę rozwinąć na kolejnym bo troche czasu jeszcze jest.

On jest przecież w sile wieku.

:shock:

doszła nowa walka z gatunku "niekończąca się opowieść o dwóch takich .. " W obecnym sezonie mamy Morrison versus Punk odcinek 3456 czyli moda na sukces w wydaniu ECW ... ostatnia walka panów w/w była kauem krowskim co każdy potwierdza ..

Chodziło Ci chyba o ich walkę na GAB, tak? Bo na ostatnim ECW stoczyli naprawdę zaje***** match. Oglądałem każde ECW spod znaku WWE (wiem, wstyd... :P ) i oprócz ladder matchu Sabu i RVD nie pamiętam walki lepszej od tej... (Polecam kazdemu ostatnie ECW!) Jednak się za bardzo nie podniecam ich meczem na SS bo wyjdzie pewnie z tego gówno jak na Vengeance czy GAB...

• Reputacja:   0

Zapowiedź że Triple H będzie walczył na nadchodzącym PPV Summer Slam była prawdziwa. Triple H (HHH) będzie walczył z King Booker. A więc walka pomiędzy wracajacycm na raw i do wrestlingu HHH a King of the ring

Trupek

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

No no Trupek , udało Ci sie napisać aż dwie lnijki :twisted:

Sorry za offtop :P

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

. A więc

Podobno nie zaczyna się zdania od "a więc" hm

To tak jak już mówiłem wcześniej w walce Cena vs. Orton jestem za Randym nie ważne jak miałby wygrać zniosę wszystko byle by tylko wygrał :P i zdobył pas oczywiście ;]

Rey vs. Chavo

No tutaj wielki powrót 619 czyli wiadomo, że wygra walkę, a dzieci będą szczęśliwe.

Ja w sumie też się uciesze :D

Khali vs. Batista

No pomijając fakt, że Kali nie potrafi trzymać pasa i nie nadaje się na champa myślę, że i tak obroni pas wkońcu do jego i tak już olbrzymiej palety ciosów doszedł nowy niszczycielska super ręka czy jak to tam się zwie. Szczerze wolał bym Batiste jako champa nawet jeśli nie jest obecnie w najlepszej formie.

CM Punk vs. Pedałek

No tu licze na zwycięstwo Punka na GAB się nie dało to może tym razem da rade bo Punk naprawdę zasługuje na ten pas... ale znając wwe pewnie się rozczaruje

HHH vs. King Booker

Z Triple'a to jest pała zamiast się już pokazać to on czeka do ostatniej chwili.

Wiadomo, że to on wygra tę walkę.

Było by miło gdyby po niej Booker stał się znowu Bookerem T :lol:

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

to jest pała

Sam jesteś pała! ! ! , HHH ma łep nie pojawi się prędziej tlyko na SS i zrobi więcej szumu wokół siebie i wypier*li Buukę w kosmos :D i nie powie mmam nadzieje że nie będzie już King Bookera:D tylko Booker T.

CM Punk vs Morrison może wreszcie się zmieni mistrz bo wole patrzeć na punka niż na Johnego .

sws.png

31576.png

Do karty dojdzie jeszcze pewnie walka, o Intercontinental Title, Umaga vs Carlito, co można wywnisokować po kilku poprzenich RaW'ach. I tutaj ciekawi mnie poziom walki.. bo o wynik jestem absolutnie spokojny, musi wygrać czyściutko Umaga, ale oby nie po 2-minutowym squash'u. Dużo ciekawiej mogłoby być gdyby do tego pojedynku dodali Shelton'a Benjamin'a. Ale to takie gdybanie :wink:

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Mnie tam ta gala nie interesuje w ogóle, ponieważ większość pojedynków, które widnieją w karcie mogliśmy już kiedyś zobaczyć; Chavo Guerrero vs Rey Mysterio - zanim Mysterio nie złapał kontuzji naparzali się ileś razy, Punk vs Morrison, to już było... Booker vs Triple H - WM XIX, nie zbyt dobra walka, wątpię aby i tym razem było lepiej.. Khali vs Batista - żal.pl w 1 vs 1 nie walczyli, podobno na GAB walka wyszła przeciętnie, ponieważ brał w niej udział Kane, walka obu panów w single będzie moim zdaniem gniotem gali.. John Cena vs Randy Orton - już to kiedyś oglądałem, chyba na RAW gdy D-X jeszcze feud`owali z Rated RKO, wtedy było dużo takich pojedynków, jedynie ta walka będzie trzymać jako taki poziom i pewnie tylko ten pojedynek obejrzę :twisted: reszta do kosza :P

Cena vs Orton

Mam róźne przeczucia co do tej walki, Cena jest juć Championem zbyt dłuo,ale znając polityke w WWE i chęć większego zarobku przez Vince ( wiadomo Cena wygrywa koszuleczki i inne badziewie rochodzą się w mig ) wygra Cena. To samo co z Khalim, kaźdemu się wydawało, źe Cena nie wygry z potworem, a wiecie jak się skończyło. Myśle, źe bd to dobra walka, ale na ME nie zasługuje.

Rey vs Chavo:

Ciągnięcie nudnego feudu sprzed kilku miesięcy, wiadomo superbohater Mysterio powraca i niszczy szybko Chavo w szybkiej walce. Dzieciaki szaleją.

Khali vs Batista:

Obydwaj zawodnicy mają szeroki asortyment ciosów, a nawet jeden ostatnio zmienił finisher więc czeka nas super pojedynek hehe. Wygrywa Khalas.

HHH vs Bukka

Kolejny kom bak i wygrana HHH, wiadomo król musi być tylko jeden. Ciekawe czy HHH wyjdzie przy theme DX.

Cm Punk vs Morrison

Licze na to, źe wreszcie CM Punk odbierze pas temu pedałkowi, myśle, źe bd to dobra walka bo wkońcu nie bd walczyć emeryci.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

SS ściągnę dla dwóch rzeczy:

- powrotu Triple H

- Cena - Orton (łudząc się że Jaś "A ja nie przegrywam" Cena w końcu jednak zostanie wyliczony do trzech ku rozpaczy dzieciaków).

Reszte walk po chamsku przewinę nie spodziewając się po nich absolutnie niczego pozytywnego hłe hłe :)

Nie no może obczaje "leśny" pojedynek drewna z kłodą, choć ja tam akurat Batiego lubię :D

16476371734edf391100c30.jpg

Ciekawe czy HHH wyjdzie przy theme DX.

Myślę, ze nie.

It´s time to play the game... 8) lub co by mi mniej odpowiadało (ale ze względu na ta walkę bardziej prawdopodobne) King of Kings...

Cena vs Orton mam wielką nadzieje co do wygranej ortona ponieważ ceny nienawidze :wink:

Rey vs Chavo krótko Boyaka, Boyaka

Khali vs Batista Khali do du*y nie umie sie bić myśli że jak wielki to już błyszczy oby Batista z nim wygrał :D

HHH vs King Booker T cóż bookera lubie za to co robił w WCW ale ostatnio mu nie idzie ale nie odmuwiłbym jego wygranej

Co do ostatniej walki nie mam zdania wielki plus widze w tej walce za to że walczą młodzi silni ludzie

PS. Czy ta gala bedzie do ściągnięcia z waszej strony?

PS2. Co trzeba zrobić aby ściagnąc walki z tej strony?

Wielkie THX

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

SUMMER SLAM

001ru1.jpg

WWE Championship Match

John Cena vs. Randy Orton

21pb7.jpg

World Heavyweight Championship Match

Batista vs The Great Khali

34215vr2.jpg

ECW Championship Match

John Morrison vs. CM Punk

001rk4.jpg

Rey Mysterio vs. Chavo Guerrero

jonny1tpnz0.jpg

Triple H vs. King Booker

3421qz9.jpg

Tak czytam powyższe posty i zastanawiam się czemu niektórzy jeszcze oglądają wrestling? Ciągle marudzenia itd... pfff... panowie od kilkudziesięciu lat wrestling jest reżyserowaną szopką a niektórzy pocą się nad postami przedtawiając profile wrestlerów przed walka jak byśmy szykowali sie do walki stulecia Tyson vs Lenox L. Kurde, podchodźcie trochę do wrestlingu z przymknietym okiem bo za pieć lat na BGZ pozostanie tylko pieciu userów którzy wytrzymają posuchę w tym biznesie... Bo już niechce mi się czytać setnych marudzeń coniektórych panów bo piszą jakby mieli 160 lat... Zamiast piepshyć obejrzyjcie kilka programów Fox na temat przyszłości wrestlingu w TV i k***a wyciągnijcie wnioski czy wasze pierdykanie nic a nic nie zmieni. Zarówno WWE, TNA Roh i inne stacje mają zakaz pokazywania brutalnych scen w TV bo inaczej czekają ich $$$ kary a nawet ściągnięcie z ramówki... Więc przez najbliższe kilka lat hesteśmy skazani na dupków a'la Cena, Mysterio a w TNA Machizmo bedzie WHC itd... z takimi to na forum Samoobrony albo LPR...

Oki do puenty

WWE championship. Rok temu WWE całkowicie zaskoczyło i Edge pyknął Cenę w jego rodzinnym mieście, W tym roku czego mozna sie spodziewać? chm... ja widze taki scenariusz Orton pyknie Cenę. na pewno nie czysto... Po meczu sieknie mu swojego kicka i Cena popauzuje do RR gdzie wygra (w przyszłym roku jak nic wygra wrestler z Rawu) i na WM Cena będzie walczył o pas z Ortonem... (bo wątpię aby Triple H zgodził się już którąś z koeli WM jobować)

Reszta meczy raczej ma pewnych zwycięzców... ale nigdy nie mówmy hop.

Pozostaje kwesja IC matchu jeszcze pare dni temu mówiono o występie Jackassów ale teraz jakoś wszystko ucichło możliwe, że Umaga zmierzy sie z Carlito...

Na SD nieźle rozwija się feud Kane vs Finlay...

Przydałyby się jakieś mecze tag teamów no i jakiś mecz interpromoszial ;) ale z tego ostatniego chyba nici...

no i mecz Cruserów Noble, Funaki, Kałboj Jang ti i shanon Moore niech poganiają za karłem :P

001ug2mo4.jpg

Inter Continental Match

Umaga będzie musiał zmierzyć się w walce o pas z dwoma zawodnika będą nimi Mr. Kennedy i Carlito[ponieważ na RAW 20.08.07 w meczu #1 Contender Intercontinental Championship przyłożyli każdy każdego wyglądało to tak(Carlito wchodzi na narożnik ale Ken podcina mu nogę i łapie na barki i ale Carlito ucieka Supersuplex obaj łapią się za nogi sędzia liczy do trzech i kończy mecz.Zwycięzca: Remis ponieważ obaj z zawodników dotykali plecami ziemi) i potem wyszedł Regal i powiedział że będzie Triple Threat Match Mr. Kennedy vs Carlito vs Umaga

Doszedł jeszcze (bardzo ciekawy pojedynek) Divas Battle Royal (Winner gets Women's Championship opportunity)

A więc tak prezentują się walki na nadchodzący Summer Slam:

- John Cena vs. Randy Orton

- The Great Khali v. Batista

- John Morrison v. CM Punk

- Umaga v. Carlito v. Mr. Kennedy

- King Booker v. Triple H

- Rey Mysterio v. Chavo Guerrero

- Diva battle royal

Trupek