Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam 26/08/2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Bez kitu ... Great nawet nie umie trzymać pasa :mrgreen: Juz kilka razy trzymał go do góry nogami ...wstyd po prostu - kicha że jaki lol :mrgreen: hehe ..ale wracając do aktualnej przewspaniałej karty Summerslam ..

John Cena vs. Randzik Orcik

Ta walka jak kada walka od paru miechów z udziałem Ceny budzi różne emocje - ja jednak jest obiektywny w z tych dwóch panów naprawde lata mi kto zwycięzy ten pas. Kiedy walczył o nigo Shawn byłem cały za zwycięstwem HBK'a , kiedy walczył Lashley kibicowałem tylko "Murzynie czy Ci nie żal , Murzynie bierze Janka i Wal !! " ... kiedy walczył Khali także myslałem że to sie stanie ...myslałem że Załatwi go tak jak taker'a na JD ... ale nic ... wiec gdzie tu pchać Orton'om z tymi jego pożal sie Boże wynikami a'ka "Rozjebałem Emerytów i jestem Mastah" ...

Jesli w tym match'u Orton wygra Czysto i zostanie Champion'em tylko po to żeby Triple H łatwo przejął pas i nie musiał martwić sie że sam wpakował sie w to gówno promujac Cene na kurw-men-osa - herosa...

Inna rzecz być egoistycznym sukinsynem w strylinie jako gimmick a inna w normalnym życiu i zarządzie fed'u.

Opcja Korzystna Dla mnie : Cena Czysto Broni Tytuł i czeka na Feud z Triple H.

Da Grejt Kali a'ka "Trzymam Pas tak jak mi sie podoba" vs. "Kaszle bo lubie' animal Batista

A ja sprzeciwie sie wam wsztystkim .. pff ..to tak samo jakgdyby na JD07' Great wygrał od Ceny pas a już ppv później w match'u rewanżowym kibicowalibyście Cenie ... niech Khali trzyma pas aż pojawi sie ktoś kto naprawde jest go warty....Zmiana pasa tylko dlatego że Khali nie umie go trzymać ( :lol: ) jest durna ... a po raz 2 oglądać kaszląco-dusząco-ślimacznego championa Dejwida Bałtiste , który puka sie po tych swoich obwisłych cycach i trzęsie tymi linami oznajmiając że za chwile podejmie kolejną kaskaderską próbe nie połamania sobie nóg przy swoim zajeświetnym Batista Bomb.

Opcja krzystna dla Mnie : Great Khali wylicza Batista ( najlepiej nogą bo nie warto sie schylać ) i zostaje Champion'em czekając na kogoś z kim mógłby porzadnie przegrać ten pas.

The Kids Idol , Bujaka Bujaka , Siks Łan Najn , Rej Misterio .vs uuuuhhhh Czaaawo ..

No cóż ...i poc co ten match ... przez całe 12,5 minuty dzieci sobie tylko Strunki głosowe pozdzierają a i poco skoro i tk Czawo najpier padnie jak kłoda na liny żeby wyłapać na swoją uuuhhhh twarz - zajebiście zabójcze Six Łan Najn ( i wtedy na sali słychać pierwsze Huuuurrraaaa !! 11+ ) a nastepnie legnie do pinu po koljnym zabójstwie a'ka Łest Kołst PAP !! i zostanie wyliczony do 3 ...a wśórd publiki już otwierają Piccolo żeby uczcić !!

Opcja Korzystna Dla mnie : Prawie niemozliwe ale pomarzyć można : Rey Przegrywa z Chavo po Frog Splashu przyjętym na jądra a następnie przechodzi heel-turn wali chavo , który sie cieszy i chce podać reke krzesłem a następnie wykonuje na nim leg drop na jwyższej liny .. bierze mic. i bluzga w strone dzieci :lol:

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

17

• Willem

15

• SilverWolf

7

• pablo modjo

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jesli w tym match'u Orton wygra Czysto i zostanie Champion'em tylko po to żeby Triple H łatwo przejął pas i nie musiał martwić sie że sam wpakował sie w to @#$%! promujac Cene na kurw-men-osa - herosa...

Inna rzecz być egoistycznym sukinsynem w strylinie jako gimmick a inna w normalnym życiu i zarządzie fed'u.

Dokładnie, cholernie wnerwiłbym się gdyby tak się stało. Orton bądź co bądź jeżeli miałby wygrać to tylko przy czyjejś pomocy, lub za pomocą środków niedozwolonych (patrz : SS 06, Edge zabija Sine kastetem :wink: ). Nie po to chyba Jasiu pokonywał : HBK'a, Umagę , Grejta i Leszliego, by potem przegrać z człowiekiem, który jeszcze nie tak dawno był znany jako : jobber 2 Rzeczposolitej. :wink: A promowanie Randy'ego poprzez zabicie niedołężnych dziadków, typu "Da mastah of bajonikl Elboł" to zdecydowanie za mało na Sinę. :wink:

A tak nawiasem mówiąc:

Rey Przegrywa z Chavo po Frog Splashu przyjętym na jądra a następnie przechodzi heel-turn wali chavo , który sie cieszy i chce podać reke krzesłem a następnie wykonuje na nim leg drop na jwyższej liny .. bierze mic. i bluzga w strone dzieci

:lol: :lol:

Wszyscy mówią że WWE potwierdziło walke King vs King i że HHH musi się pojawić na jakimś Raw'ie . Doszłem do wniosku że nie ... obecnie Booka feuduje z Jerrym "KING'iem" Lawlerem i możliwe że taka walka bedzie na SS. Lawler przegra na każdym Raw'ie i na SS przedstawi Bookerowi prawdziwego King'a Tripel H'cza ... powrót HHH jest zapowiedziany na SS a nie na Raw.

Więc innej możliwości nie ma.

sws.png

31576.png

MAIN EVENT wygra oczywiście JOHN CENA.

The Great Khali zapewne obroni pas

[ Dodano: 8 Sierpień 2007, 19:12 ]

CIekawe czy CM punk pokona Johna Morrisona

Trupek

Własnie Chłopy ..doszła nowa walka z gatunku "niekończąca się opowieść o dwóch takich .. " W obecnym sezonie mamy Morrison versus Punk odcinek 3456 czyli moda na sukces w wydaniu ECW ... ostatnia walka panów w/w była kauem krowskim co każdy potwierdza ..Jesli powtórż takiej jakości pojedynek na SS , to będzie porazka ...może to wskazywac że panowie po prostu nie rozumieją sie między linami bo w sumie to takowych umiejętności żadnemu z nich nie mozna odmówić .. w sumie przy takim khalim to kazdy z nich spokojnie sięgnąl by po WHC ... i może przynajmniej nie trzymał by go do góry nogami ..

heh ....wg. mnie powinien wygrać Morrison a następnie stracić pas na rzecz Bigg Dadduśka , który obroni go w fełdzie z Boogeyem a następnie przegra z punkiem przez co punk będzie dobrze wypromowany i zaistnieje mozliwosc przejscia na raw i walke o np. IC z Szeltonami i Twardymi ...

• Reputacja:   2

IC z Szeltonami i Twardymi ...

Zapomniałes o jednym takim co ma teraz pas a który ze względu na swój gimmick i rozmiary nie przegra z byle Punkami i Twardymi cipolu :P

heh ....wg. mnie powinien wygrać Morrison a następnie stracić pas na rzecz Bigg Dadduśka , który obroni go w fełdzie z Boogeyem a następnie

przetransferują do ECW Kane'a który zrobi chockeslam na 8,75 cm na gniocie z cyckami i zdobędzie pas ECW który po kilku miesiącach straci na rzecz Punka któremu da to promocje na RAW gdzie feudować będzie z Bobbym Lashleyem o pas IC, który czarnuch odbierze w międzyczasie Umadze :D

Jeśli pas ECW dla Kane'a ....to nie dla promcji punk'a ale dla powrotu monster'a ....EXTREME fed stwarza do tego mozliwośći ... a punk na RAWA !

Żę tak powiem ch.... z monsterem promocja dla Punka, napewno większa na Kejnie niż na worku ziemniaków :P A jeżeli Punka nie na RAW to chociaż na Smacka do feudu z MVP o US.Tittle a na ECW feud Morrison vs Burke zakończone zwycięstwem czarnego i jego feud z drugim czarnuchem BD V. Tak jak pomyślałem o feudzie Nitro z workiem to ja już wole Burka :D

Will ...a jak myślisz na kim WWE zarobiło by i na ratingach , oglądalności , kasie i gadżetach na wwe,szot,dot.kom ? Na nowym U.S Championie CM Punk'u , który rodem z ROH i TNA ma podbić WWE ? Czy na kolejnym wcieleniu już powoli legendy WWE , legendarnego Brata nieśmiertelnego Andertejkera m tego , któremu jako jedynemu nalezy sie przerwanie streak'u 15-0 ...po raz kolejny odrodzonego jako wielka czerwona maszyna do zabijania .... Wyobraź sobie wielki powrót Kane'a Debiut w ECW gdzie zaczyna nagminnie rozwalać wszystkich i od razu rozpoczyna feud z Big DV o pas ECW Champion'a ... c.h***j że Czokslemy na 8,75 cm ale np. z krawędzi ringu 500 pounds na stół to nawet 4,5 cm styknie ...

Niesamowtia promocja Kane'a ,,,,wielki powrót machine'a ... era ominacji w ECW ... heel pierwszej klasy ... rozdupcanie strikerów , burków i innych tornów ... Feud z Thornem byłby zajebsty ... a potem pas mógłby stracić ..a pozycje by zachował ..

Są conajmniej dwie szkoły. Jedna promowania młodych, nowych, zdolnych tak jak to dobrze robiono z przypadku MVP czy Mistera albo ciągłe powracanie do starych obytych cipoli Kejnów, Takerów a można zawsze przecież jeszcze Stone Colda ściagnąć na pare RAWów żeby pofeudował z Kejnem po raz 721. Ja tam wole tą pierwszą opcje nawet jeżeli zwraca sie w przeliczeniu na pieniądze w dłuższym okresie :P

Ale pomyśl że nie liczy się grupka koneserów z polski ale to co lubi.ą tłumy ...a jesli tłumy lubią Cennego Janosika to Ceny Janosik będzie smigał z pasem przez rok ...a jesli publika będzie wydaława swoje pieniądze na kejna to WWE da im takiego kejna że zesrają sie ze szcześcią i będa jeszcze krzyczeć że to oni by chcieli wzniesć sie na te 12,5 cm ...

• Reputacja:   1

Willem zawsze wolałeś młodszych.

powracanie do starych obytych cipoli Kejnów

On jest przecież w sile wieku. Żaden stary Stone Cold go nie zastąpi, bo ludzie nie chcą oglądać tego łysola który przez całe swoje życie i jeszcze dłużej pokazuje fuckery.

Zaraz napisze do mojego kolegi, który pracuje w WWE, podeśle mu post IOOTa i niedługo zobaczycie, i ja jeszcze tu powrócę! :lol:

Niech mnie amerykańskie marki w dupke pocałują sami nie wiedzą czego chcą. Wiedziałem że to tempaki ale jak zobaczyłem na ostatnim RAWie jak część biła pokłony przed McMahonem a potem część buczała i krzyczała to bezsensowne "what" to tak mi sie wydaje że wszystko można im sprzedać wystarczy sie postarać :mrgreen:

Willem ...pisałem Ci o tym już dawno ... Vince może nawet z Finlaya zrobić nowego człowieka w gimmicku ponurego żniwiarza ...i ludzie to kupią ..

No to po co jest ta dyskusja skoro nie ma różnicy czy to Kane'a czy Punka czy Finlaya w stroju ponurego żniwairza Vince wypush***je skoro ludzie i tak to przyjmą? 8)